SACCSIV – blog ortodox

Video: organizatorii Untold și Neversea sunt nemultumiti de asa zisa “relaxare”

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 16, 2021

Interesant cuvantul de final al moderatoarei:

“Asta in conditiile in care deja sunt studii care arata ca virusul se transmite foarte greu, daca nu chiar imposibil, in aer liber, mai ales cand este foarte cald afara, pentru ca este ucis de ultraviolete si s-au facut atatea teste in Europa la concerte”

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on mai 16, 2021 at 5:40 pm

    Un spot video din 1956 prezice o epidemie care va apare până în 2020

    https://brighteon.com/747c55d0-85b4-4432-a55f-6dd62e7c2644

    Descriere: Un spot video dat la știri în 1956 ”prezice” că vor apare mașini zburătoare, trenuri cu levitație magnetică, poștă electronică, internet … dar și o boală cu potențial devastator, de tipul gripei. Experții au prezis (în 1956 sau mai devreme) că până în 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi în toată lumea și va avea originea undeva în Asia (pe ecran apare o hartă cu China și Japonia). În clip zice că boala se va răspândi rapid în toată lumea prin călătoriile aeriene.

    (Transcript)

    Cum să evităm epidemia din viitor” (spot video din 1956)

    ”Când vă gândiți la viitor, probabil vă gândiți la tehnologiile remarcabile pe care le-ați văzut în revistele de benzi desenate și în filme. Probabil vă gândiți la mașini zburătoare, trenuri propulsate de electromagneți, sau roboți casnici care se vor ocupa de gospodărie.
    Deși mulți oameni de știință sunt de acord că multe din asemenea invenții sunt improbabile sau ne-necesare, s-ar putea să fiți surprinși ce are viitorul pregătit pentru noi. Imaginați-vă că puteți să faceți cunoscute opiniile voastre către milioane de oameni în același timp, prin simpla scriere a cuvintelor pe o tastatură și trimiterea lor prin aer. Gândiți-vă cum va fi viața când multe ustensile de birou, inclusiv mașina de scris, pot încăpea într-un dispozitiv mai mic decât o felie de pâine. Gândiți-vă ce planuri de vacanță puteți face, când puteți vizita orice loc de pe pământ cu o singură călătorie a avionului.
    Cu siguranță, viitorul sună luminos. Dar nu înseamnă că nu va avea și părțile lui întunecate. Conform anumitor predicții, obezitatea probabil va face ravagii; corupția politicienilor va fi atât de răspândită încât va fi percepută ca ceva normal; oameni care nu au de spus nimic util, vor transmite în eter cererea lor de a fi luați în seamă; iar actori altădată iubiți de oameni, vor deveni promotori ai uleiului de șarpe (?!).
    Dar poate cel mai rău lucru va fi apariția unei boli mortale, și cu potențial devastator. Gîndiți-vă la ultima oară când ați avut gripă. Probabil că ați fost în convalescență zile întregi, fără să aveți poftă de mâncare. Experții prezic că până în anul 2020 va apare un nou virus, care se va răspândi de undeva din Asia către toată lumea. Iar cum călătoriile internaționale cu avionul vor fi disponibile pentru orice om, o boală – care în trecut ar fi fost ținută sub control – atunci se va răspîndi rapid în toate colțurile lumii”.

    Apreciază

    • Suflet said, on mai 17, 2021 at 1:53 pm

      Cum putem fi siguri totusi ca este chiar din acel an?

      Apreciază

      • Suflet said, on mai 17, 2021 at 1:54 pm

        … Si nu facut acum, asta vreau sa zic. Daca as arata clipul unor persoane mai sceptice, cum as putea dovedi ca e chiar asa vechi?

        Apreciază

    • Mihai T said, on mai 17, 2021 at 2:11 pm

      Ai dreptate, nu trebuie promovat. Se pare că e fake. S-ar părea că ăsta e clipul original de unde a fost luată bucata:

      Apreciat de 1 persoană

  2. Mihai said, on mai 16, 2021 at 6:25 pm

    Ii cam frige la buzunar pe baieti. Daca nu se tin nici anul acesta festivalurile in conditiile in care au deja de anul trecut sute de mii de bilete vandute au incurcat-o festiv si faliment scrie pe ei. Poate-i va scoate Catzu sau poate nu. Vedem.

    Insa daca o vor incurca se va dovedi o data in plus ca ala cu coarne nu-si protejeaza slugile.

    Apreciază

  3. Viespe Linda said, on mai 16, 2021 at 9:55 pm

    Interesant ce a spus moderatoarea si faptul ca s-a demonstrat statistic si nu numai ca rata de mortalitate este mica si ca s-au tratat la inceput cu paracetamol, ca s-au gasit medicamente chiar la inceput care sa trateze, nu conteaza aceste aspecte medicale deloc pentru autoritati. Poti sa ai 7 premii Nobel la medicina de orice fel pentru ei nu contezi. Conteaza doar faptul ca au 2 LEGI foarte importante care NU trebuiau sa treaca NICIODATA , LEGEA 55/2020 si LEGEA 136/2020, care da mana libera politicienilor sa ia decizii medicale, sa impuna restrictii, sa determine asimptomaticul,grupurile populationale etc. . Cei care acuma plang din industria divertismentului si restaurante au refuzat ajutorul doamnei avocat Cerva spunandu-i ca este ciudata si ca tine cu rusii sau cu extraterestrii. Din sectorul restaurantelor doar o doamna cu tigaia pe care scrie Horeca Libera a venit de anul trecut, restul nu vin ca au patroni clientelari ai statului , ex-birocrati sau ex-militieni. Daca acele legi nu se abroga nu se va termina niciodata starea de alerta !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.