SACCSIV – blog ortodox

A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, „decontaminari” obligatorii. TREZITI-VA

   Conform articolului Wake Up, America: Forced vaccinations, quarantine camps, health care interrogations and mandatory „decontaminations”:

   SUA se indreapta spre un fascism medical,iar Massachusetts este liderul acestei initiative legislative.care se refera la modalitatea de reactie a  autoritatilor la pandemie.Aceasta  initiativa a trecut de Senat si asteapta  acum aprobarea in Camera.

   Acest document suspenda toate drepturile constitutionale ale   cetatenilor  din Masschusetts si forteaza orice persoana”suspecta ” sa  fie supusa interogatoriului,decontaminarii  si vaccinarii.

   Acest document stabileste amenzi pana la 1000$/zi pentru orice persoana care refuza carantina,interogatoriul si decontaminarea ,sau respectarea unor ordine verbale ale personalului medical,care va „aplica legea”.

   Documentul contine:prevederi cu privire la:

   1.Violarea amendamentului 4:confiscari sau perchezitii ilegale:in perioada  oricarui tip de urgenta declarata,o autoritate publica locala are dreptul 

   – sa-si exercite  atributiile prin  cererea adresata oricarui proprietar sau detinator al unor permise,de a intra si a investiga,a inchide , a obliga o persoana la examinare,de a efectua  decontaminarea in orice cladire sau facilitate;

   -sa distruga orice material

   -sa interzica adunarile de persoane

   2.Violarea amendamentului 14:

   -arestarea ilegala ,fara mandat:un ofiter autorizat sa investigheze un caz de crima poate aresta fara mandat orice persoana despre care acesta crede ca a violat un ordin dat ,si-si va folosi toate aptitudinile pentru executarea acestui ordin.

   3.Controlul guvernamental al preturilor

   Persoanele imputernicite,in cazul declararii unei stari de urgenta,vor lua masuri pentru a se asigura  ca nici un individ nu va vinde un produs  la un pret ce va depasi in mod nejustificat pe cel cerut inaintea starii de urgenta.

   4.Transportul  obligatoriu(echivalent cu rapirea de persoane)

   -personele autorizate, la  ordin,sau la cererea autoritatilor publice locale,vor insoti urgentele medicale,obligand  persoanele bolnave ,chiar impotriva vointei lor sa mearga la centrele medicale implicate in tratarea unor boli

   5.Amenzi de 1000$ 

   -orice persoana care violeaza  voluntar un ordin, expunand populatia  la un pericol evident,va fi pedepsita  cu inchisoarea  pana la 30 zile,sau cu o amenda de pana la 1000$ /zi,sau ambele.

   6.Vaccinari obligatorii

   -daca exista un pericol serios pentru sanatatea publica,pacientul  va fi vaccinat  in vederea profilaxiei

   -daca pacientul refuza vaccinarea, va fi izolat cu carantina obligatorie

   -un individ care nu poate ,sau nu  vrea sa faca vaccinarea, si daca refuzul sau poate afecta sanatatea publica,sau chiar daca nu exista siguranta ca  boala persoanei ar reprezenta un pericol public,autoritatea publica va vaccina persoana , pentru evitarea contaminarii cu o posibila boala transmisibila.

   7.Carantina fortata(inchisoare ilegala)

   -pentru persoanele care,din motive de sanatate sau personale ,refuza vaccinarea, li se va impune carantina obligatorie, conform capitolului 96/111,in vederea evitarii riscului de contaminare  a populatiei.”

   Iata si documentul:

http://www.mass.gov/legis/bills/sen…        
  
Cititi va rog si articolele:

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 29, 2009 at 2:48 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. carmen said, on august 29, 2009 at 5:25 am

    sa instaureaza sigur un regim totalitar mai distrugator ca a lui hitler gripa este un pretext prin care se prosteste populatia ,

    Apreciază

  3. Vizitator said, on august 29, 2009 at 9:40 am

    Va recomand si urmatorul film, pe care l-am gasit ieri in pagina de mai jos. Are si subtitrare in limba romana.

    http://laurentiudumitru.ro/blog/2008/05/10/endgame-alex-jones/

    De asemenea, filmul „Terror Storm”, realizat tot de Alex Jones, care poate fi vazut pe bucati pe youtube (http://www.youtube.com/watch?v=GhasfppYZTw). Acesta este integral in limba engleza, dar este un film foarte bun si el. Veti vedea si marturiile a doi fosti agenti ai serviciilor de informatii britanice, care au ales sa plece din servicii din cauza crimelor pe care le puneau la cale sau la care erau partasi sefii lor, marionete ale celor care vor sa instaureze NWO.

    Tot acolo am aflat si despre crestinii care sunt omorati in Africa, poate are cineva link-uri sau informatii, va rog sa postati.

    Apreciază

  4. Vizitator said, on august 29, 2009 at 9:57 am

    Ca fapt divers, cotidianul „The Boston Globe” a publicat, pe 18 august, o stire in care anunta un plan imediat de echipare a politiei cu automate M16, care sunt arme militare.

    Stirea pe larg poate fi citita aici:

    http://www.boston.com/news/local/breaking_news/2009/08/boston_fbi_head.html

    Apreciază

  5. Vizitator said, on august 29, 2009 at 10:19 am

    Si acum o stire care este uluitoare.

    Compania Baxter (ati auzit de ea, nu?) a depus inca de pe 28 august 2007 o cerere de patentare pentru vaccinuri, intre care se numara si H1N1. Documentul poate fi citit la adresa:

    Dă clic pentru a accesa Baxter%20Vaccine%20Patent%20Application.pdf

    In pagina 4, sectiunea [0056], puteti citi:

    „In particular preferred embodiments the composition or vaccine comprises more than one antigen…..such as influenza A and influenza B in particular selected from of one or more of the human H1N1, H2N2, H3N2, H5N1, H7N7, H1N2, H9N2, H7N2, H7N3, H10N7 subtypes, of the pig flu H1N1, H1N2, H3N1 and H3N2 subtypes, of the dog or horse flu H7N7, H3N8 subtypes or of the avian H5N1, H7N2, H1N7, H7N3, H13N6, H5N9, H11N6, H3N8, H9N2, H5N2, H4N8, H10N7, H2N2, H8N4, H14N5, H6N5, H12N5 subtypes.”

    „Suitable adjuvants can be selected from mineral gels, aluminium hydroxide, surface active substances, lysolecithin, pluronic polyols, polyanions or oil emulsions such as water in oil or oil in water, or a combination thereof. Of course the selection of the adjuvant depends on the intended use. E.g. toxicity may depend on the destined subject organism and can vary from no toxicity to high toxicity.”

    „Three different influenza strains, two A-strains Hiroshima (HR, H3N2), a New Calcdonia (NC, H1N1) and a B-strain, Malaysia (MA), were produced in Vero cell cultures. After
    virus propagation the infectious virus harvest is inactivated prior to purification….”

    Apreciază

  6. saccsiv said, on august 29, 2009 at 10:23 am

    DOCUMENTARE CELEBRE: ENDGAME – Alex Jones, subtitrare in limba romana si o ampla analiza a sa

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/02/23/documentare-celebre-endgame-alex-jones-subtitrare-in-limba-romana-si-o-ampla-analiza-a-sa/

    Apreciază

  7. agerstress said, on august 29, 2009 at 1:41 pm

    Pentru poporul american a inceput apocalipsa. Dar ce poti sa-i ceri acestui popor de zombi hranit de ani de zile cu „hot dog” si cu produse „Mc Donalds”, hidratat cu otravuri lente gen „Coca Cola” si indoctrinat pana la saturatie cu televizorul? Sunt de-a dreptul neputinciosi: poporul handicapat al unei puteri mondiale… Mai bine de poporul roman indaratnic, capos si carcotas cum este. Romanii, asa cum ii stiu eu au mai multe sanse in fata acestui val satanic.

    Apreciază

  8. […] A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, “decontaminari” oblig… […]

    Apreciază

  9. […] A INCEPUT? Vaccinari fortate, lagare de carantina, interogatorii medicale, “decontaminari” oblig… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.