SACCSIV – blog ortodox

Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCINULUI GARDASIL. Reamintesc: NU VA VACCINATI FETELE. Detalii despre compania producatoare

Posted in cancer de col uterin, GARDASIL, GARDASIL – SILGRAD, vaccin by saccsiv on iulie 12, 2011

Citez din articolul Dubii privind vaccinul Gardasil:

Două tinere din Franţa solicită plata unei indemnizaţii, după ce au avut de suferit din cauza unor puternice efecte secundare ale vaccinului Gardasil, destinat prevenirii cancerului de col uterin, relatează cotidianul francez Le Monde. Potrivit sursei citate, cele două tinere sunt primele reclamante, dar vor urma şi altele.
Gardasilul le-a transformat celor două viaţa în coşmar, viaţa lor depinzând acum de crize imprevizi­bile de paralizie, dureri de cap şi du­reri de burtă insuportabile, povesteşte Le Monde. Mamele lor au crezut că procedează corect şi că le protejează de un rău despre care auziseră vorbindu-se la televizor, la radio şi chiar la cinema: cancerul de col uterin. Numai că Gardasil, vaccinul comercializat în Franţa de Laboratorul Sanofi Pasteur MSD din noiembrie 2006, le-a transformat viaţa în coşmar, au povestit Laura Agnes şi Laetitia Celli, cele două reclamante în vârstă de 16 şi 20 de ani.

Vineri, 8 iulie, ele au trimis o soli­citare de indemnizaţie Comisiei regionale de conciliere şi indem­ni­zaţii pentru accidente medicale (CRCI) din Lyon, de care aparţin. „Ele sunt primele care depun plângere, dar vor mai urma şi altele”, avertizează avocatul celor două tinere, Charles Joseph-Oudin. El se aşteaptă ca să i se răspundă că maladiile auto­imu­ne evoluează fără a preveni bol­na­vul, dar subliniază că în cazul celor două „factorul temporal este evident. Primele crize au apărut după injecţia cu Gardasil, pe un fond de perfectă să­nătate a celor două tinere, neexis­tând antecedente familiale”. „Prejudi­ciul fizic şi cel moral vor trebui luate în calcul. Spitalizarea le-a pus studiile între paranteze. Aceste tinere nu fac decât să se întrebe cum va evolua sta­rea lor de sănătate”, spune avocatul.

Laura Agnes visa să devină infirmieră. „Medicii îi spun acum că ar fi bine să evite orice vaccin. Or, pentru această meserie, anumite vacci­nuri sunt obligatorii”, explică mama acesteia. Sensibilizată de spoturile televizate, ea a decis să-şi vaccineze fiica în 2009, când aceasta avea 14 ani, pentru a o proteja, crezând că vaccinul n-ar fi putut fi lansat pe piaţă chiar aşa, „pe orbeşte”, fără a fi testat cu maximă seriozitate. Dar prima criză a apărut la câteva săptămâni de la prima injecţie. Furnicături, urmate de o paralizie a piciorului stâng. I-a luat trei luni până să-şi poată folosi piciorul normal. La a doua injecţie, când a fost afectat umărul, neurologul a crezut că-i vorba despre o maladie genetică, dar n-a găsit nimic. Analizele de sânge sunt bune. Între timp, fata a mers la şcoală mai rar, când a putut. A fost nevoită să repete un an.

După o primă spitalizare, în septembrie 2010, medicii au concluzionat că fata suferă de o poliradiculonevrită cronică. Au urmat alte două spitalizări. Şi pe Laetitia Celli tot mama ei a pus-o să se vaccineze, chiar dacă ea n-a vrut. Dar mama ei era deja panicată din cauza reclamelor făcute vaccinului până la exasperare. Efectele secundare au apărut în seara primei injecţii. Febră, ameţeală, greaţă. La a doua, Laetitia Celli a simţit dureri „ca nişte cuţite” în burtă. „Era îngrozitor. Ameţeli, vomă din senin, o dată la două sau trei zile. Eram nevoită se ies din clasă, de la ore”, povesteşte aceasta. La a treia injecţie a fost ca o bombă, în loc să aibă şi zile bune, răul a devenit permanent, ceea ce a făcut-o să nu mai poată sta în clasă.

Medicii n-au găsit nimic în neregu­lă. „Dintr-o dată, nu m-au crezut. Unii vorbeau despre o pro­blemă relaţională cu mama sau despre stres din cauza unui concurs despre me­dicină. Dar nu inventam nimic. Eram dinamică, făceam sport, ieşeam cu prietenele şi, de la o zi la alta, totul a devenit un infern. N-am mai putut merge la cinema, lumina mă jenează. La 20 de ani ar trebui să am şi alte preocupări, nu doar boala, nu?”, se întreabă Laetitia.

Ca răspuns, Sanofi Pasteur MSD a trimis reclamanţii la Agenţia franceză de securitate sanitară a produselor de sănătate (Afssaps). Autoritatea a primit 1.700 de notificări pentru Gardasil care, ca orice nou medicament înregistrat la nivel european, a făcut obiectul unui plan de gestionare a riscurilor. Aceste notifi­cări se referă în special la pusee febrile intervenite în ziua sau zilele care au urmat vaccinării. Au fost înregistrate şi cazuri de maladii autoimune, dar nu mai multe decât în cazul altor vaccinuri. Pentru ca tine­re­le să poată fi indemnizate, va fi ne­voie ca experţii CRCI să stabilească o legătură între vaccin şi simptomele des­crise. Legătură pe care nici un me­dic n-a putut-o stabili oficial până în prezent.

Efecte necunoscute
Profesorul doctor Ion Fulga (foto), şeful Catedrei de Farmacologie din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, consideră că vaccinarea HPV are avantaje, dar deocamdată rezultatele sunt insuficient cunoscute pentru simplul motiv că nu a trecut încă proba timpului. În legătură cu tinerele din Franţa care au suferit reacţii adverse în urma vaccinării HPV, specialistul precizează că este vorba despre evenimente adverse. După introducerea pe piaţă a unui nou medicament se urmăresc toate evenimentele adverse care pot apărea la persoanele expuse medicamentului respectiv. Potrivit profesorului doctor Ion Fulga, apariţia oricăror evenimente adverse trebuie raportate autorităţilor sanitare competente.

Ele compară frecvenţa acestor evenimente înregistrate la persoa­nele vaccinate cu frecvenţa reac­ţiilor adverse apărute în faza tes­telor clinice. Astfel se poate aprecia în timp raportul beneficiu-risc al oricărui medicament. Până la introducerea pe piaţă a unui medi­ca­ment nu poate fi apreciată frec­venţa evenimentelor adverse produse de acesta, susţine profesorul doctor Ion Fulga. Orice medicament este monitorizat din punct de ve­de­re al reacţiilor adverse timp de cinci ani de la introducerea lui pe piaţa farmaceutică. Or, vaccinurile HPV se află în curs de cunoaştere, fiind re­lativ recent introduse în practica medicală. După cum afir­mă profesorul doctor Ion Fulga, evoluţia ştiinţifică ne va arăta dacă riscurile vaccinării HPV sunt mai semnificative decât eficienţa în ceea ce priveşte prevenirea cancerului de col uterin. Evoluţia vaccinării HPV rămâne deocamdată necunoscută, subliniază specialistul.

Până la cunoaşterea tuturor rezultatelor vaccinării HPV, profesorul doctor Ion Fulga spune că cele mai sigure şi mai eficiente măsuri pentru scăderea numărului cazurilor de cancer de col uterin sunt: igiena locală, partenerul sexual unic şi examenul ginecologic periodic. Asupra acestor trei măsuri ar trebui să se insiste pentru reducerea îmbolnăvirilor de cancer uterin, este de părere profesorul Ion Fulga.
Două campanii, două eşecuri
Ministerul Sănătăţii a lansat două campanii de vaccinare HPV (virusul papiloma uman): în 2008, în mandatul ministrului Eugen Nicolăescu, şi în noiembrie 2009, în mandatul ministrului Ion Bazac. În prima campanie, doar 2% din grupul-ţintă de fete au fost vac­cinate. Startul în a doua cam­pa­nie anti-HPV a fost decis după ce un sondaj arăta că la 52% s-a ri­di­cat procentul celor care erau de acord cu vaccinarea. Ministerul Să­nătăţii a achiziţionat de la com­pa­niile producătoare, GSK (vacci­nul Cervarix) şi MSD-Sanofi Pasteur (Silgard/Gardasil), 330.000 de doze de vaccin pentru suma de aproximativ 23 de milioane de euro. Conform datelor oficiale, Ministerul Sănătăţii spera ca în ca­drul celei de-a doua campanii, cel puţin 50% din cele 220.000 de fete între 9 şi 11 ani să se vaccineze.

Prima campanie s-a finalizat cu un eşec clar, când doar 2% din fete au fost vaccinate. Deşi a be­neficiat de un amplu program de informare a populaţiei asupra be­neficiilor vaccinării, şi a doua cam­panie este un eşec. Vaccinuri cu termene depăşite şi, ca atare, dis­tru­se, pe sume foarte mari, achitate de Ministerul Sănătăţii. Încă de la începutul acestui an, multe di­rec­ţii sanitare de sănătate au anun­ţat că sunt în situaţia de a distruge dozele de vaccin nefolosite şi expirate. Principala cauză a eşecului celor două campanii: lipsa de in­for­maţii şi chiar de încredere a popu­­laţiei asupra beneficiilor acestui vaccin, de altfel, singurul con­ce­put să prevină o formă de neoplasm.

În acest timp, România se situează pe locul I în Europa la mortalitatea prin cancer de col uterin. În ultimii 20 de ani, ţara noastră înregistrează cea mai ridicată mortalitate cauzată de cancerul de col uterin, cu o rată de 6,3 ori mai mare decât media ţărilor din Uniunea Europeană. În fiecare an se depistează peste 3.000 de cazuri noi, iar numărul total de paciente (nou-diagnosticate şi rămase în evidenţă din anul anterior) atinge cifra de 40.000 de femei, conform datelor Centrului de Statistică Medicală Bucureşti.
   Comentariu saccsiv:

Nu sunt singurele cazuri:

VIDEO: Marturii zguduitoare despre tinere ucise sau a caror sanatate a fost distrusa de catre vaccinul GARDASIL. RASPANDITI!

VIDEO SOCANT: O tanara distrusa de un vaccin

VIDEO: VACCINUL ANTI-HPV UCIDE!!! O elevă de 14 ani din Marea Britanie a murit după ce i-a fost administrată o doză de vaccin împotriva cancerului de col uterin

In cazul vaccinarii cu GARDASIL s-au inregistrat de patru ori mai multe decese decat in cazul altor vaccinuri

Sa ne amintim ca vaccinul a fost promovat in Romania de evreica Madeleine Albright si era comercializat sub numele de Silgard.

Intr-un Raport special, din iunie 2008, al organizatiei americane Judicial Watch care dezbate o serie de analize ale FDA – Food and Drug Ad­ministration – se manifesta ingrijorare fata de efectele adverse asociate Gardasil. Astfel, tinere paciente reclamau de la dureri de cap, ameteli, stari de voma, aparitia unor negi pe fata sau corp pana la infectii ale cailor respiratorii, dureri de dinti sau chiar pierderea cunostintei si paralizii. S-au inregistrat de asemenea cateva zeci de decese.

Si acum sa vedem cine este colosul producator.

Radacinile companiei Merk pornesc din 1668, cand Friedrich Jacob Merck pune bazele „Engel-Apotheke” (Angel Pharmacy) in Germania. Farmacie ingereasca? Da, dar a ingerilor cazuti … De-alungul timpului aceasta se transforma intr-un gigant si devine un pionier al producerii si comercializarii morfinei incepand din 1827 iar mai apoi a cocainei din 1884. Sigmund Freud, autor al lucrarii “ Über Coca “ (1884) a fost un colaborator entuiasmat al celor de la Merk in acest sens. Tot ei au patentat si MDMA (popular, ecstasy).

In 1891 isi deschid o sucursala in Statele Unite, Merck KGaA, care a fost insa confiscata in 1917, in timpul primului razboi mondial. Figureaza acum a fi companie independenta, a saptea ca marime pe glob in domeniul farmaceutic. Este membra a Council on Foreign Relations si asta spune de la sine foarte multe.

Sa vedem cine ii sunt directorii conform site-ului oficial. Veti observa ca acestia au functii de conducere si in alte mega companii iar la acest nivel acest lucru este foarte important.

   Raymond Gilmartin

A fost presedinte MerK pana in 2005, profesor la Harvard Business School si director la Microsoft si General Mills.

Cine se aseamana se aduna:

Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE

Directori Merk:

William B. Harrison, Jr. (1943-), presedinte JPMorgan Chase (Rockefeller), membru Council on Foreign Relations, membru fratia Zeta Psi.

   Thomas H. Glocer, Chief Executive Officer la Reuters Group PLC. Director, Reuters Group PLCReuters Group PLC a fost fondata de Israel Beer Josaphat, ce mai apoi si-a schimbat numele in Paul Julius Baron von Reuter (1816 – 1899). Actualmente este printre primele trei cele mai mari agentii de presa pe plan mondial. Cititi va rog si articolul:

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

   Steven F. Goldstone, Chairman si Chief Executive Officer, RJR Nabisco, Inc.; Non-Executive Chairman, ConAgra Foods, Inc.  Director Greenhill & Co., Inc.

   RJR Nabisco, Inc., este un conglomerat format in 1985 din Nabisco si R.J. Reynolds Tobacco Company. Kohlberg Kravis Roberts & Co a prelut controlul asupra sa in 1988 printr-o masinatiune in care au avut interes Shearson Lehman Hutton, Morgan Stanley, Goldman Sachs, Salomon Brothers si Merrill Lynch, adica spuma spumelor sectorului financiar bancar planetar. Este implicata in spalare de bani pentru mafia si alte grupari ale crimei organizate. Cititi si :

http://dunwalke.com/contents.htm

   ConAgra Foods, Inc. este cel mai mare producator de produse alimentare pentru supermarketuri si restaurante din America de Nord. Fondata in 1919. Legaturi stranse de afaceri cu Procter & Gamble si Nabisco.

Sa ne amintim ca Clarence J Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble a fost foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

Greenhill & Co., Inc. banca de investitii mica dar strategica, fondata in 1996 de Robert F. Greenhill unul din sefii Morgan Stanley.

   Rochelle B. Lazarus, Chairman si Chief Executive Officer Ogilvy & Mather Worldwide . Director General Electric.

   Ogilvy & Mather international advertising , acoperind toate ariile comunicarii: strategie de brand, creatie, cercetare, digital marketing, interactive, consultanta in relatii publice, promotional marketing, shopper & trade marketing, CRM, retail design, etc.

Clienti:

American Express, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

BP, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

Coca-Cola Company, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

DHL

DuPont

Ford, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

Gillette

IBM, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

Kodak

Kraft

Motorola, companie membra COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR)

Nestle

Tobacco Institute

Unilever

Lor trebuie sa le “multumim“ pentru manipularea si imbecilizarea prin publicitate.

   Thomas E. Shenk, Ph.D., Director, Cell Genesys, Inc.

   Cell Genesys Inc dezvolta noi terapii pentru tratarea cancerului. Nici unul din produsele sale nu a primit inca aprobarea din partea Food and Drug Administration.

   Anne M. Tatlock, Director, Fortune Brands, Inc.

   Fortune Brands, holding fondat in 1969 sub denumirea de American Brands, redenumit in 1997. Include American Tobacco Company.

In concluzie, observam ca o mega companie ce in trecut se indeletnicea cu producerea cocainei si ecstasy, membra CFR, subordonata ELITEI planetare, cu directori implicati inclusiv in mega productia de tutun, nu mai poate de grija sanatatii plebei din goime.

Sa ne amitim si de spusele eugenistului si militantului Noii Ordini Mondiale, Bertrand Russell in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Ei nu vor binele a ceea ce considera a fi “stupid people“, ci indobitocirea si transformarea lor in consumatori – unelte, albine intr-un urias stup. De aceea au si inventat concepte precum ateismul, evolutionismul si new age, pentru indepartarea individului de adevaratul Dumnezeu, pentru iluzia ca stiinta face si drege pentru binele umanitatii. Astfel oamenii au ajuns sa-si puna nadejdea in savanti, dar din ce in ce mai multi dintre acestia s-au pus in slujba diavolului si a marionetelor sale. Cititi va rog si articolul:

Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007) – TRADUCERE IN ROMANA

Unde vor sa ajunga, o spune foarte clar acelasi Bertrand Russell  in 1953:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
   Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial. “

Vaccinurile au fost de la bun inceput strans legate de eugenie. Cititi va rog si articolul:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Frati crestini, nadejdea noastra sa fie Domnul Iisus Hristos.

Articolul din Jurnalul aminteste de cele doua esecuri ale campaniei de vaccinare, nementionand insa adevaratele cauze: actiunea hotarata a celor anti vaccinare, prin bloguri si prin conferinte. A fost o lupta total inegala, dar multumita bunului Dumnezeu, s-a reusit.

Atat in Romania cat si in lume, SISTEMUL a aruncat sume colosale si si-a pus intens la treaba marionetele. Pacat ca in occident le-a iesit …

La noi chiar au incercat toate schemele posibile:

Deoarece campania de vaccinare anti-HPV a fetiţelor de clasa a VI-a şi a VII-a este compromisă total, Ministerul Sanatatii decis extinderea acesteia pana la femeile de 24 de ani …

GRAV. Adrian Streinu-Cercel: Elevele vor fi vaccinate împotriva HPV, FARA AVIZ DIN PARTEA PARINTILOR

SMECHERIE a SISTEMULUI: campania de vaccinare impotriva HPV va incepe in functie de rezultatele unui … sondaj de opinie

Iar in vest, daca le-a iesit cu fetele, au extins campania si in randul baietilor:

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

SUA a aprobat folosirea vaccinului Gardasil anti-HPV si la baieti

Uneori presiunile au fost teribile:

Desfranezi sau nu, tu faci vaccinul! Drama unei tinere americance ce refuza GARDASIL-ul

Mai exista insa si o componenta specifica a campaniei de promovare a acestui vaccin:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

LIBER LA DESFRAU: Vaccinul impotriva cancerului de col uterin le face pe fete mai frivole

Jurnalul o baga serpeste pe aia cu numarul mare de cazuri de cancer de col uterin in Romania, sugerind indirect faptul ca tot vaccinul ar fi solutia … Nimic mai fals insa. Solutia reala si unica e simpla: MAI PUTINA DESFRANRE.

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 12, 2011 at 11:19 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. un ortodox said, on iulie 12, 2011 at 11:33 am

    Apreciază

  3. sol said, on iulie 12, 2011 at 12:43 pm

    orice substanta straina introdusa in corpul nostru ii perturba functionarea. de la vaccinuri si pana la banala aspirina…

    Apreciază

  4. iustin said, on iulie 12, 2011 at 12:50 pm

    azi am fost la brd sa-mi platesc taxa de inscriere la facultate,dupa ce am platit m-a pus sa semnez pe un instrument,cv gen telefoanelor touch-screen,e cumva semnatura electronica?:(,tin sa precizez ca n-am nicio legatura cu bancile,depozite,credite si alte prostii!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 2:03 pm

      @iustin

      Este semnatura electronica. E bine sa evitam sau sa cerem alternativa. Cei de la BRD sunt cei mai avansati in tehnologie de control. S-ai evitam. Mai sunt si alte banci care nu folosesc semnatura electronica. Mai tarziu aceste semnaturi v-or ajunge pe mana unor golani care le v-or folosii in defavoarea noastra. Sa nu uitam ca lumea virtuala este lumea diavolului. Odata introdus totul in calculator, totul s-a terminat si haosul este asigurat. Este jocul final. Asa cum intr-un joc virtual manipulezi tot ce misca pe acolo asa si daca introduci ,,viata,, in calculator totul cade la mana ,,stapanului,, care nu este decat michiduta.

      Apreciază

      • Mihai said, on iulie 12, 2011 at 4:16 pm

        prietene, in cazul lui Iustin este vorba despre SEMNATURA DIGITALA! Nu ca as fi de acord cu aceasta, dar hai sa nu mai cream confuzii. Din ce stiu eu, semnatura electronica presupune si un token (un fel de stick), care genereaza un cod, valabil 5 secunde si distinct pt fiecare operatiune, cu care poti valida o tranzactie on-line (deocamdata!). De aici si controversa: iti asociezi numele dat de Dumnezeu cu un numar din sistem. Care sistem stim noi al cui va fi… Semnatura pe care a dat-o baiatul asta pe touchscreen-ul BRD nu este semnatura electronica, dar e un pas inainte in planurile marsave ale elitelor. De asta tot spun ca ar fi bun un ARTICOL BINE DOCUMENTAT pe tema: SEMNATURA ELECTRONICA!!!

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 6:48 pm

        @Mihai

        Care e diferenta intre semnatura electronica si cea digitala? Faptul ca nu e asociat cu un numar din sistem? Pai nici nu trebuie. Daca predai buletinul care in cazul lui a fost necesar asocierea se face cu CNP. Nu sunt expert dar eu cred ca diferenta e ca intre cip in acte si cip implantabil. Tot acela-si drac e.

        Apreciază

      • Marius said, on iulie 12, 2011 at 8:51 pm

        BRD au si carduri cu cip RFID… sunt primii la noi.
        Acest card permite detinatorului sa plateasca pana la o anumita suma stabilita de banca pe zi fara PIN, semnatura orice altceva decat prin apropierea cardului de cititor.
        BRD garanteaza furtul, in sensul ca, in cazul in care cardul este furat si utilizat de catre hot, BRD suporta pierderile…avand in vedere ca este limitat la o suma zilnica de plata RFID contact less ~ 120 ron (cred)…
        Am vazut sambata acest card si cititorul in magazinele Inmedio (presa).
        Se „Explica” prezenta lor in magazine de genul presa datorita produselor cu costuri mici si rapiditatea cu care trebuiesc efectuate platile in anumite perioade ale zilei…considerand afluzul de clienti care vin in valuri din anumite motive (autobuz, metrou etc).
        Consider ca BRD este un „pionier” in acest domeniu si actioneaza ca unealta…
        personal evit BRD de aproximativ 5 ani.
        Doamne ajuta!

        Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 2:12 pm

    Daca in trecut experimentele macabre se faceau la intuneric acum totul se face la lumina si ,,in interesul,, omului. Vaccinurile sunt pline de mizerii.

    Apreciază

  6. iustin said, on iulie 12, 2011 at 3:06 pm

    Cei de la BRD sunt cei mai avansati in tehnologie de control,aha,cred ca si de asta i-au ales pe ei pt a plati elevii taxele

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 12, 2011 at 6:54 pm

      @iustin

      BRD face parte din GROUP SOCIETE GENERAL un grup foarte puternic in care elita are interese puternice.

      Apreciază

  7. Aurora said, on iulie 12, 2011 at 6:33 pm

    Vaccinurile pot avea urmari nebanuite. In urma cu vreo 20 de ani mi-am facut un vaccin antitetanos si dupa catva timp am capatat o urticarie de care n-am scapat nici pana in ziua de azi. Practic sunt condamnata sa iau zilnic antihistaminice, altfel ma scarpin pana la sange. Am facut nenumarate investigatii, teste, nimeni n-a stiut sa-mi spuna de la ce mi s-a declansat, nici eu n-am banuit ca ar fi de la acel antitetanos, dar de cand citesc despre efectele adverse ale vaccinurilor, ma gandesc tot mai mult ca de acolo mi se trage. Va sfatuiesc pe toti sa fiti prudenti.

    Apreciază

  8. Marius said, on iulie 12, 2011 at 9:09 pm

    Am 2 povesti de spus aici:
    1. pentru Aurora: am o cunostiinta din Brasov care a fost pe patul de moarte din cauza unor doze destul de mari si variate de medicamente, toate prescrise de doctori. Practic si-a distrus stomacul, avand niste ulceratii pentru care nimeni (nici un doctor) nu a reusit sa dea o explicatie si culmea vroiau sa-i dea alte zeci de medicamente pentru a imbunatatii situatia. A randuit Dumnezeu sa intalneasca pe cineva care l-a trimis la un doctor Ortodox sa spunem si care l-a facut bine naturist. Nu stiu nici eu mai mult despre doctorii naturisti cu credinta, stiu doar ca nu este vorba de vrajitorii sau chestii de genul etc.
    2. pentru vaccinuri: copilul Nasilor nostri (ai mei si ai sotiei :)) are probleme destul de serioase de la un vaccin. Practic cand raceste are momente cand brusc are spasme si chiar trece foarte aproape de moarte. In fiecare seara primeste acum o doza de medicamente si siropuri si le ia pana la momentul in care au trecut cel putin 5 ani de la ultima criza …
    Doctorii au recunoscut ca este de la vaccin si bineinles tot mamica este de vina pentru ca a adus copilul la vaccinare cand era putin, citez „mucios”… deci trebuie mare grija ce vaccinuri facem copiilor si cand.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  9. Zehan Doru said, on iulie 15, 2011 at 4:27 pm

    Pana iti garanteaza cineva cat de grozave sunt exista sanse mari s-o cioplesti pentru totdeauna

    Apreciază

  10. […] Doua tinere din Franta solicita plata unei indemnizatii, dupa ce au avut de suferit din cauza VACCIN… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.