SACCSIV – blog ortodox

Știați că există oficial Ziua Mondială a Invocării la ONU? O zi pentru a-l invocă pe Lucifer, „îngerul de sacrificiu defăimat pe nedrept”, în Sala de Meditație construită de Lucifer Publishing Company

Sala de Meditație, Națiunile Unite, New York, sursa

The Exposé: United Nations and World Invocation Day: A day to invoke satan and the antichrist

Națiunile Unite și Ziua Mondială a Invocării: o zi pentru a-l invoca pe satana și pe antihrist

De Rhoda Wilson, 23 Mai 2024, The Exposé

Religia psihopatică a globaliștilor le modelează deciziile și acțiunile. Motivațiile lor religioase joacă un rol semnificativ în implicarea lor în războiul real pe care îl duc în mințile populațiilor. Este irelevant dacă noi credem că este fantezist; ceea ce este relevant este că ei cred în asta.

Biblioteca Organizației Națiunilor Unite (ONU) a fost construită de un grup numit Lucifer Publishing Company (Compania Editurii Lucifer), schimbată ulterior în Lucis Trust (Trustul Lucis). Lucis Trust citează constant scrierile fondatoarei Societății Teosofice, Helena Blavatsky, ca sursă de inspirație pentru organizația lor.

Începând din anul 1952, Ziua Mondială a Invocației este sărbătorită în fiecare an în ziua Lunii pline în Gemeni. În acest an, ziua este marcată astăzi, 23 mai. Ea este marcată prin folosirea Marii Invocații.

Așadar, pe cine sau ce invocă Lucis Trust pe 23 mai? Acest grup din umbră îl cheamă în mod incontestabil pe satana și pe antihrist să conducă lumea, scrie Dr. Mathew Maavak. Dar ce face acest grup la Națiunile Unite?

Pentru toți creștinii din întreaga lume, știți ce trebuie să faceți; Iisus ne-a învățat cum trebuie să ne rugăm. În numele lui Iisus, suntem victorioși.

Doar atât, pe cine sau ce anume invocă Lucis Trust în ‘Ziua Mondială a Invocării’?

De Dr. Mathew Maavak, 22 Mai 2024, The Eye Opener

Lucis Trust, care colaborează de mult timp cu Organizația Națiunilor Unite, va sărbători mâine (23 mai) Ziua Mondială a Invocării. Acest eveniment a fost celebrat în mod constant în ‘ziua Lunii pline în Gemeni încă din anul 1952’, potrivit paginii de internet a Lucis Trust. Evenimentul anual trebuie să se alinieze cu indicii astrologice. Anul trecut, Ziua Mondială a Invocării a avut loc pe 3 iunie, care a avut în mod natural o lună plină în Gemeni. (Mâine [23 mai] se întâmplă să fie și ziua sfântă budistă Vesak).

O parte integrantă a evenimentului este Marea Invocație, care cheamă ‘energiile spirituale de Lumină, Iubire și Scop’. Următoarea mantră, care face apel la însăși ‘Mintea lui Dumnezeu’, va fi probabil cântată de adepții din întreaga lume pentru a accelera ‘evoluția conștiinței umane și înălțarea Planetei’. Iat-o aici, în toată splendoarea ei:

„Marea Invocare

Din punctul de Lumină din Mintea lui Dumnezeu

Lasă lumina să curgă în mințile oamenilor,

Lasă Lumina să coboare pe Pământ.

Din punctul de iubire din Inima lui Dumnezeu

Lasă iubirea să curgă în inimile oamenilor,

Fie ca Cel ce Vine să se întoarcă pe Pământ

Din centrul în care voința lui Dumnezeu este cunoscută.

Fie ca scopul să ghideze toate micile voințe umane –

scopul pe care Maeștrii îl cunosc și îl slujesc.

Din centrul pe care noi îl numim rasa umană,

Fie ca Planul de Iubire și Lumină să se desfășoare,

Și fie ca el să sigileze ușa în care locuiește răul.

Fie ca Lumina, Iubirea și Puterea să restabilească Planul pe Pământ.”

Dacă Marea Invocare pare a fi un manifest sinistru, este pentru că pur și simplu nu este altceva decât un astfel de manifest! Încadrată sub mascarada ezoterismului New Age, scopul său principal este de a grăbi întoarcerea pe Pământ a ‘luminii’ și a ‘Celui ce Vine’. Aveți vreo bănuială cu privire la cine reprezintă aceste apelative? Îmi amintesc, de asemenea, de misterioasele ‘mii de puncte de lumină’ care au fost invocate de mai multe ori de fostul președinte american George H.W. Bush.

Voi include pasaje din chiar Lucis Trust pentru a ilustra despre ce este vorba în Marea Invocare.

„Energiile Divinității sunt disponibile din abundență și atunci când sunt invocate ființele Iluminate care ocupă tărâmul sufletului, această iubire superioară curge prin noi în lume. Prin utilizarea pe scară largă a Marii Invocații în Ziua Mondială a Invocației, omenirea devine puntea dintre spirit și materie, transmițând energiile spirituale și distribuindu-le întregii vieți planetare.

Împreună, putem elibera energii care vor permite umanității să dea naștere unei noi civilizații, aducând iluminare în întuneric și unificare în ceea ce a fost divizat.

Hristosul universal, care întruchipează Principiul Iubirii, este capul Ierarhiei și supraveghează toate aspectele activității acesteia. În calitate de „Cel ce Vine”, Învățătorul lumii, El lucrează pentru întreaga umanitate – pentru oameni de toate religiile și pentru cei care nu au nicio convingere religioasă. El reprezintă cea mai deplină expresie a divinității la care ființele umane pot aspira. Atunci când Marea Invocare îl invocă pe Cel ce Vine, invocă această potențialitate.”

Lucis Trust și Organizația Națiunilor Unite ‘iluminează’ oficial lumea de peste șapte decenii, dar cu tot ceea ce ne-au obișnuit nu este altceva decât un întuneric tot mai mare. Așadar ori aceste invocații nu funcționează, ori în spatele perdelei de fum aceste incantații servesc ca o vrajă ritualică pentru a anunța cea mai întunecată dintre nopți. Și de ce nu ar trebui să fie altceva? Scripturile biblice au fost răstălmăcite pentru a-i descrie pe îngerii căzuți și pe lucifer într-o lumină pozitivă. Iată un fragment incriminator din chiar Lucis Trust:

„Rolul îngerilor solari și sacrificiul lor în numele umanității sunt discutate pe larg în Doctrina secretă de H.P. Blavatsky. De fapt, în anul 1887, revista Societății Teozofice a luat numele ‘Lucifer’, în efortul de a aduce claritate asupra a ceea ce ea considera a fi un înger de sacrificiu defăimat pe nedrept.”

Lucifer, ‘îngerul de sacrificiu defăimat pe nedrept’, este cel pe care Marea Invocație vrea să-l invoce mâine. Teozofii anticipează mai mult sau mai puțin încarnarea sa iminentă sub forma misticului Maitreya.

Legătura cu Lucifer

Dacă credeți că Lucis Trust este doar o mișcare marginală patronată de segmente mai ciudate ale elitei globale, mai gândiți-vă o dată. Eleanor Roosevelt, soția regretatului președinte american Franklin D. Roosevelt, a inclus Marea Invocare în susținerea Declarației ONU privind Drepturile Omului, cu ocazia Zilei Mondiale a Invocării din anul 1952. Puteți citi rezumatul acestui eveniment și mesajul ei înregistrat AICI.

Mă întreb cum de a putut tolera blocul comunist atotputernic, care era ostil religiei și superstițiilor, toate aceste tâmpenii în perioada sa de glorie? Lucis Trust trebuie să fi avut niște susținători puternici pentru a-și netezi influența discordantă la ONU. Cu toate acestea, din cauza cenzurii multimedia extinse pe această temă, devine din ce în ce mai dificil să scoatem la iveală o listă exhaustivă a patronilor puternici asociați cu Trustul – deși îmi amintesc că am răsfoit o astfel de listă cam acum 20 de ani în urmă.

Pagina Wikipedia despre Lucis Trust a fost eliminată din motive evidente. Cu toate acestea, contribuțiile și discuțiile anterioare pe această temă au fost relativ păstrate, iar aceste dialoguri sunt din anul 2007.

‘Să fie lumină’

Se presupune că Lucis Trust a fost fondat de Alice Bailey, deși bănuiesc că ea a fost însărcinată doar cu acoperirea organizației. După cum se spune în mod convențional, Bailey și-a dedicat trei decenii din viață cercetării și dezvoltării unui ‘sistem neo-teosofic de gândire ezoterică care acoperă subiecte precum relația dintre spiritualitate și sistemul solar, meditație, vindecare, psihologie spirituală, destinul națiunilor și rețete pentru societate în general’. Ea a descris majoritatea lucrărilor sale ca fiind dictate telepatic de un Maestru al Înțelepciunii, la care inițial s-a referit doar ca fiind ‘tibetanul’ sau prin inițialele ‘D.K.’, identificat ulterior ca fiind Djwal Khul. (Djwal sună suspect de asemănător cu islamicul ‘dajjal‘, alias ‘Mesia cel înșelător’).

Djwal Khul nu este o persoană istorică, ci o entitate personificată de un misterios discipol tibetan al cultului ezoteric ‘Înțelepciunea veșnică’ – cel puțin conform lui Bailey și cohortelor sale. Textele teosofice îl descriu ca fiind un membru al ‘Ierarhiei Spirituale … a Mahatmas, unul dintre Maeștrii Înțelepciunii Străvechi’. Numele lui Djwal Khul a apărut pentru prima dată în lucrările lui Blavatsky, co-fondatorul Societății Teozofice, în anii 1880.

Prin urmare, Djwal Khul pare a fi o întruchipare a unui alt ‘înger de sacrificiu pe nedrept defăimat’. De altfel, cercul teozofic l-a inclus cândva pe infamul satanist Aleister Crowley, care a fost descris ca fiind ‘cel mai rău om din lume’ în perioada sa de glorie. (Ar fi nevoie de o viață întreagă pentru a studia toate pistele, cotloanele și colțurile acestei matrice malefice, dar încerc să fac tot posibilul să realizez aici un compendiu rezonabil).

O întrebare centrală la care trebuie să se răspundă este cum a reușit o entitate hiper-esoterică precum Lucis Trust să câștige un loc atât de apreciat în cadrul ONU. Asta pentru că s-a bucurat în mod constant de patronajul celor care fac mișcare la nivel mondial? Noul Grup de Slujitori ai Lumii al Lucis Trust include lideri cărora li s-a încredințat sarcina de a ‘iniția și desfășura activități care să aducă beneficii întregii umanități’.

Și cam cine ar fi acești ‘slujitori ai lumii’ altruiști? Există o pagină de internet care a oferit o mostră despre cine ar fi aceste persoane și entități dubioase. Și, bineînțeles, nici o astfel de listă nu este completă fără includerea Fundației Bill și Melinda Gates, a lui George Soros și a unei serii de suspecți obișnuiți. Împreună, aceste entități direcționează politicile din spectrul (geo)politic, economic, de mediu, societal și tehnologic global. Cu alte cuvinte, acestea ajung să dicteze toate fațetele vieții. Numiți-o o fortăreață satanică.

Cu o asemenea descendență, nu este de mirare că ramura editorială a Lucis Trust s-a numit cândva Lucifer Publishing Company.

Unul dintre scopurile penultime ale Lucis este contopirea diferitelor sisteme de credință într-o Religie Mondială Unică, după cum reiese din sigiliul Societății Teosofice de mai jos.

Rețineți că Bailey a fost căsătorită cu un pastor episcopal și a primit o educație creștină. Ea ar fi știut că creștinii au identificat întotdeauna pe Lucifer cu Satana. Dar acest lucru nu a împiedicat-o să lucreze pentru o societate unificată bazată pe un ‘spirit religios’ global și să îl considere pe lucifer drept un ‘înger de sacrificiu pe nedrept defăimat’.

În afară de tibetanii mistici, de unde își luau Bailey și colegii ei teosofiști ideile oculte și cum reușeau să se strecoare pe coridoarele puterii? Ceva cu adevărat malefic și puternic trebuie să fie la mijloc!

Legătura cu ONU

Lucis Trust are sediul central la 866 United Nations Plaza Suite 482, New York. Pe hârtie, se bucură de un statut consultativ în cadrul Consiliului Economic și Social al Organizației Națiunilor Unite (ECOSOC) și este recunoscut de către Departamentul de Comunicare Globală al Națiunilor Unite ca fiind o organizație neguvernamentală (ONG).

Pe o pagină web dedicată ‘Susținerii activității Națiunilor Unite’, Lucis Trust are următoarele secțiuni: ‘Educați-vă despre ONU’ (pe teme care variază de la Obiectivele de Dezvoltare Sustenabilă la drepturile omului etc.); ‘Donați la fondurile ONU’; ‘Creați un grup de studiu ONU’; ‘Înființați sau alăturați-vă unui grup local de sprijinire a ONU’; ‘Contactați educatorii’; ‘Contactați agențiile de presă locale’; ‘Social Media’; ‘Încurajați organizațiile să sprijine ONU’; ‘Încurajați implicarea guvernului în ONU’; și ‘Paginile de internet ale ONU’.

Are toate aparențele unui grup de susținere a ONU, mai ales că pe pagină apare o fotografie a eco-anarhistei Greta Thunberg cu secretarul general al ONU. Dar, în mod destul de sinistru, pagina include, de asemenea, o secțiune numită ‘Meditație, Invocare și Rugăciune’. Ce caută toate aceste tâmpenii în stupul relațiilor internaționale cu mize mari și care este valoarea tangibilă a ‘sălii de meditație’ de la Națiunile Unite? Potrivit Lucis Trust, acest sanctuar are următoarea funcție:

„Grupurile și persoanele care apreciază puterea gândului sunt încurajate să sprijine Organizația Națiunilor Unite prin meditație, invocare și rugăciune. Aflați despre Sala de Meditație de la Națiunile Unite, care este deschisă publicului atunci când clădirea Headquareters [sic] a ONU din New York [sic] este deschisă. Din când în când, Inițiativa ciclului de conferințe a organizației World Goodwill (Bunăvoința mondială) se concentrează pe întâlnirile și summiturile importante de la Națiunile Unite.”

Se pare că obiectivele ezoterice ale Națiunilor Unite au fost externalizate în mod convenabil către Lucis Trust pentru a evita controversele și conflictele de interese.

‘Cel ce vine’

Cât despre ‘Cel ce Vine’ și ‘Învățătorul Lumii’ care va lucra pentru întreaga omenire sub o religie sincretistă, nu trebuie să căutați mai departe de referirile la antihrist și la falsul profet din Biblie.

Ființele iluminate’ invocate de protejații lui Lucis nu sunt altceva decât îngeri căzuți ale căror activități și manifestări se vor rostogoli ca un bulgăre de zăpadă în vremurile de sfârșit. Creșterea bruscă a haosului cu multiple fațete la nivel mondial sunt doar simptome ale acestei ‘iluminări’ în curs de desfășurare.

Nimic nu ar trebui să-i mai surprindă pe cititorii revistei ‘The Eye Opener’ (Cel ce deschide ochii), însă o reprezentare ocultă permanentă la ONU, care găzduiește un ritual anual de invocare a satanei și a antihristului, încă mă lasă fără cuvinte.

Despre autor

Mathew Maavak deține un doctorat în studii politice și este afiliat la Centrul de excelență în domeniul Big Data. El este specializat în știința sistemelor, riscuri globale, previziune strategică, geopolitică și guvernanță. Este un expert malaezian în materie de previziune a riscurilor și guvernanță.

Dr. Maavak a publicat numeroase articole de opinie pe o varietate de subiecte eclectice timp de peste 20 de ani – prin ‘conectarea punctelor’ într-o lume dezbinată. A scris articole pentru diverse publicații, printre care Eurasia Review, Modern Diplomacy și Business Standard. A apărut, de asemenea, la CCTV (China), Sputnik (Rusia) și la alte instituții media, împărtășindu-și expertiza în materie de probleme la nivel mondial.

El este autorul unei pagini de Substack intitulată ‘The Eye Opener’, la care vă puteți abona și urmări AICI. De asemenea, îi puteți susține activitatea dându-i o cafea (coffee) pe Ko-Fi.

 

Comentariu saccsiv:

Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci era Robert Muller (1923 – 2010). Asistent al Secretarului General peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ UN pentru liniile directoare pe care le trasa. Era plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunostea ca este influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de “maestri ai intelepciunii“…

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

„NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin niciunei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

„NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va adauga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

„NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti”

„In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Cititi va rog mai multe la:

75 de ani de la infiintarea ONU. Cateva chestii mai putin stiute: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

Cititi va rog si:

Despre pacea antihristica

In 1946, Nelson Aldrich Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind UN Headquarters amplasamentul complexului:

Iar numele familiei este legat direct si de o alta locatie celebra:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebra locatie din New York contruita special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

 

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scorțișoară said, on mai 24, 2024 at 9:47 pm

    https://www.facebook.com/share/p/qBhYRRNWAjfP4szy/

    Apreciază

  2. Costelo said, on mai 25, 2024 at 12:50 am

    Of Topic. Furiosa este Furioasă ! Dementul este Dement ! De văzut, Mad Max Furiosa și veți înțelege multe, dacă știți să citiți printre rânduri ! Vă recomand să priviți cele două Mad Max, pentru a înțelege ansamblul neofolcloric occidental. Să îmi iertați divagarea, nonsensul are un sens. Speranța se ascunde acolo unde nimeni nu caută. Sufletele zbiară nimeni nu aude, faptele vorbesc nimeni nu vede. Toți știm nimeni nu spune ! Până când ? Oare suntem morți și nu ne-a informat nimeni ?

    Apreciază

  3. Bill said, on mai 25, 2024 at 6:09 am

    Satan – Prince of This World, William Guy Carr, R.D. Commander … Satana – Prinț al acestei lumi (PDF)- de William Guy Carr 

    [..] Lucifer a recrutat, fără îndoială, mulți adepți. Pagina 105. Satana, prințul acestei lumi. Conducătorul mondial al întunericului, este Sinagoga lui Satan, care este inspirată de „forțele spirituale ale răutății de sus” pentru a pune în aplicare conspirația luciferică continuă [..]

    • LUCIFERIANISM …24
    • DOCTRINA LUCIFERIANĂ …32
    • SATANISMUL ÎNAINTE ȘI DUPĂ VENIREA LUI HRISTOS …36
    • SOCIETĂȚI SECRETE ȘI MIȘCĂRI SUBMERSIVE …42
    • LUCIFERIANISMUL …24
    • ADAM WEISHAUPT …50
    • CUM LUCREAZĂ SINAGOGA LUI SATAN ÎN LOCURILE ÎNALTE …55
    • CUM CONTROLEAZĂ SINAGOGA LUI SATANA CANALELE DE INFORMARE PUBLICĂ …58
    • DOVADA CONSPIRAȚIEI …61
    • GENERALUL ALBERT PIKE ȘI CONSPIRAȚIA …. 65
    • PROTOCOALELE SINAGOGII SATANEI …73
    • CUM S-A DEZVOLTAT CONSPIRAȚIA ÎN AMERICA …80
    • ULTIMUL CAPITOL AL UNEI CĂRȚI ȘI, DE ASEMENEA, AL UNEI VIEȚI …86
    • ANEXA A – PACTUL SECRET ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII …88

    Mike Stone – Most People Despise Truth Mike Stone – Cei mai mulți oameni disprețuiesc adevărul

    To Succeed in Modern Society, a Person Must Lie  Pentru a reuși în societatea modernă, o persoană trebuie să mintă. Problema nu este ca nu avem acces la adevăr: Problema este ca cei mai mulți oameni  nu vor să-l audă.  Plandemia și „vaccinurile” toxice au fost cele mai mari trădări ale încrederii publice din istorie (după războaiele mondiale.) Dar oamenii fie nu vor să știe, fie nu au facultățile intelectuale necesare. Ei sunt resemnați cu soarta lor, oricare ar fi ea – Mike Stone

    Oameniilor le place să fie mințiți – Artin Side […] Știți la ce concluzie am ajuns eu în urma falsei pandemii? Minciuna are o putere aproape magică asupra oamenilor! Parcă îi vrăjește. Și nu se pot trezi din această vrajă nici măcar dacă îi pleznești direct în față cu fapte incontestabile. E uluitor. Apropos, ___Diavolul este părintele minciunilor___. Am ajuns să-mi dau seama că este incredibil de abil și de puternic. Nici măcar inteligența cea mai ascuțită nu te salvează de trucurile lui. Îți trebuie un fel de busolă interioară care să te ghideze către adevăr. Nu ai asta… adio și un praz verde! Nici măcar matematica elementară nu te mai salvează… [..]

    „Intrăm într-o vreme a persecuțiilor”. MĂRTURIA DE CONȘTIINȚĂ A UNUI AMERICAN LA BUCUREȘTI. Lansarea-eveniment a cărții lui Rod Dreher, „Să nu trăim în minciună” (Video). Interviuri, reacții, comentarii/ Evenimentul a fost urmat de tragedia decesului subit al lui Alin Bogdan, patronul Editurii Contramundum

    Apreciază

  4. scorțișoară said, on mai 25, 2024 at 8:12 am

    https://www.facebook.com/share/r/8UJRQfAuKmX4onk3/

    Apreciază

  5. […] Știați că există oficial Ziua Mondială a Invocării la ONU? O zi pentru a-l invocă pe Lucifer,… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.