SACCSIV – blog ortodox

Măsurile de prevenție împotriva Covid ar trebui aplicate încă doi ani, crede directorul medical al Angliei

Posted in Anglia, Coronavirus by Vali on aprilie 3, 2021

Sursa: https://www.smartradio.ro/masurile-de-preventie-impotriva-covid-ar-trebui-aplicate-inca-doi-ani-crede-directorul-medical-al-angliei/

Măsurile de combatere a coronavirusului ar putea rămâne în vigoare încă doi ani, crede directorul medical al Angliei, Chris Whitty. Profesorul afirmă că aceasta este perioada necesară pentru a realiza stocuri suficiente de vaccinuri și alte tratamente capabile să oprească noile variante și eventualele focare care pot apărea.

Elementele medicale ar putea reprezenta „o cale de scăpare”, spune el, dar va fi nevoie de mai mult timp până ajungem la finalul pandemiei.

Whitty spune că următorii ani pot fi gestionați doar printr-o abordare prudentă, „deoarece suntem într-o situație foarte dificilă”.

„Nu ne-am dori ca peste șase luni să privim înapoi și să gândim că ‘dacă am fi fost puțin mai precauți pentru o perioadă am fi reușit să vaccinăm toată populația, am fi înțeles mai multe (despre virus), am fi știut cum să acționăm, am fi avut câteva vaccinuri în stoc’”, a declarat el în timpul unui webinar organizat de Royal Society of Medicine.

„Nu cred că vorba despre o perioadă care nu poate fi definită, este probabil vorba de un an, poate doi, timp în care vom găsi o soluție de a răspunde rapid noilor variante”, explică Whitty. „Cred că vom avea un portofoliu vast de vaccinuri, peste doi ani”.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ion said, on aprilie 3, 2021 at 4:48 pm

  vine pasaportul de vaccin. IBM s-a oferit sa-l faca la cererea Germaniei. Ni se mai intra la magazinele globaliste decat cu pasaport

  https://www.vox.com/recode/22349266/vaccine-passports-vaccination-record-commpass-walmart-walgreens

  Apreciază

  • Laurențiu said, on aprilie 3, 2021 at 9:12 pm

   Dacă există magazine care nu vând decât clienților care sunt vaccinați, eu am voie să îmi deschid un magazin în care să NU-i primesc pe cei vaccinați? 🙂

   Apreciat de 1 persoană

 2. momeală said, on aprilie 3, 2021 at 5:24 pm

  Nu sunt de vină cei care impun măsurile aberante de suprimare a libertăților fundamentale, și de distrugerea economică, ci oamenii care le acceptă, din cauza unei „boli” al cărui procent de vindecare este de aproape sută la sută, și pentru care există tratamente eficiente, deci nu e nevoie de vaccinuri experimentale, și nici de mască, deoarece „virușii” sunt entități fără viață care nu se transmit prin intermediul aerului.
  Probabil că știau bine că oamenii vor accepta astfel de măsuri, altfel nu ar fi avut CURAJUL să le pună în aplicare, și chiar să pluseze cu noi măsuri aberante, dar fac asta pentru că pot. Oricum va fi mult prea târziu ca să se mai poată face ceva în momentul în care se va produce trezirea go**ii.
  Parcă am mai auzit asta: creezi artificial o problemă anume, aștepți reacția disperată a vulgului, și apoi vii cu soluția pe care vrei să o impui. Vulgul va primi cu bucurie soluția oferită, și chiar îți va mulțumi.
  E valabil pentru tot mapamondul, și din păcate creștinii, care sunt cei mai vizați, au mușcat momeala.

  Apreciat de 2 persoane

 3. ibagul2006 said, on aprilie 3, 2021 at 5:52 pm

  S-o creada ei ca lumea mai inghite prostiile si minciunile lor un minut in plus, daramite doi ani.

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: