SACCSIV – blog ortodox

„Alianța solară internațională” – ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu yoghinul Sadhguru / Dan Negru, după ce Loredana Groza, Andreea Esca și alte vedete au mers, alaturi de mii de oameni, la evenimentul cu yoghinul din Joia Patimilor: Dacă spui că mergi la biserică, ești retrograd. La guru e cool

Posted in BUCURESTI, yoga by saccsiv on aprilie 22, 2022

DC NEWS: Dan Negru, după ce Loredana Groza, Andreea Esca și alte vedete au mers la un eveniment cu un yoghin în Joia Patimilor: Dacă spui că mergi la biserică, ești retrograd. La guru e cool

Loredana Groza, Andreea Esca și alte vedete, alături de mii de bucureșteni, au mers, în Joia Patimilor nu la biserică, ci la o întâlnire cu un așa-numit guru yoghin.  Dan Negru a reacționat față de cei care cred că e ”cool” să participe la întâlniri cu yoghini, dar îi jignesc ca fiind retrograzi pe oamenii care merg la biserică.

„Un guru yoghin indian a adunat ieri mii de oameni in București.

Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută imi trimite in fiecare dimineața pe whatsap câte o mantară. Când i-am spus să incerce și cu „Tatăl Nostru” m-a privit cu mirare.

Eram retrograd. Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. „Alungă spiritele rele” mi-a explicat. Cand i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem…

Cel mai greu e să rămâi tu însuți când toți ceilalti vor să te facă altceva!”, a scris Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

Antena 1: Ce s-a întâmplat când Loredana s-a întâlnit cu Yoghinul Sadhguru. Imaginea publicată de artistă: „Mi s-a îndeplinit visul”

Sadhguru, cel mai cunoscut Yoghin dun lume, a plecat într-o călătorie cu motocicleta din Marea Britanie și până în India, iar în drumul său a ajuns și în București. Jaggi Vasudev, guru indian, cunoscut sub numele de Sadhguru, fondator al mişcării „Salvează Solul”, a venit la noi în țară pentru a trage un semnal de alarmă privind extincția solului. Printre personalitățile care l-au întâlnit și l-au ascultat s-a numărat Loredana.

Loredana s-a întâlnit cu Sadhguru, cel mai cunoscut Yoghin dun lume și a publicat pe contul său de Instagram o fotografie, alături de un mesaj de recunoștință pentru întâlnirea de care a avut parte. Loredana a mărturisit că se simte binecuvântată pentru că a ascultat învățăturile lui Sadhguru, referitoare la grija pe care trebuie să o avem față de sol.

„Visul meu s-a îndeplinit!!!
Atât de binecuvântată mă simt să fiu alături de Sadhguru
Nu renunțați niciodată la visurile voastre!!!”, a teansmis Loredana.

Cum s-a fotografiat Loredana cu Yoghinul Sadhguru

De asemenea, artista i-a transmis un mesaj yohginului, mulțumindu-i pentru învățăturile pe care i le-a dat:

„Mulțumesc pentru că ați împărtășit energia, dragostea și binecuvântările voastre!!!
Pentru că ne-ați trezit la realitate cu privire la viitorul acestei planete, a solului nostru, a responsabilității noastre de a proteja următoarele generații de un sol epuizat!”, a tranmsi Loredana.

Loredana s-a fotografiat cu yohginul în cadrul unui eveniment în care acesta a vorbit despre importanța conservării solului. În imagine se observă cum artista are un zâmbet larg și un buchet de narcise în mână.

Ce discuții a avut Sadhguru în România

Totodată, ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu Sadhguru.

„Discuțiile au vizat inițiativa Indiei și a Franței de a lansa un acord de cooperare privind „Alianța solară internațională”, proiect ce încurajează utilizarea energiei solare pe scară largă, în contextul tranziției eficiente către o economie globală, ecologică și nepoluantă.

Ministrul Chesnoiu a subliniat că „România se implică activ în efortul global de protejare a resurselor naturale, domeniu care trebuie să preocupe în egală măsură toate statele lumii. Însă trebuie să avem măsură și echilibru atât în utilizarea resurselor, cât și în stabilirea țintelor de protejare a mediului. E nevoie ca măsurile de protejare a resurselor naturale să țină cont de specificul fiecărui stat în parte, altfel există riscul să ne setăm ambiții greu de aplicat, care pot avea efecte negative asupra securității alimentare globale.”

Alte teme de discuție au vizat creșterea schimburilor comerciale dintre România și India, intensificarea prezenței produselor românești pe piața indiană și încurajarea investițiilor în România”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Agriculturii.

 

Comentariu saccsiv:

Guru la Andreea Esca:

Si la Arenele Romane:

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on aprilie 22, 2022 at 9:38 pm

    Sfantul Iustin Popovici:

    Ce au facut oamenii pana la venirea Domnului Hristos? Au ridicat statui. Cui? Mortii si diavolului! Caci orice pacat este o statuie pe care omul o ridica diavolului. Si aceasta lume pana la venirea Domnului Hristos fusese transformata intr-un nesfarsit teren de joaca, arhiplin de dumnezei mincinosi. Aceste statui
    le-au ridicat oamenii, oamenii cu pacatele lor. Lumea cea plina de idoli, lumea plina de dumnezei mincinosi. Ele toate l-au facut pe om sa se minta prin pacat, prin patimi pacatoase.
    Nu este adevarat ca exista necredinciosi. Nu exista necredinciosi, exista doar inchinatori la Hristos Dumnezeu si inchinatori la idoli.
    Aceasta cauta omul si astazi, dupa Invierea lui Hristos, atunci cand nu vrea sa-I urmeze Lui.
    Oamenii traiesc intr-o cultura mincinoasa. Cultura europeana: idolatrie, cumplita idolatrie, legiuire mincinoasa, imparatie si regat mincinos, dictatura mincinoasa, tirani mincinosi.
    Toate acestea fara Hristos si impotriva lui Hristos – si altfel nu poate fi! Altfel nu poate fi! Oamenii ridica necontenit statui diavolului, oamenii isi duc mereu viata printre dumnezei mincinosi, daca nu cred in Domnul Hristos Cel Inviat!
    Abordati problema mortii din perspectiva religiilor necrestine.
    Toate sunt chinuite de ea: si, incercand sa o rezolve, fie o ocolesc, fie o neaga, fie o trec cu vederea. Dintre acestea, cele mai reprezentative sunt brahmanismul si budismul.
    Pentru brahmanism, moartea este asemenea intregii lumi vazute: maya este realitatea inselatoare, nefiinta, inexistenta. Problema mortii este socotita in randul unor anume realitati, pe care fiecare trebuie sa le depaseasca cu puterea vointei sale. Intreaga lume vazuta este o derulare de fantasme, care ratacesc asemenea unor stihii ireale. Incercand sa infrunte in felul acesta problema mortii, brahmanismul nu o rezolva, ci o neaga.
    Si budismul? Budismul este maturizarea disperarii. El este nu numai filosofia, ci si religia pesimismului. Taina nefiintei este mai placuta decat mult prea amara taina a fiintei. Moarte constituie eliberarea din legaturile acestui monstru cumplit care se numeste lume. In spatele mortii se afla fericirea nirvanei. Astfel, budismul nu rezolva, ci trece cu vederea problema mortii: nu invinge moartea, ci, neputincios o repudiaza.
    In mod asemanator, nici alte religii nu prezinta altceva decat esecul in fata problemei mortii.
    Cel care va invinge moartea trupului, Care va da si va asigura nemurirea trupului, Acela este mult-doritul Dumnezeul-Om Hristos, Acela este sensul vietii si al lumii, Acela este bucuria si mangaierea omului si a umanitatii. Pana atunci insa, pesimismul si disperarea vor ramane insotitoarele omului pe acest pamant.
    De aceea, Invierea lui Hristos este un fapt si un eveniment de o semnificatie si o importanta general-umane si universale. Acest fapt, acest eveniment se ramnifica in mii si milioane de vieti, intrucat crestinii sunt crestini prin aceea ca au devenit partasi unui singur Trup, prin credinta in Domnul Hristos Cel Inviat, adica sunt membri ai Trupului Sau divino-uman – Biserica.
    Biserica nu este nimic altceva decat extinderea neincetata si fara sfarsit a unui singur fapt, a unui singur eveniment: Invierea lui Hristos!
    Faptul Invierii lui Hristos este temelia Bisericii, temelia Crestinismului si a fiecarui crestin in parte.
    Daca omul nu se zideste pe aceasta, va pune pasi pe nisipuri miscatoare, fiindca orice temelie cu exceptia Lui, nu este in niciun fel decat asemenea nisipurilor miscatoare.

    Apreciat de 3 persoane

    • rona232 said, on aprilie 23, 2022 at 12:19 pm

      Excelent articol Felix! Ca de obicei! Te urmăresc in mod special!

      Apreciază

  2. Geo said, on aprilie 22, 2022 at 11:42 pm

    https://www.g4media.ro/multime-impresionanta-la-traditionala-sfintire-a-bucatelor-de-pastele-catolic-la-miercurea-ciuc.html

    Atâta bla bla de nu am mai pomenit…despre bisericile ortodoxe pline cu coșuri cu bunatati, intru amintirea celor raposati, in fiecare sâmbătă a mortilor sau cand de oficiază parastase nimic…sau daca e ceva spus în treacăt e zeflemitor, sau chiar batjocoritor…primitivi, medievali, obscurantisti…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Nicolae Cooaci said, on aprilie 23, 2022 at 12:32 am

    O caricatură globalistă formatată de klaus schwab la davos … are fonduri nelimitate pentru a prinde în plasă răstălmăcirilor săracii cu duhul și nu numai. Respect deplin yoghinilor avansați adevărați, maeștrilor spirituali autentici și tuturor căutătorilor Lui Dumnezeu 🔥🔥🔥

    Apreciază

  4. vlad tepes said, on aprilie 23, 2022 at 2:20 am

    Toti inconstientii astia care cred si participa la astfel de dracovenii(ca sa nu mai spunem ca o fac si in Joia Mare) ar trebui sa stie ca Mantuirea nu vine de la un astfel de yoghin sau guru!

    Apreciază

  5. scortisoara said, on aprilie 23, 2022 at 9:45 am

    Loredana Groza care se comporta și arata ca o starleta porno . Mira pe cineva alegerile persoanelor ca ea ?

    Auzi, mantre …. Dar „Cuvine-Se cu adevărat ” care e rugăciune revelata ? Psaltirea ? E prea mult pt spalatii pe creieri. Cum pot sa înțeleagă acești oamenii moderni cum se hrănește sufletul când gura rostește psalmi sau alte rugăciuni revelate ?

    Rugăciunea pe care eu o prefer și o pot spune oricând ,oriunde este ” Cuvine-Se cu adevărat…” Este rugăciunea îngerilor . O cant în mintea mea .

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ania said, on decembrie 4, 2022 at 3:27 pm

    Da, cum spune Crezul si stim cu totii Hristos a venit pentru noi si S-a rastignit pentru noi, a patimit si S-a ingropat si a inviat a treia zi dupa scripturi.
    Iisus a venit pentru noi in lume sa ia toate pacatele noastre si sa le rastigneasca, pentru a ne elibera, pentru ca noi sa Ii urmam in duh si adevar, pentru ca El este Calea, Adevarul si Viata.
    Aceasta practica yoga mult promovata in zilele noastre nu este o gimnastica pentru sanatate si frumusete asa cum ii fac unii reclama, ci este o practica demonica, care indeparteaza omul de Dumnezeu, de indumnezeire, facandu-l usor, usor sa creada ca are puteri supranaturale, ca e autovindecator si poate vindeca si pe altii. Yoga asta are niste trepte de practicare, care duc incet, incet spre o energie cosmica, demonica, numita sarpele kundalini, care e de fapt necuratul. Multi vor fi amagiti, din pacate si vor cadea in capcana asta. Nu se poate povesti ce si cum, pentru ca e periculos. Nu poti sa te joci cu asa ceva. Multi oameni se vor lasa asadar manipulati de niste asa zisi guru, care ei nu au decat interese spirituale sau materiale si, din pacate, o buna parte isi vor pierde mintile. Si asa sunt probleme, nu ne mai trebuie „candidati” pe la spitalele de psihiatrie si nu este o gluma. Chiar se intampla. Vedeti ca lumea o ia razna depresia devine o afectiune normala, homosexualitatea si transgenderismul diversitate, price religie o alegere a individului, casatoria devine un parteneriat bussiness pe contract, familia e demonizata, avortul „drept asupra corpului”, eutanasierea la fel si multe altele…lista ramane deschisa. Ceea ce era normal candva acuma nu mai este normal si ce era anormal acuma e normal si lumea i-o da inainte cu yoga, dar nici nu stiu multi in ce se baga. Multi cred ca e vorba de sanatate si frumusete…pai du-te si fa inot pentru sanatate si frumusete, fa tenis, jogging, respira aer curat de munte, fa-ti prieteni, dar stai departe de yoga…nu e bine deloc. Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. […] „Alianța solară internațională” – ministrul Agriculturii s-a întâlnit cu yoghinul Sadhgu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.