SACCSIV – blog ortodox

Liderul unui partid parlamentar din Ucraina vrea lichidarea românilor: E necesar să fie eliminați fizic cei pro-ruși, pro-români, pro-maghiari, pro-tătari. Ucrainizarea poate fi realizată doar cu ajutorul sterilizării în masă a populației sub pretextul vaccinării, răspândirii virusurilor mortale, infecțiilor

Posted in Ucraina by Vali on martie 28, 2022

Sursa: https://flux24.ro/liderul-unui-partid-parlamentar-din-ucraina-vrea-lichidarea-romanilor-e-necesar-sa-fie-eliminati-fizic-cei-pro-rusi-pro-romani-pro-maghiari-pro-tatari-ucrainizarea-poate-fi-realizata-doar-cu/

În Ucraina, doar ucrainenii sunt autohtoni. Moscalii sunt ocupanți, limba rusă este limba ocupanților. Ucrainenii trebuie să-i ucrainizeze pe non-ucrainenii, iar limba rusă trebuie să dispară, să treacă la non-existență… Biomasă amorfă vorbitoare de limbă rusă de stomacuri vii – această turmă trebuie eliminată. În Ucraina, cu o populație de 45 milioane, dispariția a 6 milioane va trece neobservată. E necesar să fie eliminată fizic inteligența rusofonă, toți ucrainenofobii, toți membrii partidelor și organizațiilor anti-ucrainene. Nu numai cei pro-ruși, ci și pro-români, pro-maghiari, pro-tătari, afirmă liderul partidului ucrainean „Svoboda”, Oleg Tyagnibok, pe site-ul oficial al organizației.

Ucrainizarea poate fi realizată doar cu ajutorul sterilizării în masă a populației sub pretextul vaccinării, răspândirii virusurilor mortale, infecțiilor, întroducerii otravei în rețelele de apă potabilă… , mai afirmă Tyagnibok.

Svoboda este un partid declarat de dreapta și care are un parlamentar în Rada de la Kiev.

În 2013, la Maidanul din Kiev, opoziția ucraineană era condusă de Arseniy Yatsenyuk (stânga), fost premier al Ucrainei între 2014-2016, Vitaliy Klitschko (centru), actualul primar al Kievului și Oleg Tyagnibok (dreapta). (sursa foto: Radio Europa Liberă)

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on martie 28, 2022 at 7:52 pm

    Un documentar care abordează şi problema mişcărilor extremiste ucrainiene. Apare şi Oleg Tyahnibok cu mişcarea Svoboda, împreună cu alte organizaţii precum: Sectorul de Dreapta, Narodniy Rukh, Sectorul Roşu, Trident. Aceşti extremişti se pare că au fost implicaţi şi în mişcările violente di cadrul Euromaidan-ului, care s-au lăsat cu morţi.

    Ukraine on fire – Tensiuni în Ucraina (2016). Documentar produs de Oliver Stone

    https://brighteon.com/8efb5935-d32b-4744-8498-cc72ca360332

    Apreciază

  2. a said, on martie 28, 2022 at 9:13 pm

    Ideologia puterii: „Raportul Kissinger” și globocrații

    Pentru a cunoaște puterea elitei, trebuie să analizăm ideologia pe care o au. Una dintre caracteristicile istorice care definește suprastructura guvernării sale globale, este proiectul insistentului său control demografic.
    Din primele decenii ale secolului XX, Fundația Rockefeller a lucrat activ la planificarea campaniilor de control a natalității și la susținerea din punct de vedere economic a politicilor eugenice. Unul dintre primii săi pași a fost acela de a finanța mai mulți oameni de știință pentru a studia așa-numitul virus gripal spaniol (gripa A), 1918. De ce?

    În numeroase ocazii, David Rockefeller a prezentat la diferite forumuri internaționale, ca de exemplu la ONU în 1994, viziunea sa negativă asupra presupusei suprapopulări a planetei. Propaganda și banii pentru sprijinirea acestor politici sunt nelimitate.

    Deși pare ciudat, există un document semnat în 24 aprilie 1974, care susține oficial – și secret până la declasificare – această teză. Ideologul său este marele guru Henry Kissinger, pe vremea când a fost secretar de stat al Statelor Unite. Raportul a fost trimis de la Departamentul de Stat către doi destinatari foarte importanți, CIA și Departamentul Apărării și a fost adoptat ca politică oficială a Statelor Unite de către președintele Gerald Ford în noiembrie 1975. Este vorba de Memorandumul 200, intitulat ” Memorandumul de cercetare privind securitatea națională 200: Implications of Worldwide Population Growth for US Security and Overseas Interests „(” Implicațiile creșterii populației mondiale pentru siguranța Statelor Unite și a intereselor sale de peste mări „). Planul a fost ascuns publicului, dar, datorită legilor de transparență nord-americană, a fost declasificat în etape între 1980 și 1989, deși nu a ajuns să fie cunoscut de toată populația și rămâne necunoscut majorității.

    La punctul 29 din raport, Kissinger recomandă intensificarea programelor de reducere a populației din anul 1974 până în anul 2000 la aproximativ 500 de milioane de locuitori și până în 2050 la aproximativ 3.000 de milioane. Unul dintre principalele argumente este că planeta nu are resurse naturale pentru toți. Adesea, în timpul studenției mele, acest argument a fost prezent în numeroase dezbateri, dar nici unul dintre cei care au recurs la o astfel de justificare, nu știe de unde a venit această idee, o idee pe care ei cred că ar fi a lor …

    Într-adevăr singura teză care susține memorandumul 200 este faptul că creșterea demografică a țărilor mai puțin dezvoltate reprezintă o problemă de securitate națională pentru Statele Unite, deoarece, potrivit analizelor lui Kissinger, o populație foarte numeroasă crește riscul de tulburări civile și de instabilitate politică în acele națiuni care au un potențial ridicat de dezvoltare economică. Pe scurt, ceea ce propune Kissinger este că, pentru a pune mâna pe gestionarea bogățiilor și a energiei țărilor de care americanii sunt interesați, o populație numerosă rezultă a fi o adevărată piedică, o problemă care trebuie rezolvată.

    De aceea, Kissinger dă „o importanță deosebită” măsurilor de control demografic și de promovare a metodelor contraceptive, deoarece „economia americană va necesita cantități tot mai mari de minerale din țări străine”, iar aceste țări pot crea forțe destabilizante de opoziție împotriva Statelor Unite , care ar fi agravate dacă au o populație foarte numeroasă. Din aceste motive, recomandă liderilor americani să influențeze liderii naționali „, și adaugă că „sprijinul global pentru eforturile legate de populație trebuie să fie găsit prin punerea unui accent mai mare pe mass-media și pe alte programe educaționale și pe motivarea populației de către ONU și USAID ( Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională). Așa cum am scris în cartea mea, stăpânii lumii au pregătit o ambuscadă …, scopul ultim nefiind doar banii, ci controlul populației pentru a se înstăpâni peste lume. Această ideologie egoistă este a pretinsei hegemonii a Statelor Unite și a implementării pe întreaga planetă a statu quo-ului său.

    Printre persoanele cunoscute care au sprijinit această ideologie a fost și Gloria Steinem, o jurnalistă și o scriitoare americană, considerată un guru al feminismului în țara sa, precum și o referință pentru drepturile femeilor. Programul Kissinger a intenționat să plătească activiști și să-i facă celebri pentru ca fetele tinere să-i imite. Actuala mișcare pretins feministă, este o imitare a celei anterioare și se plătesc actrițe și cântărețe pentru a propaga această ideologie.

    Programul oficial cerea „eforturi mult mai mari pentru a controla fertilitatea” pe toată planeta. Astfel, Kissinger a devenit autorul intelectual al politicii „fiului unic” din China, care a fost aplicată din 1978 pentru a opri demografia. Aceasta a fost transmisă autorităților chineze în vizitele sale succesive din 1972, care au servit la crearea legăturilor puternice între elitele ambelor națiuni. Potrivit acestui program, băieții ar fi fost preferați, ceea ce a dus la nașterea cu 34 de milioane mai mulți bărbați decât femei, provocând o discriminare sexuală gravă și dezechilibre dureroase. În prezent, fetele și adolescentele chinezoaice sunt răpite prin sate și obligate să se căsătorească cu forța cu bărbații care le cumpără. Femeile sunt astăzi un bun rar în China; prin urmare, în 2018, Guvernul a aprobat o lege care le interzice femeilor să se căsătorească cu străini, deși bărbaților li se permite să facă acest lucru. În treizeci și opt de ani de suferință pentru acele mame, cărora nu li s-a permis să aibă mai mult de un copil, se estimează că aproximativ 400 de milioane de copii nu s-au născut.

    Este important să subliniem că în „Raportul Kissinger” exista încă de atunci o conexiune între „creșterea populației și viitorul Statelor Unite”, precum și între „populație, resurse și mediu”. Oferă piste despre originea altui proiect elitist de dominație totală: „încălzirea globală cauzată de om”. În plus, a subliniat în mod clar că printre obiective au fost rezervele de aluminiu, cupru, fier, plumb, nichel, staniu, uraniu, zinc, crom, vanadiu, magneziu, fosfor, potasiu, cobalt, mangan, molibden, tungsten, titan, sulf , azot, petrol și gaze naturale din aceste țări.

    Legătura dintre resursele minerale și energetice pe de-o parte și controlul populației pe de altă parte s-a datorat faptului că națiunile industrializate au trebuit să importe cantități semnificative de minerale, care a dus la un cost considerabil, spune documentul, iar „Raportul Kissinger” prevedea că acest cost va crește din cauza instabilității ce se putea produce în acele țări dacă populația ar fi continuat să crească. De aceea acest lucru trebuia împiedicat cu orice preț. Raportul dădea vina pe creșterea populației care ar fi putut produce poluarea planetei, cu mult înainte de ediția din 2009 a Buletinului OMS unde s-a prevăzut o „creștere semnificativă a emisiilor de gaze cu efect de seră”.

    În plus, pentru a rezolva problema, memorandumul 200 al lui Kissinger a propus acțiuni în educație pentru a promova metodele contraceptive și avortul. Este relevant faptul că unul dintre paragrafele punctului 4 din a doua parte a raportului, „furnizarea și dezvoltarea serviciilor de planificare familială, informare și tehnologie” începe așa:

    Practici globale de avort:

    Unele fapte despre avort trebuie luate în considerare: nici o țară nu și-a redus creșterea populației fără a face apel la avort. Începând cu anul 1976, propunerile acestui memorandum au început să fie puse în practică, devenind din ce în ce mai agresive, fiind bombardați din școli, de discursurile liderilor politici și mass-mediei în legăură cu virtuțile și progresul oferit de practica avortului , în timp ce argumentele contrare în discuțiile publice abia s-au difuzat. Așa cum se întâmplă astăzi cu „schimbările climatice cauzate de om”, oricine se opune, pune întrebări sau face cunoscute alte argumente decât dogmele stabilite de această nouă „religie”, este un eretic care nu merită să fie ascultat sau luat în considerare în mijloacele de comunicare , ci ars în foc. Insulte ca xenofob, rasist sau fascist sunt moneda de schimb.

    Avortul este „progresul” și astăzi această teorie oficială este pe deplin acceptată în industria media. Este pusă la îndoială doar de un număr mic de lideri mondiali ai țărilor în care nu a fost încă adoptată ca lege de către națiunile pe care le administrează.

    Dar este adevărat că avortul este egal cu progresul? Cum să continuați să credeți asta după daunele cauzate în China prin politica fiului unic?

    Recent, în mijlocul „pandemiei oficiale”, Woldometers a publicat că, între 1 ianuarie și 16 aprilie 2020, prima cauză de deces în lume a fost avortul, urmată de foamete. Pe locul opt a fost sinuciderea. Gripa sezonieră a ocupat locul al zecelea, iar Covid-19 a fost pe locul următor. Dar mass-media l-a promovat doar pe acesta din urmă. După cum Kissinger a indicat în raportul său, a face campanii de presă este o strategie esențială pentru atingerea obiectivelor stabilite anterior. O parte esențială a acestei operațiuni este să te bazezi pe purtători de cuvânt și pe agenți plătiți în mod corespunzător și aparent neutri.

    https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=sites&srcid=ZGVmYXVsdGRvbWFpbnxsb2dpbmVzdHVkaW9zdHJhZGljaW9uYWxlc3xneDozZGIzM2U1MzdhY2Q3MDU1

    Apreciază

  3. Mihai T said, on martie 28, 2022 at 9:19 pm

    Atenţie: Marius Pieleanu a recunoscut, în direct la România TV, că suntem 15 milioane cu tot cu copii

    între 32:20 – 32:38
    Moderatoare: Dar ce înseamnă acest procent de 30 % ?
    Marius Pieleanu: Din 15 … (pauză îndelungă) milioane de români, cam 30 % zic ei … deşi din cei 15 milioane trebuie să scădem copiii (…)

    Acum câţiva ani au fost discuţii în societate cu privire la numărul real al cetăţenilor români. În registrele Biroului Electoral Central apar 19 milioane, aproape 20 milioane de cetăţeni români cu drept de vot (probabil îi include şi pe cei din străinătate); la care dacă adaugi şi cei 4-5 milioane de copii din România, ajungi la vreo 25 de milioane cu tot cu românii maturi din străinătate. Dar în străinătate sunt plecaţi câţi ? 5 milioane ? (s-ar părea că 500.000 de români plecaţi afară apar în registrele electorale). Deci după registrele electorale noi am fi 20 de milioane de români în ţară, cu tot cu copii ? Ei, uite că Marius Pieleanu zice că suntem 15 (el e sociolog). Diferenţa aceasta de câteva milioane s-ar putea să o învârtă serviciile pentru a vicia rezultatul la vot.
    Câteva articole despre acest subiect:
    https://inpolitics.ro/demers-exploziv-renate-weber-someaza-guvernantii-sa-spuna-citi-cetateni-are-romania_18446779.html
    https://inpolitics.ro/minciuna-secolului-m-a-i-pretinde-ca-romania-are-peste-22-de-milioane-de-locuitori_18445389.html
    (la primul articol sunt puse link-uri către mai multe articole pe aceeaşi temă)
    De ce a făcut Marius Pieleanu o pauză îndelungă ? După ce a rostit cifra ”15” şi-a dat seama că a făcut o boacănă, dar n-a mai putut s-o întoarcă pentru că deja a zis-o.
    Notă: o altă variantă ar fi în caz că a zis asta în mod deliberat; în acest caz apar câteva dileme interesante.

    Apreciază

    • Marian said, on martie 29, 2022 at 2:56 am

      Ma-ntreb cum de Marius Pieleanu , individ uns cu toate alifiile , a scapat porumbelul ? Fireste ca cifrele vehiculate de aia de la INS nu pot fi credibile si cam toti cei ce inca traim aici in Romania ne-am cam prins de asta insa..asa pe nepusa masa , sa recunoasca cineva chestia asta in mod aproape oficial…S-o pregatii iarasi ceva pentru amarastenii astia numitzi : POPORUL ROMAN ?

      Apreciază

  4. Paul said, on martie 28, 2022 at 10:46 pm

    Zelenski se pocăiește. Vrea sa semneze un nou acord cu România pentru protejarea minorităților din Ucraina în semn de respect fata de ajutorul pe care l-am dat.

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4893928277358434&id=100002239290147

    Apreciază

  5. Marian said, on martie 29, 2022 at 2:51 am

    Eu chiar nu-i pot intelege p’astia ! E moartea cat casa pe ei si…unii mai au vreme de asa ceva ? Am inteles ca s-au gasit si-acolo jandarmi scofulosi la datorie { dupa magariile facute in plandemie } care , la inceputul razboiului , au oprit la granita exodul barbatitor intre 20 si 40 de ani caci este normal ca barbatii sa moara pentru tara insa , dupa ce ca nebunul ala de la Kremlin le arunca bombardeaua zilnic si din fascisti nu-i mai scoate …sa-i mai dea aluia apa la moara , asta-i deja ceva prea mult dupa umila mea parere !P.S. Acest partid si-a trimes deja oamenii sa moara , LIDERII IN SPECIAL , pentru apararea Ucrainei , pentru alungarea cotropitorilor rusi sau…asteapta vremuri mai bune ?

    Apreciază

  6. Alex said, on martie 29, 2022 at 4:18 am

    Apreciază

  7. Paul said, on martie 29, 2022 at 1:40 pm

    Igor,
    Poți sa dezvolți mai mult ce ai spus? Persoanele care se spovedesc nu isi dau numele de familie și datele din buletin…

    Apreciază

    • scortisoara said, on martie 29, 2022 at 11:04 pm

      Cred ca vrea sa spună ca un preot știe cati bătrâni sau tineri sau copii se spovedesc . Un fel de statistica dar fără date personale ( nume , cnp) doar informații generale .

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.