SACCSIV – blog ortodox

VALUL 4. Valeriu Gheorghiță s-a enervat pe primari: Să nu se uite la toamnă cum le sunt carantinate localitățile

Posted in Coronavirus, PRIMARIE, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on iunie 16, 2021

Valeriu Gheorghiță, conform ALEPH NEWS:

Tocmai din acest motiv am propus reorganizarea activităților de vaccinare, în special în rural, să avem un calendar clar și detaliat al activităților de vaccinare în fiecare localitate în parte, pe de o parte pentru că estimăm apariția acestui val de îmbolnăviri. Și nu vreau să ne trezim în toamnă cu localități care să spună faptul că la ei nu au ajuns vaccinuri (…) Altfel este posibil ca în toamnă să avem probleme în localități în care imunizarea colectivă a populației este mult sub ce este relevant din punct de vedere epidemiologic. Este posibil să se ajungă la situații în care anumiți reprezentanți locali să se uite cum vor fi carantinate localitățile lor pentru că în perioada în care era momentul să se vaccineze nu s-au desfășurat aceste activități

Dacă nu avem o rată de acoperire vaccinală suficientă încât să se încetinească răspândirea infecției în cadrul populației suntem la risc de un nou val 4. Nu este speculație, este, din păcate o realitate cu care ne vom confrunta. Dar ce ține de noi este să diminuăm amplitudinea

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniel said, on iunie 16, 2021 at 11:28 am

    Au inceput amenintarile

    Apreciază

  2. Paul said, on iunie 16, 2021 at 12:06 pm

    Bine Vali, te aștept cu valul 4…

    Apreciază

  3. previziuni pentru la toamnă said, on iunie 16, 2021 at 12:11 pm

    DE UNDE ȘTIE că la toamnă va fi valul nu știu care??? Are darul de a cunoaște viitorul, sau are poate un cip implantat și conectat la inteligența artificială care-i dă comenzile, că prea seamănă cu un robot cu privirea fixă.

    Apreciat de 1 persoană

    • cosmin2 said, on iunie 16, 2021 at 6:42 pm

      Stie pentru ca varianta indiana, carfe deja se raspandeste in mai multe tari e mult mai infectioasa decat prima si de doua ori mai virulenta. Un nou val este imposibil de evitat, ramane de vazut cat va afecta pe nevaccinati si cat pe cei vaccinati. Cum vaccinatii contribuie la raspandirea virusului cine stie ce mutanti vor ameninta omenirea. Eu ma astept ca numarul foarte mare de decese din urmatorul val sa fie tocmai in randul vaccinatilor. S-o vedea.

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on iunie 16, 2021 at 6:59 pm

        cosmin2

        Cei ce ti-au spus basmul despre „varianta indiana” sunt aceiasi cu cei ce ti-au „explicat”: de ce trebuie sa fi inchis in casa noaptea, de ce sa nu se faca autopsii, de ce sa te testezi pana in creieri cu testul care nu testeaza, de ce sa te vaccinezi de acum incolo periodic pana ce Soarele se face giganta rosie, etc.

        Apreciat de 2 persoane

      • cosmin2 said, on iunie 16, 2021 at 7:40 pm

        nu-i nici un basm, dar voi astia care credeti in basme de ajungeti sa negati purul adevar pe acelasi principiu folosit si de tabara adversa, o sa aveti sansa de-a face cunostinta cu una din varianta in circulatie… sanatate!

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 16, 2021 at 8:09 pm

        cosmin2

        Esti cu treaba baiete. Du-te si lasa-ne.

        Apreciat de 2 persoane

      • Paul222 said, on iunie 17, 2021 at 12:00 am

        Varianta indiana = vrajeala pentru prosti.

        Apreciat de 1 persoană

    • Nimeni said, on iunie 16, 2021 at 11:26 pm

      *Cosmin2 Dar de gripă nu ți-a fost frică ,pe vremea când trăia ? Apropo mai știi ceva de gripă ,că văd că la tulpini ești priceput ? A ,și încă ceva , de ce sa carantinat pentru covid o țară întreagă dacă covid a făcut cu mult mai puține victime decât gripa ?

      Apreciat de 1 persoană

  4. sky said, on iunie 16, 2021 at 12:38 pm

    Sunt pe val baietii, de asta o tot tin cu „valurile”, dar in curand se va opri si valul lor si Gheorghita se va intoarce la subsolul din care a iesit.

    Apreciază

  5. sky said, on iunie 16, 2021 at 12:40 pm

    Loteria vietii

    Apreciat de 3 persoane

    • gigimutu said, on iunie 18, 2021 at 5:52 pm

      si ce ,

      acu la loterie numa vaccinatii pot sa mai joace? mai, a dracu vaccinarea asta, dai cu mici, dai cu loto, numa numa sa se intepe vacile!!!!!

      Apreciază

  6. Gheorghe Ioane said, on iunie 16, 2021 at 9:20 pm

    Frate e grava treaba dacă o da în Media cu destea.. Îs disperați…. Omu’ nu scoate numaru și desfiinteaza Constituția României, iar eroii plâng în Cimitire Ortodoxe de Ziua Lor!!

    Apreciat de 2 persoane


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.