SACCSIV – blog ortodox

BUCURIA DRACILOR: „Biserica” de gheata ridicata si anul acesta la Balea Lac …

Posted in BALEA LAC, BISERICA DE GHEATA, ECUMENISM, iarna by saccsiv on ianuarie 17, 2012

Căsătoriile şi botezurile la rece şi la înălţime – în toate sensurile – au devenit o modă la Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, la 2.000 de metri altitudine. Până în februarie vor fi oficiate mai multe slujbe religioase în Bi­serica de Gheaţă, care va fi gata în curând.

În cea de-a doua parte a lunii ianuarie, cei ce vor urca la Bâlea Lac vor putea vizita şi noua Biserică de Gheaţă cons­truită lângă Hotelul de Gheaţă, devenit deja celebru în toată lumea. „După ce va fi bine­cuvântată, biserica va găzdui diverse slujbe sau programe religioase, private sau cu acces liber. Rezervările pentru evenimentele de la Biserica de Gheaţă au început deja, până acum fiind confirmate două cununii religioase ale unor cupluri de tineri englezi şi mai multe botezuri”, spune Arnold Klingeis, iniţiatorul proiectului.

[…]

Anul acesta, biserica este pregătită pentru a găzdui mai multe nunţi şi botezuri, britanicii fiind pe primul loc la rezervări, nu doar la Hotelul de Gheaţă, ci şi la… Biserică!

În ineditul locaş de cult, care a stârnit numeroase controverse în primii ani, dar a fost acceptat în cele din urmă de Bi­serica Catolică, pot intra simultan aproximativ 50 de persoane, suprafaţa fiind de circa 100 de metri pătraţi. Sfinţirea Bisericii de Gheaţă va fi oficiată în cadrul unei festivităţi speciale la care vor fi invitaţi preoţi ai mai multor culte creştine de la noi din ţară. La fel ca şi anii trecuţi, bi­serica va avea caracter ecumenist, fiind deschisă spre vi­zitare, în mod gratuit, oricărui turist, indiferent de orientarea religioasă.

Cititi va rog articolul integral pe blogul fratelui Apologeticum:

Lacasul de gheata al satanei construit si in acest an la Balea Lac

   Cititi va rog si:

FOTO – Babilonul de la BISERICA DE GHEATA: ortodocsi, romano-catolici, greco-catolici si evanghelici au „sfintit” uraciunea pe 24 ianuarie

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 17, 2012 at 12:05 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on ianuarie 17, 2012 at 12:49 pm

    SCOALA CA O PUSCARIE

    http://www.realitatea.net/elevii-dintr-o-scoala-din-medias-nu-mai-pot-chiuli_356537.html

    Apreciază

    • qwert said, on ianuarie 17, 2012 at 1:26 pm

      Va fi un intreg scenariu regizat la masoni la Londra in vara asta.

      Apreciază

  3. qwert said, on ianuarie 17, 2012 at 1:24 pm

    Un maias spune ca predictiile din calendarul Maya au fost denaturate pentru a speria lumea. http://www.youtube.com/watch?v=oD9fyQPedW4 Si mai spune ca odata la 5200 de ani connform informatiilor detinute de astronomii mayasi.Pamantul se intuneca pentru o perioada de 60-70 de ore,dupa care totul revine la normal.Daca aceasta teorie se va dovedi adevarata,cred ca acest eveniment va fi folosit in interesul elitelor.Tu ce parere ai sacciv?

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 17, 2012 at 1:35 pm

      qwert

      O data la 5200 de ani? Si de cate ori s-a intunecat pana acum?

      Apreciază

      • qwert said, on ianuarie 17, 2012 at 6:15 pm

        Buna intrebare sacciv.Nici eu nu am studiat intens problema cu acest calendar.Ce ma intreseaza cel mai mult si imi trezeste interesul e faptul ca s-a facut destula propaganda incat aproape fiecare om cel putin odata sa fi auzit cate ceva despre acest fapt.Ma gandesc ca incercarile a lor de a populariza subiectul are un scop definit,poate e cel amintit de Cosmin. Un altul ar fi devierea crestinului de la adevaratele preocupari care il pot mantui.Poate e acelasi tip de promovare folosit si atunci cand am trecut in anul 2000.Anul asta probabil vom avea mult de indurat insa privind din alt unghi aceste incercari ii vor apropia pe crestini de Hristos.

        Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 17, 2012 at 3:12 pm

      @ qwert

      Nu vreau sa deschid o polemica pe tema Maya, dar doresc sa imi exprim o parere personala, parere care poate fi si eronata la urma urmei. Calendarul mayas despre care se vorbeste ca se incheie la 21 Decembrie 2012, tocmai s-a incheiat pe 28 Octobrie 2011, asta conform cercetatorului in domeniu Carl Johan Calleman. Evenimentul in sine de incheiere a calendarului, mai exact al incheiri unui mare ciclu de 5200 de ani, este un pretext, o vrajeala sa zic mai popular asa, care trebuie sa coincida cu scoaterea si promovarea pe piata a antihristului, eveniment planuit de elite in detaliu si de foarte multa vreme. Cum antihristul nu avea varsta profetita pe 28 Octombrie 2011, au potrivit-o ei cumva sa le iasa si au fixat-o pe 21 Decembrioe 2012, cand antihristul probabil va avea varsta conforma inceperii marii inselari. De aici toata tevatura new age-ista din utimii 8-10 ani. Pana pe 21 decembrie anul acesta, omenirea trebuie sa fie terfelita intr-un iad existential: criza economica, foamete, revolte, somaj, razboi etc etc. Ce pot sa zic, vom avea un an foarte plin, sa ne rugam la Dumnezeu sa fie milostiv cu noi si sa ne dea putere sa rabdam si sa deschidem bine ochii la inselarile ce vor urma. Doamne ajuta!

      Apreciază

  4. abc Marin said, on ianuarie 17, 2012 at 5:23 pm

    cum și cine a descoperit data aceasta de 21 dec 2012 , păi mayașii nu au fost decimați de conchistadori sute de ani în urmă ,adică sfîrșitul lumii lor a fost atunci , cum de nu au prevăzut acea dată , mai sunt și catrenele lui Nostradamus cică vine sfîrșitul tot pe 21 dec 2012 , dar previziunile lui merg pînă în 2030 ,paradoxal , baba Vanga a mai prevăzut și dumneaei sfîrșituri dar a făcut previziuni pînă în 3500 sau cam pe acolo , iarăși ciudat , cred că a prevăzut ca Mayașii sfîrșitul altor civilazații , acestea sunt mari excrocherii ca să se producă anarhie în jurul acestei date ca să vină salvatorul lumii , adică mesia pe care-l așteaptă răstihnitorii adevăratului Mesia și Mîntuitorul tuturor.

    Apreciază

  5. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 17, 2012 at 8:57 pm

    Biserica satanei .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.