SACCSIV – blog ortodox

Avertismentul dur al lui Xi Jinping pentru cei care contestă strategia „zero-COVID”

Posted in CHINA, Coronavirus by Vali on mai 7, 2022

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/xi-jinping-avertisment-contestatari-politici-covid-4114892

De Teodor Bobei

Liderul chinez Xi Jinping a transmis cel mai puternic avertisment de până acum împotriva celor care pun la îndoială politica „zero-COVID” a guvernului, în contextul în care lockdown-urile severe și frecvente alimentează nemulțumirea publicului și dau o lovitură devastatoare economiei chineze, notează CNN.

La o reuniune prezidată de Xi, joi, Comitetul permanent suprem al Partidului Comunist Chinez a promis să „adere fără nicio ezitare” la politica „zero-COVID” și să lupte cu hotărâre „împotriva oricăror cuvinte și acte care denaturează, pun la îndoială sau neagă politicile de prevenire a epidemiei”. Este pentru prima dată când Xi, care, potrivit presei de stat, a ținut un „discurs important” la întâlnire, a făcut remarci publice despre lupta Chinei împotriva COVID, de când a izbucnit nemulțumirea publică privind carantina din Shanghai.

„Strategia noastră de prevenire și control este determinată de natura și misiunea partidului, politicile noastre pot trece testul istoriei, măsurile noastre sunt științifice și eficiente”, a transmis comitetul format din șapte membri, potrivit agenției guvernamentale de știri Xinhua.

Aceștia mai spun:

„Am câștigat bătălia pentru apărarea Wuhan și cu siguranță vom putea câștiga bătălia pentru apărarea Shanghai”.

Liderii comuniști sunt de părere că trebuie depășite cu hotărâre „disprețul, indiferența și ipocrizia din gândirea noastră”.

Pentru analiștii care au observat mult timp politica chineză, avertismentul sever este un semn că a existat o respingere internă împotriva politicii lui Xi. Ei spun că mesajul venit de la vârful statului se adresează în special contestatarilor de la nivel local ai politicilor adoptate împotriva COVID-19.

În toată China au loc lockdown-uri generale sau parțiale, iar lanțurile de aprovizionare au probleme serioase, în timp ce oficialii se luptă pentru a asigura circulația bunurilor de bază, în contextul în care cel mai mare focar de COVID-19 înregistrat vreodată amenință să se transforme într-o criză națională cauzată de guvern.

Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. john said, on mai 7, 2022 at 6:56 pm

    În numele unui „crez” mincinos,mor,milioane de suflete,nevinovate,nebotezate, necunoscându’l pe Hristos.Cine va răspunde,la final?

    Apreciat de 1 persoană

  2. gigimutu said, on mai 7, 2022 at 8:27 pm

    ce jigodii,

    au produs in china virusache covidache, coproductie chino-americano-franceza, iar acum, vai, ce sa vezi, ei iau masuri eficiente, corecte, bla, bla, bla, ce greata iti este si numai sa citesti varsaturile astea !!!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. a said, on mai 7, 2022 at 11:45 pm

    Treaba asta absurdă nu poate dura prea mult. E împotriva tuturor legilor firii. La un moment dat o să se termine, dar până se termină, poate termina cu restul lumii. Asta e problema.

    Apreciază

  4. vlad tepes said, on mai 8, 2022 at 2:18 am

    Modelul chinezesc de Dictatura totala, in care populatia devine o masa amorfa de sclavi-zombi, este cel pe care Oculta vrea sa-l impuna intregii Lumi, sub numele de Marea Resetare!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Paul222 said, on mai 8, 2022 at 4:49 am

    Satanist împuțit!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Geo said, on mai 8, 2022 at 10:44 am

    PCdR
    https://www.google.com/search?q=8+mai+1921&oq=8+mai+1921&aqs=chrome..69i57.13243j0j7&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    Apreciază

  7. scortisoara said, on mai 8, 2022 at 1:31 pm

    Mult zgomot pentru nimic.

    Apreciază

  8. Ivan said, on mai 8, 2022 at 2:22 pm

    Hallo! Sunt eu ,,ratacitul”:-)))) Eu sunt neamt nascut in Romania si cetatean german din ’86. Scriu asta pentru a face cunoscut faptul ca am norocul sa citesc literatura in ambele limbi. Actual citesc cartea GAME OVER a doctorului in medicina Heiko Schöning. Arata cartea asta cum a inceput actul criminal cu Antrax si se continua cu covid. Arata , cu documente scrise, cine sunt persoanele criminale si ce legaturi au intre ei si firmele(laboratoarele) care produc in toata lumea arme biologice. Ceea ce se-ntampla in China nu este absolut deloc legat de covid ca boala ci numai de numele de covid. Chinezii arata intregii lumi ce poate pati daca la ocuparea Taiwanuli(care nu mai are nici-o scapare) se vor face actiuni de embargo ca in cazul Rusiei. Tampitii astia din Europa de Vest (in care si eu traiesc) si tampitii din Romania(in care si voi traiti) sunt atat de corupti incat nu mai faci fata cu vorba buna. In orice caz dupa cum stiti s-au format doua grupuri financiare, pe de o parte Rotschild si gasca iar pe de alta parte BRICS-ul si gasca. Conform unui joc iubit de rusi , sahul, pe Terra care este tabla de sah joaca acum sah financiar cele doua grupe! Va asigur ca indiferent cine castiga cei de la baza piramidei sociale , masele, nu vor avea nimic care-i v-a bucura. Stiti de ce? Pentru ca masele de oameni sunt precum chibitii din jurul mesei de sah. Impartiti si ei in doua tabere, fara dorinte personale dar cu dorinta apriga de a-si vedea calaul fericit!

    Apreciază

    • florinache said, on mai 9, 2022 at 11:57 am

      O fi, dar si BRICS si-a vaccinat populatiile, mi-e teama ca este doar un show.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.