SACCSIV – blog ortodox

Brigitte Bardot RESPINGE permisul de sănătate și îi cheamă pe cei nevaccinați la REVOLTĂ: ‘Banii noștri poartă viruși. Ar fi bine să nu îi dăm statului’

Posted in Coronavirus, STIRI, vaccinare in masa by Vali on august 13, 2021

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/brigitte-bardot-respinge-permisul-de-sanatate-si-ii-cheama-pe-cei-nevaccinati-la-revolta-banii-nos_1940959.html

Brigitte Bardot critică cu fermitate permisul de sănătate într-un interviu recent în săptămânalul Valeursactuelles. Bardot își aduce sprijinul neclintit demonstrațiilor împotriva permisului de sănătate și a obligației de vaccinare.

Ea sugerează un boicot total pentru stat, oferind francezilor nevaccinați, care nu vor mai „avea posibilitatea de a trăi normal și liber” să „lovească impozitele. Deoarece banii noștri poartă viruși, cred că ar fi bine să nu îi dăm statului.”

Vedeta editorialistă de la CNews este un bun candidat la alegerile prezidențiale din 2022. „Sunt foarte conștientă de tot ce a spus, i-am citit cărțile”, a spus fosta vedetă de film (n.r.: Éric Zemmour).

Cu toate acestea, în ciuda „unei stări și a unei valori foarte puternice”, Bardot regretă că „nu are aceeași perspectivă [n.r.: ca ea] asupra animalelor.” „Voi vota partidul sau persoana care se adresează cel mai bine suferinței animalelor. Restul, nu-mi pasă!”

Autor:

Mihai Cistelican

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marian said, on august 13, 2021 at 10:01 am

    Inca mai traieste asta ??? Cred ca are 90 si ceva de ani …Am vazut deja o chestie la francezii astia recalcitranti care , nefiind prea doritori de vaccinare si care nu mai au DREPTURILE SI LIBERTATILE CONSTITUTIONALE { retrase d e catre Statul lui Macron } pe care le au …ailalti , si-au amenajat pur si simplu locuri in parcuri , gradini publice si chiar pe starzi in fatza locuintelor proprii unde pot fi serviti cu mancare si bautura , plus…cafelele si cognacul de rigoare fara sa mai deranjeze spaimele vaccinatilor sau Jandarmeria . Sunt foarte curios cat va dura toata aceasta trebusoara adica , cand vor lua atitudine inclusiv patronii de HoReCa din Franta impotriva acestor legi ce …le afecteaza probabil afacerile . N-o exista si pe-acolo o Amalia Bellantoni care sa-l injure pe Macron si Guvernul Frantei ce , au cam uitat deja care-i esenta spiritului francez , acele …LIBERTE , EGALITE…FRATERNITE care-s mai vechi decat Macron insasi sau de cat COVID 19 ?!?

    Apreciază

  2. Aly Aly said, on august 14, 2021 at 8:23 am

    Cine are ani in spate stie ce e aia LIBERTATE. De aceea batrani trebuie sa piara.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.