SACCSIV – blog ortodox

OMUL ZILEI – Vasile Astarastoae, seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: „Acest tam-tam…mi se pare exagerat”

   Intr-o lume in care gandirea normala este pe cale de disparitie la oamenii ce au oarece functii sau responsabilitati in societate, am considerat ca este bine sa inaugurez noua rubrica OMUL ZILEI. Anormalul ne-a invadat si indobitocirea maselor a devenit regula pentru politicieni, mass-media, analisti si alte slugi ale SISTEMULUI. Ca atare este bine sa-i facem cat mai cunoscuti pe cei normali, pentru a-i incuraja si pe altii sa le urmeze exemplul.

   Reiau din articolul Seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: Acest tam-tam…mi se pare exagerat:

   „Mie mi se pare suspect ca in momentul in care pe criza economica se discuta despre o reducere a cotizatiei catre OMS a aparut pandemia asta. S-ar putea sa respecte regulile stiintifice legate de pandemii. Dar vreau sa spun ca acest tam-tam, in momentul in care ai in toata lumea 124 de decese la persoane care erau vulnerabile, care aveau o patologie preexistenta si ai atatia bolnavi cu alte afectiuni, cu o morbiditate mult mai mare, mi se pare exagerat. Se pot lua masuri si trebuie sa fie luate masuri, nu trebuie sa stam cu bratele incrucisate, dar fara acest tam-tam in care apar secretarul general al OMS, ministrul Sanatatii, fiecare, peste tot cu o asemenea panica – ca vine acest virus”, a declarat Vasile Astarastoae, citat de Mediafax.
   El a spus ca are mari indoieli in legatura cu aceasta gripa si sustine ca a observat „un grad de lehamite” in randul populatiei, care nu mai ia in serios masurile impuse in acest caz
.”

   Sa ne amintim ca tot el, dupa demersurile Ministerului Sanatatii ca minorele gravide sa poata intrerupe sarcina pana in a 24-a saptamana (luna a 6-a), declara:

   “Nu suntem de acord. Prin acest proiect se incurajeaza crima si creste numarul avorturilor

   Cititi va rog si articolele:

Franta va incepe in toamna VACCINAREA OBLIGATORIE anti GRIPA PORCINA (AH1N1) pentru pentru toti cetatenii de la varsta de 3 luni in sus

Harta LIVE a evolutiei pandemiei de GRIPA PORCINA (AH1N1)

COINCIDENTA? Exact cand “Novartis” a produs primul lot de vaccinuri împotriva gripei porcine (AH1N1), s-a declarat si pandemia …

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 13, 2009 at 7:07 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. 852456 said, on iunie 13, 2009 at 4:11 pm

    De ce s-o fi trezit abia acum, omuletu? Daca e asa integru de ce nu a spus ceva de la inceput? N-o fi avut cine sa-l intrebe? Cred ca vor s-o dea cotita acum si ca sa para tot ei medicii integri, l-au pus pe acesta sa ia „atitudine”. Sa fim seriosi!

    Apreciază

  3. […] OMUL ZILEI – Vasile Astarastoae, seful Colegiului Medicilor din Romania despre gripa porcina: „A… […]

    Apreciază

  4. em said, on octombrie 1, 2009 at 5:11 pm

    oricum Vasile Astarastoae e mai bun decat ceilalti medici lesinati care erau in stare sa se buluceasca ca oile la vaccinat. Ba ne mai trimiteau si pe noi. Cat pe ce era sa devina obligatoriu datorita incompetentului ministru al sanatatii care l-a declarat obligatoriu fara a se obosi macar sa-i puna pe altii sa se documenteze daca el nu se stia in stare.

    Apreciază

  5. elena 37 ani said, on ianuarie 14, 2010 at 10:56 am

    Saccsiv – felicitări pt aceasta rubrica si pt nominalizarea acestei personalitati.

    Dl.dr. Astarastoaie a avut luari de pozitie absolut meritorii – în toate problemele delicate dovedind ca este un profesionist si un om deosebit.

    A luat atitudine împotriva Dictaturii medicale a OMS a propos de gripa porcina, încă de anul trecut…

    Sa-i ajute Bunul Dumnezeu pe acesti marturisitori!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.