SACCSIV – blog ortodox

MOLDOVA intra in randul lumii: Dupa cipuri si eGuvernarea, vine firesc si SODOMIZAREA …

Posted in HOMOSEXUALITATE, Moldova by saccsiv on februarie 26, 2011

Citez din articolul Guvernul le dă frâu liber homosexualilor:

Cabinetul de miniştri, condus de premierul Vladimir Filat, a aprobat, pe data de 17 februarie 2011, controversatul proiect de lege privind prevenirea şi combaterea discriminării. Respectivul proiect de lege le oferă homosexualilor şi lesbienelor un spectru larg de drepturi, cum ar fi demonstraţiile publice, accesul în şcoli, participarea la elaborarea programului de învăţământ, în vederea „cultivării toleranţei faţă de minorităţile sexuale” etc. Proiectul de lege antidiscriminare urmează să fie prezentat ulterior spre adoptare finală la Parlament.

Decizia Guvernului a fost adoptată imediat după ce, pe data de 14 februarie, în aşa-zisa „zi a îndrăgostiţilor”, mai mulţi activişti ai organizaţiei homosexualilor şi lesbienelor, „Gender Doc M”, au desfăşurat un flash-mob în preajma monumentului lui Ştefan cel Mare, în cadrul căruia s-au sărutat „cu pasiune” bărbaţi cu bărbaţi şi femei cu femei.
Amintim că, încă în 2009, Asociaţia „Pentru Familie”, în colaborarea cu alte organizaţii creştine, a colectat peste 100 de mii de semnături de la populaţie, prin care se pronunţau împotriva acestui proiect de lege. Iniţiativa reprezentanţilor Asociaţiei „Pentru Familie” a fost determinată de intenţia organizaţiei homosexualilor şi lesbienelor din Republica Moldova de a organiza la Chişinău aşa-numita „Paradă a gay-ilor”. Iată ce declara atunci pentru FLUX, Vitalie Marian, preşedintele Asociaţiei„Pentru Familie”: „Înţelegem că, în spatele paradei gay-lor, este nu doar o manifestare publică a homosexualilor, ci o intenţie clară privind adoptarea legii cu privire la nediscriminare. Prin urmare, bătălia pe care o ducem noi este nu doar împotriva acestei parade, ci şi la nivel legislativ. Am colectat până acum peste 100 mii de semnături pe care intenţionăm să le prezentăm Parlamentului, Preşedinţiei, Guvernului, Primăriei ş.a.m.d. Vom cere ca proiectul de lege privind nediscriminarea să fie scos, în general, de pe ordinea de zi şi chiar ne gândim să propunem noi un proiect de lege privind apărarea moralităţii şi a Familiei. Mai ales că, aşa cum a spus şi domnul Iurie Roşca (pe atunci vicepreşedinte al Parlamentului – n.n.), există, în momentul de faţă, un argument puternic stabilit de Constituţia Republicii Moldova unde se defineşte clar cum este constituită familia. Ne deranjează însă faptul că autorităţile din Republica Moldova confundă integrarea europeană cu adoptarea legii privind nediscriminarea”, a spus Vitalie Marian.
Dacă va fi aprobată de Parlament, noua lege „privind prevenirea şi combaterea discriminării”, deja aprobată de Guvernul Filat, va intra în vigoare peste patru luni, pe data de 1 iulie 2011.
Sintagma care se conţine în respectivul proiect de lege şi care a scandalizat opinia publică este cea privind combaterea discriminării pe motiv de „orientare sexuală”, menţiune care, după ce va deveni literă de lege, le va permite homosexualilor şi lesbienelor să obţină, direct sau prin intermediul instanţelor de judecată, dreptul de a se manifesta public, inclusiv organizând aşa-zisele parade ale gay-lor, vor putea să promoveze deschis relaţiile sexuale dintre bărbat-bărbat şi femeie-femeie, inclusiv să ceară includerea în curricula şcolară programe noi de studii despre relaţiile sexuale dintre persoanele de acelaşi sex.
Recent, într-o scrisoare deschisă adresată ministrului Justiţiei, Alexandru Tănase, reprezentanţii Asociaţiei „pentru Familie” menţionau că această lege „sună absurd pentru societatea noastră, care de-a lungul veacurilor, s-a identificat cu valorile morale creştin-ortodoxe”. „Ce vor conţine în sine programele de studii în legătură cu prevenirea şi combaterea discriminării pe motiv de „orientare sexuală”? Vrem oare ca homosexualii să le explice copiilor noştri despre relaţiile sexuale bărbat-bărbat şi femeie-femeie? Sună absurd pentru societatea noastră, care de-a lungul veacurilor, s-a identificat cu valorile morale creştin-ortodoxe. Sfânta Scriptură condamnă această formă de imoralitate: „să nu te culci cu un bărbat cum se culca cineva cu o femeie” (Levitic 18:22)”, se arată în scrisoarea Asociaţiei „Pentru Familie”, expediată ministrului Alexandru Tănase.

Comentariu saccsiv:

Spune Vitalie Marian:
Ne deranjează însă faptul că autorităţile din Republica Moldova confundă integrarea europeană cu adoptarea legii privind nediscriminarea”.

Nu prietene, n-o confunda, ci asta inseamna integrarea, caci asta inseamna UE:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Iata asadar cum intra si Republica Moldova in randul lumii. Dupa cipuri si eGuvernare:

MOLDOVA intra in randul lumii: Începând cu 1 IANUARIE 2011 cetăţenilor moldoveni le vor fi eliberate DOAR PASAPOARTE BIOMETRICE

Moldova: E-GUVERNAREA – prioritate a cabinetului Filat. MODEL: India …

Vine firesc si sodomizarea …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 26, 2011 at 11:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ady said, on februarie 27, 2011 at 4:58 am

    Ma Dorine ma sunt fratii nostri, pot sa fie si turci, unde e iubirea dintre oameni

    Apreciază

  3. paul bacosca said, on februarie 27, 2011 at 7:43 am

    La cum e politica romaneasca, sunt in stare sa-l legifereze si pe cel ce duca-se-n pustii!!

    Apreciază

    • ionut ignat said, on februarie 27, 2011 at 1:07 pm

      il vor legifera si pe necuratul odata cu intrarea in legalitate a vrajitoarelor.

      Apreciază

  4. Mos Ioan said, on februarie 27, 2011 at 1:10 pm

    @ dorin

    Mass-media în slujba stim noi cui, ti-a spalat creierul, îmi pare rau pentru tine……….
    Basarabia este Pamânt Românesc, mai „românule”………………
    Si cum ramâne cu iubirea aproapelui???

    Apreciază

  5. nea Anderthal said, on februarie 27, 2011 at 2:07 pm

    ..si asta este ptr. „dreptul moldovenilor” de a circula(???) in Europa!Europa = Sodoma?Acest experiment $ioni$t nu va dura mult si la daramarea lui va fi mult haos!

    Apreciază

  6. cyp said, on februarie 28, 2011 at 8:16 am

    Trist. Si mai trist e ca la noi asemenea parade deja incep sa ia avant.

    Apreciază

  7. Fulger said, on februarie 28, 2011 at 4:25 pm

    Daca o tinem tot asa o sa ajungem ca tarile occidentale in care daca faci pe cineva gay risti sa ajungi in inchisoare.

    Apreciază

  8. […] MOLDOVA intra in randul lumii: Dupa cipuri si eGuvernarea, vine firesc si SODOMIZAREA … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.