SACCSIV – blog ortodox

Noile “masuri de relaxare” de la 1 iunie. Raed Arafat: daca e o singura persoana nevaccinata, toti trebuie sa poarte masca

Posted in Coronavirus, DISCRIMINARE, masca de protectie, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 27, 2021

Ziare com: Noile masuri de relaxare de la 1 iunie: Fara masca la birou pentru cei vaccinati. Creste la 1.000 numarul participantilor la evenimentele in aer liber, cu conditia sa fie vaccinati VIDEO

Premierul Florin Citu a anuntat joi, dupa sedinta de Guvern, cresterea la 1.000 a numarului de participanti la evenimentele in aer liber culturale sau artistice, cu conditia sa fie vaccinati, trecuti prin boala sau cu test COVID. De asemenea, vor fi noi conditii pentru evenimentele private.
Masuri anuntate de premier

– A crescut numarul participantilor la manifestari in spatii deschise, de la 500 la o mie de persoane. Pot participa persoane vaccinate, care au trecut prin boala sau testate;
– S-a marit la 8 numarul de persoane care pot circula in grupuri.
– Peste 1000 de persoane la evenimente artistice, daca sunt vaccinati.
– S-a aprobat organizarea de nunti si botezuri cu 50 de persoane in spatii inchise si 70 in spatii deschise Numarul poate fi mai mare doar daca persoanele sunt vaccinate.
– A fost crescut numarul persoanelor care pot patrticipa la activitati culturale in spatii inchise de la 50 la 70%.
– Se permite desfasurarea conferintelor cu cel mult 100 de persoane.
– S-a marit la 8 numarul de persoane care pot circula in grupuri.
– Locuri de joaca redeschise pana la 50%, pentru cei vaccinati sau care au trecut prin boala.
– S-au redeschis piscinele interioare cu 70% procent de ocupare a spatiului.
– A crescut la 85% procentul de ocupare in spatiile de cazare de pe litoral.
– Exceptia de la purtarea mastii in spatii inchise pentru cei vaccinati, daca nu sunt mai mult de 5 persoane.
– In orice birou unde sunt pana la 5 persoane vaccinate, pot lucra fara masca, dar nu in spatii comune. Daca e o singura persoana nevaccinata, toti trebuie sa poarte masca.
Ulterior a oferit clarificari si Raed Arafat, care a fost intrebat cine va verifica persoanele vaccinate la un eveniment.
„Cei de la intrare trebuie sa se asigure ca perticipantii au fie pe hartie, fie pe telefon adeverinta de vaccinare”, a raspuns Arafat.

Comentariu saccsiv:

Dupa cum stiti, Florin Citu a anuntat ca VALUL 3 A DISPARUT. Atunci de ce ni se dau relaxari cu pipeta? De ce nu se renunta direct la starea de alerta?

Apoi, nu inteleg fraza “Daca e o singura persoana nevaccinata, toti trebuie sa poarte masca”. De ce? Nevaccinatul ii infecteaza pe vaccinati? Atunci ceilalti de ce s-au mai vaccinat?

 

Tagged with: , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on mai 27, 2021 at 8:29 pm

    off topic

    Canada se intoarce in timp cu pasi repezi, adica va ajunge in curand la un regim asemanator Germaniei naziste din anii „30. Ar fi bine ca romanii sa paraseasca rapid aceasta tara, devenita varf de lance a NOM, caci in curand nimeni nu va mai garanta pentru siguranta lor si a copiilor lor. Dupa ce aici a fost postat un filmulet in care doi tineri erau amendati ptr ca au avut „indrazneala” sa dea noroc pe strada cand s-au intalnit, iata o alta mostra de nebunie de acolo:

    https://www.activenews.ro/stiri/Copii-ademeniti-cu-inghetata-la-vaccinare-unii-fara-consimtamantul-parintilor.-Sunteti-pregatiti-sa-va-aparati-copiii-de-arma-biologica-a-injectiilor-Covid-se-intreaba-presa-de-peste-Ocean-167074

    P.S. Sa ne amintim si de modul cum a fost arestat pastorul acesta

    https://danielvla.wordpress.com/2021/05/10/pastorul-canadian-de-origine-polonez-care-a-dat-politia-afara-din-casa-de-rugaciune-a-comunitatii-lui-a-fost-arestat-pe-autostrada/

    Apreciat de 3 persoane

  2. Un om said, on mai 27, 2021 at 8:58 pm

    Cred că se vrea învrăjbirea vaccinaților contra celor care refuză să-și injecteze mizerii experimentale!

    Apreciat de 5 persoane

  3. isa said, on mai 27, 2021 at 9:06 pm

    In China te vaccinezi sau îți pierzi locul de munca. Sunt români plecați cu contract de muncă acolo, cărora li s-a pus în vedere faptul acesta, alternativa fiind încetarea contractului. Decât să se vaccineze, unii au ales să se întoarcă acasă. Va urma și în restul lumii la un moment dat.

    Apreciat de 3 persoane

  4. gigimutu said, on mai 27, 2021 at 9:36 pm

    aduceti-va aminte,

    totul e o mare VRAJEALA!!!!!!!!! acu sunt disperati baietii, ca nu se mai vaccineaza nimeni!!!!!!!!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Euxin said, on mai 27, 2021 at 11:15 pm

    De acord sa poarte toti masca. Sa nu l infecteze pe cel nevaccinat.

    Apreciază

    • pogo said, on mai 28, 2021 at 8:12 am

      stimate cititor..te rog nu umple acest forum cu discutii dand copy paste la stiri TV sau mass media..esti platit sa umpli cu discutiile tale..vino cu argumente juridice

      halal gandire „De acord sa poarte toti masca. Sa nu l infecteze pe cel nevaccinat.”…poarta tu acei chiloti pe fata..pune-ti 2-3 perechi eventual ..precum cateiii..ai uitat probabil ca cateii poarta botnita…

      ATENTIE; stirile TV sau mass media nu sunt o sursa juridica

      Apreciază

    • gheorghe said, on mai 28, 2021 at 4:12 pm

      Daca vrei ca cel pe care-l intalnesti sa poarte masca, inseamna ca vrei sa stai la 2 masti distanta de alt om.
      Pune-ti tu 2 si lasa in pace pe cei care nu s-au tampit si vor sa poarte toti masca.

      Apreciază

  6. Duhul Capitanului said, on mai 27, 2021 at 11:56 pm

    Arahat:diavolul perfect!

    Apreciat de 2 persoane

  7. marcus said, on mai 28, 2021 at 12:21 am

    Nu ce numesc ei „virus” produce boala, ci otravurile lor chimice produc boala, care are printre simptome si aparitia in organism a ceea ce ei numesc „virus”. E chestiune de comunicare, adica e minciuna, minciuna ascuna sub mai multe niveluri de acoperire. Ca sa poti minti o lume intreaga ai nevoie de o minciuna foarte bine lucrata, , foarte complexa, foarte rafinata.

    Apreciază

    • Tudor said, on mai 28, 2021 at 10:42 am

      Cred mai degrabă că minciunile sînt prostești încît mulți spun: doar nu ne-or minții în halul ăla!
      Chiar cea cu virusul după cum bine spui. Ba e microrganism, ba nu e, ba se-nmulțește ba e înmulțit de celula infectată pînă la epuizare, ba atacă, infectează, ba chiar celula e prostită, proastă, să-l ia înăuntru.
      Altă pildă ar fi dioxidul de carbon și efectul de seră, încălzirea globală. Acesta este de 1,5 ori mai greu decît aerul, așadar stă jos pe pămînt. Cum face efect de seră?
      Am ajuns să fim mințiți cu tot și toate de nu mai judecăm nimic cu mintea noastră.
      Școala, ce lucru folositor în viață învață, mai ales astăzi, școala pe copii și tineri. Să treacă, mai bine decît alții, un examen? Asta-i pregătire de viață? Este mai degrabâ obișnuitul cu datul din coate, a ajunge înaintea celuilalt la un loc crezut mai călduț. Îi mai învață și pregătește să fie angajabili, să aibe o „slujbă bună”…sujbă=slugă. Oare nu este o asemănare între diplomă și certificatul de vaccinare? Nu amândouă „îți deschid porțile”? Nu amândouă, de fapt, arată cît de credul și de supus ești?

      Apreciază

  8. Nicusor said, on mai 28, 2021 at 10:58 am

    ‘Apoi, nu inteleg fraza “Daca e o singura persoana nevaccinata, toti trebuie sa poarte masca”. De ce? Nevaccinatul ii infecteaza pe vaccinati? Atunci ceilalti de ce s-au mai vaccinat?’
    Da-mi voie te rog sa iti raspund eu: din dorinta de a juca ruleta ruseasca cu viata lor, altii din frica pentru locul de munca, altii de frica pur si simplu, altii ca sa poate merge, veni, etc

    Insa, nu are nici o logica ce fac mamelucii astia, golum al romaniei e habaucul sef si trepadusii habarnisti il secondeaza.

    Apreciază

  9. dd_2d said, on mai 28, 2021 at 1:03 pm

    Aceste relaxari cu taraita vor fi luate la toamna. Acum incearca sa se creeze iluzia ca ai ceva de pierdut.
    Dar nu ai nimic de pierdut. Un crestin cat de cat traitor nu merge la :

    discoteca , baruri , dineuri cu prosti sau alte distractii. Chiar petrecerea de dupa casatoria religioasa sau botez, nici atat.

    Iar daca esti ‘concediat’ ilegal pe baza faptului ca nu esti intepat, nu dispera. Domnul te ia dintr-un loc ‘naspa’ si te duce la salvarea ta unde iti va fi mai bine, spiritual.

    Tine minte: Daca nu v-ati infranat de la cele de mai sus acum Dumnezeu acum impune. Nu pt ca e obligatoriu ci pt ca esti iubit si nu asa cum o face statul, in mod fatarnic. Ori cu El ori cu mamona.

    Cum zicea Pr. Arsenie Boca, vremuri bune de mantuit.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Ioan Dragomir said, on mai 28, 2021 at 3:29 pm

    Este o imensă anti-reclama sa solicit sa se poarte masca pt un singur nevag-cinat ! Înseamnă că nu este vaccin adevărat ! Oare nu acesta este scopul unui vaccin ? Să îți fea imunitate , deci distrugerea virusului este de inhalare , atingere , alimentare , … Deci nu are valoare vag-cinul ! Acest biped cretinoid este ministru secretar de stat într-un guvern plin de sloganul „ne facem că facem!”

    Apreciază

  11. Elena said, on mai 28, 2021 at 4:50 pm

    Eu am ajuns într-un punct în care efectiv îmi este milă de acești oameni aflați la putere. O mare parte dintre ei sunt deștepți, școliți, cu capacitate intelectuală și totuși au acceptat să renunțe la orice urmă de logică atunci când iau decizii.

    Apreciază

    • R said, on mai 28, 2021 at 7:34 pm

      Elena,

      să nu-ți fie milă de ei pentru că nici lor nu le e milă de tine. Ei singuri au vrut să se bage în politică și să ajungă la putere, știind că vor executa niște ordine, și nu pentru a lua decizii. Nimeni nu-i ține cu forța acolo … cred … Ei știu bine ceea ce fac și acceptă tot ceea ce li se cere fără să îi mustre conștiința. Dacă nu ar fi ei s-ar găsi alții care ar executa aceleași ordine, poate chiar mai cu zel. Îți aduci aminte cum i-a venit rău lui Ciolacu la scurt timp după declararea plandemiei acum un an? Probabil că a realizat ce i se cere să facă, dar și-a revenit repede …

      Apreciază

    • Florinache said, on mai 28, 2021 at 9:37 pm

      Nu atunci cand iau decizii, atunci cand respecta ordinele primite.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.