SACCSIV – blog ortodox

Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialistilor: VACCINATI-VA BAIETEII …

   Conform articolului Give Gardasil to boys too, experts say, date recente arată că virusul papilloma uman (HPV), care cauzează cancerul de col uterin la femei, va deveni unul dintre principale cauze ale cancerului oral la barbati, datorita schimbarii comportamentelor sexuale. Ca atare, concluzia care se impune de la sine este necesitatea vaccinarii cu Gardasil a baieteilor.

   Virusologul britanic profesor Margaret Stanley, de la Cambridge University, spune ca guvernele lumii trebuie sa examineze beneficiile pe termen lung ale acestei imunizari la baietii si barbatii tineri deoarece:

   „Acest HPV nu cauzeaza cancer doar la femei, ci si la barbati, in gura sau in anus. Consider deci o strategie de bun simt imunizarea baietilor.” Si adauga ca este firesc, din moment ce sexul oral s-a generalizat.

   Profesor Suzanne Garland e si mai tare, precizand ca vaccinarea baietilor este benefica deoarece:

   „Ajuta la destigmatizarea ca aceasta boala este specifica femeilor.”

   Prin urmare, nu le trece prin capatanile alea demente ca problema consta de fapt in desfaul fara margini. Cititi va rog si articolul:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA

   Din contra, tot niste specialisti nebuni indeamna elevii britanici sa aiba cate un orgasm pe zi.

   Ca atare, cum este „firesc si necesar” ca un baiat sa practice cunilingusul, caci face bine la sanatate sau eventual poate „se naste” homosexual si atunci isi va pune fundul la bataie, oricum ar fi, se poate trezi cu un HPV in anumite locuri si deci „inevitabil” cu cancer, deci este de „datoria” parintilor „responsabili”, nehabotnici, nehomofobi, neextremisti, etc. sa-si vaccineze baieteii …

   In afara de casitgurile imense obtinute de mamutii fabricanti de medicamente, nu cumva insa mega campaniile acestea de vaccinari ascund si altceva?

   Reducere populatiei:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Si prostirea maselor:

VIDEO: Care este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu se trezesc?

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 25, 2009 at 4:53 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Donkeypapuas said, on iulie 25, 2009 at 5:35 pm

    Medici criminali…

    Apreciază

  3. Cristi said, on iulie 25, 2009 at 5:52 pm

    oameni tampiti .Medicii or fi criminali da si oamenii prea sunt prosti.Cum sa accepti asa ceva????Sunt doar niste copii ………

    Apreciază

  4. Cristi said, on iulie 25, 2009 at 5:52 pm

    uitasem sa postez asta ; http://www.youtube.com/watch?v=PbSpPs05YAc

    Apreciază

  5. Gelu said, on iulie 25, 2009 at 7:53 pm

    Ce aberatie. Nu era suficient ca lumea era condusa de NWO, acum ne-o mai trag si compqniile farmaceutice. Cica americanii vors a dea o lege cum ca toti copiii intr 0-18 ani sa fie vaccinati contra gripei si asta anual. Iti vine sa te duci in munti nu alta sa nu mai ai de-a face cu aceasta mizerie care cangreneaza planeta incet dar sigur. Astept toamna cu nerabdare, sa vedem circ mediatic la teve cu gripa porcina care face si drege si vaccinari in masa si profituri uriase pentru companiile farmaceutice. Nu uitati berea si chipsurile!

    Apreciază

  6. Cristi said, on iulie 25, 2009 at 8:43 pm

    mie prea scarba sai vad peaia mintind fara pic de remuscari 😐

    Apreciază

  7. Mihnea Cane said, on iulie 27, 2009 at 3:53 pm

    Saccsiv, daca tot nu mai este doar femeia singura care „si-o ia” din cauza virusului HPV, de ce nu ai venit si cu solutia atat de la indemana pentru toti, si anume vaccinul anti-HPV. M-am uitat pe aici si nu am vazut vreun popa care sa propovaduiasca curatenia sufleteasca si abstinenta sexuala si mi se pare normal sa-ti sugerez ca, precum orice jurnalist care se respecta, in momentul in care ridici o problema e normal sa gasesti si o eventuala solutie. Vor fi sau homosexuali pe lume si fara indemnul profilor, dont worry!

    Apreciază

  8. […] Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialisti… […]

    Apreciază

  9. Mihnea Cane said, on iulie 28, 2009 at 2:28 pm

    Uite-i, ca au si venit, precum vulturii la prada, poate mai fac rost de niste sacrificati in razboaiele lor impotriva vietii. Sunt de groaza popii astia, trebuie sa recunoastem. Cum apare vreun vaccin, vreo solutie medicala pentru ca oamenii sa traiasca mai mult si mai bine, cum apar si ei cu contre si rugaciuni impotriva. Un fel de „sa moara toata lumea ca sa scape de mine, in numele Bubutului!” Bleah

    Apreciază

  10. saccsiv said, on iulie 28, 2009 at 2:43 pm

    Mihnea Cane

    „solutie medicala pentru ca oamenii sa traiasca mai mult si mai bine” ? Tare esti credul ca SISTEMUL si „oamenii de stiinta” iti doresc doar binele …

    Da o raita pe aici:

    Experimente medicale macabre pe copii, femei, minoritati si detinuti (1845-2007)

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/17/experimente-medicale-macabre-pe-copii-femei-minoritati-si-detinuti-1845-2007/

    Apreciază

  11. Ioan dan said, on iulie 28, 2009 at 6:12 pm

    Cauza primara a acestui tip de cancer, HPV se gaseste in secretia urat mirositoare din preputul barbatului care se indeparteaza prin spalare cu apa si sapun inainte de contactul sexual. Dovada consta in faptul ca la popoarele semitice (evreii si arabii) care practica circumcizia rituala (indepartarea chirurgicala a preputului si in acest fel si a producerii acelei secretii), rata de cancer de col uterin este extrem de mica, aproape inexistenta, fapt care, oricum, nu l-ati fi aflat de la producatorii acestui vaccin al caror interes e nu sanatatea noastra ci vanzarea vaccinurilor.
    Daca circumcizia ne e greu s-o facem, macar sa ne spalam putem inainte de a face dragoste cu sotia daca tinem la sanatatea ei. Ai simtit cat de urat miroase acea secretie a noastra, parca a hoit?

    Apreciază

    • razvratitul said, on septembrie 15, 2009 at 1:34 pm

      ioan dan, se pare ca nu ai prea bagat botul intre picioarele nevestii, sau poate ca stai prost cu mirosul. e foarte bine ca ea se spala ca tu sa nu simti nimic, iar daca la tine pute, mai spala-te…
      circumcizia nu reduce niciun procent de cancer, HIV sau mai stiu eu ce dracii!!! citeste si te mai informeaza
      si daca folosesti sapunul sa te speli pe acolo, ai grija cum te clatesti, ca s-ar putea sa se usuce si sa cada… sapunul si alte produse asemanatoare nu sunt indicate, dimpotriva. dar de, daca asa va invata pe voi medicina americana (o parte din ea).
      pentru informatii despre circumcizie arunca un ochi aici si ai sa vezi ca te trezesti din somn… http://www.circumcizia.org/

      Apreciază

  12. […] Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialisti… […]

    Apreciază

  13. […] Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialisti… leave a comment « RESTRICTII pe WIKIPEDIA […]

    Apreciază

  14. Florin Croitoru said, on octombrie 20, 2009 at 2:38 pm

    şi eu am crezut că circumcizia este un lucru bun şi sănătos. A contribuit la aceata şi părerea unor medici. După ce am văzut acel sait recomandat de răzvrătitul m-am convins că am fost într-o mare eroare.
    Cred că ar trebui predat în şcoli aşa ceva la orele de igenă şi educaţie sexuală, dar nu tîrziu cînd elevii au deja 18 ani cum de pildă se fac aceste cursuri în Germania.
    Ţin minte că noi am avut cîteva ore de curs cu doctorul şcolii noastre care ne-a predat chestiuni de igenă sexuală cînd eram în clasa a 6-a.

    Apreciază

    • razvratitul said, on octombrie 20, 2009 at 2:45 pm

      ma bucur ca ati aruncat un ochi pe acel site. chiar este bun si sper ca il veti recomanda tuturor prietenilor dumenavoastra, iar la randul lor acestia il vor recomanda si prietenilor lor. sper ca toata lumea, macar partea masculina, sa invete adevarul despre organul reproducator extern masculin.
      numai bine.

      Apreciază

  15. razvratitul said, on octombrie 21, 2009 at 6:14 pm

    pe toti cei care considera circumcizia o metoda barbara si total inutila (mai ales dupa ce veti fi citit ceea ce se spune pe site-ul recomandat mai sus) am sa ii rog sa semneze petittia aflata la adresa http://intactamerica.org/node/45. voi posta si pe blogul meu acelasi link cu traducerea integrala a scrisorii deschise a celor de la Intact America.

    Apreciază

  16. […] Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialisti… […]

    Apreciază

  17. […] Cunilingulus si sexul anal duc la infectii cu HPV in cavitatea bucala si anus. Concluzia specialisti… […]

    Apreciază

  18. X said, on februarie 2, 2010 at 4:33 pm

    Saccsiv, iti multumesc pentru articolele postate, si chiar daca nu scriu comentarii mereu sa stii ca-ti apreciez munca. Esti un luptator!

    Apreciază

  19. Mirific said, on iulie 4, 2010 at 2:51 pm

    D’abea astept sa vina iarna … sa ies din casa si sa ma duc la patinoar :D. + ca „fetitele” nu mai circula despuiate :))

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.