SACCSIV – blog ortodox

CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU REDUCEREA POPULATIEI?

Posted in gripa AH1N1, GRIPA PORCINA, vitamina D by saccsiv on august 31, 2009

   Conform articolului Setting the people up to die: A conspiracy of silence about swine flu natural remedies:

   In cotidianul USA Today, pe prima pagina, chiar dedesubtul unui subtitlu  ce declara ca Michael Jackson a fost intr-adevar doborat de o supradoza de droguri , este scos in evidenta titlul: “Gripa ar putea infecta jumatate din SUA“. Articolul descrie in continuare numarul prevazut de decesuri asteptate in State (30 000 – 90 000 de americani) precum si actiunile intreprinse de guvernul american pentru protejarea populatiei impotriva apropiatei pandemii de gripa porcina.

   Recomandarea suna cam ca o carte comica despre sfaturi de sanatate adresata copiilor de gradinita: spalati-va mainile, acoperiti-va gura cand tusiti si lasati-i pe “cei mari“ sa aiba grija de restul,   injectandu-va cu vaccinul. Este curios faptul ca in  toate sfaturile de sanatate acordate in legatura cu gripa porcina de catre White House, CDC, WHO si chiar FDA  lipseste orice referire la Vitamina D sau la alte remedii naturiste ce ofera o protectie foarte mare impotriva infectiiilor virale.

   Absenta acestei informatii efectiv din toate sfaturile acordate publicului american este este tot mai suspicioasa. Daca o pandemie de gripa ar ameninta intr-adevar sa infecteze jumatate din populatia Statelor Unite si daca majoritatea populatiei ar avea deficienta de un element nutritiv cunoscut ca protejeaza cu putere impotriva infectiiilor virale, nu ar fi de bun simt sa se dea cateva anunturi pentru a incuraja americanii sa isi ridice nivelul vitaminei D in tot cursul iernii viitoare?

   Desigur este o realitate  medicala bine cunoscuta faptul ca infectiile se accentueaza in timpul lunilor de iarna in partea de nord a ecuatorului si in timpul lunilor de vara in partea de sud  (perioada pe care ei o numesc “iarna“ lor). Acest lucru se datoreaza faptului ca numarul orelor  cu soare se reduce , iar oamenii devin deficitari de vitamina D si astfel sunt mai expusi la infectii de tot felul.

   Informatiile  ce sustin aceasta afirmatie sunt usor de gasit.

   In domeniul literaturii medicale, dand o cautare pe Google dupa “infectii“ si “vitamina  D“ gasim zeci de mii de rezultate. In special, un studiu ce apare in aceste rezultate ale cercetarii este intitulat “Epidemiile infectioase  si vitamina D“. A fost publicat in anul 2006 in revista  “Epidemiologie si Infectie“ (2006, 134:6:1129-1140 Cambridge University Press) si iata cuprinsul:

   In anul 1981, R. Edgar Hope-Simpson a sugerat faptul ca “influenta sezoniera” asociata indeaproape cu radiatia solara poate explica periodicitatea remarcabila a infectiilor virale. Radiatiile solare declanseaza producerea intensa si periodica a vitaminei D in piele; deficienta de vitamina D este obisnuita in timpul iernii, iar vitamina D activa, 1,25(OH)2D, un hormon steroid, are efecte profunde asupra imunitatii umane.

   Probabil cel mai important lucru este ca acest hormon stimuleaza in mod dramatic activitatea peptidelor anti-microbiene, care exista in neutrofile, monocite, ucigasii naturali de la nivelul celular si in celulele epiteliale ce captusesc tractul respirator, unde au un rol major in protejarea plamanilor impotriva infectiilor. Voluntarii infectati cu virus gripal activ atenuat sunt mult mai predispusi la febra si dezvolta un raspuns autoimun  in timpul iernii.  Deficienta de vitamina D predispune copiii la infectii respiratorii. Radiatiile ultraviolete (fie din surse artificiale cat si din lumina soarelui) reduc incidenta infectiilor virale respiratorii, la fel cum face si uleiul din ficat de cod (care contine vitamina D). Un studiu international a aratat ca vitamina D reduce incidenta infectiilor respiratorii la copii. Concluzionam astfel ca vitamina D, sau lipsa ei, poate fi ‘stimulul sezonier’ al lui Hope Simpson. 

   De ce aceasta tacere? 

   Probabil ca vitamina D este singurul nutriment puternic in intregul univers impotriva gripei si totusi White House a lui Obama nu indrazneste sa pronunte un singur cuvant in legatura cu acest subiect catre poporul american, chiar si aflandu-se in fata unei potentiale devastatoare pandemii globale, ce ar putea fi oprita in mare masura cu vitamina D. 

   Exista efectiv trei explicatii pentru acest lucru. 

   Primul motiv: Ei nu stiu despre vitamina D. Acest lucru, bineinteles, este imposibil. Literatura medicala este suprasaturata cu studii respectabile ce demonstreaza efectele anti- virale ale vitaminei D. Pentru cineva din domeniul bolilor infectioase a nu fi la curent cu efectele benefice ale vitaminei D este penibil. Ar fi ca atunci cand un mecanic auto nu ar sti ce inseamna un filtru de combustibil. 

   Al doilea motiv: Ei stiu despre vitamina D si doresc sa informeze oamenii dar nu stiu cum sa o faca sau nu au banii suficienti pentru a face acest lucru. Dar si aceasta explicatie este desigur ridicola. Pentru a informa oamenii este foarte simplu: inseamna a anunta o conferinta de presa a White House, unde sa fie invitat un expert in problema vitaminei D, ca de exemplu Dr Michael Holick, care sa spuna cateva cuvinte despre acest lucru si apoi sa mediatizeze intreaga conferinta. In 24 de ore toate ziarele vor prelua aceasta stire. Intreaga natiune ar putea fi informata cum trebuie in numai 72 de ore. 

   Dar acest lucru nu se va intampla niciodata. De ce? Din cauza motivului 3….. 

   Al treilea motiv: Ei stiu despre vitamina D dar ascund intentionat informatia fata de poporul american. In esenta ei doresc sa tina poporul nestiutor in domeniul nutritional astfel incat sa ramana ‘victime’ in criza gripala ce va veni. Din cauza celor ce sunt implicati in acest lucru (the White House, FDA, CDC, WHO si multi altii) nu se poate vorbi decat despre o conspiratie a tacerii in legatura cu gripa si vitamina D.    

   Care ar fi scopul acestei conspiratii? Bineinteles, singurul scop este maximizarea profiturilor companiilor de medicamente si/sau cresterea numarului de decese ce vor aparea cand gripa porcina va lovi America de Nord in iarna ce va veni. 

   Dar de ce, veti intreba, doresc aceste asa numite autoritati sa vada mai multe decese in randul  americanilor? 

   Reforma in domeniul sanatatii prin pandemia virala 

   Pentru a raspunde la aceasta intrebare priviti cine este mai expus la deces in timpul infectiei cu gripa porcina. Cei obezi…. Oamenii care, vorbind in general, reprezinta cea mai mare greutate financiara asupra sistemului de sanatate finantat de catre guvern. Viitoarea pandemie de gripa porcina poate face ceea ce nici un politician nu a putut realiza:  reducerea cheltuielilor de sanatate efectiv peste noapte prin omorarea celor care impovareaza cel mai mult sistemul. 

   Numiti-l Darwininsm al sistemului de sanatate daca doriti. Selectie naturala facuta printr-un plan secret. Lasa-i pe cei mai costisitori consumatori in domeniul medical sa moara intr-o pandemie (planificata?) si dintr-o data natiunea este salvata de pe marginea colapsului financiar total. 

   Apropo, White House tocmai si-a revizuit bugetul saptamana aceasta. Deficitul guvernamental cheltuit pentru anul acesta este mai mare cu 300 de procente fata de cel de anul trecut ajungand la noua datorie de 1,9 trilioane de dolari in doar un singur an ! Aceasta datorie va distruge viitorul Americii, lasand natiunea fara nici un ban. Pentru a salva America trebuie facut ceva drastic. Ceva la fel de drastic precum omorarea celor care impovareaza cel mai mult sistemul de sanatate din Statele Unite (care reprezinta aproximativ 20 de procente din toate cheltuielile guvernului). 

   Deci cum tai cu adevarat costurile in America? Recunoscand ca aproximativ o cincime din cheltuielile guvernamentale suporta ‘industria bolilor’. Si marea majoritate a acelor bani este cheltuita avand grija de indivizi bolnavi cronic ce sunt obezi tipici si cu probleme de nutritie. Declansand un virus gripal biologic in intreaga lume este o modalitate sigura pentru a taia cheltuielile din domeniul sanatatii omorandu-i pe cei care impovareaza cel mai mult sistemul de sanatate. Costa o avere sa ai grija timp de doua decenii de pacientii bolnavi cronic, dar costa neinsemnat de putin sa ii vezi murind din cauza virusului H1N1 intr-o camera de urgenta a spitalului. 

   Ar putea fi spus din partea unui guvern cu inima de piatra ca gripa porcina reprezinta o modalitate eficienta pentru a taia cheltuielile din domeniul sanatatii fara ca aceasta taiere sa fie facuta direct de catre guvern. Sa fie lasat virusul sa faca treaba murdara, sa ii omoare pe cei mai vulnerabili din societate si sa lase mai multi bani in urma sa pentru ca Marele Guvern sa devina si mai mare. Va ganditi ca guvernele nu ar putea sa faca asa ceva? Atunci nu cunoasteti prea bine guvernele. 

   Acum, in apararea administratiei Obama, ma indoiesc ca Presedintele Barack Obama ar putea sa fie capabil de realizarea unui asemenea plan diavolesc de omorare a poporului american printr-o pandemie planificata de gripa. Acesta este un lucru ce se realizeaza in spatele scenei, unde oameni puternici (mult mai puternici decat Obama) se intalnesc in locuri intunecate pentru a planifica viitorul lumii. Daca ar fi in interesul lor ca populatia sa sufere pe urma unei pandemii, cu siguranta ca ar face acest lucru. 

   Ar putea de asemeni sa fie un aranjament intre corporatiile puternice si Marele Guvern. Marile corporatii de medicamente vor sa faca bani de pe urma vanzarilor de vaccinuri. Guvernul doreste sa salveze bani prin reducerea cheltuielilor medicale. Lucrand impreuna,  pot obtine ceea ce doresc. O pandemie serveste ambilor stapani si totul este fondat pe castigul de pe urma platitorilor de taxe! 

   Inca este teorie, nu este dovedit 

   Nu pot dovedi ca o astfel de conspiratie se desfasoara acum. Cand discut despre teoriile conspiratiilor intotdeuna sunt atent sa arat ca nu am dovezi specifice. Oricum sunt destul de multe circumstante ce ar putea dovedi si atrage atentia cuiva. De exemplu, au fost publicate brosuri (http://www.new-fields.com/ISFC/broc…) ce descriu procedurile pentru ”desfasurarea operatiilor la morga” si “initierea  managementului operatiunilor in timpul calamitatilor”. 

   Acelasi document de asemeni descrie modalitatile de antrenare referitoare la:

   -caderea serviciilor publice;

   -criza in domeniul rezervelor medicale;

   -nesupunerea ordinelor guvernamentale.

  …. Printre alte lucruri fascinante. Conferinta in legatura cu aceste probleme a fost tinuta pe data de 19 – 20 august in Washington DC de o companie numita New-Fields ce desfasoara, printre alte lucruri si un “Summit despre Aviatia si Apararea Irakiana” (http://www.new-fields.com/iraq_avia…) cu participarea seniorilor din armata Statelor Unite. 

   Deci  ce inseamna toate acestea? La fel ca multe lucruri, depinde doar ce alegi sa crezi

   Nu stiu daca eu cred in aceasta conspiratie prezentata aici, dar cu siguranta ca nu am incredere in guvern (si nu am incredere in oficialii din domeniul sanatatii publice). Deci, fac ceea ce le recomand tuturor: aveti grija sa va protejati impotriva gripei porcine prin sprijinul nutritiei si al expunerii la razele soarelui. Depozitati-va cateva alimente, apa si alte suplimente de baza pentru orice eventualitate. Fiti pregatiti sa supravietuiti si sa va mearga bine in timpul viitoarei pandemii, indiferent de ce se intampla in jurul vostru. 
   Despre autor: Mike Adams este un cercetator si autor in domeniul medicinei naturiste. A publicat mii de articole, a participat la multe interviuri, a realizat rapoarte si ghiduri pentru consumatori, cu impact asupra vietilor milioanelor de cititori din intreaga lume ce au avut beneficii fenomenale de pe urma citirii articolelor sale. Adams este un jurnalist independent si onest ce nu accepta plata sau comisioane pentru ceea ce scrie sau din partea companiilor pe care le promoveaza. In anul 2007 Adams a lansat EcoLEDs, un fabricant de produse de LED-uri fara mercur si eficiente din punct de vedere energetic, ce salveaza energie electrica si ajuta la prevenirea incalzirii globale. De asemeni, este si un antreprenor software, fondand o bine cunoscuta companie de email marketing software care trimite noutatile NaturalNews pe email. Adams este si director executiv la Consumer Wellness Center, o organizatie non profit.

   Cititi va rog si articolele:

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

GRAV: s-a acordat imunitate juridica producatorilor vaccinului anti GRIPA PORCINA (AH1N1)

Ciudatenii la prima “Conferinta Internationala despre Gripa Porcina”

VIDEO – Propaganda msnbc tv: “LASATI TEORIA CONSPIRATIEI, AVETI INCREDERE IN GUVERN SI FACETI BLESTEMATUL ALA DE VACCIN”

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 31, 2009 at 3:01 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ortodoxul Incepator said, on august 31, 2009 at 5:08 pm

    @Saccsiv,
    Am ramas „blocata” citind acest articol. Lucrez in domeniu si pana acum nu am parcurs vreun studiu stiintific care sa faca o lagatura intre vit D si scaderea imunitatii – nu la modul in care expui si anume ca vitamina D este profund implicata in imunitatea organismului. Din practica pot spune ca lipsa vitaminei D duce la rahitism in cazul copiilor. De cele mai multe ori, aceasta lipsa survine din aport insuficient de alimente (inclusiv cele care contin vit D) si lipsa expunerii la soare. Daca in cazul acestor copii s-a dovedit si o rezistenta scazuta la infectii, a fost pentru ca marea lor majoritate au ajuns la deficit de vit D prin lipsa de aport si deci, lipsa unei alimentatii potrivite care sa aduca un aport corespunzator de vitamine ( ele fiind cunoscute ca premergatori in cadrul reactiilor metabolice din organism in postura de enzime sau coenzime; aceastea din urma participa efectiv la metabolism – si ca ex pepsina , tripsina, lipaza, amilaza). Ei, vitaminele sunt coenzime sau substante care determina activarea unor enzime.
    Cand spui (prin acest articol) ca vitamina D are un rol PROFUND in imunitate, te rog a dai si linkuri care sa sustina o astfel de teorie – noua. Eu am data cautare pe google .ro si nu am gasit nimic din ceea ce nu stiam. Am gasit doar un simplu enunt :” rol in imunitate” dar fara explicatii , asadar nu voi nega in intregime ceea ce spui, cer doar dovezi. Din dovezile experimentale (fara sa fi initiat vreun studiu stiintific) obtinute in practica mea de 20 de ani, pot spune ca singurele cazuri in care deficitul de vitamina D este asociat scaderii imunitatii , dunt cele in acre aportul alimentar este insuficient. Ce inseamna asta? Inseamna ca la acesti copii / adulti exista un deficit global, implicit al unei vitamine foarte imprtante pentru imunitate – vitamina C (http://www.tratamente-naturiste.ro/multivitamine-suplimente-naturale/acid-ascorbic.htm) . daca dai click pe link , ai sa intelegi ca, aceasta vitamina, pe langa rolul antotoxic, antioxidant, etc., participa si la absorbtia Fe care se stie ca are rol in formarea hemoglobinei -cea care transporta oxigenul la tesuturi. ori o lipsa a vitaminei C are ca si consecinta implicit scaderea imunitatii, datorita faptului ca mai putin Fe = mai putina Hb = > mai putin oxigen la tesuturi = > un metabolism celular deficitar = > o aprare impotriva infectiilor net inferiora.
    O alta carenta a celor cu alimentatie insuficienta, este aportul insuficient de proteine, care au rol structural . aceste proteine constituie si principala componenta a anticorpilor ( cei care se lupta cu infectiile) iar carenta proteica duce la scaderea imunitatii. Asadar, articolul este irelevant fara dovezi stiintifice si chiar periculos. Nuti-o spun cu rautate dar, nu e bine ce faci. oricat de murdara ar nwo, exista adevaruri medical valabile. Nu pica in capcana sa dai informatii false.
    Concluzie:
    Oamni buni, vitamina D va este necesara pentru metabolismul Ca si P , care au un rol f imp in primul rand in mentinrea integra a structurii osoase. Lipsa de vit D produce la copil rahitismul , la adult osteomalacia, osteoporoza ( atunci cand este produsa de deficite hormonale), spasmofilia, tetania latenta si tetania in criza. Puteti cauta termenii pe net. Sunt veridici si sincer , va vorbesc din experienta – lucrez in domeniul medical, si am tratat si rahitism, si spasmofilie, si tetanie in criza, si osteoporoza.
    Recomandarile mele pentru cresterea imunitatii sunt: alimentatie echilibrata ( din toate grupele alimentare) cu un surplus de vitamina C ( cele mai bogate surse fiind patrunjelul frunze crud si kiwi), consum corespunzator de lapte, consum corespunzator de proteine, viata echilibrata – stresul reduce considerabil rezistenta la infectii. Fiti atenti si discerneti informatiile pe care le primiti!!! Fiti siguri ca doar un aport suplimentar de vitamina D nu va va aduce o imunitate perfecta. Nu are cum. Studiati si aflati!
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. saccsiv said, on august 31, 2009 at 5:33 pm

    Dupa cum foarte clar se poate observa, AM CITAT UN ARTICOL.

    Daca ei bat campii, scrie-le.

    Pe de alta parte, e bine ca ai comentat, dar trebuia sa te exprimi altfel. Ceva de genul: “Consider ca autorul articolului cutare greseste pt ca … Eu cred ca benefice pot fi cutare si cutare”

    Oricum, ceea ce am constata eu este ca exista o CONSPIRATIE A TACERII in ceea ce priveste tratarea gripei pe cai “clasice”. Se bate moneda strict pe vaccin si eventual pe Tamiflu.

    Apreciază

  4. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 5:38 pm

    Scuze pentru greseli editare si pentru faptul ca m-am semnat cu denumirea blogului. Multumesc Saccsiv ca ai publicat raspunsul!

    Apreciază

  5. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 5:47 pm

    Wow, am comentat in acelasi timp. Iarta-ma daca tonul este nepotrivit. Am recunoscut ca sunt impulsiva si tocmai de aceea cer iertare daca nu am raspuns intr-un ton „corect”. Ca sa le scriu, ar trebui sa rescriu capitole de biochimie si imunologie si nu e cazul. Ce era important am scris.Nu a fost in intentia mea sa fiu rea. Nu am scris raspunsul cu rautate . Poate cu prea multa pasiune.
    Eu am spus si pe blogul lui Bataiosu ceea ce cred legat de infectiile virale (inclusiv HPV si gripa). Tot cu sinceritate am scris siaici si am subliniat ca sa studieze mai departe , nu sa se ia litera de lege. Si eu cred si am subliniat faptul ca nu se scot in evidenta masuri la indemana pentru protejarea impotriva acestor boli. Masuri atat fizice cat si spirituale. Daca ai sa cauti pe blogul lui Bataiosu ai sa gasesti.Daca nu , o sa rescriu ce am scris acolo. Cu alte cuvinte poate, dar fiind cea ce cred, esenta va fi aceeasi!

    Apreciază

  6. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 5:57 pm

    PS. Acolo ma semnez frecvent cu numele meu – Mihaela C si mai rar cu pseudonimul Ortodoxul Incepator.

    Apreciază

  7. parereamea said, on august 31, 2009 at 8:13 pm

    Inca un link despre vitamina D si sistemul imunitar. Pare credibil siteul.
    http://www.medicalnewstoday.com/articles/51913.php

    Apreciază

  8. lemurian said, on august 31, 2009 at 8:17 pm

    Vitamina D nu e de fapt vitamina ci, mai debraga hormon conform ultimelor studii din domeniul nutritional. Deci nu e nutrient , deci nu se asimileaza din alimente, ci direct de la lumina soarelui. Desigur in doze de bun simt. Si da, e cel mai bun remediu impotriva acestei asa zise gripe noi.

    Love

    Apreciază

  9. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 10:12 pm

    @lemurian,
    gresit!!! se asimileaza din alimente precum – untura de peste, lapte , galbenus de ou!!!
    se sintetizeaza natural sub influenta razelor UV, deci expunere la soare.

    Apreciază

  10. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 10:17 pm

    @lemurian,
    de unde stii toate astea? inainte sa faci afirmatii categorice care contrazic studiile stiintifice de pana acum, te rog frumos sa dai argumente valide!!!

    Apreciază

  11. Crestin Ortodox said, on august 31, 2009 at 10:18 pm

    @lemurian,
    de unde stii toate astea? inainte sa faci afirmatii categorice care contrazic studiile stiintifice de pana acum, te rog frumos sa dai argumente valide!!!
    @parereamea,
    o sa studiez linkul si in mod cert imi voi expune parerea.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. lemurian said, on septembrie 1, 2009 at 11:40 am

    @crestin ortodox

    Ca sa nu ma lungesc mult cu vorba iti dau un link
    http://www.vitamindcouncil.org/

    ca sa sustin ce spuneam mai devreme

    Love

    Apreciază

  13. Crestin Ortodox said, on septembrie 2, 2009 at 3:34 pm

    @ lemurian,
    Am vizitat site-ul. Este interesant. In cazul efectului benefic in gripa, se mentioneaza ca este vorba despre cercetari recente, asadar o sa aprofundez.
    Ce pot sa mai spun, este ca de cativa ani (nu retin exact de cand) profilaxia rahitismului la copii, nu se mai face cu preparatele injectabile – care dadeau rezultate foarte bune, ci cu cele sub forma de tablete (http://www.chimimport.ro/drugs/eticals/flviga.htm) sau picaturi (http://medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=608&fl=1), care au avut rezultate mai putin satisfacatoare. Am in familie caz concret de copil care a urmat prescriptia de preparat oral si care a facut rahitism. Norocul ca s-a depistat in stadiu incipient, si prin eforturi, parintii au facut rost de preparatul injectabil (la noi in farmacie nu se mai gaseste).
    O sa scriu pe forum celelalte masuri pentru intarirea imunitatii.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. Alina said, on septembrie 28, 2009 at 2:30 pm

    Habar n-am care-i treaba cu vitamina D si imunitatea dar stiu ca usturoiul este f bun la raceala si gripa si nu numai. Testat pe propria piele. Consum regulat usturoi si nu am mai avut o raceala serioasa sau gripa de ani de zile. Gasiti in cartile despre alimentatia naturista sau pe internet suficiente articole despre usturoi si efectele sale. Si din cate am mai citit pe internet se pare ca la un moment dat Codex Alimentarius va trece usturoiul si menta in categoria drogurilor de gradul trei. Nu stiu cat e de adevarat dar daca e pe bune, stiu indivizii aia ce stiu.

    Apreciază

  15. spellmaker said, on noiembrie 5, 2009 at 1:28 pm

    Nu uitati de tinctura de propolus.Blocheaza dezvoltarea oricarui tip de virus gripal.Faceti rost de ea ca sigur o veti aprecia.

    Apreciază

  16. carmen said, on noiembrie 5, 2009 at 11:29 pm

    panica atinge proportii ingrijoratoare in america de nord si vad ca s-a extins in Romania.

    Oricum mi se pare ca ceva nu miroase chiar bine. Guvernul evreu a interzis vaccinul la femei insarcinate si la copii cu deficiente.

    Guvernul polonez nu vrea sa cumpere vaccinul din cauza ca, companiile producatoare nu au fost capabile sa furnizeze documentatia necesara si resultatul testelor pentru efecte secundare.

    Fara foc nu iese fum.

    Vaccinul contine un aditiv MF59 care se pare ca ar avea efecte secundare nedorite. Rolul acestui aditiv este sa creasca eficienta vaccinului. In felul asta cu o cantitate X de substante, se produc de doua ori mai multe vaccinuri.

    Citeste articolele de mai jos:

    http://www.thenews.pl/national/artykul119174_government-wont-buy-swine-flu-vaccines.html

    http://www.blogcatalog.com/search.frame.php?term=mf59&id=63f03af7292c625e9f6038dfc1effab0

    http://www.newsmax.com/health/vaccine_swine_flu/2009/07/07/232717.html

    http://ancavge.wordpress.com/2009/07/08/canadian-doctor-h1n1-vaccination-a-eugenics-weapon-for-mass-extermination/

    Apreciază

  17. spellmaker said, on noiembrie 7, 2009 at 8:47 am

    legat de vitamina D.Vitamina D are in organism mai multe roluri ,nu numai cel care e scris in carti.Ce este drept, este ca nu s-a putut observa sigur daca aceasta vitamina sau doar simplu razele soarelui au ca efect marirea imunitatii.Oricum expunerile la soare combat cu succes starile gripale.S-a observat ca la cei care au „rosu in gat” daca stau chiar cu gura deschia si razele soarelui „vad” zona, efectul terapeutic e de necontestat.Asa ca nu va pierdeti increderea in soare.Oricum daca gripa va prinde trebuie sa mai tineti cont si de alti cativa factori: renuntarea la carne pe durata tratamentului (daca exista carne in organism cresc numarul globulelor albe,se consuma mai multa energie in organism si imunitatea scade ),consum serios de lichide (ceaiuri,sucuri naturale care sa contina vit. c,apa),medicatie care sa mareasca rezistenta organismului (de preferat produse pe baza de extract din plante,nu cele obtinute prin sinteza).Luati in calcul si TINCTURA DE PROPOLIS.Efectele ei bat multe medicamente.

    Apreciază

  18. […] CONSPIRATIA TACERII in legatura cu remediile naturiste impotriva gripei porcine, O SOLUTIE PENTRU RE… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.