SACCSIV – blog ortodox

Ambasadorul SUA: Romania sa vinda tot ce a ramas neprivatizat

Posted in Romania, STIRI by Vali on octombrie 31, 2020

Sursa: https://inpolitics.ro/ambasadorul-sua-romania-sa-vinda-tot-ce-a-ramas-neprivatizat_18447025.html

Ambasadorul american Adrian Zuckerman a anunțat ieri, la Ceremonia de acordare a Premiilor Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, foaia de parcurs a României pentru perioada următoare: vânzarea a tot ceea ce nu s-a privatizat pînă acum.

”Acum treizeci de ani, după căderea regimului comunist, unul dintre primele lucruri care s-a realizat a fost privatizarea multora dintre companiile și întreprinderile de stat. Acesta a fost un prim pas bun, însă demersul nu a fost finalizat. Astăzi, România are cel mai mare număr de companii deținute integral de stat din Europa – peste 1200. Are și cel mai mare număr de companii deținute parțial de stat.

România trebuie să continue cesionarea și calea către privatizarea completă.

Guvernul nu dispune de competențele necesare pentru a crea și conduce eficient și profitabil companiile. Astfel de companii deținute de stat reprezintă o sursă de patronaj politic, de persoane cu conexiuni politice, nepotism și alte mediocrități. Companiile deținute de stat încetinesc economia, adăpostesc corupția, împiedică o concurență corectă și amână creșterea economică. Este practic imposibil ca firmele private să concureze eficient cu companiile deținute de stat. Pe întreg mapamondul s-a dovedit că piețele libere, economiile private au generat mai multă bunăstare și prosperitate pentru națiunile și popoarele lor, decât orice alt sistem” a conchis Zuckerman. (Bogdan Tiberiu IACOB)

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. gabimdi said, on octombrie 31, 2020 at 8:23 pm

    I’auzi ce zice evreul!

    Apreciază

    • sorin said, on octombrie 31, 2020 at 10:36 pm

      Am inteles ca aici Parintele Gavriil din Sf.Munte vorbeste despre al 3-lea razboi mondial dar nu stiu ce anume spune.

      Poate cineva oferi o traducere?

      ”Pr Gavriil…al 3 razboi mondial….va fi….si va fi pentru a fi distrus pamintul acesta plin de necuratie…..cere tuturor sa se pocaiasa…vorbeste despre cunostintele limitate ale medicilor…despre lumea cu mintea ingusta si de aceea numai viata duhovniceasca ne va deschide mintea!”

      E tot ce am aflat din alta sursa

      Apreciat de 1 persoană

      • Grigore said, on noiembrie 1, 2020 at 9:31 pm

        Va rog cine cunoaste limba greaca, cat de putin, sa ne ajute macar cu un rezumat a ceea ce spune Pr. Gavriil!!!

        Apreciază

    • kunta kinte said, on octombrie 31, 2020 at 11:24 pm

      …daca tot ce e stat e falimentar, condus de cretini numiti politic sau datorita altor motive,altele decit competenta, asta e solutia. Trebuie transparenta, redusa birocratia, incurajat tot cel ce produce ceva, nu ce se intimpla acum. ROMANIA E UN STAT FALIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

      Apreciază

      • cristian27070 said, on noiembrie 1, 2020 at 10:00 pm

        Romania a privatizat de la stat la alte state care s-au imbogatit pe seama Romaniei care a privatizat de la stat la alte state …mai studiaza …

        Apreciază

  2. M. Uriel said, on octombrie 31, 2020 at 8:23 pm

    Uite cum ii bate pe italieni politia

    Roma, scontri 31 ottobre 2020: cariche della polizia

    Apreciază

    • kunta kinte said, on octombrie 31, 2020 at 11:21 pm

      ..daca erau Antifa sau cipri BLM( plm😂😂) nu se purtau la fel de dur

      Apreciază

  3. M. Uriel said, on octombrie 31, 2020 at 8:37 pm

    Manifestatii la Birmingham

    Apreciază

  4. kosk said, on noiembrie 1, 2020 at 12:29 am

    Pai daca așa zice kike asta pre nume Zuckerman..ordinul se executa nu se discuta..

    Apreciază

  5. […] Source: Ambasadorul SUA: Romania sa vinda tot ce a ramas neprivatizat […]

    Apreciază

  6. vlad tepes said, on noiembrie 1, 2020 at 1:44 am

    Khazarul asta nu e nici pe departe un „om de zahar” in relatia cu Colonia Romania, avand un tupeu mai mare decat cel al coetnicului sau, Klemm, fiind clar cea mai proasta alegere facuta de Trump pt functia de ambasador! In toate actiunile sale, de cand a venit in Romania, se aseamana foarte bine cu un alt celebru personaj de trista amintire pt tara noastra, Andrei Vîșinski!

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 1, 2020 at 10:50 am

      vlad tepes

      Nu este kazar, ci este evreu.

      Apreciază

      • vlad tepes said, on noiembrie 1, 2020 at 11:18 am

        Cei care se declara evrei, in Europa si America, se trag din 2 ramuri total diferite: „evreii ashkenazi” care sun descendentii khazarilor, un neam din stepele Rusiei, inruditi cu triburile fino-ugrice si evreii, neavand nimic in comun cu populatiile semitice si „evreii sefarzi”, care au o ascendenta semitica(si au un ten mai masliniu) si care s-au raspandit mai intai in Africa de Nord, Spania si Portugalia, iar apoi in toata Lumea! Acest Zuckerman este un „evreu ashkenazi”, adica un khazar!

        Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 1, 2020 at 12:15 pm

        vlad tepes

        Ashkenazi nu sunt kazari, ci EVREI.

        Apreciază

      • cristian27070 said, on noiembrie 1, 2020 at 9:57 pm

        Nu are față de evreu …

        Apreciază

  7. SECRETS ABOUT THE COMING VACCINE said, on noiembrie 1, 2020 at 1:53 am

    https://www.bitchute.com/video/swub5ZGqFNJC/

    Apreciază

  8. boriscalexandru said, on noiembrie 1, 2020 at 9:46 am

    Eu sunt un simplu inginer care am trăit 40 de ani în socialism şi communism şi 30 de ani în capitalism (în 1992 mi-am deschis propria firmă) şi vin cu o interpretare proprie a Bibliei (Apocalipsa cap. 12 şi 13) referitoare la “Femeia fugită în pustie” (SUA), “Fiara cu şapte capete şi zece coarne” (Europa celor şapte mari puteri fondate pe zece case regale) şi pruncul de parte bărbătească (România) pe care vrea să-l înghită fiara prin privatizare totală.
    Referitor la punctul 13.9 (“Dacă are cineva urechi să audă”) eu spun: “dacă are cineva ochi să vadă” părţile rele şi părţile bune ale capitalismului şi ale socialismului.
    Dacă acum suntem orbiţi de “Fiară”, cine credeţi că ne va deschide ochii?
    Omul în niciun caz.
    Noi românii, cei care credem de 2000 de ani în Dumnezeu, să aşteptăm cu răbdare decizia Lui care va veni la momentul stabilit de Marele Designer.
    Asta aşa, ca să-i facem în ciudă lui Richard Dawkins, autorul unei cărţi foarte apreciată nu numai în America, Europa, etc.: “The Blind Watchmaker: Why the Evidence of Evolution Reveals a Universe without Design”

    Apreciază

    • kunta kinte said, on noiembrie 1, 2020 at 7:12 pm

      @borisca alex
      Bre, chestia aia cu ” marele dizainer” este de la cei cu shortzulet de pe tabla de sah. Esti cu demonizatii aia?

      Apreciază

  9. vlad tepes said, on noiembrie 1, 2020 at 10:49 am

    Comentariul meu de ce nu apare?

    Apreciază

  10. boriscalexandru said, on noiembrie 2, 2020 at 10:37 pm

    Răspuns lui “kunta kinte” şi nu numai:
    Eu am scris 4 cărţi (Scurtă istorie a creaţiei omului – De la Adam la Judecata de apoi, Mitochondrial Adam DNA data transmission theory, Armonii divine modificate genetic, Geneza şi Genetica – pe care le puteţi descărca gratuit de pe siteul Reţeaua Literară) în care explic ştiinţific aproape toate descrierile biblice. Pe baza acestor lucrări am fost înscris la doctorat cu tema “Biocomunicaţii extrasenzoriale”, o lucrare în care explic ştiinţific “Teoria Mitocondrială a Creaţiei, Evoluţiei şi Involuţiei”:
    http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/teoria-mitocondrial-a-creatiei-evolutiei-si-involutiei
    La Creaţia Divină demonstrez că partea bărbătească şi partea femeiască pe care omul nu trebuie să le despartă sunt mitocondriile paternale şi mitocondriile maternale, un fel de microfoane pentru comunicaţia fără fir a lui Dumnezeu şi a Creaţiei cu omul. şi remarca făcută de oamenii de ştiinţă: “Un lucru foarte important, teoria evoluţiei nu explică şi apariţia vieţii, ci doar evoluţia acesteia.” (http://www.descopera.org/gandirea-evolutionista-si-teoria-evolutiei/)
    La Evoluţia asistată şi corectată de Dumnezeu prin cele “şase pogorâri” (şase zile de creaţie şi corecţie a evoluţiei = o zi la Domnul este ca 1000 de ani – Petru, Epistola 2, cap.3.8) aduc citatul biblic: “Făcutu-s-a omul cel dintâi, Adam, cu suflet viu; iar Adam cel de pe urmă cu duh dătător de viaţă.” (Pavel, 1 Corintieni 15.45), “Cele patru vânturi ale cerului au sfredelit marea cea necuprinsă şi patru fiare uriaşe au ieşit din mare, una mai deosebită decât alta. Cea dintâi semăna cu un leu şi avea aripi de vultur. M-am uitat la ea până ce aripile i-au fost smulse şi a fost ridicată de pe pământ şi pusă pe picioare ca un om şi i s-a dat inimă de om.” (Daniel, 7.2-4).
    La INVOLUŢIE demonstrez că omul înlocuieşte prin genetică mitocondriile paternale cu un bio-CIP montat pe spermatozoidul echipat cu motor, deoarece fără mitocondrii nu are energie şi orientare pentru deplasare, şi notez: “Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că înconjuraţi marea şi uscatul ca să faceţi un ucenic, şi dacă l-aţi făcut, îl faceţi fiu al gheenei şi îndoit decât voi.” (Matei 23.15), adică copii făcuţi în vitro şi cu CIP în creier care spun: „mă simt ca o păpușă electrică.” (Frederic Gilbert, despre un pacient)… “V-ați putea imagina că, în viitor, nu vom fi supuși ADN-ului pe care îl moștenim de la părinții noștri, dar putem schimba efectiv genele noastre într-un mod țintit… ingineria de linii germinale, ar permite transmiterea modificărilor genetice, terapeutice, etc. generațiilor viitoare… Simt o responsabilitate să explorez cel puțin ce ar fi nevoie ca știința și etica să fie într-un loc în care acest tip de editare este sigur și responsabil… Ar trebui să încurajăm o discuție deschisă: Cine este pro și cine este contra? Ce tipuri de aplicații ar fi considerate responsabile? Cum le reglementăm? Cum vom plăti pentru ei? Cine decide persoanele care să le folosească și când?” (Jennifer Doudna) “Cetățenii de mâine se vor simți obligați să obțină implanturi de stimulare a cogniției și să editeze genele copiilor lor pentru a-i proteja împotriva astmului, cancerului sau a deficitelor de învățare?” (https://www.ucsf.edu/magazine/control-brains-genes)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.