SACCSIV – blog ortodox

Video: El sa fie geniul ce a cladit colosul Facebook? Mark Zuckerberg nu a reușit să se conecteze la internet de unul singur. Nu cumva adevarul despre acesta este teribil?

Posted in CIA, Facebook, Mark Zuckerberg, VIDEO by saccsiv on octombrie 30, 2020

Cristoiu blog: Video. Mark Zuckerberg nu a reușit să se conecteze la internet de unul singur

Miercuri, 28 octombrie 2020, la Washington, DC, S.U.A. a avut loc o audiere în cadrul Comitetului pentru Comerț al Senatului a șefilor celor mai mari trei companii IT din domeniul Social Media: Mark Zuckerberg (Facebook), Sundar Pichai (Google) și Jack Dorsey (Twitter). În cadrul acestei audieri companiile cu pricina au fost acuzate că ar fi cenzurat cu bună știință mesajele conservatorilor, inclusiv cele ale președintelui Donald Trump.

În timpul audierilor a avut loc o situație cel puțin interesantă, așa cum a definit-o chiar președintele Comitetului, senatorul Roger Wicker. Personalul de la Facebook a cerut o pauză de cinci minute înaintea depoziției lui Mark Zuckerberg. Motivul? Șeful Facebook este de unul singur și că încearcă să se conecteze la audiere dar nu reușește. Aceasta a fost recunoscută chiar de Mark Zuckerberg, așa cum s epoate vedea și auzi la finalul clipului video de mai jos.

Comentariul saccsiv:

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Mark_Zuckerberg

Mark Elliot Zuckerberg (n. 14 mai 1984White PlainsNew YorkSUA) este un programator american și antreprenor în domeniul internetului. Este co-fondatorul și președintele rețelei Facebook.

Zuckerberg s-a născut în White Plains (New York), tatăl său era medic stomatolog, mama psiholog, iar cele trei surori ale sale au crescut în Dobbs Ferry (New York). Zuckerberg provine dintr-o familie de evrei, cu toate acesta se identifică ateu.[9] Zuckerberg a studiat informatica la Universitatea Harvard. El a fondat Facebook în 2004. În 2006 a renunțat la studiile sale, fără a absolvi. Zuckerberg locuiește împreuna cu iubita lui, Priscila Chan, într-o vilă în Palo AltoCalifornia. Cuplul s-a căsătorit pe 19 mai 2012. Averea familiei Zuckerberg a fost estimată în luna noiembrie 2014 de către revista de afaceri Forbes la aproximativ 34,3 miliarde de dolari SUA. În 2009 Mark a fost declarat cel mai tânăr miliardar pe cont propriu, în viață, din lume. A pierdut acest rang în septembrie 2010, cedându-l partenerului sǎu mai tânǎr cu opt zile, Dustin Moskovitz. Zuckerberg a devenit vegetarian în 2011.[10]

In 2010, la numai 26 de ani, Mark Zuckerberg, era desemnat de catre TIME, omul anului.

El sa fie insa micul geniu ce a cladit marele gigant? Inregistrarea de mai sus dovedeste ca prea priceput nu este. Motiv in plus sa ne amintim ca in 2011 Business Insider facea referire la faptul ca Mark Zuckerberg ar fi agent CIA. Ba mai mult, CIA ar fi creat Facebook pentru a putea supraveghea si a avea acces la miliarde de informatii cu caracter personal.

Cititi va rog mai multe la:

FACEBOOK a fost creat la cererea CIA? Evreul Mark Zuckerberg, agent secret?

Si nu doar din aceste motive a fost creat Facebook, ci indraznesc sa consider ca mai ales pentru a influenta mase colosale de oameni.

 

Tagged with: , , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Roby said, on octombrie 30, 2020 at 10:32 pm

    Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano cum revolutia Vatican ll serveste Noii Ordini Mondiale https://youtu.be/lwMSWEupQJM

    Apreciază

  2. corona control said, on octombrie 30, 2020 at 10:33 pm

    off topic

    Virușii NU sunt ceva „de care te poți îmbolnăvi” – Dr. Thomas Cowan

    Foarte interesantă perspectivă. Cum crede David Icke că va fi lumea peste doi ani, în 2022.

    Apreciază

  3. cautatorul said, on octombrie 31, 2020 at 1:16 am

    https://bardsofwarfilm.com/open-letter/

    Scrisoare deschisa adresata presedintelui Trump- a arhiepiscopului Carlo Maria Vigano din 25 oct (cel ce i-a scris lui Trump si in iunie) in care se arata despre Marea resetare planuita de mondialisti in care in schimbul unui venit asigurat pe viata oamenii sa renunte la libertate, familie si morala, despre lupta dintre fii luminii si intunericului, despre papa care a tradat idealurile crestine, despre alegerile americane care sunt pentru salvarea lumii sau pentru inrobirea ei, despre deep state care cenzureaza iesirea adevarului la lumina si ajungerea acestuia la oameni si este furios ca i s-a descoperit si aratat planul, despre cei ce se roaga pentru Trump cel ce se opune raului ca Dumnezeu sa-l ajute in actiunile lui benefice.

    Daca nu intelegeti engleza o puteti traduce cu google translate

    Apreciază

  4. gigimutu said, on noiembrie 2, 2020 at 9:05 pm

    asa ma gindeam si eu,

    ca marculet de la facebuci a fost bagat in fata, iar in spatele lui sta al cu coarne,
    care aveti cont de facebuci, stergeti-l si care nu aveti nu va faceti niciodata!!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.