SACCSIV – blog ortodox

O evreică de extremă-stânga, o adeptă a cultului climatic, a devenit prima femeie președinte a Mexicului

Posted in EVREI, incalzirea globala, Mexic, schimbarea climei, STANGA by saccsiv on iunie 7, 2024

Natural News: Far-left Jewish climate cultist becomes Mexico’s first female president

O evreică de extremă-stânga, o adeptă a cultului climatic, a devenit prima femeie președinte a Mexicului

De Cassie B., 05 Iunie 2024, Natural News

Proaspăt aleasă președinte al Mexicului, Dr. Claudia Sheinbaum Pardo, este un cercetător în domeniul climei, care în campania sa a pus accentul pe faptul că este femeie, minimalizând în același timp moștenirea sa evreiască.

Supranumită „La Doctora” datorită titlurilor sale academice, care includ un masterat și un doctorat în inginerie energetică, Sheinbaum este prima femeie președinte din istoria de 200 de ani a Mexicului, după ce a atras aproximativ 60% din voturi. Ea provine din același partid Morena ca și președintele demisionar Andres Manuel Lopez Obrador și a fost anterior prima femeie primar al orașului Mexico City.

Sheinbaum va fi, de asemenea, prima persoană de origine evreiască care va conduce Mexicul, care este în mare parte catolic. Atât bunicii ei materni, cât și cei paterni sunt imigranți evrei care au venit în Mexic din Bulgaria și Lituania. Cu toate acestea, ea a părut să se distanțeze de moștenirea sa evreiască, făcând comentarii de genul: „Bineînțeles că îmi cunosc originile, însă părinții mei au fost atei” și afirmând că „nu a aparținut niciodată comunității evreiești”.

Deși nu a vorbit prea mult despre imigrația ilegală în timpul campaniei sale, ea a indicat că va continua abordarea socio-economică a predecesorului său pentru a reduce fluxurile de migranți. Acest lucru înseamnă că este puțin probabil ca ea să militarizeze controlul frontierelor și probabil că se va alinia mai mult cu Biden decât cu Trump când vine vorba de subiectul imigrației ilegale. Ea a declarat că „va spune întotdeauna [Statelor Unite] că este mai bine să construiască poduri decât ziduri”.

Sheinbaum face parte, de asemenea, din cultul climei și a lucrat anterior în cadrul Grupului interguvernamental al ONU privind schimbările climatice. Se așteaptă ca ea să promoveze inițiative în domeniul energiei curate și al transporturilor. Ea a cercetat utilizarea energiei în sectorul transporturilor din Mexic timp de patru ani la Laboratorul Național Lawrence Berkeley din California, pe când era doctorandă în anii 1990.

Guvernatorul Californiei, Gavin Newsom, și-a împărtășit entuziasmul de a avea un aliat pentru inițiativele sale nechibzuite privind clima, scriind într-o declarație trimisă prin e-mail:

„Împărtășind deja legături istorice, culturale, de mediu și economice puternice cu Mexicul, California așteaptă cu nerăbdare să își continue relația fructuoasă cu președintele ales Sheinbaum.”

Sheinbaum a schițat planurile de energie verde

Se crede că ea va ajuta Mexicul să își urmărească independența energetică și să își mențină monopolurile de stat asupra energiei electrice și petrolului. Cu toate acestea, este posibil ca ea să se abată de la predecesorul său în ceea ce privește investițiile în energie regenerabilă. De exemplu, în timp ce Lopez Obrador a îmbrățișat combustibilii fosili și a susținut compania petrolieră de stat Petroleos Mexicanos, Sheinbaum a prezentat un plan energetic de aproape 14 miliarde de dolari care va trece la surse regenerabile, cum ar fi energia solară și eoliană, și va construi infrastructura necesară pentru a susține aceste alternative. De asemenea, ea a declarat că își propune să adauge 13,7 gigawați de electricitate la rețeaua mexicană; 1 gigawatt poate alimenta aproximativ 750.000 de case în SUA.

De asemenea dorește să modernizeze centralele hidroelectrice mexicane și să adauge peste 3.000 de kilometri de linii de transmisie. Ea a declarat:

„Vom accelera tranziția energetică. Mergând mai departe, lucrăm la acest plan energetic nu doar cu gândul la 2030, ci și până în 2050, pentru a ne alinia la angajamentele internaționale privind schimbările climatice.”

Cu toate acestea, îndeplinirea obiectivelor sale ar putea fi complicată, deoarece va moșteni cel mai mare deficit bugetar al Mexicului din anii 1980 încoace. De asemenea, acest lucru va îngreuna abordarea altor provocări de mediu ale Mexicului, cum ar fi criza apei din Mexico City, defrișările generalizate și seceta.

Alegerile au fost cele mai mari din istoria Mexicului, cu aproape 100 de milioane de persoane înscrise la vot. A fost un ciclu electoral violent, peste 30 de candidați fiind uciși și peste 200 de oficiali guvernamentali, activiști și candidați fiind împușcați în total începând din septembrie, în timp ce organizațiile criminale implicate în traficul de persoane și de droguri s-au concentrat pe influențarea alegerilor locale.

Sursele pentru acest articol includ:

TheNationalPulse.com

DailyCaller.com

TheGuardian.com

Politico.com

Bloomberg.com

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Bill said, on iunie 8, 2024 at 6:37 am

    Larry Fink: Maestrul discret al finanțelor, cu un milion de marionete

    Another Globalist Becomes Head Of State – UK Column News   – Încă un globalist devine șef de stat – UK Column News  [..]

    • DW: Islanda: [Halla] Tómasdóttir ar fi câștigat o cursă prezidențială strânsă
    • Consiliul pentru capitalism favorabil incluziunii: Halla Tómasdóttir
    • Goals House (LinkedIn) : „Sărbătorim vestea emoționantă că Halla Tómasdottir a fost aleasă ca al 7-lea președinte al Islandei! În calitate de CEO al The B Team, ea a fost o participantă dedicată la Goals House încă de la lansarea acesteia și este o susținătoare pasionată a Obiectivelor Globale.”
    • Forumul Global Reykjavík (LinkedIn): „Suntem încântați să îi urăm bun venit lui Halla Tómasdóttir în calitate de președinte al Islandei! După o alegere interesantă, cu trei femei remarcabile în fruntea cursei, o felicităm din toată inima pe Halla pentru victorie!”

    Apreciază

  2. Bill said, on iunie 8, 2024 at 7:26 am

    Lucas Gage @Lucas_Gage : Ucraina: Președinte evreu. Panama: Președinte evreu. Argentina: președinte evreu. Letonia: (A avut) Președinte evreu până în 2023. Mexic: În curând va fi președinte evreu. La o fracțiune din populația mondială, acest lucru ar trebui să fie imposibil.

    Antunes: O evreică socialistă tocmai a fost aleasă noul președinte al Mexicului. Populația catolică din Mexic: 80%.
    Populația evreiască din Mexic: 0.05% Marea majoritate a mexicanilor nici măcar nu cunosc personal, un evreu. Nu poți inventa așa ceva.

    Mă scuzați, eu cu cine votez? – Adrian Onciu
    Pe bună dreptate, (prea) mulți români sunt scârbiți de sistemul democratic care le rotește la butoanele puterii pe aceleași marionete aflate în slujba Sistemului. Din nefericire, alternativa înseamnă dictatură sub o formă sau alta. Așa că în momentul votului avem posibilitatea de a alege răul cel mai mic [ iar ?! ]. Neparticiparea sau anularea buletinului echivalează cu un vot hotărât pentru ”răul cel mare”. La alegerile din 2024 se confruntă două mari curente. Primul este format din gruparea de partide mainstream (PSD, PNL, USR, PMP, FD, REPER) care gravitează în jurul ideei de globalizare fără niciun Dumnezeu. Sunt politicieni dedicați sută la sută așa-numitului Deep State. Colaborează foarte strâns cu corporațiile, pun interesul național pe ultimul plan și, la nevoie, mimează un ”patriotism economic” de toată jena, pentru a atrage electoratul debusolat.[…]Dacă votați partidele mainstream, atunci votați continuarea războiului din Ucraina în folosul exclusiv al Statelor Unite. Sunteți, cumva, părtași la viitoarele mormane de victime. Participați în mod direct la planul globaliștilor de a îmbogăți o mână de așa-zise elite, la fel ca în pandemie, pe spinarea suferinței imense a zeci de milioane de europeni. Dacă votați partidele mainstream, atuncipromovațiideologia LGBT în școli, admiteți că lupta cu încălzirea globală nu este o farsă, că istoria trebuie rescrisă potrivit normelor ”woke” de corectitudine politică și că migrația ilegală nu reprezintă o infracțiune.  Duminică mergem la vot ca să punem ștampila pe partidele suveraniste (în special la europarlamentare), dar și pe politicieni în care avem încredere la nivel local. Partidele suveraniste au luat atitudine atât în pandemie, cât și acum, când aceleași triste marionete sună mobilizarea generală pentru apărarea intereselor unor psihopați lacomi. […]

    Gemma O’Doherty: S(E)lections Are For Shitizens. Voting Is Participating In Organised Crime  Gemma O’Doherty: S(E)lecțiile / alegerile sunt pentru CETĂȚENII de RAHAT . A vota înseamnă a participa la crima organizată.   Până când nu veți înceta să hrăniți sistemul bestiei, nu avem nicio speranță de a-l doborî. Dacă alegerile ar face o diferență, ar fi scoase în afara legii. Dictatorii nu se ocupă cu predarea puterii, inamicului.

    „Genocidul palestinian: a fost ridicat, în sfârșit standardul, revoltei?” […] Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot, dar adevărul este că același Lobby odios este cel care conduce. Acest lucru este valabil și în Occident, mai ales în Franța. De la crearea dineului anual CRIF în urmă cu aproape 40 de ani, toți premierii care s-au succedat, de la comunitatea Laurent Fabius până la comunitatea Elisabeth Borne, precum și toți șefii de stat, de la Mitterrand la Macron, au jurat credință la Marele Sinedriu. Și de la an la an mergem din ce în ce mai departe în supunere și sclavie [..] 

    Apreciază

  3. Sorin said, on iunie 8, 2024 at 8:10 am

    Vai de capul ei. o satanizata care a ajuns acolo ca s-a vrut la promovarea khazara bininteles iar cu toate asa zisele ei studii nu-si da seama ca, chestia cu schimbarea climatica e o minciuna pentru prostii de noi ca sa se implementeze cota de carbon pe cardul digital si astfel controlul total iar pe linga asta,distrugerea economiilor tarilor care pun botul la asa zisa „energie verde”

    Apreciază

  4. Costelo said, on iunie 8, 2024 at 9:45 am

    Dovezi ale crimelor împotriva umanității în sângele uman. Explicarea nanotehnologiei cu auto-asamblare cu Dr. Ana-Maria Mihalcea și Dr. Calistrat Atudorei https://www.facebook.com/share/v/av3bs76oVxNiZVGq/

    Apreciază

  5. ZitaRita said, on iunie 8, 2024 at 12:06 pm

    Normal ca ea a câștigat! Este marioneta perfecta aleasa de Rockefeller

    Apreciază

    • mircea.v said, on iunie 8, 2024 at 6:54 pm

      Inainte nu se poate, iar dupa, nu mai conteaza.

      Votul/alegerile e/sant un contract in care doar o parte semneaza, iar cealalta doar promite. Fara posibilitatea sa il pedepseasca cineva ca s-a sucit si nu a mai respectat promisiunea. Dar cel ce a semnat e obligat sa respecte legile date de cel ce doar a promis. Cine face un astfel de contract?

      Apreciază

      • scortisoara said, on iunie 8, 2024 at 10:40 pm

        Atunci sa-i mature Dumnezeu de pe fata pamantului nu sa-i votam noi .

        Apreciază

  6. scortisoara said, on iunie 8, 2024 at 7:16 pm

    Ametitoooooooo , duminica e Sfanta Liturghie ! Nu sexul te lumineaza si iti oxigeneaza creierul. Tampitooooo ! Ametitoooooooo !

    https://www.stiripesurse.ro/video-dana-budeanu-spune-ce-trebuie-sa-faci-neaparat-inainte-de-a-merge-la-vot_3343935.html

    Apreciază

  7. timisorean1 said, on iunie 10, 2024 at 11:45 am

    Deci, totusi, ea este pe coperta „the economist” asa cum bine a zis cineva la acel articol. Intr-o legatura directa cu zelenski, inca neinteleasa deplin la ora asta dar sigur nu de bun augur.

    Apreciază

  8. geo said, on iunie 17, 2024 at 11:28 am

    https://t.me/Volnici/35401

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.