SACCSIV – blog ortodox

Cinci persoane angajate în vaccinarea împotriva poliomielitei au fost împușcate mortal în Afganistan

Posted in AFGANISTAN, morti, poliomielita, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iunie 23, 2021

Unites Nations: Five polio vaccination workers shot dead in Afghanistan; UN condemns ‘brutal’ killings

Cinci persoane angajate în vaccinarea împotriva poliomielitei au fost împușcate mortal în Afganistan; ONU condamnă crimele „brutale”

UNICEF Afganistan / Celeste Hibbe | Un angajat sprijinit de ONU administrează un vaccin împotriva poliomielitei unui copil mic în Afganistan (fișier).

15 Iunie 2021 | Pace și Securitate

Cinci lucrători din domeniul sănătății ce desfășurau o campanie de vaccinare împotriva poliomielitei în provincia afgană Nangarhar au fost uciși marți, și alți patru răniți, în timpul unei serii de atacuri condamnate de un înalt oficial al ONU pe teren, ca fiind brutale și „fără sens”.

Biroul de coordonare umanitară al ONU, OCHA, a declarat că decesele și rănirile au avut loc în timpul a cinci atacuri separate asupra lucrătorilor din domeniul sănătății – cel mai recent din ultima perioadă a fost în martie când s-au înregistrat trei decese în rândul lucrătorilor din sănătate, uciși în timpul campaniei naționale de vaccinare împotriva poliomielitei la Nangahar.

La începutul acestei luni, angajații umanitari ai grupului de deminare Halo Trust au fost atacați în nordul Afganistanului, unde extremiștii dintr-un afiliat al ISIL au ucis zece și au rănit mai mult de o duzină, în ceea ce Consiliul de Securitate al ONU a descris ca fiind un „atac cumplit și laș”.

Coordonatorul Rezident și Umanitar al ONU în țară, dr. Ramiz Alakbarov, a declarat marți că este „consternat de brutalitatea acestor crime”, adăugând că „violența fără sens trebuie să înceteze”, îndemnând autoritățile afgane să aducă pe cei responsabili în fața justiției.

El a spus despre campania națională care a început abia luni, și care vizează atingerea a aproape 10 milioane de copii sub cinci ani vaccinați, a fost suspendată în regiunea de est. „Campaniile de imunizare împotriva poliomielitei sunt vitale și sunt o cale eficientă de a vaccina milioane de copii… Privarea copiilor de asigurarea unei vieți sănătoase este inumană.”

Un atac asupra copiilor

„Organizația Națiunilor Unite condamnă cu fermitate toate atacurile asupra lucrătorilor din domeniul sănătății oriunde. Obstrucționarea asistenței medicale este un atac imparțial împotriva lucrătorilor din domeniul sănătății, iar a lua apărarea obstrucționiștilor este un atac asupra copiilor, ale căror vieți cadrele medicale încearcă să le protejeze.”, a adăugat el.

ONU a exprimat cele mai profunde condoleanțe familiilor, prietenilor și colegilor celor care și-au pierdut viața, dorindu-le răniților să se refacă complet.

Tedros „profund întristat”

Șeful Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a scris pe Twitter că este „profund întristat” de atacuri, adăugând că „accesul la serviciile de sănătate esențiale și campaniile de imunizare ar trebui să fie fără obstacole, astfel încât comunitățile să poată fi protejate”.

Potrivit știrilor, anul trecut Afganistan a raportat 56 de cazuri noi de poliomielită. Însă oficialii au raportat că din octombrie anul trecut a fost detectat un singur caz de virus poliomielitic sălbatic.

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. sky said, on iunie 23, 2021 at 12:01 pm

  Religia pacii, distrug, subjuga sau ucid tot ce nu se conforma legii Sharia.

  Apreciază

 2. Proteine spike gasite postmortem said, on iunie 23, 2021 at 12:52 pm

  First case of postmortem study in a patient vaccinated against SARS-CoV-2
  Highlights

  We report on a patient with a single dose of vaccine against SARS-CoV-2.


  He developed relevant serum titer levels but died 4 weeks later.


  By postmortem molecular mapping, we found viral RNA in nearly all organs examined.

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1201971221003647

  Apreciază

  • A. said, on iunie 23, 2021 at 4:05 pm

   FUCK ! Deci e si GENOCID pana la urma !!!

   D’aia tot INSISTA ei sa-ti INJECTEZI „ceva” in corp!

   De ce nu tratament traditional sau, in cel mai rau caz, pastile ? (Sa zicem ca virusul ‘bau bau’ e chiar asa de rau???)

   Apreciază

 3. Inside France’s vaccine passport and test verification COVID app said, on iunie 23, 2021 at 1:03 pm

  https://runwaygirlnetwork.com/2021/06/04/frances-vaccine-passport-covid-app/

  Apreciază

 4. Elena said, on iunie 23, 2021 at 1:26 pm

  PREMIERUL FLORIN CÂŢU

  MESAJ DE PAŞTELE CATOLIC -( …Cristos a Înviat!”)

  Premierul Florin Cîțu a adresat sâmbătă un mesaj românilor care celebrează Paștele Catolic, marcate și anul acesta de condițiile impuse de pandemie.

  „Credincioșii romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici lutherani se pregătesc să celebreze Învierea Domnului, cu aceeași încredere și speranță în puterea credinței și a binelui, chiar dacă și anul acesta Sfintele Sărbători Pascale vor fi marcate de condițiile impuse de pandemie”, a transmis premierul, potrivit Mediafax.
  Florin Cîțu a precizat că apreciază responsabilitatea și solidaritatea pe care comunitățile religioase le-au manifestat în toată această perioadă și pentru îndemnul adresat credincioșilor ca măsurile dispuse de către autorități să fie riguros respectate.

  „Viața spirituală ne hrănește speranța și ne ajută să fim mai puternici în încercările prin care trecem uneori. Doresc tuturor sărbători pline de sănătate, lumină și bucurie, cu încrederea că împreună vom avea puterea de a depăși greutățile, mergând solidari pe drumul Învierii! Cristos a Înviat!”, se mai arată în mesaj.

  MESAJ DE PAŞTELE ORTODOX (1 mai)
  • Premeirul Florin Cîțu a transmis un mesaj de Paște.
  • Cîțu: „Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate”.
  • Cîțu: „Renunțările de până acum au dat și dau în continuare roade”.
  Renunțările de până acum au dat și dau în continuare roade, spune premierul Florin Cîțu în mesajul său de Paște: „Întâmpinăm Sfintele Paști anul acesta cu încrederea că vom depăși cu bine perioada dificilă pe care o traversăm și vom reveni cât mai repede la normalitate”.
  Eforturile individuale și comune își arată zi de zi beneficiile pentru sănătate, viață socială și economică, iar renunțările de până acum au dat și dau în continuare roade, transmite prim-ministrul.
  „Iubirea față de aproapele nostru, manifestată ca solidaritate și responsabilitate, a făcut ca personalul medical să reușească să salveze vieți și să aline suferințe, iar lucrătorii din domenii importante pentru cetățeni să desfășoare activitatea în condiții de siguranță și să-și îndeplinească misiunea mai departe, atunci când pandemia părea de neoprit. Mulțumesc tuturor românilor care, de peste un an, dovedesc responsabilitate și fac eforturi să se adapteze noilor realități! În acest demers, care a fost uneori foarte greu, trebuie să fim împreună, pentru binele nostru comun”, scrie Cîțu.
  Premierul adaugă că depinde doar de noi să continuăm lupta pentru sănătate și echilibru și este vital să menținem rigorile necesare unui trai în siguranță și să ne vaccinăm pentru a ne da șansa unul altuia la o viață cât mai aproape de normalitate: „Am convingerea că, alături de cei dragi, vom găsi în continuare surse de motivație și de perseverență pentru a trece cu bine acest exercițiu de răbdare și a dovedi că tradițiile creștine și măsurile de protecție împotriva COVID-19 pot fi respectate în egală măsură. Credincioșilor care celebrează Sărbătorile de Paști le doresc sănătate, armonie, iar speranța să ne lumineze gândurile, în timp ce privim spre cel de lângă noi și, împreună, spre viitor”.

  Am citit -“Câţu are tată austriac” şi din fragmentele de mai sus am dedus că nu are legătură cu ortodoxia. De ce la conducerea unui popor predominant ortodox sunt numai conducători străini de credinţă. Oare toţi liberalii botezaţi şi practicanţi ai dreptei credinţe creştine sunt consideraţi incapabili pentru cele mai înalte funcţii?

  Apreciază

 5. A. said, on iunie 23, 2021 at 4:38 pm

  ‘Vaccinul’ prezis din 1995:

  sau subtitrat:

  IMPLANTAREA numita ‘vaccin’ E PECETEA !

  Apreciat de 1 persoană

  • VioletaB said, on iunie 25, 2021 at 8:31 am

   @A. Clipul cu acel dr francez pare făcătură, in sensul ca imaginea și mișcările buzelor/vocea nu se potrivesc. Asta nu înseamnă că nu se poate întâmpla ceea ce zice acolo…

   Google translate pt descrierea clipului:

   Dr. Pierre Gilbert 1995 Vaccinuri magnetice (subtitrări în engleză)
   87.755 vizualizări

   Publicat la 18 mai 2021
   Dr. Pierre Gilbert în 1995:
   „În distrugerea biologică există furtunile organizate pe câmpurile magnetice. Ce va urma este o contaminare a fluxurilor de sânge ale omenirii, creând infecții intenționate. Acest lucru va fi aplicat prin legi care vor face vaccinarea obligatorie. Și aceste vaccinuri vor face posibilă controlați oamenii. Vaccinurile vor avea cristale lichide care vor deveni găzduite în celulele creierului, care vor deveni micro-receptoare de câmpuri electromagnetice unde vor fi transmise unde cu frecvențe foarte joase. Și prin aceste unde cu frecvență joasă oamenii nu vor putea gândi, vei fi transformat într-un zombie. Nu te gândi la asta ca la o ipoteză. Acest lucru a fost făcut. Gândește-te la Rwanda ”

   Acest lucru este, de asemenea, interesant: tranzistoare de dimensiuni virale: https://www.harvardmagazine.com/2011/01/virus-sized-transistors

   Apreciază

 6. bluccss said, on iunie 24, 2021 at 11:22 pm

  Repostez aici in speranta ca informatia va ajunge la cat mai multa lume!

  Intelectualul Mircea Puscasu a prezentat informatii care ar trebui sa ne alarmeze despre proteinele magnetice/optice (proteina Spike este tot o proteină magnetică și se găsește în Vaccinurile COVID)
  Las aici un link către extrasul din emisiune (s-au prezentat informații extrem de interesante despre pericolul proteinelor care răspund la stimuli magnetici/optici): https://www.youtube.com/watch?v=kOgm9FX8KDA&ab_channel=MyChannel

  Sursa textului videoclipului se gaseste pe youtube, la sectiunea Descriere și este aceasta:

  Lucrurile foarte esențiale care s-au prezentat în emisiune:
  Optogenetica si magnetogenetica.
  ⚠️ 👉 *Proteina SPIKE din vaccinurile COVID este o proteină magnetică, lucru confirmat de Robert W. Malone, inventatorul platformei mARN (baza teoretică pentru aceste vehicule mARN/ spre exemplu vaccinurile mARN), ceea ce ar trebui să ne alarmeze!*
  👉 *Există studii clinice asupra anumitor „Proteine” cu modificări genetice prin declanșatori optici/magnetici.*
  ⚠️ *Un astfel de studiu umarește modificarea expresiei genelor (aparatului genetic „uman”) în timp real prin anumite câmpuri electro-magnetice (anumite frecvențe), ceea ce produce modificarea metabolismului țintit al subiectului (corpului țintă căruia i s-au introdus proteine magnetice).*
  👉 *Repercursiuni ipotetice: ⚠️ ⚠️ Dacă vrea să-i închidă subiectului pancreasul sau nervul valvic sau să mărească bătăile inimii etc. se dă drumul la o anumită frecvență!*

  *OBSERVAȚIE:*
  Din Sursa Wikipedia: *Gena* este o unitate moleculară a eredității în organismele vii. Comunitatea științifică a denumit astfel porțiunile din ADN sau ARN care codifică un polipeptid sau a unui lanț ARN ce are o funcție anume în cadrul organismului, (totuși încă există controverse privitoare la acest ultim aspect).
  ––––––––––––––-
  Clipul Video este un extras din *emisiunea ce se poate găsi pe pagina de facebook – Starea De Libertate – cu moderatorul POMPILIU DIPLAN și intelectualii MIRCEA PUSCASU și IULIAN CAPSALI – 24 iunie 2021*
  👉 *Link-ul către întreaga emisiune este: https://fb.watch/v/1b590mA6F/ *
  ––––––––––––––-
  Drepturi de autor (Copyright):
  👉 * STAREA DE LIBERTATE, https://www.facebook.com/StareaDeLibe…
  (video la: https://fb.watch/6kB3qP0sBG/)
  👉 *NasulTV/ SA VORBIM DESPRE TINE: https://www.facebook.com/nasulteleviz…
  (video la: https://fb.watch/6kB7_705gu/)

  Apreciază

 7. bluccss said, on iunie 24, 2021 at 11:23 pm

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: