SACCSIV – blog ortodox

De la ONU si pana la Mircea Badea: Omenirea va intra in colaps deoarece suntem sapte miliarde in 2011. Ghici cand a izbucnit isteria

Posted in CONTROLUL POPULATIEI, MIRCEA BADEA, ONU, ROCKEFELLER by saccsiv on iulie 14, 2011

Citez din articolul Omenirea, în pragul colapsului demografic: şapte miliarde în 2011:

De Ziua mondială a populaţiei, care a fost celebrată în 11 iulie, ONU a încercat să atragă atenţia opiniei publice mondiale asupra suprapopulării planetei, ceea ce o ameninţă cu un dezastru planetar: peste câteva decenii, oamenii se vor confrunta cu o lipsă acută de alimente, apă şi chiar aer, transmite Reuters.

Într-un raport publicat pe site-ul său, ONU semnalează că până la sfârşitul acestui an, populaţia lumii va atinge 7 miliarde de oameni, iar către 2023 – 8 miliarde. O astfel de situaţie va afecta negativ nivelul de trai al oamenilor. Deja 925 de milioane de persoane suferă de foame pe mapamond.
Conform previziunilor oamenilor de ştiinţă americani, până în 2050, populaţia pământului ar putea ajunge la 9 miliarde de persoane, iar atunci oamenii vor începe să se lupte la propriu între ei pentru hrană.
Într-un discurs rostit cu această ocazie, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, subliniază: ‘Avem destulă mâncare pentru a hrăni toată lumea şi, totuşi, un miliard de oameni suferă de foame.Bolile şi epidemiile continuă să se răspândească în pofida progreselor ştiinţei şi medicinei.Conflictele, războaiele şi cursa înarmărilor seamănă moarte şi suferinţă’.

Ban Ki -moon şi-a exprimat speranţa că mişcările de masă populare, cum ar fi ‘primăvara arabă’ vor pune capăt tuturor acestor inegalităţi. ‘În acest an am văzut cum o putere populară gigantică poate învinge tirania şi disperarea, cerând să se facă dreptate’, subliniază el în discurs.
Lideri mondiali în creşterea populaţiei sunt ţările în curs de dezvoltare, cărora le revin 95% din creşterea populaţiei pe glob.În viitorul apropiat, cel mai populat stat va fi India, în timp ce în ţările dezvoltate şi în Europa numărul populaţiei va continua să scadă.

Comentariu saccsiv:

Iata-l si pe Mircea Badea:

http://inregistrari.antena3.ro/view-In_gura_presei_cu_Mircea_Badea-5.html

Si cam la unison este intreaga presa.

In 1952 John D. Rockefeller III (1906 – 1978) fondeaza Population Council.

Acest Consiliu a impus pe agenda politica a statelor masurile impotriva cresterii populatiei. Prin diferite organizatii marioneta, ca de exemplu Natiunile Unite. In 1974 ONU a organizat o Conferinta Mondiala a Populatiei la Bucuresti. Din acel moment Consiliul a promovat politica criminala: avortul este masura de control al nasterilor. Idee imbratisata mai apoi de din ce in ce mai multe state.

Tot dupa conferinta de la Bucuresti, John D. Rockefeller 3rd s-a axat pe introducerea in agenda politica a conceptului avortul – un drept al femeii. La scurt timp, in program au fost incluse si drepturile homosexualilor.

Primul presedinte al Population Council a fost eugenistul apropiat familiei, Frederick Osborn, autorul Preface to Eugenics (1940), liderul American Eugenics Society si unul din fondatorii Pioneer Fund. Acesta scria in 1968: “Scopurile eugeniei ar trebui realizate sub alte denumiri decat eugenia “ . 

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future, cunoscuta ca Rockefeller Commission cu Rockefeller presedinte. Presedintele american a dat o importanta mare acestei comisii, creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea. Se considera de neacceptat realizarea previziunilor ca in 2013 populatia SUA sa ajunga la 400 milioane (daca se continua ritmul de atunci al cresterii demografice).

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau:

Legalizarea avortului

Educatia sexuala in scoli

Equal Rights Amendment – suport financiar masiv

Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane, Equal Rights Amendment :

NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues (avorturi)

NOW and Lesbian Rights

Lucrurile se leaga fratilor … Cititi va rog si:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

 

 

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 14, 2011 at 12:51 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Danut said, on iulie 15, 2011 at 9:48 am

      http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-initiati-india-parintele-paisie/48-efectele-sociale-ale-invataturii-de-credinta-in-hinduism-si-crestinism.htm
      In link ve-ti gasi unul din raspunsurile despre ce se intimpla in India si ce a declansat suprapopularea (zic ei).
      Daca doar americanii nu ar mai arunca mii de tone de mincare zilnic foametea ar fi eradicata in multe tari.De asemeni daca cei care tot o bat cu suprapopularea ar inceta sa mai stringa resursele altora de pa pamint si nu le-ar mai ingradi accesul la paminturile stramosilor foametea ar dispare de pe planeta si am putea fi si 10 miliarde.Exista milioane de kilometri patrati de pamint cultivabil pe care persoane sau companii le detin in lume,paminturi la care cetatenii nu au acces,deci sint muritori de foame.Pai ,cum sa nu se arunce pe piata ideea ca nu avem ce minca daca sintem fortati sa nu mai producem mincare?
      In curind asta se va intimpla si in Romania,caci,exista un mare apetit al investitorilor din strainatate pentru achizitionarea de paminturi in Romania,spune presa romaneasca.Culmea,tin minte ca articolul deborda de un sentiment de bucurie ca ne putem vinde tara strainilor.
      Doar idiotiii si tradatorii se pot bucura de asa ceva.

      Apreciază

  2. Elena said, on iulie 14, 2011 at 1:46 pm

    Subiectul asta cu cresterea populatiei ma scoate din sarite! Unde vad ei ca populatia creste cand avorturile sunt in voga, anticonceptionalele se folosesc la greu si foarte rar intalnim familii cu mai mult de 3 copii.

    Apreciază

  3. adi said, on iulie 14, 2011 at 2:05 pm

    Desigur, suprapopularea este un mit:

    http://overpopulationisamyth.com/overpopulation-the-making-of-a-myth

    Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on iulie 14, 2011 at 2:10 pm

    Mircea Badea se scalda si in figuri. Spune el ca …….lumea se impuiaza…………si………..ba, mai face omul un copil dar nu mai multi caci nu-i asa lumea nu e educata si nu foloseste anticonceptionalele. El mai spune ca ……….bai frate nu mai e papica. Si elita vine in continuare si ne spune………..sa mai reducem din numarul mancatorilor inutili. Eu nu cred ca e prin vre-o loja dar omul e ateu si foarte mandru. S-ai vedem ,,evolutia,, in continuare.

    Apreciază

  5. rr said, on iulie 14, 2011 at 2:17 pm

    Apreciază

  6. pictorulamator said, on iulie 14, 2011 at 2:56 pm

    Buna, totusi conform altor surse ,planeta poate hrani 12 miliarde de suflete,cu conditia ca distribuirea resurselor sa fie uniforma,binenteles ca si a populatiei. Dar atata timp cit luciferienii arunca mancarea ,……unii fac foamea!

    Apreciază

  7. Dan Tanasescu said, on iulie 14, 2011 at 5:33 pm

    Am încercat de mai multe ori să îi arăt lui Mircea Badea că nu are dreptate, dar de fiecare dată mi-a şters comentariile. Am scris pe blog de m-am săturat despre subiectul ăsta, dar nimeni nu are urechi să audă, toţi ştiu că planeta e suprapopulată, de parcă au făcut ei personal recensământul global şi au calculat „câti oameni poate să hrănească planeta”.

    Deci, conform unui calcul simplu, dacă toată populaţia planetei ar fi adunată la un loc şi fiecărei familii i s-ar da o casă şi un mic teren în jur, aceasta ar ocupa o suprafaţă de mărimea statului Texas. Acuma luaţi suprafaţa totală a continentelor şi împărţiţi-o la suprafaţa Texasului, ca să vedeţi de câte ori ar mai trebui să crească populaţia pentru ca planeta să fie suprapopulată. Sau să luăm India de exemplu, unde sunt cam 1,2 miliarde de oameni parcă. Oameni care trăiesc acolo şi nu se mănâncă între ei. Procedaţi la fel împărţind suprafaţa continentelor la suprafaţa Indiei şi vedeţi cât ar mai trebui să crească numărul oamenilor, pentru ca densitatea populaţiei să ajungă ca în India pe tot globul.

    Nu vom mai avea ce mânca, nu pentru că suntem prea mulţi, ci pentru că hrana şi bogăţiile lumii sunt controlate de corporaţii, iar banii de oculta financiară, şi care prin speculă şi propagandă provoacă crize de tot felul. Amintiţi-vă de milioanele de ucrainieni care au murit, nu din cauza suprapopulării, ci pentru că Stalin le-a confiscat toate recoltele şi animalele pentru a le da la export.

    Eu zic să-l lăsăm pe Dumnezeu să hotărască, cât de mulţi suntem, câţi trebuie să se nască, câţi trebuie să moară şi câţi trebuie să trăiască şi să nu mai dăm crezare tuturor tâmpeniilor propagandistice.

    Apreciat de 1 persoană

  8. natalia said, on iulie 14, 2011 at 6:29 pm

    Chiar nu inteleg de ce ti-ai mai pierdut timpul sa scrii pe blogul lui Badea …chiar n-are rost.Daca Felix zice ca suntem prea multi salariatul trebuie sa se conformeze…si melteanu’ sa creada de la Badea citire ca asa-i.Plus ca nu-i deloc exclus ca in spatele one man show-ului sa fie totusi o echipa …eu ma indoiesc ca isi modereaza propriul blog…probabil ca se ocupa altii de asta…ma indoiesc ca macar a citit comentariile tale chit ca sunt pertinente.Oricum la „Felix media” cenzura e in floare…ajunge sa fie mai picnochio decat Bsescu precum il numea pe acesta din urma mogulul intr-un timp.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on iulie 15, 2011 at 9:05 am

      Am încercat să-i explic lui Badea că greşeşte, pentru că a repetat de multe ori pe post aceste tâmpenii şi fiind lider de opinie poate influenţa pe mulţi alţii să gândească greşit. Am comentat pe blogul lui, care nu are legătură cu Antena 3 şi cu Voiculescu. Cu toate astea sunt sigur că în spatele lui se află nişte indivizi care îl manipulează şi profită de naivitatea lui.

      Apreciază

      • Iustin said, on iulie 19, 2011 at 5:39 pm

        Daca reusesti sa-l influentezi pe Mircea Badea sa vorbeasca ca omul, pentru binele oamenilor, eu te declar cel mai tare. 🙂 Nu ai sa reusesti. Omul e mason si e si catel ascultator, dar chiar daca ar vrea sa zica ceva bun, nu ar fi lasat. Asa ca daca ai sa reusesti sa-l influentezi, cel mult va fi dat afara din TV.

        Apreciază

  9. bogdan said, on iulie 14, 2011 at 8:14 pm

    Cine garanteaza ca informatiile cum ca suntem 6 sau 7 miliarde sunt corecte? Peste tot, chiar si in China si India natalitatea este in stagnare si ei vorbesc de crestere aproape exponentiala.
    Ceva nu se leaga, cine minte? Nu cumva toata aceasta isterie cu inmultirea peste masura a oamenilor este doar o facatura? Cine poate verifica aceste informatii? Nimeni.

    Apreciază

  10. Alexandru said, on iulie 14, 2011 at 9:42 pm

    Acestia sunt primi pasi de exterminare , este ca si cum ar spune ,,trebuie sa va omoram ca altfel murim noi” , ganditiva la un razboi care ar termina din start 6 miliarde de oameni.
    Ce prapad a fost cu al doilea razboi mondial si ce va fi cu urmatorul.

    Apreciază

    • Dan Tanasescu said, on iulie 15, 2011 at 9:16 am

      Dacă stai puţin să te gândeşti, cele mai agresive popoare nu sunt cele unde ţara este suprapopulată, ci cele conduse de bănci şi corporaţii, avansate tehnologic, şi unde densitatea populaţiei este redusă: SUA, Europa, Canada, Australia…

      Apreciază

    • Iustin said, on iulie 19, 2011 at 5:42 pm

      Nu asa, ci spun ei: „Trebuie sa va omoram macar jumate ca altfel muriti toti”. Asta e ideea. Adica trebuie sa dam dovada de „omenie” si sa lasam sa moara jumate din noi, cine o avea ghinionul, si restul o sa fim bine fericiti.

      Apreciază

  11. acelas said, on iulie 15, 2011 at 2:21 pm

    catolicii „beatifica” sau „sanctifica” pe banda rulanta oameni contemporani cu noi, pe „falsitati” sau „inselari”, evident. Iar noi, care avem armate de marturisitori in ultimul secol, sfinti cu adevarat, intarziem la nesarsit si ne e resine .. de curentul „politic correct” care ne ameninta din europa … . Sau, cand e vorba de a cinsti pe martirii din Ardeal care au marturisit dreapta-credinta impotriva catolicilor (cei care ne rad azi in fata cu noianul de „canonizari” false; deci unde-i adevarul ? Poate sta in doua locuri? Si la drept-credinciosi, si in afara? de vreme ce romanii aceia din Ardeal s-au impotrivit lor – catolicilor – si si-au jertfit viata, devenind sfinti), precum marturisitorul Oprea si ceilalti, cand vine vorba de ei, marea majoritate a ierarhilor de azi tac malc, nu prea pomenesc de acesti sfinti de la noi, AUTENTICI, nedorind sa „deranjeze” celelalte chipurile „confesiuni” care s-ar simti jignite. Dar, ducandu-se in vizite pe la ei, ba chiar si slujind impreuna, valideaza in acelasi timp „public”, dar de fapt „in desert”, confesiunea catolica si altele …. . In schimb noua ne e rusine cu sfintii nostri din Ardeal sau de sfintii sec. XX care au luptat impotriva fiarei rosii. Doamne fereste, stim cum va sa treaba cu rusinarea, la Judecata! DAR vom fi trasi la raspundere insa si ca POPOR !

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/preotul-roman-martin-benedict-va-fi-beatificat-a-inviat-din-morti-o-tanara-in-anii-70.html

    .

    Apreciază

  12. […] De la ONU si pana la Mircea Badea: Omenirea va intra in colaps deoarece suntem sapte miliarde in 201… […]

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.