SACCSIV – blog ortodox

Suedia: I S-A LUAT COPILUL caci il educa acasa si nu l-a vaccinat. Apoi A FOST ARESTAT caci l-a tinut o noapte acasa. SISTEMUL ii permitea doar o ora la cinci saptamani …

Posted in copii, HOMESCHOOLING, Suedia, vaccinare by saccsiv on decembrie 8, 2010

Citez din articolul Guvernul suedez arestează un tată care şi-a educat copilul acasă:

Agenţia de ştiri ChristianNewsWire a făcut cunoscut publicului larg un incident tulburător care prefigurează lumea spre care ne îndreptăm.
Chrsiter Johansson, tatăl lui Domenic Johansson, în varstă de 9 ani, şi soţul lui Annie Johansson, a fost întemniţat de autorităţile suedeze pentru vina de a-şi fi reţinut copilul acasă peste noapte într-o vizită „neaprobată“.
Guvernul suedez a pus această familie într-o situaţie intolerabilă şi a exagerat atunci când domnul Johansson şi-a luat copilul să petreacă o noapte acasă“, a spus Michael Donnely, avocat al Home School Legal Defense Association (HSLDA).
Cu un an şi jumătate în urmă, poliţia suedeză a dat năvală în avionul în care familia Johansson se îmbarcase pentru a pleca în India, ţara de baştină a lui Annie. Poliţiştii nu aveau mandat de arestare şi nici nu l-au pus sub acuzare pe Domenic Johansson. I-au luat copilul, separându-l de familie, invocând drept motive faptul că băiatul era educat acasă (homeschooling), că avea câteva carii netratate, ca şi decizia lui Domenic de a nu-şi vaccina fiul conform „calendarului de vaccinare“ recomandat de autorităţile suedeze.
Această familie a fost pur şi simplu distrusă de guvernul suedez. Tratamentul care i-a fost aplicat este îngrozitor. Părinţilor lui Domenic li se permite să-şi viziteze fiul doar o oră la cinci săptămâni şi să vorbească la telefon cu el doar 15 minute, din două în două zile“, a declarat Donnelly.
Ruby Harrold-Claesson, un reputat avocat specializat în drepturile omului şi preşedinte al „Comitetului nordic pentru drepturile omului“ a spus că „în cei 20 de ani de practică pe care îi am, n-am întâlnit niciodată un caz care să comporte atâtea abuzuri din partea autorităţilor“.
Guvernul n-ar trebui să-i răpească şi să-i închidă pe copii pentru simplul fapt că nu-i place «şcoala de acasă» (homeschooling). Or, exact asta s-a întâmplat“, a declarat consultantul juridic pentru Europa al ADF. „În ciuda deciziei neinspirate a domnului Johansson, singura primejdie în cazul acesta este cea reprezentată de un guvern care s-a îmbătat cu propria să putere. Asemenea circumstanţe nefericite survin atunci când un guvern atotputernic îl aduce pe un părinte în pragul disperării, aşa că serviciile sociale să facă bine să nu pretindă că au fost luate prin surprindere. Home School Legal Defense Association (HSLDA), în parteneriat cu Alliance Defense Fund (ADF) au supus cazul lui Johansson atenţiei Curţii Europene a Drepturilor Omului.
Notă: Home School Legal Defense Association (HSLDA), un ONG înfiinţat acum 27 de ani, cu 85.000 de membri, este o asociaţie renumită care susţine dreptul legal al părinţilor de a-şi educa copiii acasă.
ADF este o alianţă a juriştilor creştini şi a altor organizaţii asemănătoare care apără dreptul oamenilor de a trăi liber în conformitate cu credinţa lor religioasă. Lansată în 1994, ADF foloseşte o combinaţie unică de strategii, training, subvenţii şi acţiuni juridice pentru a proteja şi păstra libertatea religioasă, precum şi sanctitatea vieţii, căsătoriei şi familiei.
(Traducere de Ovidiu Hurduzeu)

Cititi va rog si:

Despre EDUCATIA LA DOMICILIU (homeschooling) in Romania si efectele nefaste ale INVATAMANTULUI DE MASA

Cele de mai sus sunt parte componenta a punctului:

5) Abolirea familiei (a casniciei si instruirea in comun a copiilor);

Al doctrinei NOII ORDINI MONDIALE. Este doar inceputul …

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii: evreul MAYER AMSCHEL ROTHSCHILD (SCUTUL ROSU), intemeietorul celei mai puternice familii din istoria moderna a omenirii si creatorul ordinului ILLUMINATII

Bertrand Russell, 1953:

Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.

Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.

Bertrand Russell, “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Cititi va rog si:

EDUCAREA voit gresita a copiilor, componenta esentiala in formarea OMULUI DE TIP NOU, cetateanul cimentat in material, fara idealuri, consumatorul-unealta pefect

Parintii britanici au mai pierdut un drept: elevii vor participa la CURSURI OBLIGATORII de promovare a contraceptiei, avortului si homosexualitatii

Studiu socant: 12% dintre copii aflati sub custodie guvernamentala sunt abuzati sexual

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

Cazul din Suedia nu este izolat:

Ai grija de copiii vecinilor? S-ar putea sa mergi la puscarie …

Articolul zilei (08.06.2009): ANGLIA SCRANTITA – Unei mame i se refuza dreptul de a fi mama pe motiv ca este prea proasta

MAREA BRITANIE: Lucratorii sociali au luat un copil in custodie deoarece parintii sai au refuzat sa-l hranesca cu junk food
SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …

SISTEM TICALOSIT: La doua politiste prietene li s-a interzis sa mai aiba grija una de copilul celeilalte

Unei familii i s-au luat copii deoarece erau prea grasi

VIDEO – MAREA BRITANIE: Li s-a luat copilul pentru că refuzau să îi dea ciocolată!

VIDEO: In timp ce unui cuplu i s-au luat copii deoarece i-au fotografiat in baie, mass-media promoveaza desfraul pentru … copii

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 8, 2010 at 6:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. muttley said, on decembrie 8, 2010 at 7:23 pm

    Eu am constatat ca fata de aceeasi perioada a anului trecut a scazut numarul persoanelor care doresc sa se vaccineze impotriva gripei.Inseamna ca aceste campanii anti-vaccin nu sunt totusi in van…

    Apreciază

  3. agerstress said, on decembrie 8, 2010 at 8:21 pm

    “Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.”

    Aceasta este fraza cheie. Am incercat si eu sa supun atentiei aceasta problema cu ceva timp in urma pe diferite bloguri. Oricat de mult ne displace psihologia ca stiinta trebuie sa intelegem ca este cea mai puternica arma care se foloseste impotriva noastra si daca nu avem alte motive acesta singur este mai mult decat suficient sa o studiem macar la nivel elementar. Nici nu va imaginati cat de vulnerabil este un om in fata altuia care stapaneste bine aceste cunostinte. Ori de cate ori ati fost pacaliti sub o forma sau alta ati fost de fapt victimele unui atac psihologic si daca ati fi cunoscut tehnicile de atac ati fi evitat cu succes multe astfel de incidente. Se vorbeste de multa vreme despre un iminent razboi psihologic. Aflasem chestiunea asta de prin anii ’90 – nu mai pomenesc de alte (pseudo)profetii sau viziuni deoarece nu mai este nevoie si nici nu-mi amintesc cu exactitate sursa informatiei – deja traim realitatea.

    Orice autoritate diabolica instalata vreodata intr-o societate de la „comuna primitiva” si pana astazi a insistat sa-si formeze „omul nou” conform cu viziunile si necesitatile proprii actionand in mod abuziv asupra tuturor parghiilor de educatie. Acest lucru nu s-a schimbat niciodata cu adevarat si nu se va schimba pana la instaurarea Imparatiei Lui Dumnezeu. La aceste presiuni straine de Dumnezeu, Creatorul nostru si straine de legea Sa (cea veche si cea noua in completare) trebuie sa reactionam negresit.

    Apreciază

  4. paul said, on decembrie 8, 2010 at 9:36 pm

    ,,Va rugam sa va rugati pt 22 de familii crestine misionare care vor fi executate de islami din Afganistan. Va rog trimiteti acest mesaj mai departe cat de repede puteti ca mai multi sa re roage,, Domnul sa va rasplateasca. Pr. Chisarau Ioan

    Apreciază

  5. vasilica07 said, on decembrie 8, 2010 at 10:17 pm

    Pr.chisarau ioan
    Esti greco-catolic,ce cauti pe acest blog?

    Apreciază

  6. mircea said, on decembrie 9, 2010 at 9:24 am

    Un lucru am invatat in aramata. Ne vaitam ca ne rod bocancii dupa primele 3 zile. Si un capitan batrin a zis ceva extrem de simplu. Zice, ma, voi va dati destepti. Aveti o pr, pai de ce nu o rezolvati? Zicerea asta mi-a ramas in cap de atunci si m-a ajutat de foarte multe ori. Hai sa rezolvam intr-un fel pr cu Vasile ca sa nu mai bage strimbe.
    1. Cine sa pricepe la programare ( nu stiu, ceva gen cod masina…) poate il ajuta pe saccsiv sa nu mai stea cu grija sa-l stearga pe Vasile. E clar ca Vasile nu e curat. Si ca nu e prost. Poate e vreun hacker pe aici ca ei stiu cu siguranta cum procedeaza Vasile.
    2. Daca nu se rezolva asa, atunci urmatorul care posteaza dupa Vasile, sa scrie si ca Vasile e fitilistul sef si ca nu e curat si ca va fi sters curind.

    Apreciază

  7. […] Suedia: I S-A LUAT COPILUL caci il educa acasa si nu l-a vaccinat. Apoi A FOST ARESTAT caci l-a tinu… […]

    Apreciază

  8. […] Suedia: I S-A LUAT COPILUL caci il educa acasa si nu l-a vaccinat. Apoi A FOST ARESTAT caci l-a tinu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.