SACCSIV – blog ortodox

Prezentatoarea BBC Lisa Shaw a murit din cauza vaccinului anti-Covid, constată medicul legist

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccin, vaccinare in masa by Vali on august 28, 2021

Sursa: https://alephnews.ro/guvern/prezentatoarea-bbc-lisa-shaw-a-murit-din-cauza-vaccinului-anti-covid-constata-medicul-legist/

Sursă foto: BBC

  • Prezentatoarea BBC Lisa Shaw a murit din cauza vaccinului anti-Covid, spune medicul legist.
  • Prezentatoarea a fost internată după ce a avut dureri de cap, iar medicii au descoperit că suferise o hemoragie cerebrală.
  • Lisa a murit din cauza complicaţiilor apărute în urma vaccinării cu AstraZeneca“, spune Karen Dilks, medicul legist principal din Newcastle.

Prezentatoarea BBC Lisa Shaw a murit din cauza complicațiilor apărute în urma vaccinării anti-Covid, constată medicul legist, scrie BBC.

Lisa Shaw, angajată a staţiei BBC Radio Newcastle, a murit la vârsta de 44 de ani, în luna mai, la spitalul Royal Victoria, la aproximativ trei săptămâni după ce a primit prima doză a vaccinului AstraZeneca.

Prezentatoarea a fost internată după ce a avut dureri de cap, iar medicii au descoperit că suferise o hemoragie cerebrală.

Lisa a murit din cauza complicaţiilor apărute în urma vaccinării cu AstraZeneca“, spune Karen Dilks, medicul legist principal din Newcastle.

Shaw a început să se plângă de dureri de cap la câteva zile după vaccinare. A ajuns la un spital din Durham, unde medicii au descoperit că a dezvoltat cheaguri de sânge. Ulterior a fost transferată la infirmeria Victoria Royal, unde a primit mai multe tratamente, dar, în ciuda eforturilor, a murit pe 21 mai.

Tuomo Polvikoski, patolog, i-a spus medicului legist că Shaw se simțea bine şi era sănătoasă înainte de a primi vaccinul. El spune că dovezile clinice „susţin cu tărie ideea că problema de coagulare a sângelui la nivelul creierului a fost, într-adevăr, indusă de vaccin. Pe baza informaţiilor clinice disponibile, pare a fi cea mai probabilă explicaţie“.

Moartea lui Shaw a avut loc la câteva săptămâni după ce grupul consultativ din Marea Britanie a restricţionat utilizarea vaccinului Oxford/AstraZeneca pentru persoanele de peste 40 de ani, după ce au fost raportate mai multe cazuri de apariţie a cheagurilor de sânge după vaccinare. O serie de alte ţări au impus restricţii similare sau au suspendat în totalitate utilizarea vaccinului.

Shaw a primit prima doză a vaccinului pe 29 aprilie 2021. Ulterior a dezvoltat o tromboză indusă de vaccin şi trombocitopenie – o complicaţie rară şi agresivă asociată cu vaccinul AstraZeneca, care a fost cauza principală a deceselor.

de Andreea Neblea

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. carla said, on august 29, 2021 at 12:10 am

    Presupun că cei care impun/condiționează/presează pentru administrarea unui vaccin, soldat cu deces, sunt buni de plata și sumele nu pot fi mici, pentru că vaccinatului nu i se lasă multe șanse să se opună. Deci cine plătește?

    Apreciază

  2. Marian said, on august 29, 2021 at 1:02 pm

    Stiind ca astia din afara , astia care traiesc o viatza cat de cat normala si care , nu prea inghit pe nemestecate chestia aia cu ” guvernul are intotdeauna dreptate ” , mai ales in urma rezultatului dovedit foarte clar in urma necropsiei privind cauza decesului , rudele , neamurile lui Lisa Shaw , astia nu vor actiona in instantza firma producatoare a vaccinului Oxford/AstraZeneca ? Dupa cate-mi amintesc , aia nu se joaca cu chestii dintr-astea si-n plus sumele solicitate ca despagubiri , sume aprobate de instante , alea depasesc cu multe zerouri orice cifra cu care noi romanii suntem obisnuiti…la noi in tara . Ma intreb { retoric evident } , oare ce s-ar fi intamplat daca , la nivel global s-ar fi procedat la necropsii pentru toti cei declarati decedati de covid si s-ar fi descoperi ca au murit de fapt , din cu totul alte cauze , oare cat ar fi acum profitul firmelor producatoare de … ” vaccinuri ” ?

    Apreciază

    • Angelica B said, on august 29, 2021 at 3:17 pm

      @Marian
      Contractele dintre firmele producătoare de vaccinuri (fie că este vorba de Astra Zeneca sau de altele) şi statele în cauză sunt făcute în defavoarea totală a statelor. Cu alte cuvinte, firmele producătoare de vaccinuri nu au nici o responsabilitate şi nici o obligaţie. Nu ai cu cine să te judeci. Aceste contracte sunt secretizate pe 10 ani (iar cel cu statul Israel este secretizat pe 30 de ani). Ştim cam cum stau lucrurile pentru că un jurnalist francez a dezvăluit contractul făcut cu statul albanez (cineva a reuşit să sustragă acest contract). Aceste contracte nici măcar nu au termene de finalizare, aşa că vaccinarea va fi pe veci, iar plata vaccinurilor se va face mereu înainte de livrarea lor. Iar dacă dai statul în judecată, mă întreb retoric, cine să-ţi facă dreptate? E o luptă inutilă cu morile de vânt.

      Apreciază

      • Marian said, on august 29, 2021 at 8:36 pm

        @Angelica B Sincer sa fiu , chiar nu cunosteam amanuntele pe care le-ai furnizat prin replica dumitale asa incat , avand in vedere ca , la cat sunt eu de suspicios in privintza oricarui guvern din oricare tara mi-ai mai adaugat un motiv in plus pentru a fi , si mai suspicios de azi inainte . Multumiri . Inca o intrebare , adresata dumitale si celor ce se pricep : firmele respective platesc bugetelor acelor state , ale oricaror state , ceva din profitul urias obtinut ? P.S. In alte tari…s-a mai vazut ca , cineva sa actioneze STATUL in judecata si…chiar sa si castige , fireste acela nefiind vreun amarastean .

        Apreciază

      • Angelica B said, on august 31, 2021 at 11:36 pm

        @Marian
        Din contractele respective rezultă un lucru clar, dacă mai era nevoie de o clarificare în acest sens: aproape (zic „aproape” din necunoştinţă) toate statele lumii, reprezentate prin guvernele lor, sunt nişte marionete. Că firmele în cauză plătesc impozite la buget? Mă îndoiesc că o fac, ori se fac că o fac. Uite, de pildă, ce se întâmplă la noi: cine sunt cei mai mari datornici la buget? Dacia (francezii de la Renault); OMV (austrieci); Rompetrol (aparent Kazakhstan, dar în spate sunt alţii); Kaufland (germani); Ford (americani); British Tabacco (britanici); Lukoil (ruşi); Carrefour (francezi) etc. Dacă eşti român, ai o afacere şi nu plăteşti la buget, o încurci. Dovada că statul român nu mai este al nostru este schimbarea destinaţiei impozitării. Ceea ce remarca şi Mântuitorului: „Iisus i-a luat înainte, zicând: Ce ţi se pare, Simone? Regii pământului de la cine iau dări sau bir? De la fiii lor sau de la străini? El I-a zis: De la străini. Iisus i-a zis: Aşadar, fiii sunt scutiţi” (Matei 17, 25-26). Iată că la noi, acum, străinii sunt scutiţi, iar noi românii, „fiii”, plătim dări.
        Statul poate fi dat în judecată şi ai şi şansa să câştigi (chiar dacă eşti „amărăştean”), dar depinde de speţă. Ca exemplu, dacă incriminezi statul că ţi-au fost încălcate drepturile homosexuale, cauzele de câştig sunt maxime, pe când în privinţa vaccinării mă îndoiesc de vreo dreptate, dimpotrivă, ăştia ar fi în stare să te treacă de la apărare la acuzare pe un motiv de genul: „zădărnicirea combaterii bolilor”. Justiţie pământească nu mai există, doar la Dumnezeu.

        Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.