SACCSIV – blog ortodox

Digi renunţă la cartelele PrePay începând cu 1 iulie

Posted in CARTELE TELEFONICE PRE-PAY by saccsiv on iunie 28, 2023

Iată cum sună informarea oficială transmisă de Digi Mobil clienţilor săi:

„MODIFICĂRI SERVICII PREPLĂTITE.
Stimate utilizator, începând cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicaţii electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite vor fi retrase din oferta comercială Digi. De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023.
Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă recomandăm să utilizaţi ţn continuare serviciile de comunicaţii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplătite (abonamente), disponibile într-o ofertă largă de servicii, cu tarife începând de la 2 euro/lună şi cu posibilitatea de a vă păstra acelaşi număr de telefon.
Informaţii suplimentare pot fi obţinute prin apelarea centrului de Relaţii cu Clienţii la numărul de telefon 0314004401 sau în orice punct de prezenţă Digi.
Echipa Digi”

Sursa: https://gadget.ro/digi-mobil-renunta-la-cartelele-preplatite-prepay-incepand-cu-1-iulie/#:~:text=%E2%80%9EMODIFIC%C4%82RI%20SERVICII%20PREPL%C4%82TITE.,retrase%20din%20oferta%20comercial%C4%83%20Digi.

 

Tagged with: ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Grigore said, on iunie 28, 2023 at 1:44 pm

    O sa urmeze si ceilalti acelasi trend. Au vazut ca nu se poate implementa treaba aia cartela prepay cu buletinul, atunci o sa ramana doar cu abonamente. La abonament, fiind un contract, vii cu buletinul automat.

    Aceasta informatie trebuie coroborata cu cealalta in care se va intra pe retele sociale cu CNP-ul. Adica tot cu buletinul. Buletinele cu cip au si componenta NFC, adica pot fi citite cand apropii telefonul de ele. Deci pentru autentificare cred ca o sa trebuiasca sa apropii telefonul de buletin, plus o autentificare cu amprenta sau fata.
    Toti care castiga bani de pe urma contului lor, vor accepta imediat pentru a nu isi pierde clientii de pe retelele sociale sau youtube.

    AVERTISMENT
    Legatura dintre CNP si conturile online este pentru AUTENTIFICARE!!!
    Autentificarea este si semnul fiarei. Banii nu sunt in semn, banii sunt la ei. Cu semnul te autentifici!!!!!!!
    Sigur ca aceasta autentificare nu se va limita doar la conturile despre care v-am zis, ci ca va fi implementata si la serviciile de email precum gmail sau yahoo. Cine stie poate chiar si la wordpress. Pentru ca este o autentificare 100% sigura si non-anonima. Autentificarea cu buletinul cu NFC si amprenta/fata, este foarte sigura. Un hot are nevoie de parola contului, de buletinul fizic dar si de amprenta/fata. Majoritatea telefoanelor smart au autentificarea cu amprenta sau cu fata deja implementata.

    Trebuie sa reinceapa toata lumea sa foloseasca telefoane din acelea clasice cu butoane. Fara smartphone. Pericolul este urias ca impotriva celor ce folosesc smartphone va veni fiara numita inteligenta artificiala. Si aceasta fiara invinge mereu cand e vorba sa iti creasca dependenta de smartphone.

    Apreciază

    • Oarecare said, on iunie 28, 2023 at 10:11 pm

      Slavă Domnului că am scăpat de mirajul câștigării de bani din social media!
      Să ne ajute bunul Dumnezeu să ne găsim locuri de muncă!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.