SACCSIV – blog ortodox

Un grup satanic au convins un district școlar din Pennsylvania să își schimbe codul vestimentar antisatanic

Posted in satanism, SCOALA, SUA by saccsiv on noiembrie 5, 2021

USA TODAY: Hell of a victory: Satanists convince Pennsylvania school district to change anti-satanic dress code

A naibii victorie: Sataniștii au convins un district școlar din Pennsylvania să își schimbe codul vestimentar antisatanic

De MIKE SNIDER, 29 Octombrie 2021, USA TODAY

Sataniștii au obținut o victorie după ce au convins un district școlar din Pennsylvania să elimine interdicția din codul vestimentar al elevilor de a purta haine care sunt ‘de natură satanică’.

Districtul școlar Rose Tree Media School District, la vest de Philadelphia, a inclus o interdicție privind hainele satanice, alături de cele care sunt sugestive din punct de vedere sexual, obscene sau care promovează violența. Dar, la începutul acestei săptămâni, administratorul școlii a emis o declarație potrivit căreia referirea din codul vestimentar la hainele satanice va fi eliminată, a relatat WPVI-TV, un post de televiziune ABC din Philadelphia.

„Deși nu am avut nicio plângere sau îngrijorare adusă de vreun elev, părinte sau rezident, vom elimina acest limbaj din informațiile despre codul vestimentar actual din manualul elevilor”, se arată în anunț, conform WPVI.

Joseph Rose, fondator al grupului Satanic Delco, în Philadelphia. JOSEPH ROSE

Joseph Rose, fondatorul grupului din zona Philadelphia, Satanic Delco, a început să contacteze districtul școlar în urmă cu aproximativ o lună, după ce a aflat despre limbajul codului vestimentar de la părinții care au copii în acest district. Formularea este discriminatorie, a susținut el.

„Ideea că o școală publică, care nu este într-adevăr un loc pentru religie, pentru început, ar permite toate religiile, cu excepția uneia, este atât de evident nedreaptă și neconstituțională”, a declarat Rose pentru WPIV-TV.

Grupul Satanic Delco nu ‘promovează o credință într-un Satan personal’, se arată pe site-ul său. „Credem că religia poate și ar trebui să fie separată de superstiții. … A îmbrățișa numele Satan înseamnă a îmbrățișa o cercetare rațională lipsită de supranaturalism și superstiții arhaice bazate pe tradiții. Sataniștii ar trebui să lucreze în mod activ pentru a perfecționa gândirea critică și să exercite un agnosticism rezonabil în toate lucrurile. Credințele noastre trebuie să fie flexibile la cele mai bune înțelegeri științifice actuale ale lumii materiale – niciodată invers.”

Districtul școlar a făcut o mișcare corectă, a declarat profesorul de drept de la Villanova, Ann Juliano, pentru WPIV-TV. „Ei recunosc că ar putea exista convingeri religioase în cauză, nu că ar exista, dar ar putea exista, și, prin urmare, le-ar scoate”, a spus ea.

„Action News on 6abc: O organizație satanică locală a convins un district școlar din comitatul Delaware că aveau un cod vestimentar discriminatoriu față de sataniști.”

Rose se luptă în prezent cu o formulare similară a codului vestimentar – interzicerea hainelor sau a bijuteriilor cu referințe satanice sau de cult – la Garnet Valley School District, tot în apropiere de Philadelphia.

„Mă bucur că (districtul școlar Rose Tree Media) a făcut alegerea corectă, și sper doar că transmite un mesaj altor școli că libertatea de exprimare trebuie să fie acordată în mod egal”, a declarat Rose pentru USA TODAY.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.