SACCSIV – blog ortodox

Jurnalist american: Companii majore din SUA, precum Oracle, General Electric sau Verizon au RENUNȚAT la obligativitatea vaccinării pentru angajați

Posted in vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by Vali on decembrie 13, 2021

Sursa: https://r3media.ro/jurnalist-american-companii-majore-din-sua-precum-oracle-general-electric-sau-verizon-au-renuntat-la-obligativitatea-vaccinarii-pentru-angajati/

Compania Oracle și-a anunțat angajații că nu mai este obligatorie vaccinarea, anunță jurnalistul american Alex Berenson pe blogul său.

Berenson a intrat în posesia unei comunicări interne a companiei americane, prin care angajații sunt informați că nu mai este obligatoriu să prezinte certificatul de vaccinare.

Decizia Oracle, unul dintre cei mai mari angajatori din SUA, cu peste 132.000 de angajați și unul dintre liderii mondial în IT, vine după ce mai multe instanțe au respins ordinul executiv al lui Joe Biden prin care acesta obliga firmele private cu peste 100 de angajați să-și vaccineze sau să testeze personalul.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Mai mult, ordinul a fost respins categoric prin vot și de Senatul American. Același Berenson, fost jurnalist la New York Times și autor a 13 cărți, a scris că decizia Oracle a fost copiată rapid și de alte corporații majore: General Electric, Verizon sau Health Corporation of America (HCA).

Deciziile vin după ce un alt gigant IT, compania INTEL, a refuzat să-și vaccineze angajații.

Radu Ursan

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. oracolul din Delphi said, on decembrie 13, 2021 at 5:07 pm

    Foarte logic. Au nevoie de oameni sănătoși și în toate mințile, cointeresați cu salarii foarte mari, pentru ca să-și ducă planurile mai departe.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.