SACCSIV – blog ortodox

PARINTELE IUSTIN INDEAMNA: Mergeti la Sfantul Arsenie

Posted in ARSENIE PAPACIOC, Iustin Parvu by saccsiv on iulie 20, 2011

Citez din articolul Parintele Justin: Mergeti la Sfantul Arsenie, indreptator al credintei si chip al blandetilor:

Parintele arhimandrit Justin Parvu a primit cu adanca intristare vestea mortii Parintelui Arsenie Papacioc, numindu-l cu evlavie “Sfantul Arsenie, indreptator al credintei si chip al blandetilor”. Cu siguranta taina ce-o impart cei doi mari duhovnici este cu mult mai mare decat ne-am inchipui noi si ea va lucra in mod deosebit mai cu seama de-acum incolo, avandu-l pe Parintele Arsenie in Imparatia Cerurilor. De-acum va fi cu neputinta ca cineva sa mai bage discordie intre cei doi duhovnici, iar lupta lor pentru credinta si neam va fi mai puternica si de neoprit.

Sa ne rugam si noi Sfantului Parinte Arsenie, ca sa duca rugaciunile neamului romananesc in fata Mantuitorului si a Maicii Domnului pe care a iubit-o toata viata.

Parintele Arsenie Papacioc – Despre moarte si „lupii” care au incercat sa-i curme viata:

Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, multi lupi si intrusi s-au straduit sa bage discordie intre cei doi stalpi ai ortodoxiei. Mai ales in chestiunea cipurilor. Atat la inceput, cand Parintele Iustin a inceput campania sa, cat si pe urma:

VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 20, 2011 at 3:15 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. […] PARINTELE IUSTIN INDEAMNA: Mergeti la Sfantul Arsenie […]

    Apreciază

  3. thespiritofcaptain said, on iulie 20, 2011 at 8:18 pm

    Au incercat sa bage unii raca intre cei doi,dar raca nu a fost niciodata, incercau unii sa para ca ar fi un conflict intre ei,parintele Arsenie a vorbit cu multa dragoste si blandete,ca si parintele Iustin,nu au vrut sa faca sminteala,ci doar sa atraga atentia,daca au mai gresit,sunt si ei oameni,si parintele Arsenie Boca se pare ca a gresit,om fiind !

    Am vazut o emisiune extraordinara ep Trinitas,cu preotul roman de la Paris,care a refacut catedrala Sfantul Iosif,si mi-a palcut enorm,un mare aptriot roman,iubitor de enam si antiecuemnist !
    In ciuda faptului ca prezentatorul,acela care facea emisiuni in care spunea ca nue rau sa luam cipurile,nu stiu cum il cheama,ca dau intampaltor pe trinitas,a vurt sa schimbe subiectul,cum vorbea despre sfitnii marturisitori,prigoanele comuniste,generatia de amrtiri,schimba subiectul…. incepuse sa vorbeasca despre o Europa necrestina dupa care alergam noi,si dupa americanizare,care sunt cele mai distructive,tocmai el care a trait acolo,si a stat departe de comorile ortodoxiei in exil,si ani de zile nu a cunoscut un monah acolo,i-a fsot foarte greu !
    Si spunea despre avertismentul ce i l-a dat patriarhului,cu privire la un blestem,atunci cand a fsot ridicata catedrala Sf Iosif,un ierarh roman de acolo ,a dat blestem,cine va permite strainilor sa se amestece in treburile acelei biserici romanesti de acolo,sa fie blestemat si numit tradator de neam !!!!

    Ma bucur ca mai avem astfel de preoti cu ahr acolo,si ortodoxia romaneasca rezista cua stfel de preoti si in mijlocul furtunii,pentru ca inca mai avem stalpi ai dreptei credinte,ce nu s-au pervertit ecumenismului

    Apreciază

    • marin.c said, on iulie 21, 2011 at 6:34 am

      Te inseli, esti naiv:

      „Ieri, 15 martie, distribuiam, în faţa bisericii, cu sora mea şi o altă persoană, paşnic, ca şi duminica precedentă, materiale descărcate de pe Apologeticum, mai precis manifestele Părinţilor Pârvu şi Baştovoi precum şi „Instigarea” la rugăciune pentru parlamentarii chemaţi să voteze a doua zi în Senat. De asemenea, strângeam semnăturile celor care refuză documentele biometrice. La un moment dat, ne trezim cu Părintele Constantin Târziu, care a părăsit Sfânta Liturghie pentru a ne porunci să ne îndepărtăm, altfel cheamă poliţia!
      La sfârşitul slujbei, Preotul Târziu a ieşit să vadă o expozitie Brâncuşi improvizată în faţa bisericii şi, foarte enervat, m-a ameninţat brutal: „O să-ţi dau o lovitură!…” şi, aplecându-se asupra unei cruci de pe masă, mi-a spus cu răutate : „-Eşti (ca) un drac, o să-ţi zdrobesc capul!…” Uluit, am repetat tare aceste ameninţări ca să le audă lumea, dar superiorul bisericii nu a negat (admitea deci implicit că le-a proferat) şi cred că o cameră video a înregistrat scena.”

      http://apologeticum.wordpress.com/2009/03/18/la-paris-un-preot-roman-prigoneste-rezistenta-anti-cip/

      Apreciază

    • Mihai said, on iulie 21, 2011 at 8:26 pm

      bata-l Dumnezeu sa-l bata de fariseu…. Doamne iarta-ma!

      Apreciază

  4. thespiritofcaptain said, on iulie 21, 2011 at 12:59 pm

    nea Andrethal

    nu a venit sarpele de patriarh, a venit sarpele de presedinte,Roncea stie sa speculeze astfel de momente,el il invata si pe Urban sa se dea anti sistem si anti cip,asa ca uraciunea pustiirii se vrea la loc de cinste !

    Apreciază

  5. thespiritofcaptain said, on iulie 21, 2011 at 1:02 pm

    Nu stiu ce sa zic in legatura cu marian c, unii poate sunt bineintentionati ,dar inselati in unele privinte,cred ca si parintele Arsenie ii spunea ca sa nu faca proteste anti cip,probabil sa fi fsot o adunare cu yoghini de-ai lu rapcea,sti daor ca mitingurile nu sunt bune ,mai ales hora amre cu yoghinii !

    Nu toti traiesc la intensitate maxima ortodoxia,probabil si mediul strain de acolo de unde traieste,cine stie….. Dumnezeu sa-l lumineze

    Apreciază

  6. valentin said, on iulie 21, 2011 at 2:14 pm

    va propun celor cu blog sa postati pentru o perioada in fiecare zi cate un articol despre parintele Arsenie.
    nu conteaza ca va repetati sau ca e scurt.

    Apreciază

  7. […] PARINTELE IUSTIN INDEAMNA: Mergeti la Sfantul Arsenie […]

    Apreciază

  8. valentin said, on martie 1, 2015 at 6:55 pm

    părintele Arsenie Papacioc rămâne vertical în ceea ce zice și în anumite privințe poate fi creditat chiar peste părintele Iustin Pârvu.

    Apreciază

  9. valentin said, on martie 1, 2015 at 6:57 pm

    părintele Arsenie Papacioc poate fi considerat Sfântul generației noastre.

    Apreciază

  10. […] PARINTELE IUSTIN INDEAMNA: Mergeti la Sfantul Arsenie […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.