SACCSIV – blog ortodox

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on iunie 18, 2010

Se vorbeste din ce in ce mai des dar inca doar putini o fac si o fac mai mult in soapta, despre un teribil mod prin care greii ecumenismului din vest isi racoleaza marionete din randul aspirantilor la functii inalte din lumea ortodoxa din est.

Metoda ar fi urmatoarea: tinerii ortodocsi ce pleaca pe la studii in anumite centre ecumeniste din vest sunt atent analizati, in cel mai profesionist stil. Apoi sunt alesi “candidatii” ce vor fi supusi unui tratament special. S-ar parea ca sunt atat de bine alesi, incat tratamentul are cu fiecare efectul scontat. Dar iata care ar fi modalitatea de lucru:

Tanarul este semidrogat fara stirea lui si filmat in timp ce este sodomizat si supus unor foarte umilitoare practici sexuale. Drogul este unul special si cel drogat va avea voita zdrobita, dar starea aceasta nu se observa atunci cand cineva vizioneaza respectiva filmare. Pare ca vrea si ii place tot ceea ce face. Cand se trezeste i se pune filmul si e pus sa faca alegerea: distrugerea imaginii sale sau un traseu glorios punctat din cand in cand de indeplinirea unor sarcini pe care noii lui stapani i le vor porunci. Si toti aleg ultima varianta.

Procedura (cu sau fara drog) este folosita si in domenii in care SISTEMUL are nevoie de marionete ce nu misca in front.

Intr-o forma ritualica, ce implica libera vointa, candidatul acceptand constient tratamentul, procedura este folosita de anumite societati secrete. In acest caz insa, apare obligatoriu si o componenta supranatural – malefica.

Consider ca este util in acest context sa va prezint ce-am observat la homosexualii pasivi si la baietii activi din puscarie sau din partea intunecata a lumii din afara ei.   Voi vorbi in continuare precum unor oameni maturi. Iertare caci nu doresc sa smintesc pe nimeni, insa viata are si aspecte extrem de urate.

Spre deosebire de partenerii gay de care auziti prin presa ca au inceput sa se casatoreasca legal, in lumea de care fac referire, nu e vorba doar de placerea sexuala. De fapt, aceasta ar fi un element secundar. In principal vorbim despre o relatie stapan – sclav. Despre dorinta de a supune prin maxima umilire. Despre convingerea ca esti superior si necesitatea de a inferioriza pana la distrugere pe cei pe care nu-i consideri apartinand castei tale. La toate acestea, dracul ii impinge.

Si invata de mici sa faca treaba asta: la minori (sub 18 ani) si bididii (18-21). La aceste grupe de varsta, o regula aproape generala e ca atunci cand este aleasa o victima, toti cei care se considera baieti, adica superiori, trebuie s-o violeze. O data violat, tanarul devine automat lache, o fiinta ce trebuie umilita la maxim. Ca atare, nu se vor opri doar la sexul anal si oral ci si la practici uro-scato, lingerea toaletei, sunt pusi sa manance paine peste care s-a ejaculat etc.

La majori, violul asta in masa este mai rar.

De observat ca “lache” sau “gaozar” sau “bulangiu” este un termen ce fusese folosit pana relativ nu demult aproape doar in zona penitenciarelor si a ghetourilor. Incet-incet a ajuns in limbajul relativ comun, prin procesul de stricare al limbii la care si-au adus un aport decisiv “cultura” manelista promovata intens in mass-media. Dar si prin aparitia in “lumea buna” a elementelor din acea zona.

Pe scara sociala a celor din penitenciare si ghetouri, bulangiul ocupa ultima treapta. Nu are voie sa bea sau sa manance din vasele celorlalti. Nu are drept la opinie. E mai rau decat un “nimeni”, caci cel putin un “nimeni” este de obicei lasat in pace, fiind ignorat.

Termenul “gaozar” e deseori folosit de catre baieti si atunci cand se adreseaza unuia pe care-l considera inferior. In acest context l-a folosit si Basescu cand s-a adresat acelui ziarist.

Lachele va avea in urma acestui tratament un comportament aparte. Este o vorba in lumea aceea: “Sa te fereasca Dumnezeu de tupeul bulangiului si de teroarea sclavului”.

Intr-adevar, daca in mediul baietilor-stapani se poarta aidoma unui terorizat, odata iesit din acea zona, afiseaza un tupeu pe care nu l-am intalnit la nici un alt tip de oameni. Iar daca ajunge intr-un loc in care nu se stie de trecutul sau, dezvolta o capacitate incredibila de a se descurca sa intre pe sub pielea cui trebuie pentru a urca pe scara ierarhica si o data ajuns cat mai sus, declaseaza teroarea asupra celorlalti.

Consider ca in principiu la fel stau lucrurile si in cazurile mentionate la inceputul articolului. Nu este vorba doar de frica de a nu se afla, ci si de faptul ca se instaureaza relatia stapan-sclav. Care sclav, odata ajuns in alt mediu …

Asadar, tineri teologi in devenire, cascati bine ochii si mai bine stati pe acasa. De fapt, daca nu aveti aplecare spre cele bisericesti, si mai bine ar fi sa renuntati, caci altfel apare ispita de a pleca aiurea cu gand de marire. Si nu stiti peste ce nimeriti si nu-i de joaca.

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 18, 2010 at 10:36 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. bogdan said, on iunie 18, 2010 at 11:22 pm

    Tema puternic religioasa din spatele acestui blog e deranjanta si rapeste din credibilitate. Pe mine ma face sa cred ca si acest blog ca alte publicati din mass-media are o agenda in spate.

    P.S: Drogul se numeste Scopolamine, uite si un documentar:

    http://www.vbs.tv/watch/vbs-news/colombian-devil-s-breath-1-of-2

    Apreciază

  3. kosk said, on iunie 19, 2010 at 1:14 am

    pai se aplica si-n razboaie asupra prizonierilor..o tema de articol.
    http://www.en.wikipedia.org/wiki/Abu_Ghraib_torture_and_prisoner_abuse

    Apreciază

  4. nea Anderthal said, on iunie 19, 2010 at 2:48 am

    ..oare Dan din Deal sa fi trecut prin asta cind a fost la studii in West?…nu m-ar mira..
    PS: Ma tot intreb: de ce trebuie ca ORTODOCSII SA STUDIEZE IN WEST LA IESUITI SAU PROTESTATANTI?

    Apreciază

  5. Pustnicul Digital said, on iunie 19, 2010 at 4:40 am

    Bună întrebare! Ce caută în vest când Sfinții Părinți sunt (mare parte) estici și Drepta Credință este estică. Și nimic nu poate fi învățat la școli rătăcite ce nu poate fi învățat aici cu niște adevărați trăitori. Automat cei care se duc acolo se duc pentru mărire, mândrie. Nu putem spune că învață acolo cine știe ce dar apoi vor spune: Am studii făcute la X. Tu ești neica numeni.

    Sunt sunt candidații ideali pentru astfel de șantaj. Se duc acolo pentru a fi valoroși nu umiliți cu filme XXX. Li se dă ce doresc (ce și-au dorit de la început) dar sunt oarecum condiționați. Așa că … nu știu ce le trebuie umblat printre străini. Dacă vor să învețe cu adevărat … să devină ucenici la mănăstiri la noi sau în Sfântul munte, nu doctori în școli eretice.

    Apreciază

  6. antiignorantu said, on iunie 19, 2010 at 6:40 am

    se numeste razboi chimic si psihologic …. ce spuneam ….

    Apreciază

  7. codin said, on iunie 19, 2010 at 6:57 am

    Perfect adevarat.

    Apreciază

  8. spellmacker said, on iunie 19, 2010 at 6:59 am

    stand de vorba cu un monah care avea doctoratul la Sorbona ,am observat la el o majora inclinatie provest.Nu avea nici un fel de ura fata de cei din vest (sau poate ca si-o ascundea bine,ca ma gamdesc ca orice barbat care trece prin asa ceva nu ar ierta tocmai usor ) ci numai admiratie.Oricum ,este clar,cu cei care ajung in vest la studii se intampla ceva,care ii indeparteaza de valorile ortodocsiei.

    Apreciază

  9. ines said, on iunie 19, 2010 at 8:38 am

    Profesorii universitari sunt liberi să spună orice, până la teoria evoluției. Antidarwiniștii din SUA sunt „executaţi”.Iata cateva interviuri audio cu profesori universitari dati afara de la universitati din aceasta cauza:
    http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Profesori_de_renume_din_America-executati-_pentru_ca_s-au_opus_teoriei_lui_Darwin-_Ce_se_intampla_in_Romania_-_Timisoara_0_280171983.html

    vezi si wakeup project -THE ARRIVALS PART 1- 48

    http://wakeupproject.com/VList.asp?Series=1&Video=114

    Apreciază

  10. Mihai said, on iunie 19, 2010 at 10:27 am

    Pe aceiasi tema, va recomand sa cititi „Pantecul desfranatei” de Ciprian Mega (daca s-o mai gasi pe undeva cartea)
    Mihai

    Apreciază

  11. quintus said, on iunie 19, 2010 at 11:53 am

    @Radu
    Problema este veche de cand lumea.Caesar a fost „iubita” lui Nycomede ,regele Bithiniei,desi nu era poponar,Baiazid a bagat in harem multi cavaleri occidentali cazuti prizonieri la Nicopole,oricum in lumea antica poponarul activ era privit ca un tip potent ,pe cand dispretul era rezervat pasivilor.Cat despre cele spuse de Saccsiv,metoda santajului este folosita de toate serviciile secrete.Fie ca sunt femei la mijloc(cum proceda KGB),droguri (a se vedea cazul Funeriu retras de SIE din cauza faptului ca a fost prins consumand droguri in America) sau placeri perverse ,toate servesc aceluiasi scop de a domina lumea.

    Apreciază

    • Radu said, on iunie 19, 2010 at 7:38 pm

      Stiam ca haremul este exclusiv din femei. Citisem undeva ca SARAY se numea haremul de barbati. Sultanii stiu ca erau pasionati de perversitatea asta. Daca nu ma insel chiar marele Mahomed a scapat de sabia lui Tepes, cand i-a atacat tabara, pentru ca era la cortul cu baieti veseli. Cred ca de asta il si ura Tepes, ca acesta crescuse la inalta curte si probabil era la curent cu astfel de practici.
      DAR
      Eu nu-mi schimb parerea. Consider ca homalau e si cel activ. Daca simti placere la atingerea unui barbat esti homosexual. Nu exista dubii. Conteaza prea putin daca e activ sau pasiv. Tu nu poti sa-ti imaginezi ce fata a facut smecherul ala de cartier cand i-am spus asta in fata. Efectiv se balbaia si nu gasea o explicatie.
      Acelasi lucru e si in cazul desfraului. In lume se spune ca femeia „e curva” iar barbatul smecher. Exista si epitetul curvar dar de regula barbatul care are multe femei e vazut ca fiind smecher, potent, etc.
      In ochii Lui Dumnezeu conteaza prea putin ce sex ai in cazul desfraului. Desfraul e desfrau si gata.

      Asa si cu homosexualii astia din penitenciare sau masoni. Pentru mine si activul si pasivul sunt tot homosexuali.

      @SACCSIV
      Citisem ca si in ritualul de initiere al masonilor sunt chestii din astea obscure cu sex, dominare si umilinta.
      Am vazut ca mi-ai sters postul dar nu te intreb de ce, caci banuiesc ca ai avut un motiv serios.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 19, 2010 at 7:47 pm

        Radu

        Nu unul, ci doua. Si motivul este foarte serios: LIMBAJUL.

        Referitor la acest comentariu al tau, cred ca n-ai inteles foarte bine articolul.

        Apreciază

  12. Aurora said, on iunie 19, 2010 at 1:20 pm

    Este infricosator ce se intampla in Vestul cel fara Dumnezu, daca exista un asemenea santaj, atunci totul e posibil. Nici mie nu mi s-a parut un lucru la locul lui sa inveti teologie in Apus, cand ai la tine acasa toate sursele posibile pt. a te umple de duhovnicie.Nu vreau sa spun ca poti deveni preot fara prea multa scoala, dar constat ca multi absolventi de teologie actuali sunt mai saraci duhovniceste decat umilii preoti de tara care erau hirotoniti odinioara doar cu seminarul. Preotia se obtine dupa vrednicie, nu dupa diplome, cunosc cazuri concrete de preoti care au fost hirotoniti fara sa aiba studii teologice, este la latitudinea episcopului . Un alt exemplu, parintele Irineu Curtescu care a slujit multi ani la man. Antim nu ascundea faptul ca avea doar 4 clase si nu se supara cand il barfeau oamenii ,dar cei care il cunosteau cu adevarat stiau ca este vazator cu duhul.
    Revenind la urgiile ce se petrec CAND DAI ADMITEREA LA ECUMENISM, mi-am amintit instantaneu de filmul ”Caligula”, cel mai spurcat film pe care l-am vazut vreodata si care mi-a produs atata vatamare sufleteasca incat mi-a fost rau cateva zile, iertati-ma, fratilor, nu trebuia sa-l aduc in discutie. Si mi-a mai amintit si de ororile pe care le-am citit in Istoria Frantei de Jules Michelet din perioada medievala.
    Relatia homosexuala este una blestemata care il coboara pe om pe cea mai intunecata treapta a iadului, iar cand se face prin constrangere , pt. cel sodomizat este cea mai cumplita forma de umilire si injosire. Cred ca mai bine ar muri cineva decat sa treaca prin asa ceva. Sa ne rugam la Maica Domnului sa -i fereasca pe tinerii nostri de astfel de primejdii pt. ca AVEM NEVOIE DE SLUJITORI CU HAR IN ALTAR, nu de inchinatotori la idoli. Ce va fi cu noi cand se va strica SAREA PAMANTULUI ?

    Apreciază

  13. Arcasul lui Stefan!!! said, on iunie 19, 2010 at 5:59 pm

    O emisiune foarte buna despre distrugerea familiei Crestine!

    Apreciază

  14. magda said, on iunie 19, 2010 at 7:49 pm

    @Aurora
    poti sa detaliezi dspre parintele Irineu Curtescu?Eu stiam ca avea totusi seminarul.Cat despre „vazator cu duhul”-ai avut ocazia sa te convingi personal de asta?
    doamne ajuta!

    Apreciază

  15. magda said, on iunie 19, 2010 at 7:50 pm

    Iertare:Doamne ajuta!

    Apreciază

  16. nea Anderthal said, on iunie 19, 2010 at 8:48 pm

    Un site foarte bun si care cred(parerea mea!) ca merita adaugat ca link la acest site:
    http://www.ortodoxia.md/
    ps: intrati pe rubrica „Intreaba preotul” si poate ca veti gasi raspunsuri la intrebarile voastre/noastre…

    Apreciază

  17. […] Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala […]

    Apreciază

  18. Aurora said, on iunie 20, 2010 at 2:19 pm

    @Magda, eu nu stiu precis cata scoala are par. Irineu si nici nu m-a interesat , dar la predica mai spunea celor care -l vorbeau de rau ”Irineu e un prost, asa e, nu ma supar, eu am patru clase, pe cand colegii mei au studii inalte”. Deci eu am spus ce am auzit din gura dumnealui, dar poate ca avea seminarul si nu o spunea tocmai pt. a-i lasa pe defaimatorii lui sa-l blameze in continuare, e o parere personala. In legatura cu celalalt aspect, daca era cu adevarat vazator cu duhul, multi credinciosi credeau acest lucru, eu nu stiam ce sa cred, dar am avut o data nevoie de un raspuns la o problema delicata si pot sa spun ca mi-a dat sfatul cel bun, care cred ca i-a fost inspirat de Duhul Sfant, asa am simtit atunci si nu ma indoiesc nici acum. Erau multi oameni care spuneau ca
    are un har deosebit. Mai mult nu stiu sa-ti spun. Referitor la calificativul lui Cherie la adresa mea, nu ma supar, poate sunt o femeie rea si nu-mi dau seama – stii, e foarte greu sa te vezi cu ochi obiectivi, mai am de lucrat. Rugati-va si voi pt. mine sa ma fac mai buna, iar daca am suparat pe cineva, il rog sa ma ierte. Doamne ajuta !

    Apreciază

  19. magda said, on iunie 20, 2010 at 4:16 pm

    @Aurora,iti multumesc ca te-ai ostenit sa-mi raspunzi.
    Nici pt mine nu ar conta daca parintele Irineu ar avea 4,12 sau nici o clasa.Nici eu nu am dovezi ca este vazator cu duhul,dar mi-e de-ajuns ca am simtit bogatia harului care se revarsa de la Sfintia Sa si pe care nu numai eu ci si altii,nu au simtit-o venind de la unii cu mult mai multa scoala..Si daca ai idee de smerenia si jertfelnicia cu care isi traieste preotia si duhovnicia..nici nu te mai iintrebi de unde ii vine …stiinta
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. codin said, on iunie 20, 2010 at 4:54 pm

    Apreciază

  21. codin said, on iunie 20, 2010 at 5:08 pm

    Cand apare si imprejurarea potrivita, probabil declansarea unui conflict major cu lumea islamica, in cateva luni e inaltat si templul.

    Apreciază

  22. Pr.Gabriel said, on iunie 20, 2010 at 5:12 pm

    filmul pe care il rezinta domnul manolescubd este tipic sectar,eretic. E bine sa ne ferim de astfel de „filme” care incep cu „biblia spune..” , „biblia ne indeamna”..etc.. de fapt, nu Scriptura spune si indeamna la unele lucruri, care sunt scoase din context sau aplicate pe evenimente conform logicii rationale apusene decazute, din unii spun acestea cornform propriilor gandiri seculare.
    Din nefericire, ateismul cu ale lor forme de nazism si comunism sunt cele mai subtile arme perfectionate de protestantismul lui Luther si Calvin. de la protestantism-neoprotestantism la nihilism si ateism este doar o treapta.
    Feriti-va sufletele de prigoanele venite pe filiera apuseana (catolico-protestanta) logico-rationala decazuta.

    Apreciază

  23. Pr.Gabriel said, on iunie 20, 2010 at 5:16 pm

    Saccsiv, frate, faci o mare vatamare fratilor de aici botezati in dreapta credinta. prin lasarea acelor mesaje care contin otravuri catolico-neoprotestante. Dupa ce ca bruma de credinta a crestinului ortodox atrana de un firicel de pai, nu trebuie sa-i smintim si sa-i ranim cu convingeri sectare, straine de duhul Sf.Apostoli si Sf.Parinti ai Bisericii celei UNA drept slavitoare.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 20, 2010 at 5:39 pm

      Pr.Gabriel

      Frate, ma crezi ca n-am apucat sa analizez filmul? Titlul parea in regula, asa ca am lasat postarea si l-am pus la „in lucru”. Acum insa, daca tot s-a scris despre el, chiar e bine nici sa nu-l mai sterg.

      Apreciază

  24. ’2012 Sosirile’ « manolescubd said, on iunie 21, 2010 at 8:35 pm

    […] vezi si marea capcana in care te atrage. Culmea e ca dupa ce o sa citesti ultimele comentarii de la articolul acesta, o sa-ti dai seama ca nici clipul tradus de mine nu e asa de pozitiv pe cat am avut intentia sa […]

    Apreciază

  25. […] Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala […]

    Apreciază

  26. cristina said, on iulie 3, 2010 at 10:44 am

    ,,Tanarul este semidrogat fara stirea lui si filmat in timp ce este sodomizat si supus unor foarte umilitoare practici sexuale. Drogul este unul special sic el drogat va avea voita drobita, dar starea aceasta nu se observa atunci cand cineva vizioneaza respective filmare. Pare ca vrea si ii place tot ceea ce face. Cand se trezeste i se pune filmul si e pus sa faca alegerea: distrugerea imaginii sale sau un traseu glorios punctat din cand in cand de indeplinirea unor sarcini pe care noii lui stapani i le vor porunci. Si toti aleg ultima varianta.,,

    eu as zice ca nu chiar toti……articolul asta ma face s ma gandesc la parintele calugar de la Patriarhie….Teoctist…inseamna ca……………nu mai zic k va da ti voi singuri seama….Doamne ajuta ne si ne intareste ca cine stie c ne mai asteapta!

    Apreciază

  27. De Verde said, on aprilie 29, 2012 at 3:57 pm

    Cred ca se duc la studii in Vest ca sa avanseze mai usor in ierarhia protopopiatului sau a manastirii.
    La Manastirea Necula era un preot care avea licenta si in litere sau filosofie. Recent am intrat intr-un cerc umanist(umanist in sensul primar) si pot sa spun ca oricum nu sunt tocmai niste barbati adevarati. Poate e datorita faptului ca in stiintele umane totul e nuantat.

    Apreciază

  28. […] Reiau un articol scris in 2010.: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.