SACCSIV – blog ortodox

Pfizer a dat România în judecată. Ne cere să cumpărăm 28 de milioane de vaccinuri sau să plătim măcar 550 de milioane de euro

Posted in PFIZER, Romania, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 18, 2024

Antena 3: România, dată în judecată de Pfizer! Compania ne cere să cumpărăm cele 28 de milioane de vaccinuri anti-COVID pe care le-am comandat

România a fost dată în judecată într-un proces care ne-ar putea costa cel puțin jumătate de miliard de euro. Compania Pfizer, cea care produce vaccinuri anti-COVID, ne cere în instanță să cumpărăm 28 de milioane de doze de ser pe care le-am comandat.

În caz contrar, conform contractului semnat de cei care au fost în fruntea Guvernului în timpul pandemiei, trebuie să plătim măcar pentru jumătate din cantitate, respectiv 550 de milioane de Euro.

Asta în condițiile în care depozitele de la noi sunt pline şi cu vaccinuri şi cu echipamente care expiră. Avem imagini în exclusivitate pentru dumneavoastră din aceste depozite.

Un prejudiciu de un miliard de euro din vaccinuri şi alte sute de milioane din echipamente şi materiale supraevaluate. Cu asta s-au ales românii după infernul din pandemia Covid. Guvernanţii ne-au închis în case în timp ce o serie de „băieţi deştepţi” din Sănătate au făcut tranzacţii de milioane în folosul lor.

Subiectul vaccinurilor a revenit în atenţia publică la final de 2023 când Direcţia Naţională Anticorupţie decidea punerea sub urmărire penală a doi miniştri ai Sănătăţii şi premierul din perioada în care s-au făcut achiziţii. Tot la final de an, în depozitele companiei naţionale Unifarm intra şi ultima tranşă de vaccin comandată de ţara noastră.

Conform ultimei raportări a Institutului Naţional de Sănătate Publică privind vaccinarea Covid, în luna noiembrie a anului trecut nu a fost făcută nici o vaccinare cu acest ser. Nici la celelalte vaccinuri nu a fost mare înghesuială, la nivel naţional fiind folosite doar 245 de doze.

Ministrul Sănătății: „Avem o cantitate de 1,2 milioane de doze de vaccin de la Moderna”

„Avem o cantitate de 1,2 milioane de doze de vaccin de la Moderna care a fost livrat în contrapartidă cu un avans plătit în 2021 de conducerea ministerului de atunci”, a declarat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Rămânem astfel cu o moştenire pe care o plătim scump, una pe care nimeni nu şi-o asumă. Când DNA a decis să-i cerceteze penal pe fostul premier Florin Cîţu şi pe foştii miniştri ai Sănătăţii Ioana Mihăilă şi Vlad Voiculescu, responsabilitățile au început să se arunce în toate părţile.

„Una este responsabilitate, alta este vină. Nu este treaba mea să stabilesc vina dar vă spun că responsabilitatea în mod clar atunci şi fac apel la ţinerea dumneavoastră de minte, în anul 2021, pe cine vedeaţi la televizor vorbind despre vaccinare, cine vă spunea că au venit doze, cine a primit dozele de Crăciun, cine vă spunea în fiecare săptămână care este stadiul.

Aceiaşi oameni lua toate deciziile. Îl aveţi aici pe prima pagină pe domnul preşedinte”, a declarat fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu.

Totuşi în 2021 anul la care se referă Vlad Voiculescu, Ministerul Sănătăţii, conform fişelor de plăţi interne, achita aproape un miliard de lei pentru 12,6 milioane de doze de vaccin de la Pfizer. Tot 2021 este şi anul de la care DNA stabileşte că au fost achiziţionate vaccinuri în plus, respectiv un total de 52 de milioane de doze.

„Mi-am îndeplinit atribuțiile de prim ministru cu respectarea legislaţiei în vigoare şi bineînţeles, am încredere în justiţie”, a declarat Florin Cîțu, fostul premier al României Cîțu.

 

Comentariu saccsiv:

Ce critica e Antena 3…

Dar sumedenie de jurnalisti de la acest post de televiziune nu poti fi bagati la favorizarea infractorului?

Pe de alta parte, conform https://www.g4media.ro/pfizer-a-dat-romania-in-judecata-pentru-achizitia-de-vaccinuri-covid-19-pe-care-nu-le-a-platit-context-ro.html România este a treia țară europeană dată în judecată de Pfizer, după Ungaria și Polonia.

Tagged with: , ,

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 4:25 pm

    Apreciază

  2. dr. Knock said, on ianuarie 18, 2024 at 4:39 pm

    Logic vorbind, dupa lectura articolului si avand in vedere tiparele comportamentale ale anumitor decidenti adunati in gasti si secte, ce ar trebui sa urmeze ar fi o noua „epidemie” de covid. E o solutie foarte la indemana, pe care sefii mafiei locale e posibil sa o aplice…

    Apreciază

  3. Nicolae said, on ianuarie 18, 2024 at 4:44 pm

    Asta înseamnă sclavia modernă, să-ți cumperi singur otrava și cu mulți bani, apoi să-ți îmbolnăvești poporul, chiar să-l omori, apoi se populează spațiul rămas de cei care ți-au vândut otrava, iar tu ai fost un „anticonspiraționist” convins și acum ești mort sau vreun rebut al Inteligenței artificiale- care numai artificială nu este …Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane și ridică-te ! Cu Dumnezeu înainte.

    Apreciat de 2 persoane

    • Lica said, on ianuarie 18, 2024 at 6:40 pm

      „Once the herd accepts mandatory forcible vaccination, it’s game over! They will accept anything – forcible blood or organ donation – for the ‘greater good’. We can genetically modify children and sterilize them – for the ‘greater good’. Control sheep minds and you control the herd. Vaccine makers stand to make billions, and many of you in this room today are investors. It’s a big win-win! We thin out the herd and the herd pays us for providing extermination services. Now what’s for lunch, huh?”

      „We thin out the herd and the herd pays us for providing extermination services.”

      Henry Kissinger, mana dreapta a lui David Rockefeller, patriarhul uneia dintre principalele familii arhitecte a Noii Ordini Mondiala (gulag electronic)

      Deci e clar, nu ?

      Cu respect,
      Lica

      Apreciază

  4. dante said, on ianuarie 18, 2024 at 6:53 pm

    „…Un prejudiciu de un miliard de euro din vaccinuri şi alte sute de milioane din echipamente şi materiale supraevaluate. Cu asta s-au ales românii după infernul din pandemia Covid. Guvernanţii ne-au închis în case în timp ce o serie de „băieţi deştepţi” din Sănătate au făcut tranzacţii de milioane în folosul lor….”

    Doar atita vede berbecul asta de a scris acest articol, sau doar atita are voie sa vada in acest mega scandal, insa ceea ce el nu vrea sa vada este….crima sau genocidul planificat. O fi auzit el prin preajma lui pe cineva mort sau distrus din cauza vaccinarii covid? caci eu stiu o gramada prin jurul meu, oameni care nu mai cuantumizeaza valoarea vaccinarilor in lei ci si-ar dori sa nu se fi intepat si sa fie din nou sanatosi.
    Latra toti de miliarde si miliarde de euro, dar de morti, de morti nimeni nimic? Nu e de mirare caci informatia este virata de Latrina 3 cea care ne sfatuia pina la obligatie sa ne vaccinam cu ” sigur si eficientul” ser. Dar daca tot sint in foame de bani altruistii de la Faizer atunci sa ia legatura de urgenta cu milosul Bil Gheata, care cica ar avea de donat undeva pe la vreo 8.6 miliarde de coco facuti la imprimanta, si uite asa se rezolva problema: asta le da cica niste bani, iar aia de la Faizer vireaza cica niste zeama genocidara cu denumirea de vaccin.
    Omului de rind revenindu-i optiunea de a se „imuniza” sau nu.

    Apreciază

  5. madeleineopt@yahoo.com said, on ianuarie 18, 2024 at 7:08 pm

    Aceasta fabrica a morții, care produce otrăvuri și alte mizerii sub denumirea falsa de medicamente și vaccinuri trebuie închisa complet, iar șefii acestei sinistre companii judecați pentru crime impotriva umanitatii și pentru constituirea de grup infracțional organizat creat pentru distrugerea și alterarea genetica a populației și a vieții pe pământ.

    Apreciază

  6. Geo said, on ianuarie 18, 2024 at 7:44 pm

    https://t.me/lucasleiroz/4497

    Apreciază

  7. Geo said, on ianuarie 18, 2024 at 7:57 pm

    Apreciază

  8. documenteortodoxe said, on ianuarie 18, 2024 at 8:18 pm

    OMS dezvăluie o „forță de poliție globală” pentru a-i aresta pe cei din presa independentă online… Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a anunțat că intenționează să înființeze o forță de poliție globală care va fi responsabilă de pedepsirea cetățenilor care răspândesc pe internet conținuturi care nu aparțin curentului majoritar… https://m.ziuanews.ro/stiri/oms-dezv-luie-o-for-de-poli-ie-global-pentru-a-i-aresta-pe-cei-din-presa-independent-online-video-1580696

    Apreciază

  9. scortisoara said, on ianuarie 18, 2024 at 9:45 pm

    :))))))))))) Le-a dat „binecuvantarea” ….. Le-a suflat putina minte pe care o mai aveau ….a disparut si aia :))))))))))))

    https://www.activenews.ro/externe/Ritual-pagan-la-o-sesiune-despre-Clima-si-natura-a-Forumului-Economic-Mondial-2024-–-o-femeie-saman-reprezentand-vocea-Mamei-Pamant-sufla-cu-putere-samanica-asupra-capului-fiecarui-participant-VIDEO-186928

    Apreciază

  10. Nicusor said, on ianuarie 19, 2024 at 2:30 pm

    https://www.antena3.ro/actualitate/sanatate/gripa-restrictii-severe-romania-vizitare-pacienti-interzisa-unele-spitale-698461.html

    Undei covrigu? Ca anul trecut era covrig, in 22 si 21 si 20 numa covrigi erau, de aia cu tulpini si mutatii…brusc a disparut si a aparut gripa. Deci, dragi romani, uitati-va cum isi bat astia joc de noi si ne iau de prosti. Sa mai ai incredere in ei.

    Apreciază

    • Lica said, on ianuarie 19, 2024 at 10:57 pm

      Nicusor,

      cultul globalist si-au batut, isi bat si isi vor bate joc de cei care se lasa pacaliti si nu cred in complotul satanist pentru instalarea gulagului digital mondial!

      urmatoarea farsa: incalzirea climatica

      totul, totul pentru distrugerea drepturilor fundamentale ale cetateanului si transformarea lui in sclav modern satanizat!

      Nu vreau sa ma laud, dar eu din primul moment mi-am dat seama ca e o mascarada totala!

      Daca era adevarata pandemie, nici un medic sau alt angajat n-ar fi avut tupeu sa lucreze cu ‘bolnavii’.

      Escavatoarele si buldozerele ar fi adunat milioanele de cadavre in gropi comune si le-ar fi dat foc.

      Dar in primul rand, cand un dezastru cu adevarat exista, NU SE FACE PUBLIC, NU SE FACE AGITATIE, NU SE CREAZA PANICA !!! (pentru a nu fi si mai rau si a scapa totul de sub control)

      …ori cu covrigul, a fost exact invers: prin MASS-MEDIA globalista s-a creat panica, pentru ca cireada sa accepte otrava, vaxinul creat pentru depopulare.

      iar cand Putin „maleficul” a invadat inocenta ukraina, virusul magic a disparut… ca si cum nu ar fi existat niciodata !!! (ai prins-o ?) HA-HA-HA…

      O seara faina !

      Apreciază

      • Nicusor said, on ianuarie 20, 2024 at 7:21 pm

        Stai linistit, ca nici eu nu i-am crezut de la inceput si am trecut prin niste momente cum nu doresc nimanui, dar am trecut cu ajutor de la Dumnezeu si Maica Domnului. De aici incolo si daca vor sa imi dea bani gratis, ii refuz, ca precis va fi vreo smecherie…Doamne ajuta

        Apreciază

  11. Geo said, on ianuarie 19, 2024 at 3:19 pm

    https://t.me/wwwAurelianRO/17948

    Apreciază

    • Anonim said, on ianuarie 20, 2024 at 8:04 pm

      „PARLAMENTUL UE VOTEAZĂ ÎMPOTRIVA PUBLICĂRII CONTRACTELOR PFIZER.

      Contractele care au fost ținute până acum sub cheie, precum și mesajele de chat de la Ursula v.d. Leyen din UE și Pfizer ar trebui să rămână sigilate.

      Într-un vot cu privire la publicare, 349 au votat cu NU.

      Doar 254 de parlamentari au fost în FAVOAREA publicării contractelor.

      Votul a avut loc pe 17 ianuarie 2024.

      PRESA MUKLES”

      AurelianRO

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.