SACCSIV – blog ortodox

De ZIUA EUROPEI, scuip pe UE

Posted in UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on mai 9, 2011

Citez din articolul Basescu, de Ziua Europei: Este in interesul Romaniei ca UE sa se consolideze:

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu prilejul sarbatoririi „Zilei Europei”, pe 9 mai, prin care intareste ideea ca este interesul Romaniei ca Uniunea din care facem parte sa continue sa se consolideze din punct de vedere politic si economic.
„Ziua Europei reprezinta deopotriva un prilej de celebrare si de reflectie. Se implinesc 61 de ani de la primul demers oficial care a facut, in timp, posibila constructia Uniunii Europene de astazi. Astazi, Uniunea Europeana reprezinta 27 de state membre, cu o populatie de peste o jumatate de miliard de cetateni, care beneficiaza de drepturi si impartasesc responsabilitati comune.
Ne bucuram sa celebram valorile si principiile pe care se fundamenteaza Uniunea Europeana: libertatea, democratia, egalitatea, statul de drept, respectarea drepturilor omului si, nu in ultimul rand, solidaritatea”, a declarat seful statului, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis luni Ziare.com.
Traian Basescu apreciaza ca, odata cu evolutia Uniunii Europene, solidaritatea a ramas un principiu fundamental al actiunilor la nivel comunitar.
„Solidaritatea statelor membre ale Uniunii si a institutiilor comunitare este cu atat mai relevanta in actualul context, in care obiectivul iesirii din criza si al relansarii economice nu poate fi atins in absenta unei actiuni concertate si solidare a Uniunii. Acest lucru echivaleaza cu promovarea unei Uniuni puternice in plan intern si capabile sa actioneze coerent la nivel global.
Romania este si va ramane un stat pe deplin dedicat destinului sau european. Ca romani si cetateni europeni, avem datoria si potentialul de a contribui la afirmarea identitatii comune a Europei. Progresam tot mai mult in demersul nostru de a face ca apartenenta la Uniune sa aduca tot mai multe beneficii, atat pentru Romania si romani, cat si pentru Uniune si cetatenii sai”, a mai precizat presedintele.
Traian Basescu mai apreciaza ca celebrarea Zilei Europei „ne confirma ca cele mai ambitioase proiecte pot deveni realitate, iar idealurile comune pot fi transpuse in politici concrete, in beneficiul tuturor cetatenilor europeni”.

   Comentariu saccsiv:

Basescu isi face datoria lui de marioneta. Eu insa scuip pe UE,

   Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001 , cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit sub preşedinţia masonului Valéry Giscard D’Estaing:

   „După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11.09.2001. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere.„ ( … )

Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.„

Adica a devenit continentul spurcaciunii. Cititi va rog si:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 9, 2011 at 10:57 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • Mos Ioan said, on mai 10, 2011 at 9:57 pm

      @saccsiv

      Si eu ma alatur tie, frate Saccsiv. Si eu scuip pe aceasta Uniune Comunisto-Masonica-Europeana care seamana moartea peste tot.
      România trebuie sa faca totul ca sa iasa, cât mai repede, din aceasta Groapa care l-a gonit pe HRISTOS din inimile si mintile milioanelor de europeni.

      HRISTOS A ÎNVIAT !

      Apreciază

    • daniel said, on mai 11, 2011 at 9:15 am

      subscriu la numele postarii „scuip pe UE”

      Apreciază

  2. fanu said, on mai 9, 2011 at 11:00 am

    ioi, saccsiv iar îl superi pe popa iecumenist florescu 🙂

    eu zic să chemăm porumbeii de la deveselu şi să i îndrumăm către sediul uie dar nu nainte de a le spune clar ce să facă pe sediu când survolează zona apoi să revină la cotroceni, la parlament şi la guvern să facă acelaşi lucru… ca bonus vor primi cele mai bune grăunţe nemodificate genetic…

    Apreciază

  3. Cristian said, on mai 9, 2011 at 11:15 am

    GANDURILE PE CARE LE AVEM AU inraurire nu numai asupra nostra si asupra fapturilor intelegatoare, asuprea lumii animalelor si plantelor, ci si in vesnicie. Prin gandurile noastre, nu numai ca tulburam pacea pe fata pamantului, ci inmultim raul si in univers. Intregul neamt omenesc culege roada gandurilor si dorintelor sale. Astfel, neamul omenesc a trebuit dintru inceput sa fie inecat in apa, din pricina dorintelor si gandurilor sale rele. Dar iata ca si noi suntem iarasi ata de cufundati in rau si nu ne putem slobozi, caci se apropie vremea aceea! ………..

    Apreciază

    • el said, on mai 9, 2011 at 11:28 am

      @Cristian

      Da gandurile/cuvintele/faptele naostre au inrurire aspura intregii Creatii si decid soarta noastra in vesnicie,de aceea TREBUIE sa fie: BUNE,NERATACITE,NEERETICE,NEINSELATE de orice forma a raului dinauntru nostru dar si dinafara noastra unde stim ca cel rau „ca un leu cauta sa inghita” pe orice agamiu,inselat,patimas.
      Distingerea raului de bine tine de virtutea DISCERMANATULUI cu care suntem DATORI daca vrem sa nu ne pierdem sufletele in diverse rataciri.Trebuie sa IUBIM binele si sa URAM raul !(departeaza-te de rau si fa binele”psalm).Ca sa stii de ce trebuie sa te departezi trebuie sa POTI distinge binele de rau.
      Hristos a Inviat !

      Apreciază

    • el said, on mai 9, 2011 at 11:45 am

      @Cristian

      Mania sau partea irascibila este acea PUTERE a sufletului data omului de Dumnezeu ca sa SE IMPOTRIVEASCA CELUI RAU ,este ”nervul sufletului” (Sf Ioan Scararul) si trebuie sa fie folosita dupa randuiala horatata ei de Dumnezeu ; omul bland nu este un bleg/molesit ci foloseste mania impotriva diavolului si lucrarilor lui iar NU impotriva fratilor sai oamenii.Imparatul David ,”omul blandetelor”(„Adu-ti aminte Doamne de David si de toate BALDETELE lui „psalm) nu era vreun „poet”sau „impotent” in aplicarea maniei, om razboinic a dus razboaile Lui Dumnezeu cu intelepciune pedepsind raul.Si Scriptura este PLINA de exemple graitoare (Sf Ilie Tesviteanul,Sf Elisei,Caleb si Iisus Navi,etc,PUZDERIE de exemple pentru cel care are „ochiul mintii” netulburat de prostie/inselare).
      Insusi Duhul Sfant in Psalmi ne invata :”MANIATI-VA dar NU gresiti” !!

      Apreciază

  4. STOP RFID 666 said, on mai 9, 2011 at 12:50 pm

    Se vede clar cine este ue. Este fosta uniune sovietica dar nu mai are secera si ciocanul ca simbol ci steaua in cinci colturi. Steaua in cinci colturi nu are importanta daca este cu coltul in sus sau in jos cum cred unii naivi. Toate pentagramele sunt malefice. Sfantul Ioan din Kronstand a avut o vedenie despre vremurile din urma unde un preot satanist slujea la o masa pe care erau asezate stele peste stele. Acolo nu mai conta daca steaua era sau nu cu coltul in jos. De fapt acest lucru este o imbecilitate deoarece steaua este uniforma colturile fiind egale. Referitor la valorile ue sa le luam pe rand
    1)libertatea-diavolul este cel mai mare iubitor de libertate adica de libertate fara responsabilitate-poti face ce vrei ca nu se intampla nimic si nu dai socoteala in fata nimanui-slogan masonic si revolutionar
    2)democratia-este o naivitate -de fapt puterea poporului nu exista deoarece la alegeri nu poti alege pentru ca alegi numai intre rau si rau
    3)egalitatea-slogan masonic si comunist-este o minciuna-nu putem fi egali unii cu alti deoarece suntem diferiti iar diferenta nu suporta egalitatea-in orice exista o ierarhie chiar si in Imparatia Lui Dumnezeu si chiar si in iad-cel rau vrea sa ne egalizeze in rau
    4)statul de drept-este de fapt statul de drepti-nimeni nu misca altfel……–nu poate exista stat de drept cat timp toate sunt controlate de fortele intunericului
    5)respectarea drepturilor omului-acest slogan este inrudit cu libertatea-adica ai dreptul sa nu comentezi daca se face vreun rau si dreptul de a face orice te taie capul
    6)solidaritatea-dreptul oricarui om de a se asocia numai in a face rau-daca nu te solidarizezi cu cei rai esti un om care nu intelegi progresul omenirii. Din nefericire este adevarat ca progresam rapid spre sfarsitul lumii.

    Apreciază

  5. acelas said, on mai 9, 2011 at 9:46 pm

    fotografia anului in materie de u.e. ramane …

    .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.