SACCSIV – blog ortodox

Ce intelegeti din pagina 19 a prospectului Pfizer?

Posted in Coronavirus, PFIZER, vaccin by saccsiv on iunie 15, 2021

Comentatorul cocoandro ne atrage atentia:

IATA CE PUTEM CITI IN PROSPECTUL VACCINULUI ANTICOVID 19 COMIRNATY, DE LA PFIZER BIONTECH, LA PAGINA 19

(vezi aici linkul unde poate fi descarcat in format pdf):

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_ro.pdf

Ținând cont de starea de urgență declarată privind sănătatea publică, de interes internațional, și pentru a asigura furnizarea timpurie, acest medicament face obiectul unei derogări limitate în timp, care permite utilizarea bazată pe testarea de control a seriilor de fabricație la centrul (centrele) înregistrat(e), amplasate într-o țară terță. Această derogare încetează a fi valabilă la data de 31 august 2021. Implementarea măsurilor de control al seriilor de fabricație în UE, inclusiv a variațiilor necesare la termenii autorizației de punere pe piață, trebuie finalizată până la data de 31 august 2021 cel mai târziu, în conformitate cu planul convenit pentru acest transfer al testării. Trebuie depuse rapoarte de progres la data de 31 martie 2021, iar acestea trebuie incluse în cererea de reînnoire anuală.

Concluzie cititorului cocoandro este: Cel putin pana la 31 august 2021, ar trebui sa fie in vigoare stari de alerta/urgenta, peste tot unde se face vaccinare cu acest ser. Si retineti ca vorbim aici doar de Pfizer…
Acum e clar de ce CCR a hotarat ca Starea de Alerta este constitutionala?
Acum e clar de ce Starea de Alerta s-a prelungit din nou?

Tagged with:

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on iunie 15, 2021 at 3:08 pm

    Macar daca ne-ar lasa in pace din septembrie!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Oana said, on iunie 15, 2021 at 3:13 pm

    Eu inteleg ca suntem cobai pana la 31 august cel putin. Ca avand in vedere starea de urgenta s a pus pe piata un medicament in curs de testare pt care se intocmesc tot felul de rapoarte de control.

    Apreciază

  3. A. said, on iunie 15, 2021 at 3:14 pm

    Bine bine saccsive, asta cu derogarea cred ca au inteles-o majoritatea…

    Dar….: utilizarea bazată pe testarea de control a seriilor de fabricație la centrul (centrele) înregistrat(e)

    Aia ce mai e ?… „centrul (centrele) inregistrat(e)” la ce se refera?

    La ‘ABATOARELE OMENESTI’ sau ‘LAGARE DE CONCENTRARE MEDICALA’?

    Aiii…..

    Apreciat de 1 persoană

  4. Costelo said, on iunie 15, 2021 at 4:03 pm

    https://romaniaimplica-te.ro/

    Apreciază

  5. IoanTabacaru said, on iunie 15, 2021 at 4:31 pm

    Trebuie depuse rapoarte de progres la data de 31 martie 2021, iar acestea trebuie incluse în cererea de reînnoire anuală.

    A treia doză de vaccin va fi necesară în următoarele 12 luni, susține CEO-ul Pfizer….in aprilie 2021, asadar dupa data limita la care ar fi fost depuse rapoartele de progres…..cine le-o fi intocmit??????

    Apreciază

  6. sky said, on iunie 15, 2021 at 5:18 pm

    Asta inseamna ca aprobarea conditionata pe care au primit-o traficantii de la Pfizer este valabila pana pe 31 august 2021, dupa aceasta data ei trebuie sa ceara o noua aprobare din partea agentiei de medicamente pe baza unui raport despre vaccin (rezultatele probabil). E clar ca raportul o sa fie frumos ca un cincinal implinit si vor primi o noua aprobare, probabil tot asa temporara pentru a evita unele chichite legale, asta pentru ca nu e testat in totalitate; in acelasi prospect e mentionat 2023 ca data limita pentru testare.

    Apreciat de 1 persoană

    • dd_2d said, on iunie 16, 2021 at 9:24 am

      Da. Nu exista efecte secundare. Teoria conspiratie pentru orice.

      Apreciază

  7. Hmmm said, on iunie 15, 2021 at 8:58 pm

    centrele cu cobai umani sunt amplasate intr-o tara terta, adica in afara UE

    Apreciat de 1 persoană

  8. Yuki said, on iunie 15, 2021 at 11:22 pm

    Incredibil! Deci Pfizer a primit aprobare conditionata de la agentia medicamentelor pentru a testa 💉, fara a solicita in prealabil lu’Pfizer, in ce consta aceasta testare, ce presupune, care sunt riscurile, sunt cetatenii informatii corect, cum sunt cooptati indivizii sa ia parte la acest experiment/test, de cate persoane este nevoie pentru a putea face o statistica/raport, a fost acest 💉 testat pe animale? Cine esti tu agentia medicamentelor🧐🧐?

    Apreciază

  9. Traian said, on iunie 16, 2021 at 2:38 pm

    Slovenia declară sfârşitul epidemiei și renunță la starea de urgență

    Starea de urgenţă epidemică declarată în Slovenia la 18 octombrie 2020 din cauza epidemiei de COVID-19 nu va mai fi prelungită, a declarat marţi un responsabil din Ministerului Sănătăţii, relatează Hina.

    Conform criteriilor Centrului European pentru Controlul Bolilor, Slovenia nu se află încă în zona verde şi sigură, astfel încât purtarea măştilor în interior va continua să fie obligatorie, la fel ca şi dezinfectarea mâinilor, distanţarea fizică şi alte măsuri anti-epidemice.

    Participarea la unele evenimente de grup va continua să fie posibilă numai pentru cei care s-au recuperat în urma COVID-19, au fost vaccinaţi sau au fost testaţi recent negativ pentru coronavirus, scrie Agerpres.ro.

    Conform celor mai recente date, există 122 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 în spitale.

    Echipa de răspuns pentru COVID-19 a guvernului sloven va continua să analizeze săptămânal situaţia epidemiologică şi să propună recomandări în consecinţă.

    Responsabilul sloven le-a cerut cetăţenilor să se vaccineze, menţionând că există o cantitate suficientă de vaccinuri.

    ”Epidemia ne-a adus multe provocări. Le vom depăşi prin cooperare şi solidaritate, dar nu am trecut încă linia de sosire”, a subliniat el.

    https://www.stiripesurse.ro/slovenia-declara-sfarsitul-epidemiei-si-renunta-la-starea-de-urgenta_1845974.html

    Sa vedem asadar ce se va intampla mai departe in Slovenia dupa ridicarea starii de urgenta.
    Conform prospectului, deoarece vaccinurile Pfizer au primit autorizare CONDITIONATA sa fie folosite in UE si in lume, numai in perioade de stari de alerta/urgenta sanitara, concluzia logica ar fi ca vaccinarea cu Pfizer sa se opreasca din acel moment.

    Iata cum este reflectata stirea si pe alte site-uri:

    Slovenia a declarat încheiată epidemia de coronavirus. Presa din România evită declarațiile în acest sens ale oficialilor sloveni

    Epidemia de coronavirus s-a încheiat, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului Sloveniei, Maja Bratus, la o conferință de presă desfășurată ieri la Ljubliana.

    Conform siteului agenției oficiale de stat a Sloveniei, o parte dintre măsurile de protecție vor rămâne totuși în vigoare.

    Cu toate acestea, aceleași reguli se vor aplica în continuare pentru intrarea în baruri și restaurante, participarea la evenimente culturale și sportive și în facilitățile de cazare, ceea ce înseamnă că oaspeții trebuie fie să fie vaccinați, testați sau să aibă dovezi că s-au recuperat de la Covid-19.

    La evenimentele fără locuri fixe, este permisă o persoană la 10 metri pătrați, mesele din restaurante și baruri trebuie să fie la trei metri distanță, iar facilitățile de cazare și evenimentele pot accepta doar 75% din oaspeți.

    Autoritățile îi îndeamnă pe oameni să respecte regulile, să acționeze în mod responsabil și să se vaccineze. În prezent, țara are suficient vaccin pentru toată lumea, iar multe centre de vaccinare acceptă clienți fără acces la rezervare în avans.

    Ministrul Sănătății, Janez Poklukar, a declarat ieri că amenințarea Covid-19 nu s-a încheiat încă, îndemnând pe toată lumea să se vaccineze cât mai curând posibil.

    „Epidemia a arătat că vaccinarea este cea mai importantă măsură de sănătate. Fără aceasta nu ne putem imagina viitorul”, a spus el, descriind vaccinarea drept „un mic pas pentru individ, dar un salt uriaș pentru societatea slovenă și europeană”.

    La rândul său, purtătorul de cuvânt al Guvernului Sloveniei, Maja Bratus, a spus că ieri a fost ultima zi de epidemie în Slovenia.

    „Azi a fost ultima zi a epidemiei în Slovenia. Situația epidemiologică în Slovenia este favorabilă. Toți cei care au aderat la măsurile de protecție, cei care s-au vaccinat și cei care s-au comportat responsabil merită felicitări”, a declarat ea, citată de siteul B92 din Serbia.

    În România, știrea a fost reflectată de Agerpres sub titlul: Slovenia declară sfârșitul pandemiei; unele restricții rămân în vigoare.

    Cei de la Libertatea au schimbat sensul știrii anunțând că „Slovenia încheie starea de urgență pandemică, dar păstrează unele măsuri”.

    G4media titrează „Slovenia renunță la starea de urgență declarată în octombrie 2020 din cauza pandemiei, dar păstrează unele restricţii”

    „Starea de urgență pandemică” este cu totul altceva decât ceea ce au declarat oficialii de la Ljubliana.

    De altfel, niciunul din aceste siteuri nu a redat declarația purtătoarei de cuvânt a Guvernului de la Ljubliana și nici nu a citat agenția oficială de stat a Sloveniei.

    https://r3media.ro/slovenia-a-declarat-incheiata-epidemia-de-coronavirus-presa-din-romania-evita-declaratiile-in-acest-sens-ale-oficialilor-sloveni/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.