SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Inca un CRATER APARUT DIN SENIN … De data aceasta in Germania

Posted in GROPI by saccsiv on noiembrie 2, 2010

   Citez din articolul VIDEO Un crater cu diametrul de 30 de metri a aparut intr-un oras din Germania din cauze naturale:

   Un crater urias, adanc de 20 de metri si cu un diametru de 30 de metri, a aparut luni dimineata in orasul german Schmalkalden, fara ca vreo persoana sa fie ranita, anunta Mediafax, citand cotidianul Der Spiegel. Autoritatile locale spun ca aparitia craterului ar fi fost cauzata mai degraba de factori naturali, decat de minerit, avand in vedere ca zona este predispusa la alunecari de teren, din cauza structurii geologice.
   Nicio persoana nu a fost ranita, desi prapastia se afla in mijlocul unei zone rezidentiale. In schimb, 25 de persoane au fost evacuate din sase case, iar autoritatile locale spun ca solul de pe marginea craterului continua sa se faramiteze.
   Un locuitor din zona, Wolfgang Peter, a declarat ca a fost trezit din somn de un zgomot lung si puternic, luni, la ora locala 3.00 (4.00, ora Romaniei). „Mai intai am auzit curgand apa, iar ulterior a sunat ca si cum ar fi fost descarcate o duzina de camioane cu pietris”, a declarat Wolfgang Peter pentru cotidianul regional Thuringer Allgemeine. El a iesit din casa sa vada cine efectueaza lucrari la drumuri la acea ora din noapte, cand a ajuns la marginea unui crater urias, aparut chiar langa casa sa.
   Potrivit unui oficial local, intre 10.000 si 12.000 de metri cubi de sol s-au prabusit. O serie de garaje situate exact pe marginea craterului risca sa cada in el, iar la case din vecinatate au aparut crapaturi.
   Autoritatile spun ca localnicii au fost norocosi pentru ca au scapat nevatamati. La fata locului au venit experti pentru a afla care esta cauza aparitiei gropii. „Presupun ca exista o cauza naturala pentru aceasta alunecare de teren”, a declarat ministrul pentru Mediu si Agricultura al landului Thuringia, Juergen Reinholz. El a respins posibilitatea ca minele de sare sa fi fost cauza aparitiei craterului.

   Cititi va rog si:

VIDEO: GROPI URIASE aparute pe glob in urma activitatii SEISMICE din ultima vreme?

   Apar din ce in ce mai multe astfel de gropi peste tot pe glob. Pentru fiecare se emit diferite ipoteze. O fi oare si o cauza unica?

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 2, 2010 at 4:26 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ioan Căprioară said, on noiembrie 2, 2010 at 6:05 pm

    Off-topic ? : Se pare ca americanii isi inchid pesterile…restrictioneaza accesul catre posibile refugii sau ascund ceva? http://www.wired.com/wiredscience/2010/10/cave-closings/

    Apreciază

  3. Ioan Căprioară said, on noiembrie 2, 2010 at 6:26 pm

    Mi-a mai venit o chestie in cap…mi-am adus aminte de un film – War of the worlds ( razboiul lumilor ) – http://www.imdb.com/title/tt0407304/ – in care marele scientolog Tom Cruise sta pe marginea unei gropi, aparute „din senin” , dupa o furtuna electromagnetica care a prajit tot ce functioneaza cu electricitate ( apropo…se apropie cica maximul intensitatii solare cu furtuni electro-magnetice si altele ) , groapa (care seamana cu cele aparute in toata lumea in ultima vreme) din care iese o chestie mecanica – extraterestra cica , care incepe sa omoare tot in jurul ei.
    Ma mai gandesc si la legendele cu lumea de sub noi , Shambala si alte minunatii …
    Coincidente ?

    Apreciază

  4. Aurora said, on noiembrie 2, 2010 at 7:58 pm

    @Ion Caprioara,
    Lumea de sub noi este IADUL sau asa-zisa Shambala. Ea este populata de draci de sufletele pacatosilor care nu s-au mantuit.

    Apreciază

    • Ioan Căprioară said, on noiembrie 2, 2010 at 8:26 pm

      @Aurora : stiu asta … ma intrebam doar daca nu cumva gropile aparute in ultima vreme pregatesc cumva terenul pentru ceva….un fel de porti de trecere?

      Apreciază

  5. kosk said, on noiembrie 2, 2010 at 8:26 pm

    gropile astea au aparut peste tot, in ultimii 2 ani, odata cu experimentele alora de la CERN. Poate fi o legatura, poate o coincidenta

    Apreciază

  6. Ciprian said, on noiembrie 3, 2010 at 12:41 pm

    Dacă veți citi Cărarea Împărăției a Părintelui Arsenie Boca veți vedea că acesta este un semn mai presus de fire, una din cele 7 Surle cu care Dumnezeu cheamă la El pe oameni… Deci spuneți hotărât la cât mai multă lume că e nevoie de SPOVEDANIE DUPĂ ÎNDREPTAR, POST ȘI RUGĂCIUNE PENTRU ȚARĂ ȘI LUME. Să avem inimă bună și Dreaptă Credință!

    Apreciază

  7. […] VIDEO: Inca un CRATER APARUT DIN SENIN … De data aceasta in Germania […]

    Apreciază

  8. […] VIDEO: Inca un CRATER APARUT DIN SENIN … De data aceasta in Germania […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.