SACCSIV – blog ortodox

MODELUL AUSTRALIAN ce va fi implementat pe INTREG PAMANTUL: toata lumea (vaccinati si nevaccinati) in lockdown, iar vaccinatii sunt premiati cu “ORA DE RECREERE” in aer liber o data pe zi

Posted in Australia, Coronavirus, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on august 31, 2021

Multi europeni s-au vaccinat deoarece s-au lasat prostiti de propaganda ce le spune ca astfel isi vor relua viata din trecutul nepandemic.

Ceea ce se petrece insa in Australia dovedeste ca s-au inselat amarnic, deoarece ce li s-a promis va fi de scurta durata. In Australia absolut toata lumea este la puscarie, indiferent daca e sau nu e vaccinata. Cei vaccinati primesc totusi un strop de “libertate”: au voie sa iasa o ora in plus la plimbator.

Si asa va fi pe intreg Pamantul…

Iata ce putem citi pe SUMMIT NEWS la Chilling: Vaccinated Australians To Be Granted New “Freedom”; Government Sanctioned “Hour Of Recreation”:

Înfiorător: Australienii vaccinați vor avea parte de o nouă ‘libertate’; Guvernământul a autorizat ‘Ora de recreere’

„Asta pe deasupra deja permisei ore de exerciții fizice”

De Steve Watson, 27 August 2021, Summit News

(Photo by James D. Morgan/Getty Images)

Într-o evoluție înfricoșătoare, australienilor din New South Wales (Noul Wales de Sud), care include orașul Sydney, li se va acorda o „libertate” suplimentară dacă sunt complet vaccinați, rezidenții putând „ieși din casă pentru o oră de recreere în plus față de ora de exerciții fizice”.

9 News din Australia a relatat: „Premierul Gladys Berejiklian a declarat că pragul de șase milioane de vaccinări atins săptămâna aceasta va permite o mică îmbunătățire a libertăților pentru rezidenții care și-au făcut vaccinul”.

Reportajul adaugă că „începând cu 13 septembrie, gospodăriile din zonele de interes ale guvernului din Noul Wales de Sud, vor putea petrece o oră suplimentară de recreere în aer liber, atâta timp cât toți adulții din gospodărie sunt complet vaccinați.”

Apoi clarifică: „Acest lucru se adaugă la ora de exerciții fizice deja permisă, ceea ce înseamnă că cei din gospodării vor putea vizita un parc.”

Uite:

Australia s-a confruntat cu unele dintre cele mai draconice reguli de izolare din lume. Armata a fost chemată să asiste la aplicarea măsurilor sanitare, iar criticii au comparând această situație cu cea din Coreea de Nord.

Lockdown-urile au fost instituite de mai multe ori în mai multe regiuni după ce a fost înregistrat un singur caz de COVID, iar scenele în care locuitorii, inclusiv copiii, sunt hăituiți de autorități au devenit ceva obișnuit.

Toți australienii care vor fi prinși că își exprimă sentimentele anti-lockdown riscă amenzi uriașe, iar miniștrii guvernamentali le-au spus deja oamenilor să nu vorbească între ei, și au declarat că ceea ce le va fi permis să facă în comunitate celor nevaccinați „va trebui controlat și restricționat” de către autorități.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

South Australia: Carantinatii sa aiba semn pe fata casei

Australia trimite armata pe străzile din Sydney pentru a impune carantina

ASA VA FI PE INTREG PAMANTUL? Pentru 78 de cazuri si un deces, australienilor li se cere să evite conversațiile ocazionale – chiar dacă poartă mască și sunt vaccinați

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pamaio said, on august 31, 2021 at 9:38 pm

    Israelienii vaxxinati sunt somati ca le expira cardul de vaxxinare daca nu se înțeapă şi a treia oară !

    https://www.zerohedge.com/covid-19/israel-warns-covid-green-pass-will-expire-if-residents-dont-get-third-jab

    Apreciază

  2. pamaio said, on august 31, 2021 at 9:48 pm

    Apreciază

  3. pamaio said, on august 31, 2021 at 10:35 pm

    Conducătorul Fanarului: Nu există scuze pentru cei care refuză vaccinarea
    https://spzh.news/ro/news/82253-glava-fanara-tem-kto-otkazyvajetsya-vakcinirovatysya-net-opravdanija

    Apreciază

    • abc said, on septembrie 1, 2021 at 11:20 am

      Vai de capul lui. El este cel ce adauga amar celor ce-si pierd serviciul si casa fiindca nu vor sa se injecteze cu otrava si oxid de grafen, vai lui atunci cand parintii isi vor plange copii ce mor sau raman cu sechele din cauza acestui experiment, vai lui ca el este lup ce-i ajuta pe cei ce vor sa puna pecetea lui antihrist pe oameni, vai lui ca in loc sa sara in ajutorul celor ce vor sa fie precum i-a lasat Dumnezeu, el ….. este lup, vai lui.

      Apreciat de 2 persoane

  4. vaivoua said, on august 31, 2021 at 10:51 pm

    lucrurile sunt mult mai grave in Australia satanica. risti sa fi omorat de politie daca te opui arestarii. te aresteaza pentru cea mai invizibila infractiune.

    Apreciază

  5. Vasile said, on august 31, 2021 at 11:05 pm

    https://www.facebook.com/watch/?v=1408933056108051 (Chanukah Sameach – Happy Chanukah! ) premierul south wales unde se petrec grozaviile astea spune ceva : „rededication of the Temple in Jerusalem” posibil se refera la Reconstructia templului . Cica ar fi de origine armeana si e casatorita cu un don pe nume Moses

    Apreciază

  6. Cristian Daniel said, on august 31, 2021 at 11:49 pm

    …repostez comentariul de la articolul cu baschetbalistul, eu avand o cunostinta in Australia. intr-adevar acolo parca s-a ajuns intr-un enorm lagar de concentrare… e f. bine ca se insista pe cazul Australia caci de aici ar putea pleca multe…

    Australia este poligonul de incercare al NOM, alaturi de Noua Zeelanda, daca experimentul cu lockdown-ul si vaccinurile nu reuseste in Australia, totul de va prabusi in lume ca intr-un joc de domino. De aceea cred ca acolo se va merge chiar pana la deschiderea focului contra protestatarilor in cazul in care manifestatiile vor creste in intensitate si vor lua aspecte violente (prin deturnarea lor), dar si trimiterea tancurilor pe strazi . Bineinteles, protestatarii vor fi infierati cu manie proletara de media obedienta si de autoritati drept iresponsabili, conspirationisti, anarhisti, golani, derbedei, huligani etc, posibil ca acolo sa fie la un moment dat un fel de Timisoara decembrie 1989…gulagul s-a mutat la Antipozi…daca operatiunea va reusi, vor urma Canada, SUA (cu riscul ca SUA sa se rupa intre nord si sud ca inainte de razboiul civil, chiar exista si o profetie in acest sens), Franta, UK, Germania, Grecia, Spania, apoi va veni si randul tarilor din estul Europei…

    mai adaug ca in opinia mea aceasta tara nu a fost aleasa intamplator, fiind cam 90 la suta apostata daca nu chiar satanizata, ea luand nastere prin deportarile penale ale Coroanei britanice care au avut loc in sec 18 chiar incepand din New South Wales. Iar recent un prim semnal de alarma a fost virulenta cu care vedeta rugbyului australian, Israel Folau, a fost pusa la stalpul infamiei dupa ce a ‘cutezat’ sa se pronunte impotriva homosexualitatii si a altor pacate pe care le-a observat cum se exacerbeaza in aceasta tara, mai era putin si era ars pe rug de conationalii sai demonizati…

    Apreciat de 2 persoane

  7. Marian said, on septembrie 1, 2021 at 1:35 am

    Saccsiv , daca postarea dumitale este adevarata si , sincer sa fiu chiar n-am mari indoieli in acest sens , nu uita faptul ca Australia , a fost pana mai nu stiu cand o imensa puscarie unde erau deportati , cei mai periculosi infractori ai Coroanei Angliei deci , australienii au in ADN-ul lor…inchisoarea . Altminteri , raman mirat de faptul ca , un popor intreg inghite pe nemestecate ca Prim Ministru lor Gladys Berejiklian , sa adopte niste masuri demne de North Koreea asupra populatiei unui intreg continent . Da’ , aia-i singura acolo , este de capul ei , face ce vrea muschii ei ? Probabil ca si la ei alegerile au loc peste…

    Apreciază

  8. Petru said, on septembrie 1, 2021 at 6:27 am

    Un oficial din Australia care s-a ales cu semipareză facială, deci nu fac toți injecții fictive:

    https://www.brighteon.com/e69afbcb-0a0c-4788-801f-dfde68ab2b26

    Apreciază

  9. sky said, on septembrie 1, 2021 at 6:45 am

    Australia e un experiment, si ca sa intelegeti ca in fiecare tara e aleasa cate o sluga pe criterii de ambitie si sociopatie, priviti cine e pus ca responsabil cu „criza covid” acolo:
    https://t.me/worlddoctorsalliance/9219

    Apreciat de 1 persoană

    • ledpanell said, on septembrie 1, 2021 at 9:24 pm

      …ca si la noi, degenerati, schimonositi, alterati, distrusi, si frustrati. Nu frustrari obisnuite, ci profunde, de oameni tarati. Chestii similare complexului dezradacinarii.

      Apreciază

  10. Sabin M. said, on septembrie 1, 2021 at 9:55 am

    Universitatea Cornell unde a promovat actualul primministru detine 11.11% din pfizer:
    pozitia 7 in lista din clip :
    https://www.bitchute.com/video/YAese2gYdOZp/
    Interesant ce alte nume mai sunt pe lista aceea sa intelegem de ce sunt direct interesati sa cenzureze informatia si sa impuna reguli totalitare asupra planetei.
    Cele 120.000.000 de vaccinuri antamate in numele romaniei se vor plati indiferent daca se vor livra si/sau daca se vor folosi, a se vedea clauzele din contractele semnate de ue in numele romaniei…

    Apreciază

    • ledpanell said, on septembrie 1, 2021 at 9:26 pm

      Astfel, chiar daca s-ar arunca sau dona la altii, banii cu imprumut cu care se cumpara vor agrava si mai mult criza la noi. Nu se va muri de jab, se va muri de foame.

      Apreciază

  11. rudyscc said, on septembrie 1, 2021 at 9:58 am

    Lumea este in dictatura. Asa e cand din cauza unei boli, a unui virus, accepti sa fii inchis in casa, sa ti se restranga din drepturi.
    Cum se poate schimba acest lucru? Se poate, e nevoie de un singur lucru: POCAINTA. Dar pe cine mai intereseaza?!

    Apreciat de 3 persoane

    • noname 7 said, on septembrie 1, 2021 at 2:02 pm

      Pe noi sa ne intereseze!
      Pe toate blogurile si site-urile Ortodoxe avem datoria de a trezi oameni spre pocainta.
      Numai pocainta si rugaciunea ne mai pot salva.
      Si mai ales rugaciunea catre Maica Domnului, care primeste orice cere de la Fiul ei. Degeaba ne rugam 5 sau 6, daca toti din comentarii de exemplu, am zice macar o „Nascatoare…” in plus, seara, pentru lume si pentru iertarea pacatelor, nu ni s-ar intampla nimic rau. In Franta si in alte tari e deja rau. La noi, daca nu ne vom pocai acum, cat ne-a mai dat Dumnezeu timp de pocainta, NU VA FI BINE!
      Cine asteptam sa ne salveze? Antihristul? Ca in afara de Dumnezeu nimeni nu ne poate apara de vaccinuri, carantine, testari obligatorii, etc.
      Va rog: o rugaciune in plus inainte de culcare, nu e un capat de lume. Sa ne rugam, caci rugaciunea e arma cea mai puternica, si e si gratis, n-are nevoie de gloante sau munitie.
      Sa tinem post lunile, miercurile si vinerile, daca nu pt noi, pt cei care se afla in nestiinta si care traiesc departe de Dumnezeu. Sa ne rugam sa avem timp sa ne intoarcem la El.
      Aici gasiti si rugaciuni de pocainta: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/12/cum-ne-mai-rabda-dumnezeu.html
      O sa mai postez in curand si altele, ale Sf. Efrem Sirul catre Maica Domnului.
      BOGORODICINAIA o gasiti aici: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/01/pravila-de-rugaciune-bogorodicinaia.html
      Tropare si Pslami: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/07/cerc-de-rugaciune-pentru-iertarea.html

      Sa mergem la Spovedanie! Neaparat sa ne gasim cat mai repede un preot Dreptslavitor, la care sa ne Spovedim curat, FARA MASCA, iar mai apoi daca primim dezlegare sa luam Trupul si Sangele lui Hristos. Indreptar de Spovedanie: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/04/cele-24-de-vami-ale-vazduhului.html

      Iertati pt atatea link-uri, dar poate sunt de folos cuiva…
      Doamne ajuta!

      Apreciat de 3 persoane

  12. Geo said, on septembrie 3, 2021 at 11:13 pm

    https://m.hotnews.ro/stire/25015353

    Apreciază

  13. […] MODELUL AUSTRALIAN ce va fi implementat pe INTREG PAMANTUL: toata lumea (vaccinati si nevaccinati) i… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.