SACCSIV – blog ortodox

Stirile zilei (27.07.2022)

Posted in STIRI by saccsiv on iulie 27, 2022

LIFE NEWS: Kamala Harris: “Women are Getting Pregnant Every Day and This is a Real Issue”

MEDIAFAX: Starea de exceptie din pandemie anulata de parlamentul Frantei

G4Media: Austria renunţă din luna august la obligativitatea privind izolarea persoanelor infectate cu COVID

Ziarul de Iasi: Polițiștii care au dat amenzi în pandemie, puși să plătească sancțiunile. „Asa se întâmplã când ai niste sefi obedienti, politruci de doi lei”

Toate amenzile date în pandemie au încãlcat legea. Este concluzia la care a ajuns chiar Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), dupã ce unei politiste din Bistrita-Nasãud i s-au imputat cheltuielile de judecatã de la un proces verbal de contraventie anulat de tribunal. Totodatã, sindicatul sustine cã cei care i-au obligat pe politisti sã actioneze haotic, sã alunge lumea de pe strãzi, sã închidã terase, sã efectueze controale la domiciliile carantinatilor, sã interzicã nunti, botezuri si înmormântãri, sã verifice conformitatea mãstilor de protectie si a certificatelor verzi, sã aplice amenzi usturãtoare si sã întocmeascã dosare penale, nu au suportat niciun fel de consecintã.

[…]

FANATIK: Ministerul Sănătății a stabilit modul de intervenție la viitoarele epidemii. DSU-ul lui Raed Arafat, redus la un rol de execuție

ANTENA 3: Ședință de Guvern cu măștile pe față. Premierul și miniștrii le-au purtat deşi nu sunt obligatorii

[…]

Alexandru Rafila a precizat că, deocamdată, nu există bază legală pentru ca masca de protecție să devină obligatorie pe teritoriul ţării noastre.

Apariţia premierului Ciucă cu mască, azi, în şedinţa de guvern a determinat mulţi oameni să se întrebe dacă nu cumva urmează noi restricţii.

[…]

DIGI 24 HD: Localnicii dintr-o comună din Gorj sunt îndemnați să-și toarne vecinii care risipesc sau fură apă. Primarul le promite recompense

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

PROFETII: In vremea ANTIHRISTULUI va fi SECETA cumplita iar PAMANTUL NU VA MAI RODI

 

HotNews: Criza de energie din Franța închide ușile magazinelor care au pornit aerul condiționat și stinge reclamele luminoase

Comentariu saccsiv:

Asadar, masurile nu sunt doar pentru la iarna, ci deja de acum.

Cititi va rog si:

De ce planurile occidentale pentru la iarna seamana atat de mult cu iernile din vremea lui Ceausescu? Va urma si o mega revolutie, precum cea din 1989?

 

WALL STREET: Germania se îndreaptă către recesiune, după ce încrederea în economia țării s-a prăbușit

Stiri MD: Explozii în regiunea Breansk din Rusia: Un moldovean a murit, iar altul e rănit

[…]

Potrivit canalului de Telegram Pridnestrovec, moldovenenii au decedat în urma unui atac cu dronă kamikaze ucraineană. 

[…]

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DE-ASTA AU FOST CHEMAȚI REZERVIȘTII ROMÂNI?: Ucraina atacă, în premieră, teritoriul rusesc cu arme SUA (Video)

Rezerviştii români au început să primească ordine pentru mobilizare în caz de război! Mărturia şocantă a avocatului Aurel Moldovan: „Este clar că se pregătește ceva”

 

OBSERVATOR: VIDEO România începe cursa înarmării în faţa pericolului rus: Cumpărăm submarine Scorpène, elicoptere de atac şi avioane F16, de miliarde de euro

editia de dimineata: Analiză. Șoferii mașinilor pe motorină din Europa vor suferi și mai mult din cauza prețurilor din Rusia

[…]

Restricțiile asupra importurilor de motorină din Rusia, ca urmare a invaziei Moscovei în Ucraina, au subminat statutul combustibilului în Europa ca alternativă mai ieftină la benzină, amplificând o criză a costului vieții în întreaga regiune.

[…]

Flux 24: Ursula von der Leyen ne cere să împărțim gazele cu țările din UE care stau la mâna Rusiei

[…]

„Chiar şi statele membre care aproape că nu achiziţionează gaze ruseşti nu pot scăpa de efectele unei potenţiale întreruperi a aprovizionării cu acestea pe piaţa noastră internă”, a declarat von der Leyen, înaintea unei reuniuni speciale a miniştrilor energiei din ţările blocului comunitar, planificată pentru marţi.

[…]

„De aceea este important ca statele membre să-şi diminueze cererea de gaze, astfel încât toate să stocheze mai mult şi să împartă cu cele care sunt mai afectate”, a afirmat von der Leyen.

[…]

ZeroHedge: US Navy Cancels Participation In „Essential” Annual Black Sea Drills, Citing Ukraine War

HotNews: Rusia susține că a capturat cea mai mare centrală electrică pe cărbune din Ucraina

Moscova a declarat că trupele sale au preluat marţi controlul asupra celei mai mari centrale electrice de cărbune din Ucraina, situată în apropiere de oraşul Svitlodarsk, în regiunea estică Doneţk, relatează DPA și Agerpres.

Media separatiştilor proruşi din Doneţk au difuzat imagini cu presupuşi mercenari ai grupului Wagner în faţa clădirii administrative a centralei electrice, dar afirmaţia ruşilor nu a putut fi verificată în mod independent, în timp ce alte informaţii sugerează că luptele din jurul centralei mai continuau, conform agenţiei de presă citate.

[…]

Moscova a spus că forţele sale au ucis mai multe zeci de combatanţi străini, majoritatea polonezi, în cursul unui atac împotriva unei unităţi a Legiunii străine internaţionale din Ucraina în apropiere de localitatea Konstantinovka, în regiunea Doneţk.

Legiunea internaţională, care luptă alături de armata ucraineană, furnizează rareori date cu privire la pierderile sale şi nu divulgă informaţii despre componenţa unităţilor sale de voluntari.

[…]

Aktual 24: Ucraina acuza mari banci din SUA si Europa de „crime de razboi”. JP Morgan, HSBC si Citi vor ajunge la Tribunalul Penal International pentru ca finanteaza companii care fac comert cu petrol cu Rusia

ZeroHedge: Ukraine Issues Blacklist Of ‘Russian Propagandists’, Includes US Senator & Prominent Journalists

Flux 24: Și totuși Orbán Viktor a spus lucruri importante la Tușnad: Au de câştigat marile companii americane. Profitul EXXON a crescut de două ori în 2022, al companiei Chevron, de patru ori, al ConconoPhillips, de şase ori. Ştim cine are de câştigat, dar cine pierde? Are de pierdut Uniunea Europeană deoarece deficitul în ceea ce priveşte energia a crescut de trei ori, iar acum acesta este de minus 189 de miliarde de euro

inPolitics: DISCURSUL LUI ORBAN, BIET PISTOL CU APĂ! BLANDIANA ÎN 2016: POPOARELE MIGRATOARE VOR DISTRUGE EUROPA

DIGI 24 HD: China, cel mai dur avertisment la adresa SUA, împotriva unei vizite a lui Nancy Pelosi în Taiwan: Armata chineză va acţiona ferm

ISRAEL 365 NEWS: IS TURKEY HEADED FOR WAR AGAINST GREECE?

infoactual: Dispar bancomatele și în România! Zeci de ATM-uri desființate sau nu funcționează

Flux 24: În plină criză mondială, OMV-Petrom își reduce producția de gaze cu 10% anul acesta. Este aproape la jumătate față de 2004

IMPACT: Jandarmii și Vasile Dîncu la plimbare

[…]

De râsul lumii! Adică ei se duceau să păzească un stadion, în timp ce meciul avea loc pe alt stadion.

[…]

Într-o intervenție televizată elevată, rafinată și adormitoare, așa cum sunt toate aparițiile publice ale lui Vasile Dîncu, bravul ministru al apărării a filosofat ceva despre NATO incluzând Austria printre membrii Alianței Nord-Atlantice. Orice seralist care a citit măcar câteva rânduri în domeniu știe că Austria are o neutralitate militară consacrată, datând din 1955, numai ministrul apărării nu știe asta, mai mult, ne și dă lecții de strategie militară. Firește, vorbind prostii în șuvoi și pretinzându-ne să i le aplaudăm cu frenezie.

[…]

Ph PRESShub: EXCLUSIV Ambasadorul României în SUA s-a mutat în fosta reședință de lux a diplomației iraniene la Washington. Chiria, 21.000 de dolari pe lună

Ambasadorul României în SUA și-a mutat reședința într-o clădire de lux din Washington. Imobilul cu 46 de camere, 8 dormitoare, 8 băi și piscină, amplasat pe o proprietate de peste 2000 de metri pătrați* pe celebrul Embassy Row, are o istorie spectaculoasă. Chiria: 21.000 de dolari pe lună.

[…]

LIBERTATEA: Hala Obor din București, închisă din nou de ANPC. Inspectorii propun suspendarea activității timp de un an

 

Tagged with:

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on iulie 28, 2022 at 1:32 am

    care-i treaba cu moldovenii acolo??
    agenti fsb?

    Altfel,
    https://www.gsp.ro/international/liga-campionilor/scene-revoltatoare-putin-fenerbahce-dinamo-kiev-670159.html

    Apreciază

  2. Geo said, on iulie 28, 2022 at 7:38 am

    https://t.me/stratinfo/1501

    Apreciază

  3. Mihai T said, on iulie 28, 2022 at 10:00 am

    Uluitor ! Posibil să urmeze o escaladare masivă în conflictul din Ucraina

    depeşă de Hal Turner, 27 iulie 2022

    Dennis Pushilin este un politician din Donetsk, care a ocupat funcţia de Preşedinte al Republicii Populare Donetsk (DPR) din 2018. DPR e una din republicile care luptă alături de Forţele Armate Ruse în Ucraina.
    În această dimineaţă, Pushilin a făcut următorul anunţ: ”A venit vremea să eliberăm din nou oraşele ruseşti fondate de poporul rus: Kiev, Cernigov, Poltava, Odessa, Dnepropetrovsk, Harkov, Zaporojie, Lutk”.

    Apreciază

  4. Mihai T said, on iulie 28, 2022 at 10:01 am

    Cine credeţi că a cumpărat masiv teren agricol în Ucraina ?

    Depeşă de Hal Turner, 27 iulie 2022

    https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/guess-who-bought-up-ukraine-farmland-since-2014-coup

    Pentru acei dintre noi care erau nedumeriţi de ce SUA şi UE sunt atât de turbate în a ”ajuta” Ucraina, azi am găsit ceva: De la lovitura de stat din 2014 (care l-a debarcat pe preşedintele ales democratic, Viktor Ianucovici, iar în locul lui a pus un regim-marionetă, favorabil vestului), trei corporaţii gigantice – Cargill, Dupont şi Monsanto – au cumpărat 17 milioane de hectare de teren agricol ucrainian (60 % din terenul agricol al Ucrainei).
    M-am gândit că poate vă interesează informaţia.

    Apreciază

    • Clement said, on iulie 28, 2022 at 4:09 pm

      Harold Charles Turner, animator media pretins de extrema dreapta, a fost declarat de insusi avocatul sau in urma cu exact 13 ani (28.07.2009) in sala de audiente a tribunalului din Chicago, colaborator retribuit al FBI si al US Marshal Service.
      Turnatoriile lui Turner au condus la arestarea membrilor gruparii nationalist crestine Hutarre.
      Miscarea aceasta se inspira din Christian Patriot, organizatie social populista clasata de extrema dreapta, ce incuraja populatia sa nu plateasca impozite si nega validitatea monedei fiduciare.
      Amestecand adevarul cu minciuna , Turner a indeplinit riguros si metodic planurile celor pe care ii incrimina si care il retribuiau.
      Informatia privitoare la acordul secret americano chinez a publicat-o pe blogul sau in 2009 sub titlul Feds Grant Eminent Domain Ass Collateral To China For Debts.
      Cu un recul de 13 ani, fiind inca in viata si cenzurat doar pana la un anumit punct, Turner ar putea aduce dovada afirmatiilor ” incendiare”, cum ar spune „fatucile” de pe canalele noastre.
      Fenomenul Turner l-am trait si in Romania.
      Cat pamant au cumparat nationalistii Vadim, Tudor Gheorghe, Marian Munteanu, Codrescu, Sosoaca, Becali , Georgescu, Chelaru, Dogaru, Capsali, Cosa, Zamfirescu in Transilvania ?
      Au dat cu gura manipuland dupa omologata metoda Turner.

      Apreciază

  5. geo said, on iulie 28, 2022 at 11:23 am

    Apreciază

    • scortisoara said, on iulie 28, 2022 at 7:07 pm

      Noul tărâm al făgăduinței . Noi stam la noi acasă ca și așa …vin ei peste noi …:))))

      Apreciază

  6. Spaceman said, on iulie 28, 2022 at 11:46 am

    https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-25701604-coridorul-rusia-iran-india-noua-cale-scapare-economica-pentru-moscova.htm

    Un grup de portavioane americane se îndreaptă spre Taiwan înaintea unei potențiale vizite a lui Pelosi, după ce China a avertizat asupra unui „răspuns energic”

    https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-military-makes-plans-protect-pelosi-after-china-warns-forceful-response-over-taiwan

    Kim amenință că va folosi arme nucleare pe fondul tensiunilor cu SUA și Coreea de Sud

    https://apnews.com/article/covid-health-seoul-south-korea-nuclear-weapons-e285be60ef404092fe3324748fa60707

    James Lovelock, creatorul teoriei ecologiste Gaia, a murit la 103 ani. James Lovelock, omul de știință britanic specializat în probleme de mediu, a cărui influentă teorie Gaia vede Pământul ca pe un organism viu grav periclitat de activitatea umană, a murit în ziua în care a împlinit 103 ani.

    https://apnews.com/article/science-obituaries-climate-and-environment-07197039c862a16a0acf94c07e4856e2

    Apreciază

  7. Mihai Paduraru said, on iulie 29, 2022 at 6:17 pm

    Faptul ca femeile raman gravide in fiecare zi chiar e o problema. Cel putin pentru noi, ortodocsii. Ajunge marti si joi.
    Mesajul meu este doar pt ortodocsi. Cine intelege

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.