SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: S-a lansat “GHIDUL PENTRU TATII HOMOSEXUALI”

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on octombrie 27, 2010

Cuplurile homosexuale, incurajate sa creasca copii / Foto: PhotoXpress

   Citez din articolul VIDEO S-a lansat “Ghidul pentru tatii homosexuali”:

   Un ghid care ofera tatilor homosexuali sfaturi despre adoptii si ingrijirea copiilor a fost lansat marti, de o fundatie din Marea Britanie, care militeaza pentru drepturile minoritatilor sexuale. “Ghidul pentru tatii homosexuali”. Autorii spera ca prin aceasta initiativa sa incurajeze cuplurile homosexuale sa isi intemeieze o familie, arata The Telegraph.

   “Nu a existat niciodata un moment mai bun pentru barbatii homosexuali britanici sa puna bazele unei familii. Legea este acum de partea lor”, spune Ben Summerskill, reprezentantul fundatiei Stonewall. “Speram ca in acest mod sa convingem cuplurile de barbati homosexuali, care nu doresc sa creasca copii, sa se razgandeasca”. “In perioada martie 2009 – martie 2010, numai 60 din cele 3.200 de adoptii au fost facute de familii homosexuale. Cifra s-a dublat fata de anul 2007, dar reprezinta tot mai putin de 2% din totalul adoptiilor”, spune Gary Nunn, purtatorul de cuvant al fundatiei.

   Pe langa sfaturile practice, ghidul ofera si informatii actualizate referitoare la legislatia care vizeaza cuplurile de homosexuali si un glosar de termeni. 

   Jess, 17 ani, vorbeste despre tatal ei homosexual

   “In ultimii ani legislatia s-a modificat masiv, oferind mult mai multe oportunitati minoritatilor sexuale decat in urma cu 5 – 10 ani. Noi vrem sa facem cunoscute aceste oportunitati, promovand ideea ca homosexualii, lesbienele si bisexualii pot juca un rol important in comunitate, lucru care nu se intampla pana acum. Unul din aceste roluri este acela de a deveni parinte”, spune Nunn.

   Realizarea ghidului vine ca urmare a unei cercetari realizate de Universitatea Cambridge, la cererea fundatiei Stonewall, care arata ca educatia primita de copiii crescuti de familii homosexuale nu difera din punct de vedere calitativ de cea primita de copiii crescuti in familii heterosexuale.

   Click aici pentru o versiune pdf a ghidului.

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (22.10.2010): Rusia, condamnata de CEDO pentru interzicerea paradelor Gay Pride

Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

Concediu de maternitate pentru homosexuali … Ce mai urmeaza?

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

Crestin arestat de un politist comunitar homosexual deoarece a declarat ca sodomia este un pacat …

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

In Uganda homosexualii vor fi expulzati sau condamnati pe viata?

New York: CRESTIN ARESTAT deoarece S-A RUGAT in liniste in parc PENTRU HOMOSEXUALII participanti la o parada …

Nou STUDIU politic corect: HOMOSEXUALITATEA are rol EVOLUTIONIST …

SISTEMUL SI-A DAT JOS MANUSILE: Un spital din Barcelona, anchetat pentru ca ofera tratamente de vindecare a homosexualitatii

STIINTA IN SLUJBA POLITICII CORECTE: un „studiu” arata ca lesbienele sunt părinţi mai buni decât cuplurile heterosexuale

Stiinta in slujba POLITICII CORECTE: un studiu “demonstreaza” raspandirea comportamentului homosexual la aproape toate speciile de animale

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 27, 2010 at 12:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Mos Ioan said, on octombrie 27, 2010 at 1:34 pm

    Am pregatit o funie lunga, lunga, sa ajunga pentru toti dracii care legifereaza toate aceste ticalosii.
    Sper sa mai dea

    Apreciază

  3. Mos Ioan said, on octombrie 27, 2010 at 1:35 pm

    Am pregatit o funie lunga, lunga, sa ajunga pentru toti dracii care legifereaza toate aceste ticalosii. Sper, sa mai dea buba neagra prin ei…..

    Apreciază

  4. acadennis said, on octombrie 27, 2010 at 2:00 pm

    off T

    Sa fie al treilea razboi mondial un razboi pentru resurse naturale ???

    Israel’s oil and gas discovery fuels Middle East tension

    However, it is not only Israel that is laying claim to the reserves. Cyprus, Turkey and Lebanon also say the oil is theirs.
    Source:
    http://rt.com/Top_News/2010-10-27/middle-east-gasl-dispute.html

    Apreciază

  5. fanu said, on octombrie 27, 2010 at 5:09 pm

    lumea este praf şi pulberea se va alege de ăştia…

    Apreciază

  6. Aurora said, on octombrie 27, 2010 at 9:34 pm

    Ce aveti cu cuplurile homosexuale ? Daca tot s-au dat legi pt. casatoriile lor inversioniste, nu trebuie incurajati sa si adopte copii ? Nu trebuie sa-si transmita bunele moravuri mai departe ? Astfel copilasii lor, spre deosebire de ai nostri care isi fac cruce cand aud de asa ceva, vor avea posibilitatea sa aleaga mai tarziu daca vor sa fie heterosexuali ca lumea cea rea si barfitoare din jur, sau poponari ori lesbi ca scumpii lor parinti care i-au crescut cu atata dragoste … inversata.

    Apreciază

  7. gabriela said, on octombrie 27, 2010 at 11:01 pm

    Ce comentariu deplasat ironic ai, Aurora.
    Acei copilasi sunt ingeri sacrificati. Trebuie sa ne planga sufletul pentru ei.
    Necuratul a trecut la secerat pruncii si omenirea sta cu mainile in san.
    Saptamana trecuta o familie intreaga s-a aruncat in toiul noptii de la etajul unui bloc in Franta. Tatal purta in brate un copilas de trei ani, cel mai mic dintre copii nu a supravietuit. Toata familia a afirmat ca s-au aruncat pe geam de frica, fiind atacati de satana. Nu va mai insir aici toate cazurile asemanatoare din ultimul an. Ideea este ca viata insasi, normalitatea si inocentii sunt agresati sub toate formele.

    Apreciază

  8. mamulos said, on octombrie 28, 2010 at 8:46 am

    Am vazut-o pe babornita care braveaza cu greva foamei.Dar eu ca cetateanca si crestina a acestei tari intreb,asa ca proasta si inculta ce sunt:de ce nu face greva impotriva avorturilor,homosexualitatii sau altor forme de sodomie,cipurilor s.a.m.d.,ci numai pentru bani?!Nu zic ca guvernantii sunt ingerasi,din contra,dar (apropos de mitingul de ieri)-totul a fost o mascarada,o manipulare a serviciilor secrete straine pt. a distrage atentia de ala adevaratele probleme ale societatii.Se zvoneste un lucru cum ca anumiti studenti „ar fi fost mituiti pt. a agita spiritele”.O mare parte din acestia lancezesc prin baruri si case de curve,gusta marijuana,se plimba vara la greci si fac sex pe plaja,dar stiu sa clampaneasca „pt. drepturi”.As face greva foamei impotriva legalizarii prostitutiei si sodomiei!Da as face-o!Asta merita!Cand am intrat in NATO si UE,de ce nimeni n-a protestat?

    Apreciază

  9. sever said, on octombrie 29, 2010 at 10:50 pm

    De ce n-au protestat romanii?? Pentru ca au fost aproape distrusi, metodic, programat. Pentru ca dupa ce au fost tinuti in foame, frig si indoctrinare au fost aruncati in mizeria coruptiei si viciilor.Pentru ca au fost dopati cu vulgaritati si minciuni de catre media tinuta in ghiare de aceiasi tortionari ai spiritului.
    Pentru ca nicio generatie in viata nu a fost pregatita pentru ceea ce traim noi acum.
    Romanii nu au stiut cum sa se apere si au avut incredere in ceea ce s-a numit Societatea Civila, crezand ca ei, intelectualii erau Harapi Albii natiunii, cand ei erau Spanii.
    Confesiunile personale se fac in fata icoanelor, nu pe Internet.
    Pana la greva foamei, sa ne rugam permanent, sa avem curajul de a recunoaste propriile noastre erori, slabiciuni, si mai ales, sa marturisim doar adevarul.
    Linistea sufleteasca o veti gasi doar in rugaciune. Razbunarea va poate conduce in iadul in care nu veti putea consola persoana pe care o iubiti.
    Rugati-va Sfintilor Cosma si Damian ( 1 noiembrie), Ioan Rusul, Chir si Ioan tamaditori fara de arginti, si mai ales Maicii Domnului. Acestia va vor da liniste si intelepciune, va vor da curaj.

    Apreciază

  10. […] VIDEO: S-a lansat “GHIDUL PENTRU TATII HOMOSEXUALI” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.