SACCSIV – blog ortodox

Evreul GEORGE SOROS, papusarul revolutiei din EGIPT?

Posted in Egipt, George Soros, revolutie, ZBIGNIEW BRZEZINSKI by saccsiv on februarie 14, 2011

Citez din articolul George Soros, omul din spatele revoluției din Egipt?:

Nu cu mult timp în urmă, investitorul american de origine maghiară George Soros a scris un editorial în Washington Post în care scria că președintele american ar trebui să fie atent la dorința egiptenilor, care cer demnitate și democrație.

Site-ul hamsayeh.net spune că Soros a făcut această afirmație pentru că el însuși are de câștigat de pe urma plecării lui Hosni Mubarak.
Care este legătura dintre George Soros, Hosni Mubarak și revoluția din Egipt? Site-ul explică faptul că Mohamed ElBaradei, liderul opoziției egiptene este omul lui George Soros.
Mai precis, acesta a făcut parte boardul „International Crisis Group”, grup înființat chiar de George Soros.

International Crisis Group se descrie ca fiind o organizație non-guvernamentală. non-profit, independentă, care are ca scop prevenirea conflictelor mortale.
Ar fi un regres major dacă Statele Unite i-ar sprijini fie pe preşedintele egiptean Hosni Mubarak, fie pe vicepreşedintele Omar Suleiman pentru a conduce un guvern de tranziţie, a declarat Mohamed ElBaradei.
Laureatul premiului Nobel pentru Pace Mohamed ElBaradei a afirmat de curând că nu va candida la preşedinţia Egiptului în cadrul următoarelor alegeri.

Supranumit de revista Times „omul care a spart banca Angliei”, Soros este cel care a fost acuzat în 1997 că a prăbuşit moneda Malaieziei, pentru propriile sale tranzacţii. Mai mult, în Thailanda, investitorul nu este cunoscut ca filantrop datorită fundaţiei sale umanitare, dar este branduit ca un „criminal de război economic, care suge sângele oamenilor”.

Comentariu saccsiv:

Iata si articolul din Washington Post, postat pe 3 februarie 2011:

Why Obama has to get Egypt right

Iata si clipul intitulat Soros & Brzezinski Prepare to Hijack Egypt Revolution with Puppet, Mohamed ElBaradei 1/3, postat pe TheAlexJonesChannel la 30.01.2011:

Vom vedea pana la urma daca el sau si el este unul din papusarii revolutiei din Egipt. Daca da, cum revolutia din Egipt e legata de restul revoltelor din nordul Africii, atunci el e de asemenea implicat si in tulburarile din restul tarilor arabe. Ceea ce n-ar fi de mirare, caci el a fost si papusarul revolutiilor portocalii:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

Cititi va rog si:

GEORGE SOROS despre criza: „Este finalul unei ere. Cei care se aşteaptă să îşi reia afacerile ca până acum este clar că nu înţeleg ce se întâmplă”

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 14, 2011 at 3:17 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Dan Tanasescu said, on februarie 14, 2011 at 4:37 pm

    Interesant este faptul că a apărut o ştire în care se spune că Hosni Mubarak este în comă la un spital din Germania. Ar fi posibil ca el să fi fost asasinat pentru că nu a vrut să-şi dea demisia şi pentru ca să se piardă urma banilor din conturile sale. E o ipoteză…

    Apreciază

  3. cb said, on februarie 15, 2011 at 8:25 am

    Au reinceput manifestatii si la Teheran.
    Valul revoltelor din lumea islamica trebuie sa se sparga in Iran?!

    Apreciază

  4. scorilo said, on februarie 16, 2011 at 5:28 pm

    e o regie bine pusa la punct de regizori adevarati care stiu numai cu regii de acest gen sa se joace.Actorii in schimb sunt profesionisti de valoare ,, puscariasi” scapati agenti sub acoperire din toate serviciile secrete.
    Toate revoltele din acest an nu au fost lasate sa scape de sub control intentionat sa le lanseze deodata ca impactul sa fie dezastruos.Spuma si aplauzele le iau tot ei ,,BUBULII”.
    STATUL ROMAN ESTE BUBUL COMPLET

    Apreciază

  5. Gabi M. said, on februarie 20, 2011 at 2:58 am

    Aici mai multe despre acestea: http://www.foreignpolicyjournal.com/2011/01/18/tunisian-revolt-another-sorosned-jack-up/all/1/ Doamne ajuta!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.