SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Lumini stranii in timpul cutremurului de azi din Japonia (7,4 grade)

Posted in cutremur, Japonia by saccsiv on aprilie 7, 2011



Iata si ce putem citi in articolul VIDEO Update: Cutremur de 7,4 grade in Japonia. Alerta de tsunami a fost ridicata:

Un cutremur puternic cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs joi la 40 de km de nord-estul Japoniei, transmit agentiile internationale de stiri. Alerta de tsunami pentru coasta nord-estica, unde se asteaptau valuri de 1-2 metri a fost retrasa dupa o ora. Autoritatile ordonasera evacuarea zonelor de coasta. Aceeasi zona a fost grav afectata si de seismul din 11 martie.
Potrivit avertizarii de tsunami populatia din zonele afectate de cutremur trebuie sa se indrepte spre zonele mai inalte, transmite televiziunea NHK.
Seismul de 7,4 grade s-a produs la ora 23.23  (14H23 GMT) la o adancime de 40 km. Epicentrul sau s-a situat in Oceanul Pacific la 40 de km de Miyagi. Cutremurul a fost resimtit si la Tokyo, unde cladirile au fost „zgaltaite” mai multe zeci de secunde.
Televiziunea publica NHK a anuntat ca cele doua centrale de la Fukushima nu au suferit avarii.
Operatorul si proprietarul centralei,TEPCO, a ordonat muncitorilor sa paraseasca zona de coasta de teama unui nou tsunami. „Dupa cutremur si alerta de tsunami, toti muncitorii au fost evacuati si dusi la adapost. Toti muncitorii au parasit centrala in siguranta”, a declarat purtatorul de cuvant la TEPCO.
„Nu avem deocamdata informatii ca la centrala ar fi ceva in neregula”, a adaugat acesta.
Un cutremur cu magnitudinea 9, cel mai puternic inregistrat vreodata in Japonia, s-a produs la 11 martie in nord-estul tarii, fiind urmat de un tsunami cu valuri de zece metri inaltime.
Dezastrul a facut peste 28.000 de morti si disparuti.

Cititi va rog si:

VIDEO: Lumini stranii pe cer inaintea cutremurului din Chile

VIDEO: Efecte luminoase ciudate pe cer, inainte de cutremurul din 2008 din China

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 7, 2011 at 7:22 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. marin said, on aprilie 7, 2011 at 7:56 pm

    Am primit de la un prieten, legat de cutremurul din Japonia din martie.

    Apreciază

    • Damian said, on aprilie 7, 2011 at 8:06 pm

      Eu sunt convins ca a fost provocat cutremurul.Exista tehnologia necesara.

      Apreciază

    • clement said, on aprilie 8, 2011 at 8:27 pm

      Am cunoscut caţiva fizicieni. Toţi erau geniali dar sonaţi. Trebuie ca e o problema cu baieţii astia, dupa un nivel in sus, se scrantesc.
      Chiar… si Patapievici e fizician.

      Apreciază

  3. Vasilica said, on aprilie 7, 2011 at 8:59 pm

    Si eu tot asa zic ca aceste cutremure din japonia sunt produse de Ei…

    Apreciază

  4. WORLDLINES - June 28, 2009 said, on aprilie 7, 2011 at 9:06 pm

    […] View full article on Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază

  5. un_mare_pacatos said, on aprilie 7, 2011 at 9:23 pm

    Oameni buni ,iarasi considerati ca acest cutremur a fost provocat artificial? Intr-adevar exista aceasta tehnologie,dar repet: acest cutremur nu a fost provocat de Haarp. Dumnezeu a produs acest cutremur in asa fel incat japonezii sa nu mai produca cip-uri si alte echipamente sofisticate.

    Luminile acelea pe care le vedeti in acele filmulete nu sunt decat niste descarcari electrice generate de transformatoarele din acel oras ,Sendai. In Sendai exista o uzina electrica importanta ce poarta numele de Tohoku si distribuie curent electric catre cel putin 6 prefecturi. Cu siguranta acele lumini provin de la acea uzina electrica. Oriunde in lume cand are un loc un cutremur maricel,au loc si aceste descarcari electrice generate de transformatoare. Si in 1977 ,multi bucuresteni au vazut in timpul cutremurului lumini de acest tip.

    Din 11 martie de cand a fost cutremurul ,m-am apucat sa studiez situatia seismica din acea zona. Dupa multe cercetari si documentari , un cutremur cu magnitudinea de cel putin 8 grade e obligatoriu sa vina. Dar intrebarea e unde va avea loc,pe uscat sau sub ape? Cel mai probabil ar avea loc sub ape. Initial am crezut ca daca epicentrul va fi pe uscat,cutremurul s-ar produce in zona Kyoto dar dupa multa documentatie cutremurul ar putea sa se produca in locul in care se intersecteaza cele 2 mari falii tectonice.Ghiciti unde se intereseacteaza aceste 2 uriase falii tectonice ale Oceanului Pacific? La doar 20 km de metropola Tokyo. Sa nu mai spun de muntele Fuji care ar putea sa erupa oricand..Daca la un cutremur de 8,5 muntele Fuji a erupt in 1707, nu vad de ce nu ar erupe in cateva saptamani.

    Apreciază

  6. Remus said, on aprilie 8, 2011 at 3:13 am

    Dacă nu știați, există programe pentru editare video prin care se pot scoate acele lumini dacă vouă nu vă plac.
    😀
    😀
    😀

    Apreciază

  7. PG said, on aprilie 8, 2011 at 4:45 am

    In anul 1986 si eu am vazut o lumina puternica cu aprox. 20 de secunde inainte de cutremur .Nu cred ca atunci se lucra cu Haarp .

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 8, 2011 at 8:57 am

      PG

      Mama imi povestea de lumini inaintea cutremurului din 1940. Dar cica erau pe toata linia orizontului.

      Apreciază

      • PG said, on aprilie 8, 2011 at 11:17 am

        Este adevarat ca pe toata linia orizontului am vazut si eu ;eram in Braila intr-un camp militar pe o statie de radio (autolaborator) si seara pe la 22.30 am vazut lumina la orizont in directia Vrancei cam 180* ;audio nu a fost nimic .
        Daca a fost si in 1940 aceasta lumina inseamna ca este un fenomen natural si nu este legat de Haarp . Deci si in Japonia cred 75% ca a fost natural .
        Stiu ca anul trecut in martie spunea ministrul finantelor din Japonia ca i-a amenintat am.-nii cu cutremur la centralele nucleare ;putin probabil …

        Apreciază

  8. Florin said, on aprilie 8, 2011 at 6:13 am

    Nici eu nu cred povestea cu Haarp. Mai degraba este o tehnica de intimidare. Adica natiile ar fi mai docile daca ar stii ca o tara detine o astfel de arma.

    Apreciază

  9. compasiune said, on aprilie 8, 2011 at 6:28 am

    luminile care apar sunt o dovada in plus a utilizarii tehnologiei HAARP pentru provocarea acestor cutremure…Unii in nebunia lor se vor egali cu Dumnezeu …cine oare???(masoneria)

    Apreciază

  10. Cikitito said, on aprilie 8, 2011 at 9:33 am

    @un_mare_pacatos

    Dumnezeu niciodata nu face rau El doar il permite … si cutremurul din japonia … asta se intampla cand il dai la o parte pe Dumnezeu

    Apreciază

  11. stef said, on aprilie 8, 2011 at 10:09 am

    Naveta militara X-37B cu misiuni exclusiv clasificate a fost lansata pe data de 5 martie 2011 cu denumirea-OTV 2 (USA 226) . Acest vehicol i-si desfasoara „activitatea” la o altitudine de aprox 330km cu o perioada completa de 91,1 minute – ieri in momentul producerii cutremurului naveta trecea exact pe deasupra Japoniei- Poate fi o coincidenta sau e altceva….. Nu am gasit un grafic cu pozitia pe data de 11martie -cand a fost principalul dezastru din Japonia. Iata un grafic de tracking in timp real
    http://www.n2yo.com/?s=37375

    Apreciază

  12. Masoneria Demascata said, on aprilie 8, 2011 at 11:22 am

    HAARP a fost folosit si in Romania in repetate randuri, exista si dovezi filmate pe youtube cu un incident. Un alt incident asemanator mi-a fost descris de catre altcineva in aproximatia aceeasi locatii (cel putin asa banuiesc).

    Ala care povesteste in a2a parte a clipului e unu care a postat o gramada de clipuri pe net, daca o sa le urmariti o sa avceti dubii in legatura cu el insa ce zice legat de HAARP tind sa cred ca e real doar ca amesteca fapte cu speculatii.

    Apreciază

  13. Masoneria Demascata said, on aprilie 8, 2011 at 11:23 am

    aproximatia* proximitatea
    hehe…oboseala

    Apreciază

  14. Fulger said, on aprilie 8, 2011 at 1:10 pm

    Interesat de studiat fenomenul acesta de dinaintea cutremurului , putem doar sa presupunem daca a fost mana HAARP-ului sau nu.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.