SACCSIV – blog ortodox

Filmul „Living and Growing” promoveaza desfranarea, perversiunile, homosexualitatea si anticonceptionalele elevilor de 8 ani din scolile britanice

Posted in copii, sex, SEX ORAL by saccsiv on noiembrie 27, 2011

Iata ce aflam din articolul Sex ocazional şi atingeri nepotrivite: ce învaţă elevii de 8 ani din şcolile britanice:

O cameră video filmează un cuplu aflat în dormitor. Amândoi sunt dezbrăcaţi şi încep să flirteze şi să se bată cu pernele, apoi se sărută senzual. Cei doi se bagă în pat şi încep să facă sex în mai multe poziţii. Pe fundal se aude vocea naratorului care explică ce se întâmplă, în termeni concreţi. Mai mult, vorbeşte despre masturbare, orgasm, sex ocazional şi diferite forme de preludiu.

Deşi pare un scenariu de film pentru adulţi, acesta este, de fapt, o producţie a Channel 4, numită „Living and Growing”, realizată pentru educarea sexuală a copiilor peste 8 ani şi care este prezentată elevilor din şcolile primare britanice, în cadrul programului Sex and Relationship Education (SRE).

Iniţiat de Partidul Laburist, programul nu a câştigat încrederea opoziţiei, iar acum şcolile care vor dori să-l adopte trebuie să îi consulte şi pe părinţii elevilor, informează Daily Mail. „Şcolile ar trebui să se asigure că elevii sunt protejaţi de materialele inadecvate, având în vedere vârsta, religia şi contextul cultural al lor”, a declarat un îndrumător.

Cu toate acestea, mai multe şcoli au fost acuzate că manevrează sistemul de implementare astfel încât părinţii să nu poată ajunge la şedinţele organizate pe această temă şi că transmit informaţii incomplete sau eronate pentru a ajunge în momentul în care investiţia în SRE să fie deja făcută.

Astfel de programe de educaţie sexuală s-au extins la aproximativ 3.400 de şcoli, respectiv la un milion de elevi. „All About Us: Living and Growing” a fost lansat ca reacţie la cererile profesorilor de a promova educaţia sexuală încă din copilărie.

Mai mulţi părinţi au ameninţat cu retragerea copiilor din şcolile în care se va implementa programul SRE, considerând această activitate total inadecvată. „Am auzit despre program de la fiica mea, care vorba cu prietena ei. Am auzit că după ce au văzut filmuleţul, băieţii au început să sară pe fete, după ce s-au terminat orele”, a spus mama unei eleve la East Wood.

Filmul realizat de Channel 4 nu este singular, BBC Active lansând un material care conţine nuditate frontală şi imagini cu actul penetrării, deşi are un avertisment de conţinut explicit.

Programul SRE pune la dispoziţia elevilor şi un mic joc de a potrivi anumiţi termeni cu anumite definiţii, de exemplu „sex oral” cu „folosirea gurii şi a limbii pentru a linge sau a săruta organele genitale ale partenerului”, dar şi explicarea homosexualităţii, avortului, incestului, violului şi a bolilor cu transmitere sexuală.

Deşi mai multe asociaţii au recomandat SRE şcolilor primare, există mai multe critici bazate pe ideea de a recomanda, mai degrabă, căsătoria şi interzicerea sexului înainte de căsătorie. Cu toate acestea, anual 30 de şcoli cumpără acest program.

„Trăim într-o societate sexuală acum. Sexul bun şi relaţiile protejează copiii”, a declarat fostul profesor Julian Cohen. Aparent, acesta are dreptate în privinţa unui lucru: faptul că fetele de 10 ani îşi pot cumpăra pantofi cu tocuri foarte înalte şi tricouri cu mesaje sau logo-uri sexuale sugestive.

Sfatul specialiştilor este ca în programul SRE să fie incluse lecţii despre sentimente, boli cu transmitere sexuală. „Cum aflu când sunt pregătit să am relaţii sexuale”, „Ce este un orgasm şi cum pot avea unul”, „Unde aflu despre metodele contraceptive” sunt întrebări pe care Sex Education Forum vrea să le lămurească prin acest program.

Comentariu saccsiv:

   Ce-i invata asadar? Nu doar ca nu barza aduce bebelusii, ci si ca sexul oral este perfect normal. Ca si sodomia. Si cum sa se fereasca de sarcina si de boli. Nimic despre fecioria pana la casatorie …

Astfel de mesaje ar trebui promovate in scoli:

VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX INAINTEA CASATORIEI. Altfel …

Dar nu intalnim prea des astfel de discursuri, caci SISTEMUL are interesul de a strica tot ceea ce mai era bun, de a crea omul de tip nou, o hidosenie ce se indeparteaza de Dumnezeu si imbratiseaza tot ce este spurcat.

Cica educatia sexuala, dar de fapt promovarea desfranarii, a perversiunilor si a anticonceptionalelor. Apoi marionetele SISTEMULUI zbiara: vai, s-au inmultit cazurile de HPV si tot soiul de boli. Dupa care tot ei vin cu „solutia”: vaccinarea …

Americanii au hotarat: VOR VACCINA SI BAIETII IMPOTRIVA HPV …

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 27, 2011 at 8:26 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Gabriela said, on noiembrie 27, 2011 at 8:39 pm

    Off
    Acum pe rtv (partea desprinsa din realitatea) bodo- Pro Consul ne spune cum si-a inchinat el viata Domnului Iisus si cum Ii canta Domnului La biserica drumul vietii pe muzica rock. Bineinteles ca Dragoteasca ii canta in strune- avand in vedere ca mama ei e neoprotestanta. Ne tot elucubreaza cum sa ai o relatie direct cu Dumnezeu si despre manifestarea libera in biserica, cum se imbina tehnologia Hi-tech cu biserica penticostala…
    Doamne iarta-ne!

    Apreciază

    • Gabriela said, on noiembrie 27, 2011 at 8:55 pm

      Drumul a fost netezit pentru venirea lui bodo prin atacarea Bisericii Ortodoxe si a preotilor, in special facand referire la construirea Catedralei si a taxelor percepute pentru cununii, botezuri, inmormantari. Ar fi interesant daca ai gasi partea din emisiune si sa o postezi.

      Apreciază

    • Ion de la Chiuiesti said, on noiembrie 27, 2011 at 10:12 pm

      Bodo e un ipocrit. Ce l-a impiedicat sa duca o viata inchinata lui Iisus in Ortodoxie? Ce l-a impiedicat sa duca o viata lipsita de alcool, tutun si desfranari in Dreapta Biserica? Nici macar nu a deschis Sfanta Scriptura pe vremea aceea. Nici macar nu a asistat la vreo Sf, Liturghie sau la vreun Sf Maslu. Imi pare rau ca se lasa pacaliti si corupti atati oameni

      Apreciază

  3. marian said, on noiembrie 27, 2011 at 8:51 pm

    De aceea am taiat cablul de vreo zece ani.
    Un film interesant despre dezastrul financiar, The Inside Job, se gaseste usor pe net cu traducere in romana, la adresa:
    http://www.seriale.filmesubtitrate.info/2011/03/inside-job-2010.html

    Apreciază

  4. nea Anderthal said, on noiembrie 27, 2011 at 9:12 pm

    …si fiindca veni vorba de sex uitati-na la acest link:

    http://www.adevarul.ro/actualitate/Arhiepiscopul_Tomisiului-acuzat_de_relatii_sexuale_cu_minori_0_598140479.html

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 27, 2011 at 9:37 pm

      nea Anderthal

      Nu putem lua de buna orice plangere.

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on noiembrie 27, 2011 at 9:55 pm

        @saccsiv
        Am inteles, dar EFECTUL este ca se denigreaza iar Biserica Ortodoxa in perioada Postului Craciunului!Daca era o plangere contra unui „pa$$tor $ectar” atunci nu se publica stirea in media „libera”…
        ps:astept „noile descoperiri” (pe Discovery) care vor ‘zgudui crestinismul..”

        Apreciază

  5. stef said, on noiembrie 27, 2011 at 10:09 pm

    Clica de curisti ,pedofili si schizofrenici care conduc in occident are pe agenda spurcarea mintii copiilor la varste cat mai fragede – e un pas important in distrugerea fiintei umane – cugetul si constiinta se vor omora si se vor pune in loc poftele animalice , infectia morala si trupeasca si in final deznadejdea si sinuciderea – toate pentru satana …

    Apreciază

    • marian said, on noiembrie 27, 2011 at 10:58 pm

      Astora numai Dumnezeu le va taia avantul, luandu-le totul. In filmul Inside Job se povestea ca lobistii au primit 5mld de $ pt propaganda sistemului liberalizarii tranzactiilor murdare. Orice contract de imprumut poate fi vandut catre o banca de investitii, unde se poate intampla ORICE cu soarta celui care a imprumutat bani. Cei care au tocat lumea la cap spunand ca asa-numitele „deregulations” sunt bune, au mers pana la sistemul de invatamant economic, cerand decanilor de la Harvard si din alte asemenea foruri de invatamant superior, sa bage studentilor in cap, ca, esti bine privit si excelent platit daca reusesti sa dovedesti ca ai castigat prin metoda riscului si mai ales, a cacealmalei. Sahul, a fost inlocuit de poker! Viata lumii e miza pusa pe masa.

      Apreciază

  6. Aurora said, on noiembrie 27, 2011 at 10:22 pm

    Britanicii promoveaza hipersexualitatea pentru ca sunt numai trup. Nu mai au repere morale. Sunt atat de pervertiti ,incat nu mai discern intre bine si rau. In urma cu 7-8 ani citeam in presa despre englezii din inalta societate ca sufera de sindromul bebelusului, adica barbati in toata firea, cu functii mari, lorzi, bancheri etc. practica un joc cu totul neobisnuit in timpul liber. Se duc in niste locuri numite crese pentru adulti si acolo se deghizeaza in bebelusi, dar pe tot parcursul ”jocului” ei isi iau in serios activitatea de sugaci. Practic se comporta exact ca bebelusii, li se pun pampersi si chiar isi fac nevoile in scutece, li se da sa manance cu biberonul, au bavetica, plang si vor sa fie leganati, tot arsenalul sugarului. Dupa ce se termina programul de ”copilarie” isi reiau costumele Armani si msinile scumpe si revin la viata normala daca ii mai putem numi oameni normali. De ce v-am prezentat aceasta ANAOMALIE, pentrru ca vrea subliniez faptul ca in Anglia adultii incep sa se comporta ca si copiii, iar copiii invata sa se comporte ca adultii. Sunt niste degenerati !

    Apreciază

  7. Zob said, on noiembrie 27, 2011 at 10:28 pm

    Poate este vorba de psihoterapie…

    Apreciază

  8. dan said, on noiembrie 28, 2011 at 9:53 am

    Da nu inteleg care e motivul pentru care s-au apucat sa creeze un virus? De ce nu au facut un surub?!

    Apreciază

  9. burtus said, on decembrie 1, 2011 at 6:20 pm

    Sexualitatea si dragostea implinita trupeste sunt doua lucruri opuse , desi sunt tratate impreuna.

    1. Sexualitatea (si aici includ orice apropiere a unui barbat si a unei femei) , care se savarseste fara dragoste si fara uniune prin casatorie , este un mod de a folosi trupul , cu hormonii , cu organele de simt , intr-un act voluntar, care exclude orice spiritualitate si este o abatere de la scopul primordial . Sexul este doar o forma de abuz asupra propriului trup si o forma de triumf a celui rau. Simturile incitate de filme si exacerbate de jucarii sexuale sunt felul in care diavolul spune: pot si fara Tine.

    2. Dragostea implinita trupeste intre soti nu are nevoie de nimic pentru a implini totul .

    Si Yoga este la fel : este ceva care sare peste Dumnezeu . Ei cauta sa dobandeasca franele propiului trup . Ei cauta puterea , nesocotind dragostea .

    Pentru mine puterea , nevoia de a controlola , este sinonima cu iluzia si caut s-o combat , si consider ca orice dorinta de putere pe care ar manifesta-o un om , este de fapt o manifestare a celui rau.

    Puterea :
    – de a ne determina trupul sa raspunda cu senzatii de placere la atingeri, cu obiecte etc
    (sexualitatea )
    -de a ne determina trupul sa raspunda asteptarilor noastre in sensul sanatatii (yoga)
    -de a cunoaste pentru a anticipa si a te apara (cunoasterea intelectuala)
    -financiara (siguranta)

    TOATE SUNT GUNOI .
    Daca dragoste nu e , nimic nu e.

    Apreciază

  10. […] Filmul “Living and Growing” promoveaza desfranarea, perversiunile, homosexualitatea si anticonce… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.