SACCSIV – blog ortodox

SIBIU, 1 noiembrie: SIMPOZIONUL „Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer”. Vor glasui niste rataciti protestanti si pr. conf. dr. Constantin Necula

Posted in ECUMENISM by saccsiv on noiembrie 1, 2010

   Citez din articolul „Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer”:

   „Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer” este titlul simpozionului care se desfăşoară luni, 1 noiembrie, la Biblioteca Judeţeană Astra Sibiu. Evenimentul este organizat de Centrul de Cercetare Ecumenică Sibiu în colaborare cu Grupul Editorial Logos din Cluj Napoca şi are loc de la ora 16, în sala de conferinţe a Bibliotecii Astra, aflate în Corpul B, etajul al V-lea.
   Simpozionul se va desfăşura pe parcursul a trei ore, interval în care cei prezenţi la eveniment îi vor putea asculta pe prof. dr. ChristianeTietz, de la Facultatea de Teologie Evanghelică din Mainz, lect. univ. dr. Emanuel Conţac, de la Institutul Teologic Penticostal din Bucureşti şi pr. conf. dr. Constantin Necula, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Şaguna” din Sibiu. Tot luni, în cadrul simpozionului va fi lansată cartea „Costul uceniciei: O analiză lucidă a harului ieftin”, o lucrare apărută sub semnătura ilustrului teolog.

   Comentariu saccsiv:

   Multe sminteli mai au loc in Sibiul asta:

SIBIU, capitala HABAUCILOR: Conferinţă publică despre FRANCMASONERIE si alte multe activitati smintitoare din orasul cu PRIMAR MASON

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 1, 2010 at 12:44 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. fanu said, on noiembrie 1, 2010 at 2:15 pm

    începe astfel podul de spini al ecumenismului şi vindearea credinţei neamului românesc

    pe de altă parte Ciutacu pune întrebări legitime

    http://www.ciutacu.ro/articol/pentru-cine-lucreaza-isarescubasescu/#more-22689

    Apreciază

    • natalia said, on noiembrie 2, 2010 at 9:02 am

      @Fanu,Ciutacu este destul de inteligent si talentat in felul lui dar nici noi nu suntem asa de prosti.Dupa mine acest personaj pe care-l mai citesc din cand in cand mi se pare ca promoveaza in mod subtil falsa noua mondiala in gen Alex Jones incercand sa lase de inteles ca stie si el destul de multe lucruri despre elite.Si stii prea bine ca acest Ciutacu are multi fani mai ales printre atei.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

      • fanu said, on noiembrie 4, 2010 at 1:28 pm

        Natalia, eu recunosc m am folosit de prilej spre a răspunde şi a lansa informaţia dacă vrei mărturisirea şi oricând în orice context mi se oferă prilejul voi scrie fie că îi aici pe blog fie că îi la Ciutacu dacă mi se oferă posibilitatea necenzurată să scriu. Nu mă interesează ce promovează el subtil atâta vreme cât nu mă cenzurează în ce scriu.

        Doamne, ajută

        Apreciază

  3. Sita Deasa said, on noiembrie 1, 2010 at 2:55 pm

    prezenta pr. conf. dr. Constantin Necula la un asemenea simpozion nu ma mira… doar este pupilul pr. prof. Vasile Mihoc… o persoana din ce in ce mai nociva pentru Ortodoxia din Romania si in general.
    Pr. Vasile Mihoc in ultimii zece ani se evidentiaza ca un ecumenist acoperit – la ce ma refer: la o conferinta / simpozion / predica face elogiul Ortodoxiei ca mai apoi la alt eveniment sa edifice miscarea ecumenica – pe sectari ii numeste fratii nostri, pe stilistii din rusia ii promoveaza, pe teologii protestanti ii aproba fara nici o rezerva… si tot asa.

    Apreciază

  4. Aurora said, on noiembrie 1, 2010 at 3:57 pm

    Sibiu – locul uriciunilor !

    Apreciază

  5. vasilica said, on noiembrie 1, 2010 at 4:47 pm

    Planul despre Romania
    http://ordinulnegru.blogspot.com

    Apreciază

  6. […] SIBIU, 1 noiembrie: SIMPOZIONUL “Valenţele ecumenice ale teologiei lui Dietrich Bonhoeffer”. Vo… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.