SACCSIV – blog ortodox

Paxlovid, pastila antivirală produsă de Pfizer, autorizată de FDA pentru tratamentul COVID-19

Posted in Coronavirus, PFIZER, SUA by Vali on decembrie 24, 2021

Sursa: https://www.antena3.ro/international-news/paxlovid-pastila-antivirala-pfizer-autorizata-fda-tratamentul-covid-19-623709.html

Sursa foto: CNN

Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente a autorizat miercuri primul tratament antiviral oral pentru Covid-19: Paxlovid, o pastilă produsă de Pfizer. Persoanele bolnave o pot lua acasă, înainte să fie necesară internarea.

Paxlovid combină un nou medicament antiviral numit nirmatrelvir și unul mai vechi numit ritonavir. Este primul tratament oral pentru SARS – CoV- 2 care se poate administra la domiciliu.

Săptămâna trecută, Pfizer a publicat rezultate actualizate care au arătat că tratamentul reduce riscul de spitalizare sau deces cu 89%, dacă este administrat adulților aflați în categorii de risc ridicat în câteva zile de la primele simptome. Dacă se administrează în primele cinci zile de simptome, eficacitatea a fost similară: 88%.

„Autorizarea de astăzi a Paxlovid reprezintă un alt exemplu extraordinar al modului în care știința ne va ajuta în cele din urmă să învingem această pandemie, care, chiar și după doi ani, continuă să perturbe și să devasteze vieți în întreaga lume. Această terapie inovatoare, care s-a dovedit că reduce semnificativ spitalizările și decesele și poate fi luată acasă, va schimba modul în care tratăm COVID-19 și, sperăm, va ajuta la reducerea unora dintre presiunile semnificative cu care se confruntă sistemele noastre de asistență medicală și spitalicească”, a spus Albert Bourla, președinte și CEO Pfizer.

”Pfizer este gata să înceapă livrarea în SUA imediat pentru a ajuta Paxlovid să ajungă în mâinile pacienților care au nevoie cât mai repede posibil,” a adăugat.

de Cerasela Stafie

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on decembrie 24, 2021 at 2:17 pm

    PAVLOVXID, pastila autorizată de FDA →

    Apreciază

  2. Un om said, on decembrie 24, 2021 at 4:57 pm

    Vaccin într-o pastilă sau cum? Am spus foarte clar: NU NE VACCINĂM!

    Apreciat de 2 persoane

    • gheorghe said, on decembrie 24, 2021 at 10:06 pm

      Imitatie de Ivermectina si cu efect de intrerupere a reproducerii ADN la celule noi.

      Apreciază

    • Aurelian said, on decembrie 27, 2021 at 2:03 pm

      Pavlov? Cat de subtil. Asta nu era ala de facea experimente pe caini legate de reflexe?

      Apreciază

      • Viehu said, on ianuarie 1, 2022 at 2:24 am

        Pavlovx(id)… cov(id)… agenda (id)2020.. singurul antiviral aprobat in lumea este legat ca si vaccinul de identitatea digitala.

        Apreciază

  3. Klaus Schwab Fake said, on decembrie 24, 2021 at 6:17 pm

    Aceeasi Marie cu alta palarie, adica balarie marca Pfizer:

    Pfizer, surpriza din date finale pentru Paxlovid, tratamentul experimental anti-COVID

    https://www.antena3.ro/international-news/pfizer-studiu-tratament-paxlovid-date-finale-adulti-risc-ridicat-covid-622888.html

    Rezultatele actualizate ale Pfizer pentru tratamentul experimental anti-COVID al companiei americane arată o reducere masivă a riscului de spitalizare sau deces, anunță CNN.

    A NU SE UTILIZA!!!

    Această terapie inovatoare, care s-a dovedit că reduce semnificativ spitalizările și decesele și poate fi luată acasă, va schimba modul în care tratăm COVID-19 și, sperăm, va ajuta la reducerea unora dintre presiunile semnificative cu care se confruntă sistemele noastre de asistență medicală și spitalicească”, a spus Albert Bourla, președinte și CEO Pfizer.

    Oameni doresc vindecare, nu „reducerea unora dintre presiunile semnificative cu care se confruntă sistemele noastre de asistență medicală și spitalicească”.

    Nu isi mai doresc inca o „terapie inovatoare”.

    Apreciază

  4. gabimdi said, on decembrie 25, 2021 at 5:37 pm

    Cand aud de Pfizer….
    Poate pastila aceasta este de fapt un vaccin sub formă de pastilă… eu nu am incredere in ei!

    Apreciază

  5. Adryan said, on decembrie 28, 2021 at 5:20 pm

    Posibil să aibă și aceste pastile celule de copii avortați. De altfel se pare că tot mai multe medicamente obișnuite din farmacii conțin astfel de celule.
    Un director de spital american, exasperat de procentajul mare de personal medical care solicita exceptare de la vaccinare din motive religioase (adică datorită faptului că vaccinurile au celule de copii avortați), a dat o listă de medicamente obișnuite, incluzând chiar și banalul ibuprofen, despre care a spus că sunt fabricate și acelea cu astfel de celule, solicitând celor ce refuză vaccinurile din motive de conștiință să dea o declarație pe proprie răspundere că nu vor folosi nici acele medicamente.
    https://www.naturalnews.com/2021-12-20-major-hospital-admits-painkiller-developed-using-human-fetal-cell-lines.html

    Până la urmă pe undeva e normal: Trebuie să ne reamintim că rădăcina cuvântului „farmacie” este grecescul „φαρμακεία” (farmakeia) care în biblie este tradus „fermecătorie, vrăjitorie”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.