SACCSIV – blog ortodox

California: taxa pe kilometraj, pentru ca și șoferii autovehiculelor electrice să achite impozit

Posted in CALIFORNIA, MASINI ELECTRICE, TAXE by saccsiv on mai 30, 2024

Pro tv: Apare taxa pe kilometraj. Cât vor trebui să plătească șoferii din California

Statul California, unde circulă cele mai multe mașini electrice din Statele Unite, va trece de la clasica taxă pe carburanți la taxa pe kilometraj, pentru ca și șoferii autovehiculelor electrice să achite impozitul plătit de toți ceilalți conducători auto

Departamentul de Transport din California a anunțat că o trecere de la taxa pe benzină/motorină la o taxă pe kilometraj, ca nou sistem de impozitare, ar fi mai corectă decât actualul mecanism, inițiind un proiect pilot în acest sens, scrie Profit.

În acest moment, cele 1,2 milioane de vehicule electrice înregistrate în acest stat nu contribuie deloc la taxele necesare reparării drumurilor, în timp ce pentru o mașină pe benzină/motorină este plătit anual aproximativ 300 dolari.

Noua taxă va fi de 3 cenți pe kilometru

Autoritățile din California vor introduce astfel o taxă pe kilometraj de 3 cenți/km, iar șoferii care se vor înscrie în acest proiect pilot au diferite modalități de a raporta acel kilometraj.

Ei pot instala în mașina lor un dispozitiv care urmărește automat sau pur și simplu trimit o fotografie înainte și după cu contorul lor de parcurs. În schimbul participării, vor primi până la 400 dolari.

Robert F. Kennedy Jr. declară că în Gaza „Forțele de Apărare Israeliene au protejat civilii mai bine decât orice armată din istorie” / Tot el onorează un celebru lider democrat al drepturilor homosexualilor, Harvey Milk, acuzat că a racolat minori

Posted in GAZA, HOMOSEXUALITATE, ISRAEL, sinucidere, SUA by saccsiv on mai 30, 2024

Natural News: RFK Jr. defends Israel, says there’s no evidence Netanyahu is pursuing genocide as a goal, claims real genocide is being committed against JEWS

Robert F. Kennedy Jr. apără Israelul, spune că nu există dovezi că Netanyahu are ca obiectiv genocidul, susține că adevăratul genocid este comis împotriva EVREILOR

De Ethan Huff, 24 Mai 2024, Natural News

Candidatul independent la președinție Robert F. Kennedy Jr. a apărut săptămâna aceasta la podcastul lui Russell Brand, în timpul căruia a negat că Israelul comite un genocid în Fâșia Gaza.

În opinia lui Kennedy, nu există nicio dovadă care să sugereze că Israelul face ceva greșit prin modul în care bombardează și aruncă fosfor alb asupra locuitorilor din Gaza, care mor cu miile în timp ce Forțele de Apărare Israeliene (IDF) își croiesc drumul spre victorie.

„Nu cred că intenția Israelului este genocidul”, a declarat Kennedy pentru Brand.

„Nu cred că există vreo dovadă de genocid”.

Kennedy a continuat apoi să repete aceeași afirmație făcută recent de Israel, conform căreia statul sionist este cel mai bun când vine vorba despre protejarea vieților civililor în mijlocul unui război necontenit.

„IDF (Forțele de Apărare Israeliene) a protejat civilii mai bine decât orice armată din istorie”, a declarat Kennedy.

(Pe același subiect: RFK Jr. consideră în continuare că Israelul este o națiune „morală”, în ciuda campaniei de război pe care o desfășoară în Gaza).

RFK Jr. spune că este vorba de un „genocid împotriva evreilor”, nu a celor din Gaza

Dacă s-ar fi oprit la asta, poate că ar fi putut să scape cu bine. Dar Kennedy crede, de asemenea, că ceea ce se întâmplă acum în Gaza nu este un genocid împotriva palestinienilor, ci un genocid împotriva evreilor.

Chiar dacă țintele IDF sunt toate non-evreiești, Kennedy e convins cumva că evreii sunt cei care sunt măcelăriți cu zecile de mii în acea mică fâșie de pământ cunoscută sub numele de Gaza.

(more…)

Se întâmplă ceva! Turbulențele în timpul zborurilor din întreaga lume continuă să se agraveze. Ni se zice că din cauza schimbărilor climatice

Posted in AVION, incalzirea globala, schimbarea climei by saccsiv on mai 30, 2024

Stiri pe surse: VIDEO Se întâmplă ceva! Turbulențele în timpul zborurilor din întreaga lume continuă să se agraveze

Turbulențele în zbor au crescut în ultima vreme, mai multe zboruri din acest an fiind afectate de turbulențe în aer, unele dintre ele soldându-se cu răniri și chiar cu un deces. Vinovatul pentru creșterea turbulențelor pe care le vedem? Schimbările climatice.

Secretarul american pentru transporturi, Pete Buttigieg, a dezvăluit că schimbările climatice sunt unul dintre vinovații pentru creșterea numărului de întâlniri cu turbulențe pe care le-au înregistrat zborurile în acest an. „Realitatea este că efectele schimbărilor climatice sunt deja asupra noastră în ceea ce privește transportul nostru”, a declarat acesta pentru CBS (via CNBC).

Bineînțeles, aceste declarații sunt susținute și de cercetări. Această cercetare a fost prezentată într-un studiu publicat în revista Geophysical Research Letters în 2023. Constatările din acel studiu arată o creștere clară a cantității de turbulențe în aer liber (CAT) experimentate de zboruri între 1979 și 2020.

Mai mult, cercetarea a constatat că cea mai puternică categorie de turbulențe de zbor, „severe-sau mai mari”, a devenit cu 55% mai frecventă deasupra Atlanticului de Nord în această perioadă de timp. Buttigieg spune că „clima noastră evoluează” și că trebuie să evoluăm în consecință.

Turbulențele în timpul zborurilor continuă să se agraveze

Din fericire, decesele pe care le-am menționat anterior au fost încă excepțional de rare. Dar ideea rămâne valabilă că turbulențele în zboruri continuă să se agraveze și că, probabil, se vor înrăutăți și mai mult, pe măsură ce schimbările climatice continuă să facă ravagii pe planeta noastră.

Problema cu aceste modificări continue ale turbulențelor în zbor este că ne este mai greu să prevedem unde vor apărea pungile de aer și alte cauze ale turbulențelor. Acest lucru face mai probabil ca o aeronavă să se confrunte cu unul dintre aceste evenimente fără prea multe avertismente, putând provoca răniri – sau cel puțin un zbor inconfortabil pentru pasagerii de la bord.

Desigur, nu putem face nimic pentru a reduce șansele ca turbulențele să lovească aeronavele în timpul zborului. Dar, dacă putem încetini lucrurile și poate chiar inversa unele dintre efectele problemelor legate de schimbările climatice în curs de desfășurare, poate că am putea vedea mai puține probleme apărând în viitor.

 

Comentariu saccsiv:

Nu stiu daca sunt mai multe turbulente, iar daca totusi sunt, nu cred ca pe motiv ca ragaie vaca. Mai degraba ar putea fi cauzate de geoinginerie.

Oricum, pana la urma vor limita drastic si zborurile cu avionul…

Dracul in portretul Regelui Charles?

Vigilant Citizen:

În timp ce Charles se estompează într-o mare de roșu, pictura prezintă un fluture Monarh bine definit. Deși acest lucru ar putea reprezenta faptul că regele Carol este un „monarh” (o asociație destul de șchioapă), ar putea însemna și exact opusul: el este o relicvă din ce în ce mai irelevantă a trecutului în sistemul global al elitei oculte, care este condus de o putere mult mai mare.

Este această mare putere, de fapt, ascunsă în pictură?

Când pictura este inversată și pusă în oglindă, iese la iveală o figură centrală: Baphomet. În plus, se pare că mâna lui Charles apucă coarnele – un simbol satanic clasic reprezentând tragerea puterii din forțele oculte.

Iat-o si pe Meghan Markle, Ducesă de Sussex, căsătorită cu Prințul Harry, cu o cruce inversată la gât, pe când era in Nigeria:

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

https://www.activenews.ro/externe/Descoperire-infioratoare-Imagine-demonica-incorporata-in-portretul-infernal-al-regelui-Charles-%E2%80%93-cum-iese-la-iveala-figura-centrala-a-lui-Baphomet-din-aceasta-opera-de-arta-satanista-FOTO-VIDEO-189651

Regalitatea Britanica Moderna: eugenisti, nazisti si neo-feudali

Marea Britanie este deja in Noua Ordine Mondiala

LISTA lui CHARLES. Moment istoric pentru comunitatea evreiască din Marea Britanie: rabinul-șef din Marea Britanie, Ephraim Mirvis, a fost făcut cavaler. Iată care sunt și ceilalți evrei incluși pe lista de onoruri

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA