SACCSIV – blog ortodox

În INDIA a inceput RECENSAMANTUL BIOMETRIC al populaţiei …

Posted in India, RECENSAMANT BIOMETRIC by saccsiv on aprilie 5, 2010

   Citez din articolul În India începe recensământul biometric al populaţiei:

   India începe joi efectuarea recensământului populaţiei sale de peste un miliard de locuitori, o operaţiune de mare amploare la care vor participa 2,5 milioane de funcţionari, informează AFP.

   Joi, preşedinta Indiei, Pratibha Patil, a fost prima care şi-a pus semnătura în registrul destinat primei părţi a recensământului, denumită lista domiciliilor.

   Acesta este al 15-lea recensământ care are loc în India, din anul 1872 şi până în prezent.

   Operaţiunea este extrem de dificilă, deoarece trebuie acoperită o imensă zonă geografică, care cuprinde şi teritorii controlate de gherila maoistă şi mişcări separatiste, în care mulţi oameni sunt analfabeţi şi care se caracterizează printr-o largă diversitate culturală şi lingvistică.

   Funcţionarii vor actualiza datele vechi de 10 ani de zile. Pentru prima dată se va face un recensământ biometric, fiecare cetăţean urmând să primească un cod numeric. Toate persoanele cu vârsta de peste 15 ani vor fi fotografiate şi amprentate, iar informaţiile lor vor fi trecute într-o bază de date digitală biometrică.

   Se va face o clasificare a populaţiei în funcţie de sex, religie, ocupaţie şi educaţie. Vor fi luate în considerare elemente cum sunt naţionalitatea, starea civilă, precum şi detalii care să permită evaluarea proporţiei de titulari de conturi în bancă şi de utilizatori de telefoane mobile.

   Recensământul şi colectarea datelor biometrice vor dura unsprezece luni şi vor costa 60 de miliarde de rupii (1,25 miliarde de dolari). Numărarea fizică a populaţiei se va efectua în perioada 9 – 28 februarie 2011. Recensământul se va termina la mijlocul anului viitor.

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum scriam in articolul India demareaza mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii ei din 28 iunie 2009, Nandan Nilekani (55 ani, afacerist si antreprenor software) a fost desemnat pentru mega proiectul realizarii a 1,1 miliarde de ID cards pentru cetatenii Indiei.

   Se considera ca acest sistem va fi o modalitate de combatere a cresterii furtului de identitate, va mari eficienta luptei impotriva organizatiilor militante violente, va intari securitatea nationala si va ajuta politia si autoritatile statului. Intre motivele propagandei se mai afla si posibilitatea ajutorarii astfel a lucratorilor imigranti, a refugiatilor, a apatrizilor. De asemenea se promite ca vor apare facilitati in ocuparea fortei de munca.

   Spre deosebire de Marea Britanie (unde programul similar va fi implementat pana in 2011 si va costa 5 miliarde lire), observatorii considera ca in India amploarea actiunii va crea perturbari majore. 

   Se recunoaste de asemenea ca la nivelul intregii populatii, sistemul de dovedire a identitatii va fi complicat si deseori confuz dar se considera ca merita tot acest efort.

   Nandan Nilekani (personalitate influentata masiv de socialismul fabian) a parasit functie de Co-Chairman la Infosys Technologies Ltd pentru a deveni Chairman al noii Unique Identification Authority of India (UIDAI).

   Consider ca daca mega proiectul planetar de implementare a ID card a ajuns sa fie demarat si in India, trebuie sa luam cat mai in serios ideea ca SISTEMUL nu se lasa intimidat de nimic de gen referendum, petitii, chichite juridice si ca va continua in forta intreaga actiune, inclusiv pana la faza implanturilor cu microcipuri.

   Trebuie inteles ca ELITELE construiesc neabatut un drum inceput mai demult:

BIG BROTHER, CIPURI, IMPLANTURI, MICROCIPURI, 666, SEMNUL FIAREI: faza finala a experimentului inceput de colaborarea IBM-nazism, coordonarea masoneriei

   Si mai ales ca:

Daca vorbim de 666, vorbim de Apocalipsa. Daca vorbim de sfarsitul vremurilor, acesta nu poate fi amanat …

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on aprilie 5, 2010 at 3:03 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ela said, on aprilie 5, 2010 at 5:16 pm

    Si ce daca vor fi implementate microcipurile? Vei zice ca microcipul este semnul fiarei. Inca nu e pentru ca fiara nu a aparut. Ce va ingrijorati atata, oameni buni? Atunci cand va aparea fiara si va zice sa iei microcipul ca si un semn al inchinarii la ea ca altfel mori, atunci va fi o problema. Dar atata timp cat fiara nu exista, dar se cer microcipurile, nu se pune problema pierderii sufletului.

    Apreciază

    • Radu said, on aprilie 6, 2010 at 7:58 am

      Microcipurile nu pot fi implantate sub piele fara fiara. Va fi o operatiune globala, pe tot pamantul pe care o va cere „cineva”, adica chiar fiara. Sunt notiuni care se exclud. Nu exista fiara atunci nu exista microcip. Exista microcip atunci exista fiara. Daca nu exista fiara, atunci nu exista altcineva care sa ceara implantarea populatiei cu microcipuri. Cine sa ceara? Liderii de sindicat, patronii, prefectii, ministrii,… cine? Si asa spune si Biblia, semnul fiarei va fi cerut chiar de fiara, pentru toti, fie ei bogati, saraci, sclavi, etc.
      Pe de alta parte implementarea (implantarea as spune eu) microcipurilor e o chestie de vointa. Atata timp cat discutam de corpul meu, eu aleg daca sa fie pangarit sau nu. Card de identitate, permis auto, pasaport, card bancar, etc… pot contine mii de cipuri si Statul alege ce sa faca cu ele. Poate sa pune 666 peste tot pe ele, insa Statul nu poate comanda ce face fiecare cu corpul lui. Si iarasi Biblia e foarte precisa si aici. E scris clar ca nu va fi ceva obligatoriu, ci pe baza de accept. Cei care sunt insemnati cu forta, impotriva vointei lor, se mantuie. Demonul vrea acceptul, nu sa te lege de masa si sa iti bata semnul cu forta.

      Apreciază

    • Iustin said, on iulie 19, 2011 at 5:55 pm

      Este semnul fiarei ca asa zic si sfintii si biblia si unii oameni de stiinta. Dracul asa lucreaza, cu momele, cu inselaciune, te ia prin invaluire, te agata usor usor si abia cand te-a prins bine in lat si ai alunecat in disperare iese in fata si zice de acum tot mi-ai luat semnul mai marturiseste si stramb si leapada-te. Asa lucreaza de cand lumea.

      Apreciază

  3. dudu said, on aprilie 5, 2010 at 6:05 pm

    doresc sa stiu daca codul de bare de pe permisele auto( cel de tip nou) este unul de tip ” 666″ caci este stiut ca nu orice cod de bare e ” patronat” de 666…as mai vrea sa stiu si daca contin microcipuri

    Apreciază

  4. silviub said, on aprilie 5, 2010 at 6:57 pm

    Pe aceeasi tema: http://www.youtube.com/watch?v=6-3X5hIFXYU&feature=player_embedded# . Iata cum se modifica cresterea demografica. E ff interesant de vazut cele 2 directii total diferite. Prima e a europenilor „crestini” care militeaza pro avort si anticonceptie si a doua a musulmanilor si nu numai care sunt total opusi…

    Apreciază

  5. Vasile said, on aprilie 5, 2010 at 11:26 pm

    Ela..nu trebuie sa vina vrajmasul tau sa iti ceara si sa te oblige sa bei si sa mananci otrava…daca o iei tu, crezi ca nu mori?

    Apreciază

  6. […] În INDIA a inceput RECENSAMANTUL BIOMETRIC al populaţiei … Funcţionarii vor actualiza datele vechi de 10 ani de zile. Pentru prima dată se va face un […]

    Apreciază

  7. em said, on aprilie 6, 2010 at 5:28 pm

    tocmai de aceea te-am lasat sa decizi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.