SACCSIV – blog ortodox

Grafice: pandemia Covid-19 se stinge indiferent ca s-au vaccinat multi (Israel), mult mai putini (Romania) sau aproape deloc (Republica Moldova)

Posted in Coronavirus, ISRAEL, Moldova, pandemie, Romania, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on mai 16, 2021

Razvan Dumitrescu, facebook:

Despre cum se stinge PANDEMIA indiferent ca s-au vaccinat multi (Israel), mult mai putini (Romania) sau aproape deloc

(Republica Moldova). Si atunci, o intrebare: de ce peste tot se stinge la fel( cu precizarea ca intreb dar nu ma intreb )?

Atasez grafice cu evolutia PANDEMIEI si a VACCINARII pentru cele trei tari, asa, ca exemplu!

Sursa este ourworldindata.org.

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cosmin said, on mai 16, 2021 at 2:22 pm

    Raspunsul e simplu, dar cu precadere logic:

    Plandemia a fost umflata din pix si tot din pix e dezumflata.

    Eforturile se concentreaza acum pe fazele urmatoare: inregimentarea electronica a populatiei prin vaccinare, covid pass si in final, probabil peste un an, semnul fiarei.

    Au inceput cu masca, ca sa batatoreasca terenul. Apoi cu vaccinul insotit de covid pass. Apoi… semnul fiarei.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 16, 2021 at 2:29 pm

      Cosmin

      Eu raman la parerea mea: antihristul va veni ca „dumnezeu” si salvator.
      De aceea consider ca nu va veni calare pe seringa aclamat de hoardele de atei.

      Apreciat de 1 persoană

      • Cosmin said, on mai 17, 2021 at 4:23 pm

        @ saccsiv

        Doamne Ajuta!

        Da, probabil am fortat putin ideea. Eu vad in vaccinare un exercitiu pentru pecetluire, asa cum masca a fost un exercitiu pentru vaccinare.

        Desigur, pecetluirea poate fi mai devreme saui mai tarziu. In inertia ideii ca, pecetluirea deja va fi (inceputa, finalizata, sau pregatita, nu mai retin) la aparitia lui antihrist, caci asa reise din unele profetii ale Sfintilor Parinti, am facut afirmatia anterioara. Dar e o afirmatie desigur, putin pripita.

        Ca idee, nu ai vaccin, se vehiculeaza ideea ca nu mai poti una alta, desi e un abuz, neexistand un cadru legal.

        Apreciază

      • Isa said, on mai 17, 2021 at 6:02 pm

        Coronavirusul e primul cal al Apocalipsei (vezi Apocalipsa 6, care merge in paralel cu 13 si Daniel 11). Calul acesta are CROWN adica coroana, in bibliile engleze. Urmatorul cal care vine e cel rosu, si aduce razboiul. Si tot eu cred ca semnul fiarei va fi la razboi in rationalizare. Razboiul va fi unul al rachetelor, poate chiar si nuclear.

        Apreciază

    • Isa said, on mai 17, 2021 at 6:00 pm

      Nu e exclus ca Ioan acum 2000 de ani sa fi vazut semnul fiarei pe frunte ca fiind acel termometru cu laser. In bibliile in engleza (versiunea King James, adica a Regelui Iacob), scrie clar ca semnul fiarei va fi si/sau IN MANA. Deci ar putea fi si semnul fiarei, dar merge Apocalipsa 6 (cei patru calareti ai Apocalipsei) cu Apocalipsa 13 (fiara din mare si fiara din pamant). Si cred eu ca fiara din pamant vine de acum inainte, la razboi, si prin rationalizare se va institui semnul fiarei. Cand vine Antihristul nimeni nu stie. Secerisul adica Rapirea neoprotestanta este reala. Noi nu stim cand vine Antihristul, poate vine dupa ce credinciosii vor fi „secerati”.

      Apreciază

  2. sky said, on mai 16, 2021 at 3:08 pm

    Pe acelasi sit (https://ourworldindata.org/coronavirus#coronavirus-country-profiles) interesant este cum in China din martie 2020, se pastreaza cam aceeasi rata de infectari

    Apreciază

  3. Oana said, on mai 16, 2021 at 5:22 pm

    Parerea mea, dupa ce am avut aproape toate rudele si cunoscutii bolnavi de covid, este ca s a creat deja imunitate in masa. Sunt de parere ca multi poate au avut și n au stiut.

    Apreciat de 1 persoană

    • Viespe Linda said, on mai 17, 2021 at 12:20 pm

      Pana acum s-a creat imunitate in masa la toate virusurile posibile , de acuma conteaza doar imunitatea obtinuta din vaccin (cica) pentru ei , schimband definitiile de cateva ori pana acum incepand de anul trecut pe site-ul oms si pe alte site-uri de specialitate. Sunt in stare sa modifice si cartile de virologie care apar doar ca sa arate lumii ca doar prin vaccin se poate scapa de „plandemie”. OMS este o firma privata care din punct de vedere legal are mari probleme si este dezbatuta de facultati de drept din afara(de faptul ca face intermediere firmelor de medicamente si intervine in politicile de sanatate ale statelor) dar este aparata/sustinuta si creata de fmi si onu acum 73 ani. Cautati pe arhivele DW Germania(Deutsche Welle) din 2010 despre OMS sa vedeti ce scrie.
      Despre vaccinul anticov se poate spune ca Faizer(scris intentionat asa) a scris in 2018 pe site-ul lor ca prin vaccinul arn mesager vrea sa creeze vaccinuri antigripale anuale datorita variantelor care se produc si ca asa devin mai eficiente vaccinurile ca ataca exact varianta care circula si ca vaccinurile pot fi create mult mai repede asa intr-un timp foarte scurt pentru ca baza vaccinului este ceva sintetic. De aceea, ati observat si faptul ca se vorbeste de vaccin anticov anual chiar in aceste momente de seful Faizer.

      Apreciază

    • R said, on mai 17, 2021 at 10:01 pm

      Oana, de unde știi că aproape toate rudele și cunoscuții tăi au fost bolnavi de covid și nu de altceva? În baza căror analize s-a stabilit că au covid, și de către cine?

      Apreciază

  4. noname 7 said, on mai 16, 2021 at 6:58 pm

    Pomeniti in rugaciunile voastre pe Zoli si pe Tünde, sunt vecinii mei. Nu cred nici in „boala” asta, nici nu vor sa se vaccineze, dar nu sunt Ortodocsi. Sa ne rugam ca Domnul sa le lumineze ochii sufletului si mintii, si sa-i intoarca la Dreapta Credinta.

    Maria Treben- Sanatate din farmacia Domnului. Cea mai completa si utila carte despre plante medicinale. De foarte mare actualitate si trebuinta, mai ales cand nu vom mai putea apela la medicamente si doctori: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/05/maria-treben-sanatate-din-farmacia.html
    Distribuiti si cititi, e cartea care m-a indrumat mult in viata si m-a facut sa ma indragostesc de plantele tamaduitoare.

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.