SACCSIV – blog ortodox

Un bun motiv pentru viitorul lockdown: rezistenţa bacteriilor la antibiotice

Posted in ANTIBIOTICE, carantina by saccsiv on mai 23, 2021

ALEPH NEWS: STUDIU: Rezistenţa bacteriilor la antibiotice, una dintre cele mai grave ameninţări la adresa sănătăţii globale. Milioane de oameni mor din această cauză

  • Bacteriile devin tot mai rezistente, pe măsură ce tu iei antibiotice în doze tot mai mari
  • S-a format un cerc vicios, arată cel mai recent studiu al OMS
  • Organizația Mondială a Sănătății (OMS) spune că rezistenţa la antibiotice este „una dintre cele mai grave ameninţări la adresa sănătăţii globale”

Bacteriile devin tot mai rezistente, pe măsură ce tu iei antibiotice în doze tot mai mari. S-a format un cerc vicios, arată cel mai recent studiu al OMS.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) spune că rezistenţa la antibiotice este „una dintre cele mai grave ameninţări la adresa sănătăţii globale” și ar putea provoca 10 milioane de decese pe an până în 2050. Asta din cauză că administrarea unor doze mai mari de antibiotice încetinește capacitatea bacteriilor de a deveni rezistente la tratament.

În momentul de față există 13 bacterii cunoscute, care sunt imune la toate cele 43 de medicamente existente pe piaţă.
Uite ce spune Alexandru Rafila: (SINC)

Utilizarea antibioticelor în România încă este excesivă şi nu se administrează doar ţintit, în infecţii bacteriene după testarea sensibilităţii bacteriilor la antibiotice, cum ar trebui să se întâmple. Ne găsim pe locul doi sau trei în Uniunea Europeană”, a spus Alexandru Rafila, reprezentant OMS în România.

Care este soluția

La nivel mondial există o serie de măsuri recunoscute de medici și biologi. Singura soluție în momentul de faţă pentru a putea depăși această problemă este modificarea practicii medicale şi a obiceiului populaţiei de a face automedicaţie excesivă.

 

Comentariu saccsiv:

10 milioane de decese pe an? Pai asta inseamna de 3 ori numarul oficial de decese Covid-19 de pana acum:

https://www.worldometers.info/coronavirus/

Zic ei ca solutia “este modificarea practicii medicale şi a obiceiului populaţiei de a face automedicaţie excesivă”. Dar nu mai bine lockdown? Dar nu oricum, ci de 3 ori mai dur decat cel pentru coronavirus?

E limpede, nu iesi din casa, nu te infectezi cu bacteriile alea rezistente la antibiotice. Si nici de bolile astea:

Guvernul a aprobat LISTA BOLILOR pentru care se instituie IZOLAREA. Sunt 24!

Si sa nu uitam ca astfel rezolvam si incalzirea globala!!

Asadar, organizati mitinguri, scrieti parlamentarilor si posturilor tv, informati-va rudele:

LOCKDOWNUL SALVEAZA VIETI!

Nu mai traiti bezmetic precum stramosii vostri!

 

Nota:

Evident, comentariul de mai sus e un pamflet.

Dar oare nu exista pe acest Pamant personaje ce chiar gandesc serios ca arestarea la domiciliu a populatiei este solutia tuturor problemelor?

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. marcus said, on mai 23, 2021 at 2:24 pm

    Asa-numita rezistenta la antibiotice este „obtinuta” prin fabricarea de antibiotice din ce in ce mai slabe (cam cum fac si cu detergentii), cata vreme toata industria chimico-farmaceutica globala le apartine baietilor, si nicidecum prin adaptarea microorganismelor.
    Si apoi nu microorganismele produc bolile infectioase ci mediul propice dezvoltarii acestora – controversa Pasteur vs. Bechamp de la sf. sec. XIX. Adica, organismul daca este otravit, mai mult sau mai putin, in acel mediu (organism otravit) se dezvolta spontan bacterii, fungi sau virusuri. Asa-numitele antibiotice sau antivirale (unele antibiotice, ciudat, au „tropism viral”) nu fac decat sa refaca mediul, adica sa neitralizeze otravurile cu care a fost otravit organismul.

    Apreciat de 1 persoană

    • R said, on mai 23, 2021 at 8:50 pm

      marcus,

      teoria lui Bechamp nu corespundea scopurilor lor, de aceea au ales teoria lui Pasteur, deși Pasteur a recunoscut spre sfârșitul vieții că Bechamp avea dreptate. Dar ce folos …Așa că în baza teoriei lui Pasteur au apărut vaccinurile, și s-a deschis drumul către ceea ce se întâmplă azi. Că teoria lui Bechamp este cea corectă, și că ei știu bine asta, o dovedește otrăvirea sistematică cu care de ani de zile atacă aerul, apele, solul, plantele, animalele, și oamenii, consumatori de plante, de animale, de apă, și care respiră aerul lor contaminat, pentru că un organism otrăvit nu mai poate lupta împotriva bolilor, și dacă-i mai bagi otrăvuri și prin vaccinuri l-ai terminat. Și pe lângă asta, cu teoria terenului a lui Bechamp nu făceau niciun ban, pentru că nu-i mai aveau pe bolnavi la mâna lor, iar complexul industrial medical n-ar mai fi existat … Dar doctorii nu învață chestiile astea în facultățile sponsorizate de Big Pharma, nu-i așa?

      Apreciat de 1 persoană

      • saccsiv said, on mai 24, 2021 at 12:39 pm

        R

        Iertare ca te intreb aici. Ai primit e-mailul meu?

        Apreciază

      • marcus said, on mai 24, 2021 at 2:24 pm

        Bravo! Ai spus-o mai bine, mai cuprinzator si mai concis decat mine!
        Ma minunez ca extrem de putina lume da atentie acestei perspective care si mie mi se pare ca fiind cea corecta, cea crud-adevarata.
        Teoria lui Pasteur ne va anula libertatea daca o mai credem ca fiind adevarata, pentru ca baietii astia in baza ei justifica toate aberatiile pe care ni le baga pe gat acum. Deci, daca trebuie sa luptam impotriva vaccinarii obligatorii si a „certificatului verde”, sau cum l-or numi, trebuie sa lovim in Pasteur. Vrajmasul s-a ascuns in Pasteur, si s-a ascuns foarte bine.

        Apreciat de 1 persoană

    • R said, on mai 24, 2021 at 4:48 pm

      marcus,

      cred că e prea târziu. Doctorii sunt în marea lor majoritate de partea sistemului. Altfel sistemul le-ar lua dreptul de a practica medicina, deci ar rămâne pe drumuri. Unii și-au făcut deja vaccinul …

      Apreciat de 1 persoană

  2. Dan said, on mai 24, 2021 at 2:27 pm

    In georgia este un institut – singurul din lume – care poate trata infectiile cu bacterii rezistente la antibiotice cu „fagi temperati” – virusuri specifice bacteriilor. tehnologia exista dar nu este promovata

    Apreciat de 1 persoană

  3. Viespe Linda said, on mai 26, 2021 at 12:58 am

    Rafila cand te vaccinezi? Au trecut mai mult de 6 luni de cand te-ai imbolnavit si ai spus ca ai „anticorpi si nu trebuie sa te vaccinezi”, asta dupa ce ai spus inainte o perla maxima ca nu exista imunitate naturala si de aceea trebuie sa ne vaccinam. Ar trebui sa iti retraga diploma de facultate pentru asta! Probabil nu ai profesat niciodata domeniul pentru care ai fost licentiat oricum nu in boli infectioase ci in altceva !
    Despre povestea cu rezistenta la antibiotice: Aceasta poveste este mai veche de 10 ani ci a inceput de prin 2005 si o auzeai la aproape orice farmacist la care cereai un antibiotic cel mai simplu produs si vandut de zeci de ani ca ampicilina. Problema este cu mancarea mai ales cu carnea deoarece animalele primesc antibiotice si acestea se transmit mai departe la om, culmea ca CDC sau OMS a spus asta mai demult. Puii primesc cel mai des antibiotice si reclamele la carne de pui de orice fel fastfood sau nu sunt la pui cum ar fi reclama la burgeri kfc cu pui doar cu pui.
    Nici medicul de familie nu iti mai da reteta cu antibiotice din prima ci te plimba o saptamana cu strepsils si spray-uri, iar fara reteta nu se poate lua de la nici-o farmacie, deci Rafila minte de ingheata apele. Automedicamentatie cu ce daca nu poti sa cumperi? Se aude cand vorbeste ?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.