SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – DEMONSTRATIE: un paşaport biometric fals, cu datele lui Elvis Presley, poate trece de scanner. CONCLUZIA: necesitatea centalizarii datelor la nivel planetar. CARE VA FI PASUL URMATOR?

Posted in Pasapoartele biometrice by saccsiv on februarie 24, 2010

   Citez din articolul Cum poate un paşaport biometric fals, cu datele lui Elvis Presley, să treacă de scanner:

   În numele „securităţii îmbunătăţite” în aeroporturi, un hacker a demonstrat cum poate un paşaport biometric fals, emis pe numele lui Elvis Presley, să treacă fără probleme de aparatul de scanat.

   La câteva secunde după scanarea paşaportului, poza lui Elvis Presley a fost afişată pe ecran, iar apoi utilizatorul a primit permisiunea de a călători.

   Adam Laurie şi Jeroen Van Beek care îşi spun „hackeri etici”, au afirmat că acest exerciţiu a arătat cât de uşor este să înşeli un scanner de paşapoarte, cu un cip biometric fals.

   Testul Presley a fost realizat la aeroportul Schiphol din Amsterdam în septembrie 2008, pentru a arăta adevăratul nivel de securitate al sistemelor de ultimă generaţie. Posibilitatea de falsificare a paşapoartelor a revenit în centrul atenţiei, după folosirea unor documente false în timpul asasinării unui militant Hamas din Dubai.

   „Ce am făcut noi a fost să creăm un paşaport cu datele lui Elvis Presley şi să le punem într-un cip cu un cod pe care-l ştiam numai noi şi am pus o ţară care nici măcar nu există. Dispozitivul care trebuia să verifice cipul nu a sesizat că ţara respectivă nu există”, a declarat Van Beek, citat de CNN.

   Scanarea amprentelor, a ochilor şi a fotografiilor digitale sunt metode utilizate frecvent pentru verificarea datelor biometrice – caracteristicile fizice unice care ne individualizează.

   Problema este că fiecare ţară are propriul sistem de securitate pentru a verifica paşapoartele biometrice, dar nu toate ţările sunt de acord să împărtăşească informaţiile.

   „Probabil că nu aş putea să produc un paşaport fals din Marea Britanie care să şi treacă de securitate, pentru că britanicii sunt capabili să verifice propriile date. În schimb, aş putea să fac un paşaport din altă ţară şi să-l folosesc în Marea Britanie, iar aceştia să nu reuşească să verifice codul ţării respective pentru că nu a fost emis de ei”, spune Laurie.

   „Ca să faci sistemul mai sigur, este necesar ca fiecare ţară să aibă acces la toate certificatele tuturor celorlalte ţări. Atunci aceste sisteme de securitate ar putea fi capabile să decteze fraudele”, a explicat Van Beek.

   Comentariu saccsiv:

   Asadar, un simplu pasaport biometric nu rezolva problema, este necesar un sistem global centralizat de date. Se va dovedi insa ca nici acesta nu e sigur, deci necesar va fi un implant …

   Cititi va rog si:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 24, 2010 at 10:37 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. danutza said, on februarie 24, 2010 at 2:52 pm

    deja se centralizeaza datele, in computerul de la bruxelles , denumit fiara. eu am facut un sondaj de opinie legat de necesitatea organizarii referendumului legat de actele biometrice. 83% dintre repondenti au fost de acord cu organizarea lui. n-ar trebui sa mai incercam? Doamne-ajuta!

    Apreciază

  3. Cosmin S. said, on februarie 24, 2010 at 4:33 pm

    Iata o stire de anul trecut prin nov.
    http://www.gandul.info/financiar/fiscul-a-blocat-conturile-si-salariile-a-100-000-de-romani-pentru-108-mil-5081690
    Asta e pentru cei care cred ca e cool/misto/bine sa ai salariul pe card/cont/banca/etc.
    Adica altfel spus, te jecmanim civilizat.
    Nu te scobesti in nas „corect politic” te amendam si ne luam banii pe amenda singuri de la tine din cont fie ca vrei, fie ca nu vrei, fie ca iti convine, fie ca nu-ti convine.
    Nu-ti dai pruncul la gradinita sa-i facem educatie sexuala si vrei sa-l educi singur, te amendam si ne autoservim din cont de la tine, iar daca ne enervezi mai tare iti inchidem contul de tot.Na…..
    Mai e doar un pas catre tirania absoluta…..

    Iata mai jos un fragment de stire:
    …………..
    Fiscul a blocat conturile şi salariile a 100.000 de români pentru 108 mil. €
    Aproape 100.000 de români s-au ales cu salariile şi conturile poprite în primele opt luni pentru că nu şi-au plătit impozitele la stat şi amenzi în valoare de 108 milioane de euro
    …………………………..
    Fiscul a apelat şi la angajatori pentru a-şi recupera banii din salariile datornicilor, în această situaţie fiind nu mai puţin de 29.000 de rău-platnici care s-au ales cu popriri în valoare de 32,7 milioane euro. Aşa au păţit atât cei care nu şi-au plătit impozitele pe casă, teren sau maşină, cât şi şoferii indisciplinaţi sau călătorii prinşi în tren fără bilet, cu amenzi neachitate.
    …………………………etc

    Apreciază

  4. Agerstress said, on februarie 24, 2010 at 9:59 pm

    Am postat cu ceva timp in urma pe Apologeticum comentariile de mai jos. Le reiau aici partial deoarece ar putea sugera care este „urmatorul pas”:

    „Deocamdata se incepe cu buletinele cu cip (nu ma intereseaza pasapoartele). Acest buletin va fi folosit in scurt timp ca mijloc de identificare universal si vor fi implementate sisteme de acces, case de marcat, bancomate, taxatoare ITB (CFR, metrou) etc. bazate pe acest mijloc de identificare in legatura cu sisteme de calcul si baze de date regionale legate la randul lor la un supercomputer central. Reteaua va functiona foarte probabil asemanator internetului. Imediat dupa aceea se vor elimina toate mijloacele traditionale de autentificare si de efectuare a tranzactiilor de orice fel (inclusiv banii). In momentul cand toate activitatile umane vor depinde de acest cip din documente se va pune problema “strategica” a furtului acestuia (prin care titularul isi pierde toate bunurile materiale, identitatea, posibilitatile de a desfasura orice fel de activitate sociala, comerciala, inclusiv accesul in propria locuinta sau deplasarea cu mijloacele de transport…). Ca “REZOLVARE” a acestei probleme se va sugera ca implantul este singura solutie. Cei mai multi vor accepta cel putin pentru a-si proteja conturile (si proprietatile) la care nu mai au alta cale de acces.
    Si iata-va cu semnul fiarei.
    DACA NE OPUNEM BULETINELOR CU CIP NE OPUNEM DEZVOLTARII INFRASTRUCTURII DIABOLICE (case de marcat, bancomate, taxatoare, reteaua informatica a fiarei, etc) CARE FACE POSIBILA MARCAREA LA SCARA UNIVERSALA CU SEMNUL FIAREI.
    IN FELUL ACESTA PUTEM AMANA CEL PUTIN IN TARA NOASTRA ACEASTA MARCARE CARE ORICUM VA FI INEVITABILA PE PLAN MONDIAL.
    Sa ne ajute Dumnezeu.”

    „…. Monstruozitatea sistemului se va afla in exteriorul omului, in toata infrastructura de care vorbeam mai sus, infrastructura care nu poate functiona daca populatia nu are cip. Pentru a o pune la punct autoritatile au nevoie sa va “bage pe gat” buletinul cu cip pentru inceput. Etapele catre marea dictatura mondiala se succed exact ca la jocul de sah.
    Primele mutari ale adversarului vi se vor parea absolut inofensive dar pe masura ce “jocul” avanseaza veti vedea ca nici una nu era intamplatoare ci urmarea un scop precis.
    De o parte a mesei se afla elitele care si-au vandut sufletul, elite care au o strategie foarte bine pusa la punct, elite avand cunostinte profunde despre psihologia umana si psihologia “maselor” (nu strica sa studiati si voi toate acestea) – de cealalta parte suntem noi, adevarat, multi dar dezorganizati si in general fara pregatire individuala deosebita. Pe cei credinciosi dintre noi ne tine doar credinta si rugaciunea, pe cei necredinciosi nici macar atat.
    Daca noi avem o problema profunda de constiinta religioasa fata de acest cip, ateii ar trebui sa se gandeasca macar la perspectiva celei mai odioase dictaturi din cate a cunoscut omenirea in toata istoria ei. Veti deveni sclavi, (holocaustul vi se va parea un vis frumos) veti fi batjocoriti si umiliti in toate modurile imaginabile si chiar peste imaginatia voastra iar daca vreunul va comenta ceva va fi identificat si eliminat cu o viteza fantastica. Si toate acestea vi se vor face pentru ca sunteti facuti dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu (indiferent de credinta voastra) iar fiara uraste de moarte in voi aceasta asemanare chiar daca ii veti fi supusi.
    Trebuie sa insistam in post si rugaciune pentru a ramane in legatura stransa cu Dumnezeu si sa ne opunem cu orice pret instalarii acestei monstruozitati pe pamantul romanesc.

    Apreciază

    • fane said, on februarie 25, 2010 at 6:16 am

      oamenii , in general , nu numai romani sau nu numai cei cu o slaba pregatire , dau foarte mica importanta furtului de identitate , este o problema minora pentru ei si de aceea cred ca nu acesta va fi motivul principal pe care-l vor folosi pentru a impune cipuirea directa .
      Exista , in schimb , un motivatie colosala daca ne referim la finante , la bani . Criza este din ce in ce mai acuta , cantitati imense de bani au fost retrase si elitele se vor folosi de acest lucru , de blocajele finaciare pentru a elimina banii ( hartiile ) si pentru a impune banul virtual iar pentru tranzactionarea lui in siguranta , cipul personal . Cred ca totul se va invarti in tot in jurul banilor pentru ca nimic nu-l face pe om mai sensibil decat lipsa banilor . Poti sa-i povestesti de apocalipsa cat vrei , cu exemple , cu date , rade de tine si daca vine vorba de vaccinare ,dar nu-l lipsi de bani sau daca o faci da-i un carton cu cip si lasa-l sa se joace cu sume nelimitate catva timp , dupa care spune-i ca daca vrea sa continue jocul , sa treaca la „next level ” trebuie sa accepte un implant . Oare gresesc daca spun ca 90 % din ei vor merge in urmatorul minut sa faca implantul ?

      Apreciază

    • danutza said, on februarie 25, 2010 at 9:52 am

      si eu sunt de acord sa incercam sa ne opunem. daca suntem multi, vor tine cont de noi. inca nu sunt atat de puternici incat sa ne oprime brutal. vor face presiuni asupra liderilor, dar nu vor putea inabusi intreaga miscare, daca suntem multi si puternici in DUmnezeu. e de gandit cum sa facem asta. Doamne-ajuta!

      Apreciază

  5. PG said, on februarie 25, 2010 at 6:36 am

    Este adevarat ca se fac mutari ca pe o tabla de sah . S-a trecut la televiziunea digitala pentru a face loc la banda de frecvente rfid .Eu cred ca suntem atacati din mai multe parti :economic (devenim datori ),medical (ne viruseaza si vin cu antidot ),psihologic (stiri demoralizatoare ), etc . Zicea Parintele Arsenie Boca : „Îmi pare rău de voi că sunteţi slăbiţi în credinţă. Veţi cădea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngăduite de Dumnezeu, Care este tovarăşul de drum al fiecăruia, de la naştere până la moarte. Vor cădea şi cei aleşi. Îmi pare rău că sunteţi cei pe urmă. Vă vor cerne. Vor pune impozite, taxe şi alte îngrădiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Măniş, 81 ani, Codlea).
    Vina este si a noastra ca acceptam TV-ul in general cu toate emisiunile ,muzica este prezenta peste tot :masini ,tv, radio,mp3 player, limbaj vulgar ,terase la o bere ,tigari…
    Aici trebuie sa facem curatenie : in sufletul nostru .Sa renuntam incet la toate acestea si vom fi mai sanatosi .Ne intarim in credinta mergand la sfanta Liturghie .De aici vine salvarea , mantuirea .
    Doamne Ajuta !

    Apreciază

  6. u.b bc3 said, on februarie 25, 2010 at 8:54 pm

    CE E DE FACUT DE MANA OMULUI TOTUL SE POATE FALSIFICA,SI CIPUL SE POATE FALSIFICA………….ASA CA NU STIU CE A MAI RAMAS DE FACUT……SACCSIV TEAS RUGA DACA AI PUTEA SA FACI UN ARTICOL DESPRE COMUNISM,DEMOCRATIE,MONARHISM,(O PARERE PERSONAL,DIFERENTA DINTRE ELE,CARE E MAI ACESIBILA MAI BUNA) CA SA SI FACA O PARERE SI TINERI CARE SAU NASCUT MAI TARZIU……intr-o seara eram afara cu un prieten, si nea oprit garda si nea luat datele si dupa a mai vb cu ei si eu iam spus la garda ca pe timpul comunismului a fost mai rau deact acum,cei 2 jandarmi si cu pritenul meu era inpotriva mea,nu prea am avut ce sa fac ca ma lasat la mana mea si am zi si eu creca era bine pe timpul lui nenea nicu! ce zici de articol propus,e ideie buna?

    Apreciază

  7. agerstress said, on februarie 26, 2010 at 7:49 am

    @u.b bc3,
    Nu exista pentru om deocandata „mai bine SAU mai rau” ci doar „mai bine SI mai rau”. Difera doar forma, proportia este aceeasi, indiferent de oranduirea sociala. Dupa ce au muscat Adam si Eva din acel mar li s-a spus ca vor cunoaste „binele SI raul” nu „binele SAU raul”. Acest lucru va fi valabil pana la sfarsitul acestui ciclu existential.
    Ar fi de preferat ‘raul calculat’ plus ‘binele imprevizibil’ decat invers. Ce vreau sa spun prin aceasta? „Sacrificiul” mai intai si „beneficiul” mai la urma. Daca primesti „plata” inainte nu stii ce ti se va cere in schimb. Daca oferi ceva bun sau accepti un rau care ti se face, vei fi cu siguranta rasplatit mai tarziu iar o rasplata pozitiva nu-ti va fi daunatoare indiferent ce forma va imbraca si indiferent de cantitate. Calea „nevointei” aleasa de cei mai multi calugari si pustnici se incadreaza in acest principiu care a rams multa vreme, pentru multi, de neinteles.
    O oranduire crestina asemeni celei incercate de sfintii apostoli la scara mica in comuniunea lor dar largita acum la nivel de tara cred ca este cea mai potrivita forma de grupare, organizare, administrare a unei tari crestine.

    Apreciază

  8. u.b bc3 said, on februarie 26, 2010 at 10:02 am

    agerstress: multumesc pentru raspun!

    Apreciază

  9. stefan said, on februarie 26, 2010 at 3:17 pm

    „O oranduire crestina asemeni celei incercate de sfintii apostoli la scara mica in comuniunea lor dar largita acum la nivel de tara cred ca este cea mai potrivita forma de grupare, organizare, administrare a unei tari crestine.”

    Cu alte cuvinte a fii crestin, a traii ca un crestin, a duce o viata crestineasca – aceasta traire este prin ea insasi o lupta cu tot raul [din moment ce am zis ‘tot’am inclus si ‘sistemul’]… asa ca asta trebuie facut.

    Apreciază

  10. agerstress said, on februarie 26, 2010 at 8:21 pm

    @stefan,
    Asa este, dar se punea si problema administrativa la nivel de stat si oamenii aveau nevoie de un model si in acest sens ca punct de plecare. Daca biruim „sistemul” trebuie sa punem ceva functional in loc si neaparat in armonie cu credinta crestina.

    Apreciază

  11. stefan said, on februarie 26, 2010 at 8:59 pm

    @agerstress

    Pai hai sa vedem in istorie care a fost perioada in care armonia asta a oferit un sistem functional si relativ bun.
    Singura perioada,singurul segment de/in timp de care ma pot lega este cel din perioada imparatilor Constantinopolitani. Ceva de genul ala probabil de la ~anii 400 la ~anii 1300.
    Parerea mea este ca modelul oferit de modul cum rula activitatea statului in segmentul de l-am dat este bun.
    Tu ce zici.

    Apreciază

  12. […] VIDEO – DEMONSTRATIE: un paşaport biometric fals, cu datele lui Elvis Presley, poate trece de sca… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.