SACCSIV – blog ortodox

OMS și UE anunță un parteneriat pentru crearea unui ‘sistem global’ de pașapoarte digitale de vaccinare

Sursa: https://www.lifesitenews.com/news/breaking-who-eu-announce-partnership-creating-global-system-of-digital-vaccine-passports/

OMS și UE anunță un parteneriat pentru crearea unui ‘sistem global’ de pașapoarte digitale de vaccinare

Potrivit OMS, acest sistemul digital ‘va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare la adresa sănătății, inclusiv a pandemiilor’.

De Andreas Wailzer, 05 Iunie 2023, LifeSiteNews

Shutterstock

GENEVA (LifeSiteNews) – Organizația Mondială a Sănătății și Uniunea Europeană și-au anunțat colaborarea în ceea ce privește pașapoartele digitale globale de vaccinare, în cadrul unei conferințe de presă comune la Geneva, pe 5 iunie.

„În iunie 2023, OMS va prelua sistemul de certificare digitală COVID-19 al Uniunii Europene (UE) pentru a stabili un sistem global care va contribui la facilitarea mobilității globale și la protejarea cetățenilor din întreaga lume împotriva amenințărilor actuale și viitoare la adresa sănătății, inclusiv a pandemiilor”, se arată în comunicatul de presă al OMS.

„Acesta este primul element constitutiv al Rețelei Globale de Certificare a Sănătății Digitale a OMS (GDHCN), care va dezvolta o gamă largă de produse digitale pentru a asigura o sănătate mai bună pentru toți.”

„Pandemia de COVID-19 a scos în evidență valoarea soluțiilor digitale de sănătate în facilitarea accesului la serviciile de sănătate”, a declarat directorul general al OMS, Dr. Tedros Ghebreyesus, în cadrul conferinței de presă.

„Deși faza de urgență a pandemiei COVID-19 s-a încheiat, investițiile în infrastructura digitală rămân o resursă importantă pentru sistemele de sănătate și pentru economii și societăți în general.”

OMS a declarat că va folosi ‘Certificatul digital COVID al UE’ ca model, pentru a crea un certificat digital de sănătate la nivel mondial.

„Unul dintre elementele-cheie în activitatea Uniunii Europene de combatere a pandemiei COVID-19 a fost reprezentat de certificatele digitale COVID-19. Pentru a facilita libera circulație în interiorul granițelor sale, UE a stabilit rapid certificate COVID-19 interoperabile (intitulate ‘EU Digital COVID-19 Certificate’ sau ‘EU DCC’)”, se arată în comunicatul de presă al OMS.

„Prin această colaborare, OMS va facilita acest proces la nivel global în cadrul propriei sale structuri, cu scopul de a permite lumii să beneficieze de convergența certificatelor digitale.”

În perioada de vârf a crizei Covid, certificatul digital COVID al UE a făcut ca cetățenii UE să poată călători în alte state membre doar dacă fac dovada vaccinării, a recuperării sau a unui test COVID recent negativ. În unele țări ale UE, cum ar fi Austria, cetățenii au fost practic segregați de societate dacă refuzau să se supună injecțiilor anti COVID.

„Acest parteneriat reprezintă un pas important pentru planul de acțiune digitală din cadrul Strategiei Globale de Sănătate a UE”, a declarat Stella Kyriakides, comisarul european pentru sănătate și siguranță alimentară.

„Prin utilizarea celor mai bune practici europene, contribuim la standardele de sănătate digitală și la interoperabilitatea la nivel mondial – în beneficiul celor care au cel mai mult nevoie de ele. Este, de asemenea, un exemplu puternic al modului în care alinierea dintre UE și OMS poate oferi o sănătate mai bună pentru toți, în UE și în întreaga lume” a continuat aceasta.

„În calitate de autoritate de conducere și de coordonare a activității internaționale în domeniul sănătății, nu există un partener mai bun decât OMS pentru a avansa activitatea pe care am început-o la nivelul UE și pentru a dezvolta în continuare soluții digitale globale în materie de sănătate.”

Comisarul UE pentru piața internă, Thierry Breton, a adăugat că ‘[c]ertificatul UE nu a fost doar un instrument important în lupta noastră împotriva pandemiei, ci a facilitat și călătoriile și turismul internațional’ și că extinderea pașapoartelor digitale de vaccinare de către OMS va fi ‘un instrument global împotriva viitoarelor pandemii’.

„Primul element constitutiv al sistemului global al OMS devine operațional în iunie 2023 și își propune să fie dezvoltat progresiv în lunile următoare”, se arată în comunicatul de presă al OMS.

OMS a subliniat că ‘nu va avea acces la datele personale subiacente, care vor continua să fie de competența exclusivă a guvernelor’.

„Acest parteneriat va lucra pentru a dezvolta din punct de vedere tehnic sistemul OMS, având o abordare etapizată pentru a acoperi cazuri de utilizare suplimentare, care ar putea include, de exemplu, digitalizarea certificatului internațional de vaccinare sau profilaxie”, a anunțat OMS.

„Extinderea unor astfel de soluții digitale va fi esențială pentru a oferi o sănătate mai bună cetățenilor din întreaga lume.”

Cooperarea dintre UE și OMS are ca scop ‘să încurajeze adoptarea și participarea maximă la nivel mondial’ în ceea ce privește certificatul lor digital de sănătate.

„Se va acorda o atenție deosebită oportunităților echitabile de participare a celor care au cea mai mare nevoie: țările cu venituri mici și mijlocii.”

Pașapoartele digitale globale de vaccinare se află de ceva timp pe agenda OMS. În februarie 2022, agenția a însărcinat T-Systems, o filială a Deutsche Telekom, să dezvolte un sistem global de pașapoarte digitale de vaccinare.

Odată cu noul tratat privind pandemia și cu amendamentele la Regulamentul Sanitar Internațional (RSI), dacă acestea vor fi adoptate în 2024, așa cum este planificat, OMS ar putea fi ‘instalată ca un organism de guvernare de facto pentru statul profund mondial’, a declarat Dr. Joseph Mercola.

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Geo said, on iunie 7, 2023 at 8:43 pm

    https://www.g4media.ro/jens-stoltenberg-cand-razboiul-se-va-incheia-nato-va-avea-nevoie-de-aranjamente-in-vigoare-pentru-a-se-asigura-ca-rusia-nu-si-va-reloca-pur-si-simplu-fortele-pentru-un-alt-atac.html

    Mda…la fel cum ati tratat în decembrie 2021 cererile Rusiei…razboiul de-abia a început…la finalului lui nu e sigur că nato va mai exista…si ca va mai emite pretenții…

    Apreciază

  2. bedo4756 said, on iunie 7, 2023 at 9:40 pm

    Două organizații care după preluarea lor de către globaliști, au devenit niște surplusuri parazitare, dictatoriale, total inutile, care dacă nu sunt readuse în vechiile limite, trebuie desființate.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 8, 2023 at 5:57 pm

      bedo4756

      Preluare? Pai nu ei le-au creat?

      Apreciază

      • bedo4756 said, on iunie 9, 2023 at 6:18 am

        Ideea de piață comună europeană e veche de un secol, iar prima tentativă a avut loc în anii 1920, sub forma unei „Uniuni vamale europene”, de scurtă durată.
        Adevărata Piață Comună, premergătoare Comunității Europene, și apoi a Uniunii Europene de astăzi, a fost creată în 1957, odată cu Tratatul de la Roma, act fondator al Europei actuale. Regulile inițiale nu prevedeau însă decât libera circulație a mărfurilor, nimic atunci, la origine, din facilitățile uriașe acordate astăzi cetățenilor europeni, precum dreptul de a se stabili și a lucra oriunde în UE, ba chiar și dreptul de a vota în alegerile locale ale țării de reședință, fără a avea cetățenia țării respective.
        Tratatul de la Maastricht, din 1992, a schimbat totul, punând bazele a ceea ce a fost numit „piața unică” europeană, care avea să intre in vigoare pe 1 ianuarie 1993.

        OMS. Cu ocazia unei conferințe ținute la Paris în martie- aprilie 1946 de către 18 membri ONU, un comitet tehnic a redactat un plan de constituție pentru o organizație mondială a sănătății. Erau descrise principiile de activitate și funcțiile pe care urma să le aibă organizația. Aceste propuneri au fost apoi prezentate delegațiilor naționale la o conferință ținută la New York în iunie-iulie 1946. Pe 19 iulie, 61 de state au semnat constituția. China și Regatul Unit au semnat necondiționat, iar celelalte delegații au semnat cu condiții. A fost dată autorizarea să se stabilească o comisie interimară cu 18 membri. Un canadian, dr. Brock Chisholm, a fost numit secretar-executiv al acestei comisii, care urma să conducă programul până când 26 de țări semnau constituția necondiționat. Această a 26-a semnătură a fost obținută pe data de 7 aprilie 1948- dată care este considerată ca zi de naștere a Organizației Mondiale a Sănătății.

        Așadar nu au avut nici o legătură inițială cu iluminiștii, patronii spirituali ai globaliștilor, teoreticienii doctrinelor marxiste, după care își dezvoltă platforma WEF . Așa cum am spus, de abia după dezvoltarea lor, aceste organizații mondiale vor fi văzute ca niște vehicule operaționale ale politicilor globaliste.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 9, 2023 at 10:24 am

        bedo4756

        Esti naiv:
        STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX

        STATELE UNITE ALE EUROPEI – un ideal al MASONERIEI din secolul XIX


        KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

        KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

        Apreciază

      • bedo4756 said, on iunie 9, 2023 at 4:23 pm

        Cine spune că sunt naiv ⁉ Lecturăm și pe urmă vorbim. Eu am dat definițiile curente, dar până la ce s-a petrecut de fapt, e un joc al puterilor. În general, în istoria de până în 1986, ideea nu a fost implementată până când vehiculul nu a trecut de perioada de rodaj, când s-a verificat funcționarea. Deoarece atunci când ai o idee, pentru o cauză ce trebuie să devină globală, o ataci prin mai multe vehicule, care să o transmită publicului, iar în funcție de apetența sa într-o direcție sau alta, cuplezi direcția cea mai promițătoare. Contrar se întâmpină rezistență. Altfel nici nu se putea face, atunci când existau două ideologii politice mondiale, concurente și antagonice. Niciodată nu a fost posibil, să se pună problema măcar, până la Acordul de la Malta pentru nașterea instituțiilor care vor crea generațiile noi, ușor manipulabile, care să contribuie prin munca lor la crearea tehnologiei necesare lichidării formelor de libertate.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 9, 2023 at 4:45 pm

        bedo4756

        Tu ai spus asa:

        „Așadar nu au avut nici o legătură inițială cu iluminiștii, patronii spirituali ai globaliștilor, teoreticienii doctrinelor marxiste, după care își dezvoltă platforma WEF .”

        De aceea am spus ca esti naiv.

        Apreciază

      • bedo4756 said, on iunie 10, 2023 at 3:39 am

        Bine. Dacă oul vrea să învețe găina, poate să devină și grobian. Pe cei mici, poți ori să îi mângâi pe creștet, ori să îi bați la fund. Dar adesea e mai bine, să îi lași să-și facă cucuie, ca să învețe singuri .

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 10, 2023 at 10:37 am

        bedo4756

        Tu te crezi gaina. Dar esti doar un fudul cu mari carente.

        Apreciază

  3. Ioan C. said, on iunie 7, 2023 at 11:32 pm

    Noul Testament – traducerea Patriarhului Nicodim Munteanu (1944), traducerea revizuită a Pr. Gala Galaction (1951)

    Noul Testament – traducerea Patriarhului Nicodim Munteanu (1944), traducerea revizuită a Pr. Gala Galaction (1951)

    Apreciază

  4. Felix said, on iunie 8, 2023 at 12:39 am

    Deutsche Bank, BofA, Moody’s avertizează:
    Incidente cu creditele în următoarele 6-12 luni
    – Tsunami de falimente se apropie Potrivit analistilor Deutsche Bank Jim Reid si Steve Caprio, falimentele companiilor sunt asteptate sa aiba loc… ca fiind normalitatea.
    Deși în SUA s-a ajuns în cele din urmă la un acord între democrați și republicani pentru a ridica limita datoriei, în prezent evaluata la aproximativ 32 de trilioane de dolari. Deutsche Bank din Germania, într-o notă de cercetare recentă, avertizează cu privire la o criză a creditelor și un tsunami de nerambursări.
    Aceasta va fi consecința inevitabilă a celei mai agresive înăspriri monetare din ultimul deceniu de către Băncile centrale.

    https://www.bankingnews.gr/analyseis-ektheseis/articles/681830/deutsche-bank-bofa-moody-s-proeidopoioyn-pistotiko-krax-tous-epomenous-6-12-mines-erxetai-tsounami-xreokopion

    👇

    „Gheața diplomatică este spartă – Iranul își deschide ambasada în Arabia Saudită”
    „Iranul și Arabia Saudită discută despre colaborarea în domeniul energiei nucleare”

    https://echedoros.blog/2023/06/07/%25cf%2584%25ce%25bf-%25ce%25b9%25cf%2581%25ce%25ac%25ce%25bd-%25ce%25ba%25ce%25b1%25ce%25b9-%25ce%25b7-%25cf%2583%25ce%25b1%25ce%25bf%25cf%2585%25ce%25b4%25ce%25b9%25ce%25ba%25ce%25ae-%25ce%25b1%25cf%2581%25ce%25b1%25ce%25b2%25ce%25af%25ce%25b1-%25cf%2583%25cf%2585%25ce%25b6%25ce%25b7%25cf%2584%25ce%25bf%25cf%258d%25ce%25bd/#more-2727

    Mai exact, un ascet, care se afla în Creta și era necunoscut multora, Gheron Teodor – (+ 28 aprilie 2016) a spus:
    „Vă veți bea cafeaua și veți auzi că evreii au lovit programul nuclear al Persiei (Iranului).
    Când Israelul va lovi programul nuclear al Iranului, atunci vor începe marile evenimente”.
    Profetia aceasta se mai refera si la sultanul Erdogan ca va cadea, desi sultanul este statornic in pozitia sa pentru anii ce vor urma…
    Dar nu știm dacă sănătatea lui fragilă nu îl trădează?

    Cum vor gestiona SUA și Israelul într-un moment în care programul nuclear al Iranului se va intensifica din nou, care acum vrea să exporte tehnologie nucleară într-o zonă precum Golful Persic prin care traverseaza 1/3 din aprovizionarea cu energie a lumii?
    Toate acestea în timp ce războiul din Ucraina se dezlănțuie și nimeni nu știe pana unde se va răspândi.

    Ελληνορωμαϊκά!: σαν να έπεσε μεγατόνων βόμβα στην Μέση Ανατολή πριν πέσουν οι κανονικές
    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/06/blog-post_13.html?m=1

    Apreciază

  5. Simion P. said, on iunie 8, 2023 at 2:06 am

    Brawl erupts as California parents protest ‘sexualized’ curriculum

    Apreciază

    • ochiul said, on iunie 8, 2023 at 10:48 pm

      bravo Foxnews pt aceasta prezentatoare frumusica ce poarta cu gingasie la gat Sfanta Cruce

      Apreciază

  6. Catalin said, on iunie 8, 2023 at 7:32 am

    https://www.rt.com/russia/577601-kakhovka-dam-western-sponsors-nebenzia
    Ukraine destroyed the Kakhovka dam in an “unthinkable crime” intended to harm Crimea for choosing Russia in 2014, Russia’s permanent representative to the UN, Vassily Nebenzia, told the Security Council on Tuesday.

    The Russian diplomat brought up US media reports documenting Ukrainian attacks on the Kakhovka dam in December 2022, using US-supplied HIMARS rockets.

    “Feeling its total impunity and being encouraged by Western sponsors, the Kiev regime decided to carry out this terrorist plot this time,” Nebenzia claimed. He noted that the Ukrainians had significantly increased the discharge of water from the Dnepropetrovsk hydroelectric power station, leading to even greater flooding downstream, “which indicates that this sabotage was planned in advance.”

    The “terrorist act” was intended to free up Ukrainian forces for the “counteroffensive” currently getting bogged down in Zaporozhye, while inflicting massive humanitarian damage on the population of Kherson Region, Nebenzia insisted.

    Not only did the flood render a dozen towns along the Dnieper River uninhabitable, it has also reduced water levels in the North Crimea canal, which supplies water to the Russian peninsula. Ukraine had shut off the canal after Crimea voted to rejoin Russia in a 2014 referendum. It was only reopened last year, when Russian troops took control of the area.

    According to Nebenzia, Kiev “once again decided to take revenge on the Crimeans for their choice in favor of Russia and leave the population of Crimea without water.”

    Nebenzia called the claims by Ukrainian, US and EU officials that Russia was responsible for the dam’s destruction a “well-coordinated disinformation campaign,” in the same vein as previous allegations that Moscow was behind the shelling of its own people at the Zaporozhye Nuclear Power Plant, or the destruction of the Nord Stream gas pipelines under the Baltic Sea.

    Apreciază

  7. Felix said, on iunie 8, 2023 at 8:10 am

    14 iunie – Sfântul Iustin Popovici – unul dintre cei mai mari Sfinți ai zilelor noastre – Chilia „Buna-Vestire”
    https://marturieathonita.ro/sfantul-iustin-popovici-unul-dintre-cei-mai-mari-sfinti-ai-zilelor-noastre/

    Apreciază

  8. geo said, on iunie 8, 2023 at 8:41 am

    https://rumble.com/user/IonelTrandafir

    Apreciază

  9. geo said, on iunie 8, 2023 at 8:45 am

    https://opozitia.net/2023/06/07/cine-jefuieste-petrolul-din-yemen-si-unde-ajunge-prada-de-razboi/

    Ce drepturile omului, ce democratie…resurse, jaf, ca doar asta stie occidentul de 500 de ani…

    Apreciază

  10. Felix said, on iunie 8, 2023 at 8:49 am

    OMS încheie parteneriate cu Fundația Globalistă Rockefeller pentru a face față viitoarelor pandemii presupus alimentate de schimbările climatice

    https://www.naturalnews.com/2023-06-07-who-partners-rockefeller-foundation-deal-future-pandemics.html#

    Tratatul OMS cu privire la pandemii:
    Un act de acaparare a puterii absolute pentru a controla deciziile în materie de sănătate ale țărilor membre ONU

    WHO Pandemic Treaty: A power-grabbing act to control health responses of UN member countries – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-04-01-who-pandemic-treaty-power-grabbing-act.html#

    Organizația Mondială a Sănătății (OMS) este hotărâtă să rămână la putere și
    să-și facă damblaua „conducerii pandemice” permanente, până la punctul în care se va extinde ca putere de decizie în sistemele de sănătate ale tuturor țărilor membre ale Organizației Națiunilor Unite (ONU).

    OMS a propus un nou tratat pandemic care speră că va fi acceptat de suficiente țări membre până în 2024.
    Acest tratat este văzut ca o amenințare directă la adresa suveranității țărilor în luarea deciziilor pentru cetățenii lor. Tratatul include parametri discutabili pe care natiunile ar trebui să-i ia în considerare înainte de a si da acordul.

    Într-un interviu acordat de Shabnam Palesa Mohamed, membru al comitetului director al Consiliului Mondial pentru Sănătate, tratatul oferă OMS „o putere abuziva de a lua decizii în țările suverane cu privire la modul în care oamenii convietuiesc și la modul în care fac față pandemiilor, de la lockdown pana la obligativitatea asupra tratamentului (vaxxinarii n.n.)”.

    Cu alte cuvinte, OMS va crea o abordare universală sablon/protocol a bolilor, fără a ține cont de situațiile diferite din fiecare țară în parte. Pe baza gestionării pandemiei de COVID-19, această abordare este deja cunoscută ca fiind ineficientă.

    Mai mult decât atât, tratatul OMS va costa fiecare țară membră milioane de dolari pentru a putea participa la acest tratat, ceea ce implica necesitatea de a se trece prin vot la Adunarea Mondială a Sănătății din 2023. ONU și OMS vor avea nevoie de o majoritate pentru ca tratatul să fie parafat și, dacă da, toate țările membre vor fi obligate să-l respecte.

    Mohamed a subliniat, de asemenea, faptul că multe țări nici măcar nu cunosc încă existența tratatului și este posibil ca OMS să încerce să facă presiuni pentru o punere în aplicare mai rapida fără participare deliberata sau rezultatele publice.
    El a precizat că măsura este nedemocratică și neconstituțională, fiind invalidă și nelegală; a subliniat, de asemenea, faptul că numeroasele eșecuri ale politicii de sănătate ale OMS au fost „intrinsec legate de conflictele de interese”.

    Într-o scrisoare deschisă la tratatul OMS privind pandemia, Consiliul Mondial pentru Sănătate a atras atentia că acordul propus este „inutil și reprezintă o amenințare la adresa suveranității și a drepturilor inalienabile ale natiunilor”. Acesta a citat, de asemenea, „puterea sufocantă” a OMS de a declara pandemii nejustificate, de a impune lockdown-uri dezumanizante și de a aplica tratamente costisitoare, nesigure și ineficiente împotriva voinței popoarelor.

    În plus, WCH consideră, de asemenea, că oamenii au dreptul de a participa la orice acord care le afectează viața, mijloacele de subzistență și bunăstarea.
    OMS nu s-a angajat într-un proces de participare publică, ceea ce este o dovadă că prioritatea sa este de a câștiga mai multă putere pentru sine ca entitate și complicii săi corporativi în loc să servească interesele oamenilor.

    Tratatul de pandemie este un act de acaparare a puterii de catre OMS

    Martino a mai spus că, deși tratatul susține că se concentrează pe planificarea și răspunsurile la pandemie, există o îngrijorare serioasă că acesta ar putea fi extins și pentru a acoperi și alte domenii ale sănătății.
    Mohamed a fost de acord că acest tratat are potențialul de a fi extins cu constituția OMS ca bază pentru extinderea menționată.
    Mai exact, articolul 2 din constituția organizației prevede că funcțiile organizației includ funcția de autoritate de conducere și coordonare a activității internaționale în domeniul sănătății și pot propune convenții, acorduri și reglementări, precum și pot face recomandări cu privire la problemele internaționale de sănătate.

    Puterea pe care o deține OMS este deja foarte semnificativă, iar scopul este de a se transforma într-o dictatură globală a sănătății, așa cum este practic scris în constituția sa.
    Mai mult decât atât, OMS a eliminat specificitatea victimelor în masă conform definiției unei pandemii, astfel încât să poată include orice boală care apare în mai multe țări. Prin tratat, OMS poate revendica puterea asupra sistemelor de sănătate prin nenumărate moduri, dacă li se oferă șansa.

    Acest tratat este unul dintre motivele pentru care OMS este reticent în a declara pandemia încheiată. Odată cu intrarea în vigoare a tratatului, OMS poate avea puterea de a obliga sa se impuna pașapoartele pentru vaccinuri și vaccinările in întreaga lume.
    Se lucrează deja la crearea unui pașaport vaccinal global sau a unui program de identitate digitală.
    În plus, tratatul ar oferi OMS puterea de a cenzura informațiile despre sănătate la nivel mondial.
    Pe baza paginii web a Consiliului European care discută tratatul, se spune că acordul pune bazele unei mai bune comunicări și informări a cetățenilor.
    De asemenea, acesta a declarat: „Pentru a răscumpăra încrederea cetățenilor, ar trebui prevăzute măsuri concrete pentru a îmbunătăți fluxul de informații fiabile și exacte, precum și pentru a combate dezinformarea la nivel mondial.”

    https://www.brighteon.com/0974da0c-1ee5-4a51-a4fc-58da46e196e9

    Apreciază

  11. Geo said, on iunie 8, 2023 at 9:22 am

    https://www.g4media.ro/programul-alimentar-mondial-al-onu-dupa-distrugerea-barajului-de-la-kahovka-inundarea-masiva-distruge-noua-recolta-insamantata-si-odata-cu-ea-speranta-a-345-de-milioane-de-oameni-infometa.html

    345 de milioane din Europa? Sau de altundeva? Ca până acum cereale au făcut prăpăd pentru fermieri în Europa…or fi ajuns si im alte părți ceva firimituri…

    Apreciază

  12. Apa trece, pietrele rămân said, on iunie 8, 2023 at 9:57 am

    Victimele prigoanei ecumeniste

    Victimele prigoanei ecumeniste

    Apreciază

  13. geo said, on iunie 8, 2023 at 10:39 am

    https://t.me/onciu/3966

    Apreciază

  14. geo said, on iunie 8, 2023 at 11:00 am

    https://www.stiripesurse.ro/discurs-elucubrant-al-dianei-osoaca-in-presa-rusa-romania-este-o-colonie-ucraina-detine-ilegal-teritorii-iar-americanii-vor-distrugerea-rusiei_2946310.html

    Ce, nu e asa? Ucraina detine teritorii romanesti! Si da, Romania, este condusa din alte parti…

    Apreciază

  15. Felix said, on iunie 8, 2023 at 12:01 pm

    Românii sunt sclavii ideali, de aia nici nu se revoltă în stradă: 86% din angajați spun că li se încalcă drepturile!
    https://m.ziuanews.ro/stiri/rom-nii-sunt-sclavii-ideali-de-aia-nici-nu-se-revolt-n-strad-86-din-angaja-i-spun-c-li-se-ncalc-drepturile-1577041

    Apreciază

  16. Mcz said, on iunie 8, 2023 at 12:11 pm

    🛑ATENȚIE❗️
    ACEASTĂ ȘCOALĂ ESTE ȘI CENTRU PENTRU COPIII SEPARAȚI DE FAMILII prin legea separării copiilor de părinți (fost plx 145), ÎNCHISORILE DESPRE CARE V-AM AVERTIZAT.

    🛑Distribuiți să vadă toți românii ce îi așteaptă!
    https://fb.watch/l0krdoTBfK

    Apreciază

  17. Geo said, on iunie 8, 2023 at 6:12 pm

    https://archive.is/hg9t8

    In 2021, 22.3 million people and thus 27.2% of the population in Germany had a migration background. As the Federal Statistical Office (Destatis) also reports on the basis of the microcensus, this corresponds to an increase of 2.0% compared to the previous year (2020: 21.9 million). According to the definition used here, a person has a migration background if they or at least one parent was not born with German citizenship.
    In 2021, 53% of the population with a migration background (almost 11.8 million people) had German citizenship and a good 47% had foreign citizenship (almost 10.6 million people). The overwhelming majority of the foreign population with a migration background immigrated themselves (84%), among Germans with a migration background it was only 43%.

    Apreciază

  18. Geo said, on iunie 8, 2023 at 6:19 pm

    Apreciază

  19. […] asta nu inseamna ca e ceva de bine faptul ca OMS și UE au anunțat un parteneriat pentru crearea unui ‘sistem global’ de pașapoarte digital…. Sau sa nu ne pese. Trebuie sa fim vehementi impotriva lor. Dar trebuie si sa fim cu mare bagare de […]

    Apreciază

  20. […] OMS și UE anunță un parteneriat pentru crearea unui ‘sistem global’ de pașapoarte digitale d… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.