SACCSIV – blog ortodox

Documentare celebre: „911 MYSTERIES part 1 – DEMOLITIONS”

Posted in 11.09.2001 by saccsiv on septembrie 11, 2009

Va invit sa vizionati 911 Mistere Partea 1 – Demolarile, un foarte interesant documentar, excelent realizat, despre evenimentele de la 11.09.2001. Pe parcursul unei ore si jumatate, este demontata explicatia oficiala a prabusirii cladirilor din cauza incendiilor provocate de niste avioane de pasageri. Sunt invitati specialisti, de la cei ce si-au adus contributia la construirea lor si pana la metalurgisti. Multe declaratii ale supravietuitorilor, ale angajatilor ce au vazut echipe suspecte de lucratori in zgarie nori inaintea dramaticei zile. Ni se dezvaluie numele sefilor securitatii din cladiri si relatia lor cu puterea americana. Disparitii de acte importante odata cu prabusirea cladirii nr. 7. Disparitia depozitului de aur. Si multe altele  Merita urmarit cu atentie.


   Voi dezvolta in continuare cateva chestiuni din film, ce nu prea apar in celelalte documentare despre 11.09.

Desigur, extrem de important este de stiut cine s-a ocupat de securitatea cladirilor, ce stiu ei, si ce anume s-a aflat pana acum despre perioada premergatoare evenimentelor.

Stim ca Securacom, redenumita apoi Stratesec, s-a ocupat de electronic security pentru  United Airlines, Dulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat. Coincidenta?

Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush (1956-), fratele presedintelui SUA si Wirt D Walker III, un var al lor. Interesant?

Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-ar mai lucreaza acolo din 2000. Sigur? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari. Oricum, compania asta fantoma a disparut in 2002, dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA. Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation. Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi, inclusiv clanul din care face parte bin Laden …

   Scott Forbess, Senior Database Administrator FIDUCIARY TRUST, 2001 a raportat ca a cazut lumina electrica tot week-end-ul ce a precedat 11.09. Nu mai era securitate, usile erau deschise, nu mai functionau camerele de supraveghere, accesul era liber. Se putea intra cu chei de mana. A observat in cladire multi indivizi straini ce nu lucrau acolo, carand cutii si cabluri. A sesizat multe organizatii, inclusiv Comisia 11.09., dar a fost ignorat.

   William Rodrigues, erou ce si-a riscat viata salvandu-i pe altii, declara ca a auzit zgomote ciudate dupa impactul avioanelor, la un etaj ce era cu totul gol, fara macar pereti despartitori interiori, unde nici liftul nu oprea de obicei fara parole speciale. Cu toate ca a dat dovada de curaj, i-a fost frica sa intre. Zgomotele erau puternice, metalice.

Scott Forbess a auzit si el zgomote similare in cladire cu cateva saptamani inainte intr-un fost spatiu al companiei Aon dupa ce aceasta s-a mutat. Zgomotele erau similare ciocanelor pneumatice. Se lucra atat de intens incat podeaua etajului superior se zguduia. La un moment dat s-a auzit un zgomot similar cu al unui bloc compact foarte greu ce se rastogoleste pe podea. Cand a avut ocazia, a mers sa vada ce se intamplase, insa mister, uriasa incapere era goala. Spune ca era foarte bizar, caci de acolo se auzisera zgomotele.

Cu o saptamana inainte, din motive neexplicate, in cladire era foarte mult praf, ca la contructii. Peste tot, pe geamuri, pe mobilier.

Pentru a incheia concesiunea, evreul Larry Silverstein a pus pe masa 14 milioane dolari, dar a facut mentiunea in contract ca va putea reconstrui structurile daca ele ar fi distruse. De asemenea a asigurat complexul pentru 3,55 miliarde. Prevazator?

Dupa atac insa, a primit o suma dubla, caci au fost doua avioane care au lovit doua cladiri …

Desigur, individul este partea vizibila a unui varf de ice-berg. Sa vedem ce se va construi acolo:

Sursa foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/74/Freedom_Tower_New.jpg/300px-Freedom_Tower_New.jpg

Cladirea va avea fix 1776 picioare inaltime, se va numi Freedom_Tower si se doreste a fi un simbol. Dar deja criticile au inceput si se spune ca totul va avea un aspect orwellian si ca va inspira un sentiment de frica. Design-ul a fost conceput de evreul polonez Daniel Libeskind.

Tinand cont de cele de mai sus si stiind cum le place sa-si puna simbolurile peste tot, precum un caine urina, putem presupune ca cele 1776 picioare simbolizeaza de fapt anul infiintarii ordinului iluminatilor, uneltele NOII ORDINI MONDIALE.  

Mai aflam din documentar ca angajatii au fost invitati sa revina in cladire, caci este sigura. Apoi s-a daramat. Aveau nevoie de victime?

Cititi va rog si:

11.09.2001 … SI LUMEA S-A SCHIMBAT sau de la ce ni se trage iminentul Big Brother

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on septembrie 11, 2009 at 8:04 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Vizitator said, on septembrie 11, 2009 at 5:20 pm

    A se vedea neaparat si acest filmulet:

    Apreciază

  3. seby said, on septembrie 12, 2011 at 11:08 am

    si acest film facut de michael moore Fahrenheit 9/11 http://www.youtube.com/watch?v=chj5R0Izt9s&feature=related (este fara traducere ) ar fi bun de pus pe acest site cu tot cu traducere …pt a fi vizionat ..il arata pe bush jr . cum a castigat alegerile din 2000 in mod fraudulos ( ca si cele din 2004) si de ce s-a ajuns la 9/11 si interesele americanilor in afganistan etc etc

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.