SACCSIV – blog ortodox

Profesorii nevaccinați și care refuză să fie testați nu vor mai preda fizic peste pragul de 6 la mie. Cîmpeanu: Să se odihnească puțin

Posted in Romania, STIRI by Vali on august 21, 2021

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/profesorii-nevaccinati-si-care-refuza-sa-fie-testati-nu-vor-mai-preda-fizic-peste-pragul-de-6-la-mie-cimpeanu-sa-se-odihneasca-putin-1639839

FOTO: Inquam Photos – Ilona Andrei

Profesorii care au avut posibilitatea să se vaccineze și nu au făcut-o, nu au trecut prin boală și nici nu vor să se testeze nu vor mai putea preda fizic, atunci când pragul de infectare cu coronavirus va fi mai mare de 6 la mie. „Să se odihnească puțin”, a fost mesajul ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu.

„Vorbim de acces nediscriminatoriu până la pragul de 6 la mie. Peste 6 la mie, acei colegi care au avut posibilitatea să se vaccineze și nu s-au vaccinat, care nu au trecut prin boală și nici nu s-au vaccinat, în aceste cazuri va fi posibilitatea de testare la fiecare 72 de ore.

Dacă nici nu s-au vaccinat, nici nu doresc să fie testași – testarea fiind asigurată de DSP, o pot face și în privat, dar nu decontăm cheltuielile – în această situație va trebui să nu mai oferim avantajul posibilității de predare fizică acelor colegi care au posibilitatea să se vaccineze și nu au făcut-o, nici nu au trecut prin boală, nici nu vor să se testeze la fiecare 72 de ore..

Până la 6 la mie să se odihnească puțin”, a declarat ministrul Educației.

El a explicat și ce înseamnă această „odihnă” la care ss-a referit: „Nu concediați. Până la coborârea ratei de incidență sub 6 la mie să se odihnească puțin”.

„E greu de înțeles – să ai posibilitatea să te vaccinezi și să nu o faci, evident în situații în care nu sunt constrângeri de natură medicală”, a subliniat el.

Editor : G.M.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. acelas said, on august 21, 2021 at 8:40 pm

    jeguri de autoritati. Parca iti trebuie doctorate sa vezi ca se moare pe capete din vaccin ca sa nu mai vorbim de efectele adverse ultra nocive

    https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/stefanos-tsitsipas-vaccin-coronavirus-guvern-639956.html

    Apreciază

    • carla said, on august 22, 2021 at 3:32 am

      Păi nu asta au în agendă, nu pentru aceasta este acoperită hoția alegerilor, ca aceștia să execute planul? Cum o chema pe cea căreia i-au scăpat porumbeii pe Facebook prin 2018, despre cum va fi lumea noastră în neomarxism. Să trăim în grupuri nu în familie, abolirea proprietății, școlile online… O altă „somitate” a lor afirma că drepturile omului sunt un lux teoretic. Ei cred, oare, că atunci când îi va fugări lumea pe străzi și vor fugi că potârnichile, vor fi salvați de superiorii lor întunecați de la care primesc ordine? Cred mai degrabă că vor fi sacrificați de către aceștia atunci când nu le vor mai fi de vreun folos. Așa, ca să dea un semnal…

      Apreciat de 2 persoane

  2. GABI said, on august 21, 2021 at 9:03 pm

    si eu propun (lui si tuturor care vin cu astfel de idei) sa se odihneasca ei mai intai si cat mai mult !!! pana vor incepe sa gandeasca sanatos ….

    Apreciat de 2 persoane

    • Mihăilă Ioan said, on august 22, 2021 at 12:14 am

      🤣🤣ei stau bine odihniți pe taxele noastre de aia a spus să se odihnească un pic 🤣iar câmpeanu e slugoi odihnit și părtaș la genocid ce vreți mai mult de la el??o să se odihnească și el un pic pe lumea ailaltă în butoiul de smoală slugă nemernică 😡

      Apreciat de 2 persoane

  3. documenteortodoxe said, on august 21, 2021 at 10:25 pm

    32.000 de brazilieni au murit după ce au obținut serul experimental anti COVID-19! Raport oficial! https://thetruedefender.com/32000-brazilians-died-after-getting-the-covid-19-experimental-shot-official-report/

    Apreciat de 1 persoană

  4. Marian said, on august 22, 2021 at 8:55 am

    Spune cineva { ” acelasi ” } intr-o replica : ” jeguri de autoritati. ” Nu m-asi baga insa , TREBUIE sa-i dau replica si , rog colectivul redactional al Saccsiv , sa nu ” evite ” replica mea . ACELASI , nu ” jeguri de autoritati ” ci , jeguri de profesori ! Mai ti minte ” acelasi ” , de cate ori au amenintzat profesorii c-o greva generala din diferite motive imputabile , evident guvernului ?Eu personal tin minte ca , au fost in acesti treizeci de ani de minim opt , astfel d e amenintari . De cate ori s-au tinut de promisiune sidicatele din invatatmant iti mai amintesti ? Iti spun eu : DOAR ODATA SI ATUNCI , PARTIAL ! Iti mai amintesti acea greva generala declarata la nivel national in urma cu doar vreo sase sau shapte ani unde , profesorii , cadrele didactice din cam toata tara au dat curs grevei insa…s-au gasit oameni cu…” scaun la cap ” profesori din cateva orase mari ale Romaniei { Botosani , Vaslui , Iasi , Galati , fiind doar cele pe care le mai am eu in memorie } care s-au prezentat la cursuri continuindu-si activitatea si declarand ca : acea greva si grevistii , nu-i reprezinta ? Iar acesta-i doar un exemplu . Vali , cu mult respect te contrazic . Sorin Campeanu n-are nici o vina , singura vina apartine doar profesorilor si , in mai mica masura sindicatelor ce au in fruntea lor , oamenii de paie ai oricarei guvernari . Sorin Campeanu dincolo de pregatirea sa universitara si de cariera-i didactica , este doar un politician ce , face ce stie el mai bine : arunca cu vorbe . Aici cred ca-i binevenita propunerea sugerata de catre GABI : ” si eu propun (lui si tuturor care vin cu astfel de idei) sa se odihneasca ei mai intai si cat mai mult !!! pana vor incepe sa gandeasca sanatos ….

    GABI : in asemena conditii , dupa ce ca avem atati analfabeti ” functionali ” plus , profesori ce au obtinut note sub 5 la examenele d e titularizare SIGUR s e va indeplinii visul de aur al tuturor neomarxistilor : punerea pe butuci a invatamantului romanesc caci , c-o tara plina ochi cu prosti , este foarte usor sa faci ce vrei cu ea , acesta fiind doar unul dintre pasii ce trebuiesc facuti pentru disparitia acelei tari de pe harta lumii . Iertaciune-mi cer , intregului colectiv redactional pentru vehementza insa , am dreptate !

    Apreciază

    • iulia20m said, on august 22, 2021 at 11:01 am

      Eu fac apel aici catre avocati cu suflet sa ajute profesorii cu model de plangere in instanta si cu tot demersul care trebuie facut. Trebuie sa mai fie macar 100000 de profesori care nu vor face nici una nici cealalta dar care nu vor nici sa se „odihneasca putin”. Daca o clasa ramane fara profesor o singura ora si nu are cine sa intre acolo, e jale. Ce se intampla daca jumatate dintre clase raman fara profesori la ore? Daca 100000 de profesori se vor odihni putin, sper sa fie atatia, atunci scoala va fi in haos.

      Apreciat de 1 persoană

  5. Valentin said, on august 22, 2021 at 11:53 pm

    sa se odihneasca… cine se crede el ?

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.