SACCSIV – blog ortodox

Vigilant Citizen: Bilderberg 2024 sau cum elita a subjugat Politicul, Tehnologia, Big Pharma și Mass-media

Posted in Bilderberg, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on iunie 6, 2024

Vigilant Citizen: Bilderberg 2024 or How the Elite Subverts Politics, Technology, Big Pharma and the Media

Bilderberg 2024 sau cum elita a subjugat Politicul, Tehnologia, Big Pharma și Mass-media

Întâlnirea Bilderberg din acest an a avut loc la Madrid, în Spania, cu o atenție redusă din partea mass-mediei. Au fost totuși prezente nume mari, companii mari și oficiali guvernamentali mari pentru a discuta subiecte importante care vor modela lumea în anii următori. Iată ce s-a întâmplat la Bilderberg 2024.

Publicat pe 05 Iunie 2024, de Vigilant Citizen

Conferința Bilderberg 2024 a fost cea de-a 70-a ediție a evenimentului și nu se vede vreun semn că evenimentul s-ar putea opri. Dimpotrivă, având în vedere notabilitatea participanților din acest an și amploarea subiectelor discutate, este clar că Bilderbergerii sunt mai hotărâți ca niciodată să supună lumea voinței lor.

O privire amănunțită asupra invitaților prezenți, a entităților pe care le reprezintă și a legăturilor pe care le întrețin unii cu alții este o experiență fascinantă, însă totodată tulburătoare. Pentru că, pe bune, nu se poate să nu fii un „adept al teoriei conspirației” atunci când realizezi că acești politicieni, mega-corporații, „jurnaliști” și alte personalități, se încolonează literalmente în spatele ușilor închise în cadrul unor întâlniri secrete. Acest sentiment este exacerbat de faptul că reuniunile Conferințelor Bilderberg funcționează conform regulilor Chatham House, care impun participanților să jure să păstreze secretul și să nu dezvăluie identitatea sau afilierea unui anumit vorbitor.

Evenimentul din acest an a avut loc în perioada 30 mai – 2 iunie la Eurostars Suites din Madrid. Deși, de obicei, aceste conferințe sunt însoțite de un nivel ridicat de securitate, evenimentul din acest an a fost pur și simplu absurd. Iar atunci când o flotă de dube ale poliției l-a escortat pe regele Spaniei la conferință (deși acesta nu figura pe lista oficială a participanților) în timp ce un roi de drone de supraveghere a planat în jurul incintei, locul arăta ca un stat polițienesc distopic.

Discuțiile din cadrul reuniunilor Bilderberg se desfășoară în cel mai mare secret, iar pe site-ul oficial al organizației se publică de obicei o listă (destul de laconică) a subiectelor de pe ordinea de zi. Subiectele din acest an au fost:

  • Statutul IA
  • Siguranța IA
  • Schimbarea la față a biologiei
  • Clima
  • Viitorul războiului
  • Peisajul geopolitic
  • Provocările economice ale Europei
  • Provocările economice ale SUA
  • Peisajul politic al SUA
  • Ucraina și lumea
  • Orientul Mijlociu
  • China
  • Rusia

Aceste subiecte ar putea fi rezumate într-o singură propoziție:

„Cum ar putea fi folosite politicul, tehnologia, marile companii farmaceutice și mass-media, pentru a se instaura o ordine mondială globală?”

Iată o privire de ansamblu asupra Bilderberg 2024.

Modelarea IA pentru a servi elita

După cum s-a putut vedea mai sus, inteligența artificială a fost un subiect important la Bilderberg 2024. Această tehnologie incredibil de puternică se află în prezent în fază incipientă și ar fi bine să credeți că elita globală dorește să îi modeleze dezvoltarea pentru a se potrivi nevoilor sale. Pentru a face acest lucru, Bilderbergerii nu creează „comitete” care să producă „recomandări” vagi. Nu, ei aduc directorii executivi ai celor mai mari companii de inteligență artificială și le dau ordine.

Prin urmare, Bilderberg 2024 i-a inclus pe Demis Hassabis, CEO al Google DeepMind; Mustafa Suleyman, CEO al Microsoft AI; Palmer Luckey, fondator al Anduril Industries; și Arthur Mensch, CEO al Mistral AI.

De asemenea, a fost invitat și Alex Karp de la Palantir Technologies. Această corporație masivă de big data a lucrat cu CIA, DHS, NSA, FBI și CDC. Printre clienții corporativi ai companiei se numără Morgan Stanley, Merck KGaA, Airbus, Wejo, Lilium, PG&E și Fiat Chrysler Automobiles. În anul 2020, Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie (NHS) a acordat Palantir un contract necompetitiv de urgență pentru prelucrarea datelor COVID-19.

                                  Alex Karp, CEO al Palantir Technologies.

Una dintre ofertele companiei este Palantir Gotham, un produs care utilizează inteligența artificială pentru conceptul distopic de „poliție predictivă” (da, ca în filmul Minority Report). Cu toate acestea, având în vedere faptul că infracționalitatea este de fapt în creștere în marile orașe din întreaga lume (unii spun că ar fi intenționat), ne putem întreba: la ce este folosită de fapt această tehnologie?

Corupția Big Pharma

Dacă am învățat un lucru de la COVID-19, este acela că marile companii farmaceutice exercită o putere excesivă asupra guvernelor naționale. Țări din întreaga lume au forțat cetățenii să ia vaccinuri de la aceste companii farmaceutice selecte sub amenințarea pierderii locului de muncă și a ostracizării complete din societate. Unele țări au dezvoltat chiar „pașapoarte pentru vaccinuri” – cea mai mare fantezie a marilor companii farmaceutice.

Unii dintre cei mai importanți actori ai acestui sistem profanator au fost prezenți la Bilderberg 2024, inclusiv șeful Centrului UE pentru prevenirea și controlul bolilor și, bineînțeles, directorul general al Pfizer.

Albert Bourla – președintele și directorul general al Pfizer – este, de asemenea, un invitat constant al Forumului Economic Mondial (WEF).

Presei îi place să-i spună „Dr.” Albert Bourla, dând impresia că este doctor în medicină. Dar nu este. Obișnuia să fie medic veterinar. Acest lucru ar putea explica de ce are tendința de a-și trata clienții ca pe niște vite. Dacă credeți că exagerez, iată o scurtă înregistrare video în care este foarte încântat de pastilele care conțin microcipuri.

Bourla a spus:

„FDA a aprobat prima «pastilă electronică», dacă pot să o numesc așa. Practic, este vorba de un cip biologic care se află în pastilă și, odată ce o iei și se dizolvă în stomac, trimite un semnal că ai înghițit pastila. Imaginați-vă deci aplicațiile acestui lucru, conformitatea. Companiile de asigurări ar ști că pacienții iau medicamentele pe care ar trebui să le ia și că aceștia chiar le iau. Este fascinant ce se întâmplă în acest domeniu.”

„Imaginați-vă conformitatea.” Vitele se conformează. Oamenii decid folosindu-și liberul arbitru.

La doi ani după acea discuție de la WEF, a apărut COVID, iar guvernele din întreaga lume au încercat să impună „conformitatea” la vaccinurile Pfizer. Este aproape ca și cum aceștia conspiră aceste lucruri în spatele ușilor închise. La întâlniri secrete.

Infiltrarea în mass-media

Scopul principal al acestui site este de a evidenția infiltrarea totală a elitei globale în mass media. De la divertisment la „jurnalism”, aproape toate mijloacele de comunicare care ajung la mase trebuie să se conformeze agendei elitei. Din acest motiv, la reuniunile Bilderberg participă întotdeauna figuri puternice din toate formele de mass-media.

La reuniunea din acest an a participat Gerhard Zeiler, președintele Warner Bros. Discovery International – un conglomerat media care deține mărci precum Adult Swim, Boomerang, Cartoon Network, Discovery Channel, TLC, TBS, TNT și Warner TV.

Bineînțeles, industria muzicală nu poate fi ignorată. Din acest motiv, Daniel EK, directorul executiv al Spotify, a fost prezent la reuniunea Bilderberg. I s-a spus cum trebuie să fie modelată platforma sa de distribuție muzicală cvasi-monopolistă pentru a servi obiectivele elitei? Va fi folosită pentru a promova doar artiști favorabili elitelor?

Domeniul „jurnalismului” (folosesc ghilimele pentru că acești oameni și-au trădat profesia) este, de asemenea, important pentru Bilderbergeri. La eveniment au fost invitați reprezentanți ai publicațiilor de știri din întreaga lume, printre care și Bret Stephens de la New York Times. Fapt interesant: New York Times a atacat în repetate rânduri The Vigilant Citizen pentru că a relatat despre Pizzagate. Oare au primit ordine de sus?

Zanny Minton Beddoes, redactor-șef al publicației The Economist, a fost prezentă la Bilderberg 2024. John Micklethwait, fostul redactor-șef al publicației, a fost, de asemenea, prezent. După cum s-a văzut în articolele anterioare de pe acest site, The Economist publică în mod obișnuit coperte bizare, de sfârșit de an, care prezic în mod straniu evenimente care se materializează la scurt timp după aceea. Oare această tendință ciudată se întâmplă pentru că ei sunt la curent cu informații de nivel Bilderberg?

                Una dintre coperțile enigmatice ale publicației The Economist.

Un alt invitat la Bilderberg asociat cu mass-media a fost Fareed Zakaria, gazda emisiunii Fareed Zakaria GPS de la CNN. El este, de asemenea, editorialist la Washington Post și Newsweek și este un invitat constant la Forumul Economic Mondial.

Vreți să vedeți rezultatul faptului că un „jurnalist” se freacă de elita mondială?

„Subiect ales de Fareed: este elita din prezent chiar așa de rea?”

Fareed Zakaria lăuda elita în anul 2019 pentru că „lumea devine mai bună”. Asta s-a dovedit a fi deficitară.

Ingineria războaielor

Bilderberg 2024 a fost puternic axat pe afacerile legate de război. The Economist (menționat mai sus) a numit odată Ucraina „un laborator de război cu IA”, descriind-o ca fiind „un teren de testare pentru companii precum Anduril și Palantir”. Ambele companii au fost menționate mai sus, deoarece au fost și invitate la Bilderberg.

Alex Karp, directorul executiv al Palantir, a declarat cândva:

„Sunt lucruri pe care le putem face pe câmpul de luptă și pe care nu le-am putea face într-un context intern.”

În prezent, IDF (Forțele de apărare israeliene) utilizează tehnologia Palantir în Palestina ‘în sprijinul misiunilor legate de război’. Această asociere generează profituri mari pentru companie, după cum a declarat cu entuziasm Karp:

„Produsele noastre au fost foarte solicitate.”

Un alt invitat de onoare la Bilderberg este Eric Schmidt, fost director general al Google.

Fostul director executiv al Google, Eric Schmidt, a fost prezent la Bilderberg 2024.

Așadar, ce face acum? Război. Potrivit revistei Forbes, Schmidt a fost atât de „inspirat de utilizarea de către Ucraina a dronelor pe câmpul de luptă” încât și-a petrecut ultimul an „lucrând la un proiect militar secret de drone”. Schmidt a mai spus că Ucraina are nevoie de „sprijin financiar și tehnic susținut din partea aliaților Kievului”. Da, acesta îndeamnă guvernele să finanțeze războiul pentru că acești bani de la contribuabili ar intra în buzunarele sale.

În mod corespunzător, ministrul de externe al Ucrainei, Dmytro Kuleba, este, de asemenea, prezent la Bilderberg 2024. Toți actorii importanți din acest război sunt prezenți la această întâlnire. Este cu adevărat un laborator cu inteligență artificială sponsorizat de elite.

Printre ceilalți invitați la Bilderberg se numără Jen Easterly, director al Agenției de securitate cibernetică și a infrastructurii din Statele Unite, Tarun Chhabra, director principal pentru tehnologie și securitate națională din Statele Unite și Richard H. Phillips, director al Serviciului național de informații din Statele Unite.

Ce caută acești oficiali guvernamentali care se ocupă de subiecte sensibile la această reuniune? Lucrează ei pentru poporul american… sau pentru elita globalistă?

Formarea „liderilor”

Stacey Abrams folosește un steag american pentru a face semnul cu un singur ochi într-un articol publicat de Washington Post în 2020 (menționat mai sus). Ce modalitate mai bună de a arăta supunerea față de elita globală în detrimentul intereselor naționale?

În fruntea listei alfabetice a participanților la Bilderberg se află un nume curios: Stacey Abrams. Prima întrebare care ne vine în minte este: ce caută ea acolo? În anul 2018, ea a pierdut alegerile pentru postul de guvernator al Georgiei în fața republicanului Brian Kemp, dar a refuzat să recunoască. Patru ani mai târziu, ea a pierdut din nou în fața lui Kemp cu o diferență mult mai mare.

În ciuda faptului că a fost respinsă de alegători, Abrams continuă să fie susținută în mod artificial de mass-media și de establishmentul politic. În 2019, ea a devenit prima și singura persoană fără funcție care a rostit vreodată replica la discursul privind starea Uniunii. În 2021, ea a fost nominalizată pentru Premiul Nobel pentru Pace pentru „campania sa non-violentă de a ieși la vot”. Pe bune?

În acest an, a participat la reuniunea Bilderberg în calitate de director executiv al Sage Works Production – o companie de producție media care nu a produs încă nimic.

Cu alte cuvinte, ea este pregătită de elita globală. Pentru ce anume? Cred că asta s-a discutat la Bilderberg 2024.

Abrams a interpretat rolul de Președinte al Pământului Unit în Star Trek: Discovery. Nu poți inventa asta.

În concluzie

Un studiu al reuniunilor Bilderberg dezvăluie cum democrațiile moderne nu urmează voința poporului, ci voința elitei. Dacă democrațiile nu sunt compromise, de ce sunt atât de mulți șefi de stat prezenți la aceste reuniuni (de exemplu, Mark Rutte, prim-ministrul Olandei)? De asemenea, de ce sunt prezenți atât de mulți oficiali guvernamentali importanți (de exemplu, Marco Buschmann, ministrul justiției din Germania)? Nu ar trebui să fie în slujba oamenilor? Deoarece se pare că, de fapt, aceștia servesc elita.

Mai mult, de ce se ciocnesc acești oficiali aleși cu șefii marilor corporații farmaceutice? Și cu companiile de tehnologie care profită de pe urma războiului? De ce discută cu jurnaliști care și-au făcut o carieră din promovarea globalismului, evitându-i în același timp pe cei care exprimă opinii divergente?

Întâlnirile Bilderberg sunt singura dovadă necesară pentru a înțelege că „teoriile conspirației” nu sunt deloc „teorii”. Ele sunt fapte verificate. Cei care nu văd acest lucru probabil că au urmărit prea mult Fareed Zakharia lăudând elita pe CNN.

 

Comentariu saccsiv:

Sub impulsul lui David Rockefeller, Grupul Bilderberg se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954.

Cititi va rog si:

Davos 2024 – sub semnul diavolului: Tapiseria Walthamstow creată de Grayson Perry / Plus alte top 5 momente bolnave din timpul intalnirii Forumului Economic Mondial de anul acesta

Știați că există oficial Ziua Mondială a Invocării la ONU? O zi pentru a-l invocă pe Lucifer, „îngerul de sacrificiu defăimat pe nedrept”, în Sala de Meditație construită de Lucifer Publishing Company

Simbolurile Uniunii Europene

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on iunie 7, 2024 at 12:15 am

    Puterea: Forumul Economic Mondial a nominalizat companiile pionier în tehnologie, din 2024

    Ăștia pregătesc… „numai lucruri bune”… pentru turmele de proști.

    Apreciază

  2. fortunatospater said, on iunie 7, 2024 at 8:52 am

    Apreciază

  3. Bill said, on iunie 7, 2024 at 12:45 pm

    Richard C. Cook: Complotul genocidului mondial prin Tratatul O.M.S. privind pandemia

    La ONU, la OMS y el FEM son declaradas organizaciones terroristas por la Asamblea Republicana en Florida ONU, OMS și FEM, declarate organizații teroriste de către Adunarea republicană din Florida

    Ursula von der Leyen promite că va „vaccina” populația UE împotriva „gândirii greșite”

    ‘THEY KILLED MY HUSBAND!’: Anti-WEF Lawmaker’s Husband Found MURDERED  „MI-AU UCIS SOȚUL!”: Soțul deputatei anti-FEM a fost găsit OMORÂT.  Europarlamentarul italian Francesca Donato a dezvăluit în această săptămână că soțul ei, Angelo Onorato, a fost găsit mort în vehiculul său.

    Self-replicating mRNA „vaccine” depopulation bioweapons be deployed this October   Armele biologice de depopulare cu „vaccin” ARNm autoreplicat, vor fi lansate în luna octombrie a acestui an

    Japanese researchers say urgent action is needed to clean up mRNA “vaccine” tainted blood supplies  Cercetătorii japonezi spun că este nevoie de măsuri urgente pentru a curăța rezervele de sânge contaminate de „vaccin” ARNm

    Politicians suddenly calling for crimes against humanity charges for “evil” Fauci Politicienii cer brusc, acuzații de crime împotriva umanității, pentru „maleficul” Fauci 

     ”Sigur și Eficient”. Avocatul Dan Chitic, mesaj tulburător: Prietenul meu a rămas imobilizat la pat în urma vaccinului Covid. Ajutați-mă să-i găsesc o casă de îngrijire permanentă!

    “You Must Inoculate Your Children,” Banker Decreed in 1999„Trebuie să vă inoculați copiii”, a decretat bancherul, în 1999

    Bombshell interview with Dr. Murakami reveals global plan for self-replicating vaccines, exploiting Japanese population as human guinea pigs  Un interviu bombă cu Dr. Murakami dezvăluie un plan global pentru vaccinuri cu auto-replicare, exploatând populația japoneză ca pe niște cobai umani

    Dr Tess Laurie – My take: WHO negotiators got their PLAN B Dr. Tess Laurie – Părerea mea: Negociatorii OMS și-au obținut PLANUL B Elementele-cheie legate de pandemiile OMS se regăsesc acum în Regulamentul sanitar internațional cu caracter juridic obligatoriu.

    PRIN RAFILA, ROMÂNIA A SUSȚINUT LA GENEVA TOATE CONTROVERSATELE AMENDAMENTE LA REGULAMENTUL INTERNAȚIONAL DE SĂNATATE – TRATATUL OMS – VIDEO

    The Viral Delusion  Delirul virusilor „În ultimii patruzeci de ani, această așa-numită „secvențiere genetică” a devenit procesul central prin care oameni în halate de laborator (nu mă pot hotărî să le spun oameni de știință) pretind că au descoperit de atunci, noi „viruși”. În esență, pașii sunt următorii: [..]

    Revealed: The SARS-CoV-2 Sequencing Sham  Dezvăluit: Șarada (escrocheria) de secvențiere a SARS-CoV-2 […]  Disperat să demonstreze că așa-zisa secvențiere genetică a „virusului” SARS-CoV-2 este, în cel mai bun caz, o iluzie și, în cel mai rău caz, o fraudă, Dr. Lanka a contactat un eminent matematician pentru a elimina fumul din această complexitate matematică care ascunde fraudulozitatea din spatele afirmațiilor conform cărora un „virus” SARS-CoV-2 ar fi fost găsit vreodată. […]  Matematicianul din Hamburg a descărcat setul complet de date și softul corespunzător pe care Fan Wu îl folosise pentru a susține descoperirea SARS-CoV-2, apoi a repetat procedurile lui Wu. El i-a returnat doctorului Lanka o respingere clară a raționamentului de bază folosit pentru a concluziona că a fost descoperit vreodată un virus nou. [..]Câteva detalii: Până în anii 1980, virusologia încă nu găsise și nu izolase niciun virus (încă nu a reușit, nici până azi) și nu se schimbase prea mult de la afirmațiile sale fundamentale din anii 1950, conform cărora plasarea de muci amestecați cu antibiotice pe celule renale de maimuță dovedea existența unui virus în muci în cazul în care celulele renale se deteriorau – ignorând numeroasele alte motive pentru care o astfel de deteriorare putea avea loc. Al doilea și, sincer, singurul alt procedeu semnificativ realizat în virologie la acea vreme a fost fotografierea mucilor obliterate la un micrograf electronic. Dacă „virusologii” vedeau cercuri (sau o altă formă predeterminată) în imagini, ei susțineau că aceasta era o dovadă în plus că fusese găsit un „virus” – ignorând din nou problema că nu aveau niciun motiv să concluzioneze că „virușii” lor teoreticieni erau singurul motiv posibil pentru care cineva putea vedea un cerc sau o altă formă predeterminată […] 

    Ideologia Covid făcută praf la audierea lui Fauci în Congres. Cum a fost fript pe jar ”Dr. Moarte” de apărătorii Vieții și ai Libertății – VIDEO FENOMENALE

    Gheorghe Piperea:  “Nu a fost nimic pentru siguranța noastră în această ghiceală a lui Fauci”

    Dan Diaconu: O audiere cu cântec (Fauci) 

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.