SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Posted in copii, EVREI, MUZICA, satanism, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on iunie 29, 2024

Cu titlul INFIORATOAREA linie de îmbrăcăminte „fără gen” NUNUNU (marcă israeliană) promovata de Céline Dion am postat pe Ortodoxinfo in 2018 traducerea articolului Something is Terribly Wrong With Céline Dion’s “Genderless” Clothing Line de pe Vigilant Citizen. O postez si aici:

Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Céline Dion

Céline Dion este chipul unei noi mărci de modă „fără gen” pentru copii numită CELINUNUNU. Totul legat de aceasta este greșit și înfiorător. Iată o privire la simbolismul tulburator care o înconjoară.

Am apreciat întotdeauna faptul că Céline Dion a fost o figură oarecum sănătoasă într-o industrie muzicală foarte aplecată spre depravare. Cu toate acestea, de la moartea soțului și a managerului său, René Angélil, ea a fost implicată în mai multe ciudățenii.

De la încheierea rezidenței sale de la Las Vegas, Céline a găsit o nouă misiune: să „elibereze” nou-născuții de binaritatea de gen. Pentru că aceasta era principala nemulțumire a nou-născuților. Pentru a face aceasta, a lansat CELINUNUNU, o linie de îmbrăcăminte „neutră din punct de vedere al genului” pentru copii, creată împreună cu brandul mondial de modă NUNUNU.

Unii ar putea considera această știre ca fiind vrednică de un căscat, deoarece CELINUNUNU este încă o altă marcă de modă cu prețuri ridicate, folosind aprobarea unei celebrități pentru a genera vânzări. Însă, povestea nu se termină aici. NUNUNU este deja o marcă uriașă în Hollywood. Site-ul său conține o galerie bogată de imagini cu copiii celebrităților care le poartă creațiile, inclusiv Angelina Jolie, Kourtney Kardashian, Hilary Duff și mulți alții.

Prin recunoașterea lor, marca este mai mult decât modă. Este o modalitate de a „modela copiii” pentru viitor. În primul rând, să examinăm videoclipul promoțional cu Céline Dion.

Video promoțional

Reclama CELINUNUNU o prezintă pe Céline Dion strecurându-se într-o maternitate și modificând aspectul copiilor altora. În timp ce majoritatea canalelor de știri au găsit videoclipul „amuzant”, mulți au fost, de asemenea, deranjați de mesajele ciudate ale videoclipului.

Video începe cu Céline așezat în partea din spate a unui SUV. Ea spune: „Copiii noștri nu sunt într-adevăr copiii noștri”. Bine, aceasta e ciudată. Observați că este îmbrăcată într-o rochie strălucitoare.

Când Céline coboară din SUV pentru a intra într-un spital, ținuta ei se schimbă în mod magic în negru. Ceva întunecat este pe cale să se întâmple.

Celine se strecoară apoi în incinta maternității spitalului și descoperă ceva inacceptabil.

Băiețeii sunt îmbrăcați în albastru și fetițele în roz. Oo scârbă. Céline este complet dezgustată.

Apoi, Céline împrăștie imprejur niște pulbere neagră și totul se schimbă. În mai rău.

Simbolurile de „băiat” și „fată” de pe perete sunt înlocuite cu sigla mărcii. Totul este acum negru, alb și înfiorător.

Acest copilaș poartă o căciuliță cu cranii. Da, să sărbătorim o viață nouă prin purtarea de simboluri reprezentând moartea. Pe bluză scrie „Noua Ordine”… Cumva „Noua Ordine Mondială?”.

Apoi, securitatea o arestează pe Céline și o scoate din spital. Bun. Să ne asigurăm că acest lucru nu se va mai întâmpla vreodată.

Pentru a face un rezumat videoclipului: nu este de bine. Bineînțeles, Céline Dion este doar chipul mărcii. Întreaga linie a fost creată de NUNUNU, o marcă israeliană de modă pentru copii, care are deja succes mondial.

Ceva este greșit cu NUNUNU

Când spun că este ceva în neregulă cu NUNUNU, nu vorbesc despre numele său ridicol, ci despre întreaga sa filozofie și simbolism. La pagina „Despre” a mărcii scrie:

Conduși complet de intuiția lor, co-proprietari și designeri Iris Adler și Tali Milchberg  au creat colecții de îmbrăcăminte pentru copii care au distrus stereotipurile și au evitat normele acceptate. Nevoia lor de a oferi un produs de bază și o ofertă unisex în moda copiilor, a creat o tendință globală care este acum o sursă de inspirație la nivel mondial. Condusă de o agendă care sfidează dihotomia tradițională a îmbrăcămintei băieți/fete, Iris și Tali au arătat că în lumea persoanelor reale nu chiar totul este atât de alb și negru.

Da, pentru a cita propriile lor cuvinte, marca este într-adevăr „condusă de o agendă”.

Aceasta este imaginea de la pagina Despre: Un copil a cărui față este ținută de un schelet. Unul dintre ochii copilului este ascuns – o confirmare că totul se referă la agenda elitelor.

Agenda NUNUNU nu este doar despre neutralitatea de gen. Este vorba despre ceva mult mai întunecat. O călătorie rapidă pe pagina Instagram a mărcii dezvăluie un material deranjant: Sexualizarea copiilor, satanismul și controlul minții de tip Monarch. Pe scurt, toate obsesiile elitei oculte.

Aceasta face parte din colecția „Holiday” a mărcii. Nu-mi spuneți că ei nu știu ce înseamnă „Ho”(curvă n.t.). Pe bune, revino-ti.

Sunt conștienți că piesa Let’s Get Physical se referă la sex? De ce sunt copii sub acel semn?

Această fetiță poartă o bluză cu ochi atotvăzători și un „tatuaj” cu un astfel de ochi – simbolurile principale ale elitei oculte. Pe pantalonii ei sunt numerele 3 și 6 … 666?

O fată cu coarne. Mai multe lucruri pseudo-satanice.

Un copilaș cu o căciuliță de diavol. Așa drăguț.

Înfiorător. De asemenea, sataniștii poartă măști de animale în timpul liturgiilor negre.

În aceasta pare că un ciudat își pune mana sa mare și murdară pe pieptul fetiței.

Acest copil își ascunde un ochi în timp ce poartă o cămașă cu un craniu care are un ochi ascuns. De asemenea, pantalonii îi are ochii atotvăzători. Cum poate să le facă mai evidente pentru dvs.?

Contul Instagram al mărcii contine, de asemenea, diferite imagini și picturi care sunt etichetate #inspirație. Aproape toate sunt înfiorătoare, deranjante și pline de simboluri care se referă la cele mai întunecate practici ale elitei oculte.

Aceasta este 100% satanică. Da, aceasta este pe contul Instagram al unei mărci de îmbrăcăminte pentru copii, care este extrem de populară la Hollywood.

Titlul acestei imagini este „Dorința Secretă”. Titlul meu ar fi „Ce este în neregulă cu acești oameni?”.

Acesta este intitulată „Necesitatea de a-mi limpezi capul”. Controlul minții bazat pe traume este despre „limpezirea capului” sclavilor prin abuz.

Băieți tineri în prosoape. Capetele lor au fost înlocuite cu globuri oculare. După cum spune comentariul: „Scârbos și la limita inacceptabilului”.

Un craniu de animal folosit pentru a face semnul cu un singur ochi: inspirația perfectă pentru îmbrăcămintea de copii.

                                Totul despre acestă imagine strigă „copilărie ruinată”.

Această imagine este expresia controlului minții de tip Monarch  – un sclav MK cu mai multe personaje alternative.

Există multe alte imagini, dar am văzut destul. Toate acestea arată în aceeași direcție: depravarea elitei oculte și prădarea nerușinată a copiilor. Toate aceste prostii sunt „îmbrăcate” în vocabularul îndreptător de sine al neutralității de gen și „eliberarea copiilor”. Cine-i mai bună decât Céline Dion (și aura ei sănătoasă) pentru a face acest lucru atrăgător pentru mame cu mai mulți bani decât creier?

NUNUNU? Bine zis.

 

Comentariu saccsiv:

Acesta e videoclipul:

Cititi va rog si:

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Intre timp lui Céline Dion i se intampla lucruri urate. Iata ce putem citi la Imagini șocante cu Céline Dion: Convulsii filmate în documentarul despre Sindromul Persoanei Rigide de pe Stiri pe surse:

Céline Dion a fost filmată în timpul unor convulsii cauzate de boala neurologică de care suferă. Artista, diagnosticată în 2022, cu Sindromul Persoanei Rigide, o afecțiune neurologică rară. Aceasta se confruntă cu o luptă crâncenă împotriva acestei boli, iar starea ei de sănătate este tot mai precară. Imaginile cu artista în plină criză, care s-au viralizat deja, apar în documentarul ei – „I Am: Celine Dion”.

Imaginile șocante cu artista filmată în timp ce era în plină criză de convulsii le oferă oamenilor o imagine dură asupra stării reale de sănătate a artistei, care a fost diagnosticată, în urmă cu 2 ani, cu Sindromul Persoanei Rigide. Deși Céline Dion a mai împărtășit și înainte detalii tulburătoare despre lupta sa cu boala, acest filmuleț este greu de privit.

Documentarul „I Am: Celine Dion”, disponibil pe Amazon Prime, le va da fiori celor care îl vor urmări. Artista a integrat în film o secvență de 10 minute în care este filmată în timpul unei crize severe, chiar în timpul unei consultații medicale. Cu medicii și personalul medical alături, încercând să o stabilizeze, ea a primit în cele din urmă un spray nazal pentru a atenua unele dintre spasmele musculare.

Chinurile prin care trece Céline Dion

Filmarea o arată pe o Céline plângând și țipând de durere, în timp ce corpul ei se zvârcolește incontrolabil, o imagine chinuitoare pentru spectatori. Cu toate acestea, artista și-a dorit să documenteze totul video, pentru a oferi publicului o privire din interior asupra bolii de care suferă.

„De fiecare dată când se întâmplă așa ceva, te simți atât de jenat și atât de nici nu știu cum să spun… știi, ca și cum nu ai control asupra ta’, a spus artista.

Abia după 10 minute, artista a reușit să-și revină cât de cât. De altfel, în același documentar Céline Dion a mai spus că una dintre părțile cele mai dure de când suferă de Sindromul Persoanei Rigide este lupta împotriva dependenței de doze periculoase de Valium, pe care le lua pentru a putea continua să performeze.

Artista a fost văzută la Premiile Grammy, în februarie, unde i-a înmânat premiul lui Taylor Swift, iar apoi a fost admirată, zâmbitoare și, aparent, într-o formă mult mai bună în Revista Vogue, pentru coperta căreia a pozat trei luni mai târziu. Deși discursul ei a fost unul optimist, puțini își imaginează cu ce se confruntă Céline Dion după ce a fost depistată cu Sindromul Persoanei Rigide.

Din nefericire, există riscul ca artista să nu mai poată reveni vreodată pe scenă, iar fanii se tem pentru viața ei, cu atât mai mult cu cât, din cauza acestei afecțiuni neurologice, Céline Dion nu se mai poate mișca aproape deloc. Acum, artista urmează un regim intens de terapie fizică și vocală, cinci zile pe săptămână.

„Am avut coaste rupte la un moment dat, pentru că, uneori, spasmele sunt foarte puternice’, a mărturisit Céline Dion, conform The Guardian.

„La început, mă întrebam: de ce eu? Cum s-a întâmplat acest lucru? Ce am făcut? Este vina mea? Viața nu-ți dă niciun răspuns. Trebuie doar să o trăiești! Am această boală dintr-un motiv necunoscut. După cum văd eu lucrurile, am două opțiuni. Fie mă antrenez ca un atlet și muncesc foarte mult, fie mă deconectez și se termină, stau acasă, îmi ascult melodiile, stau în fața oglinzii și îmi cânt.

Am ales să lucrez cu tot trupul și sufletul, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel! Am această putere în mine. Știu că nimic nu mă va opri’, mărturisit ea pentru Vogue.

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Oarecare said, on iunie 29, 2024 at 1:31 pm

    Sclavii sistemului (deci ai diavolului) rămân astfel chiar dacă se îmbolnăvesc grav.
    Bunul Dumnezeu să ne ferească de toate relele, mai ales de lupi îmbrăcați în oaie!

    Apreciază

  2. Cafeneaua Brandurilor said, on iunie 29, 2024 at 2:25 pm

    👍

    Apreciază

  3. Cosmyn Giantic said, on iunie 29, 2024 at 3:57 pm

    Oare de ce s-a îmbolnăvit așa de rău, practic este înlăturată de a cânta ?!

    Apreciază

    • scortisoara said, on iunie 30, 2024 at 2:58 pm

      S-a ” atins” de copii , de suflețele nevinovate ….. E un om influent ,puternic si nu a avut scrupule in a influenta negativ destinele altora …. Nu imi e mila de ea.

      Apreciază

  4. mircea.v said, on iunie 29, 2024 at 4:06 pm

    Sa conectam niste puncte, plecand de la articolul de mai jos. Presupunem ca e adevarat ce se spune in articol.

    https://www.activenews.ro/opinii/COSMAR-Mini-creiere-umane-crescute-in-laborator-torturate-pana-invata-sa-se-supuna-190258

    Din articol:

    „ „Cercetătorii fac acest lucru prin antrenarea organoizilor cu ajutorul unui sistem de recompense. Organoizii sunt recompensați cu dopamină, neurotransmițătorul responsabil pentru plăcere (și dependență).”

    „În schimb, ca „pedeapsă”, organoizii sunt expuși la stimuli haotici, cum ar fi o activitate electrică neregulată.”

    Dacă mini-creierele sclavi fac ceea ce trebuie să facă, sunt recompensate cu multă plăcere.

    Dacă mini-creierele sclavi nu fac ceea ce trebuie să facă, sunt pedepsite cu multă „activitate electrică neregulată”.

    Cu alte cuvinte, aceste creiere umane în miniatură sunt torturate până când învață să se supună.”  

      Din Aldous Huxley: Revolutia finala, 20 martie 1962

    „Apoi dati-mi voie sa vorbesc foarte pe scurt despre una din dezvoltarile mai recente din domeniul neurobiologiei, despre implantarea electrozilor in creier. Aceasta s-a realizat deja, desigur, pe scara larga asupra animalelor si in unele cazuri in cazul nebunilor fara sansa de recuperare. Oricine a urmarit comportamentul sobolanilor cu electrozi implantati in diferite centre nervoase trebuie sa fi parasit acest experiment cu cele mai mari dubii in legatura cu ce Dumnezeu ni se pregateste in cazul in care aceasta tehnologie intra pe mainile unui dictator. Acum nu foarte mult timp am vazut doua grupuri de sobolani supusi unor teste la UCLA, iar unui grup i s-a implantat un electrod in cetrul placerii. Dispozitivul consta dintr-o maneta pe care o apasau si declansau un curent slab, pentru o scurta perioada de timp, care trecea la electrod si stimula centrul placerii. Iar sobolanii apasau pe maneta de 18 000 de ori pe zi. Iar daca nu-i lasai pentru o zi sa apese, in ziua urmatoare o apasau de 36 000 de ori, pana cand cadeau jos complet extenuati. Nici nu mancau, nici nu erau interesati de celalalt sex, ci doar mergeau sa apese maneta.

    Cel mai interesant a fost cu sobolanii care aveau electrodul pus la jumatatea distantei intre centrul placerii si cel al durerii. Rezultatul a fost un fel de amestec intre cel mai minunat extaz si a fi pe jar, in acelasi timp. Si-i vedeai pe sobolani uitandu-se la maneta si parca spunandu-si “a fi sau a nu fi, aceasta-i intrebarea”. Intr-un final se apropiau, asteptau o vreme, dar apoi apasau pe maneta, intotdeauna mai apasau o data pe maneta. Acesta este lucrul cel mai uimitor.

    Am remarcat ca in ultimul numar al revistei “Scientific American” este un articol foarte interesant despre electrozi aplicati creierelor puilor de gaina. Tehnica este foarte ingenioasa, se introducea in creier o mufa cu un surub, iar electrodul putea fi insurubat din ce in ce mai mult in trunchiul cerebral si se putea verifica in fiecare moment, in functie de adancimea calculata in milimetri, ce se stimuleaza. Iar stimularea nu se facea prin fire, electrozii fiind prevazuti cu receptoare radio miniaturale pentru a fi actionate de la distanta. Asa ca ele putea sa alerge prin cotet si puteai apasa pe buton, iar aria din creier in care era aplicat electrodul era stimulata. Si asistai la fenomene ireale, puii adormiti sareau in sus si fugeau, sau un pui activ se aseza dintr-o data si se culca, o gaina se aseza si se prefacea ca face un ou, sau un cocos bataus intra in depresie.

    Tabloul complet al controlului absolut al dorintelor este terifiant si in cele cateva cazuri in care aceasta tehnica s-a aplicat si oamenilor efectele au fost remarcabile. Vara trecuta vorbeam cu Grey Walter, care este cel mai eminent exponent al tehnicii de stimulare electrica din Anglia, iar el imi spunea ca a vazut suferinzi de depresie incurabila fara speranta de insanatosire internati in azile avand electrozi inserati in centrul placerii din creier. Si cand se simteau foarte deprimati, apasau pe un buton si rezultatele erau fantastice, colturile gurii se ridicau instantaneu si se simteau veseli si fericiti. Deci putem vedea aceste tehnici revolutionare uimitoare, care ne sunt acum accesibile.”

    Sf Serafim Rose 1976-1978 din „Cursul de supravietuire ortodoxa”

    “În vremurile contemporane, cunoașterea științifică este resimțită ca fiind ceva de o greutate aproape insuportabilă pentru oameni. Mulți simt că ascensiunea științei moderne are drept obiectiv ultim înrobirea totală a omenirii. Chiar și astăzi avem profesori serioși în universitățile americane care predau ideea că omul este complet supus determinismului și că oamenii de știință trebuie să guverneze în viitor. Ei cred că în viitor vei putea pune un mic calculator în buzunar și îl vei conecta la creier, iar când cineva va întreprinde un act considerat antisocial, adică împotriva a ceea ce liderii doresc, vor primi un impuls de la creier atât de dureros, încât se vor opri din ceea ce fac.

    Parintele Justin, 2012

    Pentru că ei prin cipuri nu te stăpânesc ca pe animal, ci urmăresc să îți stăpânească ființa, ca spirit, ca suflet. Te pervertește încât nu mai gândești. E ca și cum cineva te-ar pune la curent electric, te așezi pe scaun și te aruncă de vreo trei, patru ori în sus și în jos și în felul acesta devii un om care ți-ai pierdut și memorie și cap; nu mai ai nimic.

    Omul devenea o epavă, o cârpă care nu mai gândea, rob al unor atei comuniști. Acesta este scopul cipului: desființarea gândirii omului în profunzime, să devină fără Dumnezeu, fără Hristos, adică omul satanizat. Un lucru trebuie judecat după scopul pentru care este creat. Acest cip nu este rău în sine, dar este creat spre a fi implantat în corpul uman, spre satanizarea omului. După scopul pentru care a fost creat, acest cip este demonic.”

    Apocalipsa cap 14

    9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,

    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.

    11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.

    12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.

    Eu vad ceea ce se spune in articol si ca un antrenament pt insemnare/cipuire, ca un studiu privind controlul omului prin placere si/sau durere. Ca poti sa nu ai liniste nici ziua nici noaptea prin ambele.

    Mai este posibil ca antihristul sa vrea sa il imite pe Hristos si in privinta:

    Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel

    Cap 12

    5. Aşa şi noi, cei mulţi, un trup suntem în Hristos şi fiecare suntem mădulare unii altora;

    Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel

    Cap. 6

    15. Au nu ştiţi că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos?

    Cap 12

    27. Iar voi sunteţi trupul lui Hristos şi mădulare (fiecare) în parte.

    Si atunci prin intermediul internetului si insemnare se va forma o retea de creiere conectate intre ele si tot ansamblul conectat la o IA care asta poate fi controlata de antihrist. Si asa va putea spune ca uite, santem madulare unii altora si voi toti cei cipuiti santeti madularele mele, adica ale lui antihrist.

    Diferenta esentiala intre madularele lui Hristos si cele ale antihristului este ca primele au liber arbitru, iar cipuitii/insemnatii nu au – acestia fiind practic jucarie in mainile dracilor.

    Apreciază

  5. […] Ce ar urma? Ultimul dresaj? Si cum anume? Fratele mircea.v are o ipoteza. Iata comentariul sau postat la Vigilant Citizen: Ceva este foarte greșit la linia de îmbrăcăminte „fără gen” a lui Célin…: […]

    Apreciază

  6. Un roman said, on iunie 29, 2024 at 7:27 pm

    Candva, nenorocitii astia isi „consumau” viciile si mizeriile in intimitatea oculta. Acum, stapanitorul ii trimite, obraznic, in spatiul vietii normale, pentru prozelitism… Sau, iese adevarul la suprafata?

    Apreciază

  7. San said, on iunie 29, 2024 at 10:23 pm

    Priviți mâna stânga a bolnavei, în poza de fata : oare face coarne cu ea?!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.